Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Już z godzinę jak głos oddałem....jakoś nic mi się nie polepszyło...

A wziąłeś tez jakieś leki osłonowe?

• Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

ciekawe, czy przylaczenie czesci lwowskiej polsce by sie oplacilo? czy mieszkancy tego pogranicza chcieliby byc w polsce? to dosc kontrowersyjny temat, ciakwy i niebezpieczny.

Zapomnij. Teraz to bezpieczna przystań dla dużej kasy na Ukrainie. Tu sie buduje, inwestuje i przygotowuje do ekspansji gospodarczej. 

Opublikowano (edytowane)

A jak tam sie banderyzm i judaizm rozwija - najszybciej w całej niebiańskiej jerozolimie :) , i mamy właśnie taki kraj wspierać :) -a może jak będą uchodzcy przychodzic od zachodu to ich zwracajmy na ukrainę - twierdząc że z tamtąd przyszli :) -a tam taki dobrobyt we Lwowie :) 

No frekwencja jest zadawalająca ale to i tak nie ważne  kto głosuje ale kto liczy głosy :) . jutro obudzimy się z Dżumą albo Cholerą :) to zalecam odkażanie się już dziś .

Edytowane przez marks50
Opublikowano
Teraz, marks50 napisał(a):

jutro obudzimy się z Dżumą albo Cholerą :) to zalecam odkażanie się już dziś .

Ja na bank z kacem, bo goście zgłosili opóźnienie.

Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

No frekwencja jest zadawalająca ale to i tak nie ważne  kto głosuje ale kto liczy głosy :) . jutro obudzimy się z Dżumą albo Cholerą :) to zalecam odkażanie się już dziś .

miejmy nadzieję, że nie z kiłą (🌈:D 

• Like 1
Opublikowano

Planowa demilitaryzacja: Rosja nagle traci 40 bombowców strategicznych.
Ukraińskie media donoszą o zniszczeniu aż 40 bombowców. 
Ministerstwo Obrony Rosji jak zwykle milczy. Pewnie wciąż liczy, co jeszcze zostało. Albo szuka sposobu, jak to ująć w urzędowy bełkot 🤣

🛩 Szybkie podsumowanie:
— w Riazaniu drony uderzyły w bazę Diagilewo
— w Usolje-Sibirskoje trafiono bazę Biełaja — pierwszy taki atak na Syberii
— w obwodzie murmańskim płonie strategiczna Olenia (bombowce z bronią jądrową)
— w Briańsku i Kursku — seria eksplozji na torach i mostach

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

to jestem zszokowany i niedoinformowany. daleko mieszkam, info tylko z internetu. ta wojna jakos ich nie doprowadza do bankructwa 🤔 nie rozumiem tego swiata 🤕

Spore centrum wypoczynkowe budują w Bieszczadach , niedaleko granicy z Polską i wygląda na bogato robione w Karpatach będzie konkurencja dla Zakopanego chociaż Zakopane to i tak dla szczególnych turystów 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
23 minuty temu, nie napisał(a):

Planowa demilitaryzacja: Rosja nagle traci 40 bombowców strategicznych.
Ukraińskie media donoszą o zniszczeniu aż 40 bombowców. 
Ministerstwo Obrony Rosji jak zwykle milczy. Pewnie wciąż liczy, co jeszcze zostało. Albo szuka sposobu, jak to ująć w urzędowy bełkot 🤣

🛩 Szybkie podsumowanie:
— w Riazaniu drony uderzyły w bazę Diagilewo
— w Usolje-Sibirskoje trafiono bazę Biełaja — pierwszy taki atak na Syberii
— w obwodzie murmańskim płonie strategiczna Olenia (bombowce z bronią jądrową)
— w Briańsku i Kursku — seria eksplozji na torach i mostach

No i co w związku z tym?

Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

Myslisz żę Polscy sympatycy futbolu po ewentualnej wygranej Karola też zrobia rozpierduche taka ? No ciekawe czy sam zainteresowany by sie dołączył 😆

Raczej Francuzi lubią zadymy, tylko potrzebują okazji.

22 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

to jestem zszokowany i niedoinformowany. daleko mieszkam, info tylko z internetu. ta wojna jakos ich nie doprowadza do bankructwa 🤔 nie rozumiem tego swiata 🤕

Wrzuciłem wcześniej linka. Kliczko i Zełenski się gryzą między sobą zamiast wspierać teraz. Jak nie zapomnę to dopisze po 21 ej resztę.

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Żaden fotomontaż. To komisja wyborcza w Warszawie. Już jest komunikat PKW w tej sprawie.

Mogli jeszcze po worku ziemniaków rozdawać.

Ja tylko mówię że może tak być, a nie że tak jest.

Opublikowano
8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie bój...

Ja dobrze zagłosuje...

a co pojawiło się jakieś nowe 3 nazwisko?

11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mogli jeszcze po worku ziemniaków rozdawać.

nie mogli, już wszystkie wykupili od łukaszenki

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Są już nowe nasze

co z tego, ogórów u nas nie brak, a też były niemieckie, chyba najlepiej w polityce to wychodzą rodzime buraki🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v