Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Teraz Tusk ma problem , sam nie ma sprawczośći ustawowej , koalicjanci będą się bać powrotu PIS do władzy i mogą zmienić zdanie co do rozliczania PIS , z tym ze ja uważam żę przegrali przez to rozliczanie 

Opublikowano
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Karol i Jarosław o 21 P0 wiedzieli wygramy

Tylko ja głupi nie wierzył i się męczył do rana w oczekiwaniu na cud

Człowieku małej wiary,🤭

Opublikowano

Jak ma głosować wschód Polski na tęczowych gdy słyszał " ..uj tam z Polska wschodnią " granica obrony na Wiśle itp. Najnormalniejsza reakcja z możliwych , trzeba było by być masochista na wschodzie PL by głosować inaczej. Na to miejsce zachód zagłosował nogami i nie poszedł na wybory i też im sie nie dziwie bo że nie popieraja PiS to jest oczywiste i normalne jak zawsze ale na tęczowego też nie chcieli i nie poszli na wybory .Po prostu  na zachodzie nie mieli żadnego wyborunie mieli przeciw komu głosować  a na wchodzie ludzie nie głosowali za nawrotkami tylko przeciw kołchozowi tęczowemu Lafałowi -czyli wybory bez zmian - nie głosujemy za kandydatem tylko przeciw . W sumie osobiście więcej widziałem bilbordów " byle by nie Trzaskowski " niż plakatów obydwu kandydatów razem wziętych :)   . Spiderman , Batman i Zorro zrobili więcej w kampanii niż sterowane pacynki obydwu kandydatów :) , teraz pozostało udowodnić UE że Batman wynagrodzenie pobierał w rublach, Spiderman ma na imie Wasyl a Zorro u Kima grał w teatrze i UE wprowadzi wariant Rumuński :) .

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

Jak ma głosować wschód Polski na tęczowych gdy słyszał " ..uj tam z Polska wschodnią " granica obrony na Wiśle itp. Najnormalniejsza reakcja z możliwych , trzeba było by być masochista na wschodzie PL by głosować inaczej. Na to miejsce zachód zagłosował nogami i nie poszedł na wybory i też im sie nie dziwie bo że nie popieraja PiS to jest oczywiste i normalne jak zawsze ale na tęczowego też nie chcieli i nie poszli na wybory .Po prostu  na zachodzie nie mieli żadnego wyborunie mieli przeciw komu głosować  a na wchodzie ludzie nie głosowali za nawrotkami tylko przeciw kołchozowi tęczowemu Lafałowi -czyli wybory bez zmian - nie głosujemy za kandydatem tylko przeciw . W sumie osobiście więcej widziałem bilbordów " byle by nie Trzaskowski " niż plakatów obydwu kandydatów razem wziętych :)   . Spiderman , Batman i Zorro zrobili więcej w kampanii niż sterowane pacynki obydwu kandydatów :) , teraz pozostało udowodnić UE że Batman wynagrodzenie pobierał w rublach, Spiderman ma na imie Wasyl a Zorro u Kima grał w teatrze i UE wprowadzi wariant Rumuński :) .

Ogólnie to dziwne. Jacus twierdzi że wschód na wymarciu, wszyscy uciekają do Polski A, a tu wybory soe wygrywa ?🤔

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Ogólnie to dziwne. Jacus twierdzi że wschód na wymarciu, wszyscy uciekają do Polski A, a tu wybory soe wygrywa ?🤔

a tam u niego to chyba też wygrał Nawrocki

Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

A, a tu wybory soe wygrywa ?

W Małopolsce miał bardzo dobry wynik, pewnie i jacuś na niego głosował, bo taki ,,pobożny " się ostatnio zrobił😆

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

W Małopolsce miał bardzo dobry wynik, pewnie i jacuś na niego głosował, bo taki ,,pobożny " się ostatnio zrobił😆

Jak Rafau 😆👍 skończyły sie laiki juz .

Opublikowano
jahooo napisał:

Od dziś ulubiona piosenka Rafała to hit Zenka "Jak do tego doszło, nie wiem"

jahooo napisał:

Od dziś ulubiona piosenka Rafała to hit Zenka "Jak do tego doszło, nie wiem"

a chyba jakoś Karol spotka się z Zenkiem w czw czy pt gdzieś mi mignęło w mediach

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v