Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
ravoj napisał:

Konfa jest tak samo prawicowa  jak PiS może  nawet bardziej,  czubów tam sporo, płaskoziemcy, uzdrowiciele, etc. jednak nie wiem czy kradną i nie wiem jak kradną, jak tworzą układy, bo jeszcze nie rządzą, jeszcze krzywdy z ich strony nie widziałem, nigdy na nich nie głosowałem, bo czuć rubla w ich kieszeni, ale może w przyszłości....nie wykluczam

Tak Ci tylko nadmienię - ruscy za granicą operują dolarem tak samo jak kowboje to temat się zaciera...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Tylko takie komentarze ci zostały a z twoich wpisów wychodzi, że sam o sobie tak piszesz.

Tak nisko upaść to tylko ty potrafisz.

Myślisz że te głupawki coś zmienią, chyba jesteś ze stajni qnia Giertycha.

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano
hubertuss napisał:

To jest właśnie wasza dziecinada i urojenia. Wmawiacie sobie coś czego nie ma. Wszyscy wiedzą, że ewentualna wygrana Batyra umocni pis. A to jest przeciwnik konfy na prawicy. Wygrana Trzaskowskiego osłabi pis i da pole na prawicy konfie. To jest logiczne wszyscy to rozumieją ale nie wy. Gdyby Batyr wygrał i upadł rząd Tuska to konfa nie chce być sojusznikiem tj przystawką pisu. Oni muszą walczyć by to pis był przystawką jak nie to skończą jak inne przystawki pisu czy po czy tam ko. Jak by byli traktowani przez pis to już Bielan pokazał dwa dni temu i oni w konfir to zrozumieli Patrz odpowiedź Mentzena do Bielana.

Poco się tak produkować?1. Przyjeżdża dzida z USA popierać Nawrockiego to brakuje tylko sztucznych ogni i zapasów w kisielu. 2. Wychodzi Mencen i mówi, że nie widzi powodu aby głosować na Trzaskowskiego. 1<>2. Ot i wszystko.

witejus napisał:

Tak nisko upaść to tylko ty potrafisz. Myślisz że te głupawki coś zmienią, chyba jesteś ze stajni qnia Giertycha.

Ejże. Skoro ustawki mogły to co masz do głupawek?

• Like 1
Opublikowano

gdyby byla 3 tura to byscie pogode dogonili..

wczoraj chcialem sobie obejrzec ,jak zwykle,apel jasnogorski a tu debata..mysle co jest grane a tu trwam transmitowalo republike..

45 minut temu, ravoj napisał(a):

Gardzę  PO i Tuskiem tak samo jak PiS i dziadem z kotem, ale powiadam Ci, że nigdy jak 20 lat pracuje, nigdy za PO ani od 15 października 2023 nie było takich poleceń, żeby coś "umorzyć" bo ktoś jest partyjny. Takie rzeczy dzieją się wysoko, na poziomie prokurator regionalnych sądów apelacyjnych, ale tylko za tych zjebów Ziobry i spółki takie polecenia leciały na sam dół do samych posterunków, co uwłacza mojej godności jako oficerowi i inteligencji. Szmacili służby od generałów po posterunkowych, wszystko mogłeś jak byłeś "ich", wystarczyło zdjęcie na wiecu żeby zostać komendantem, Kolega żeby zostać oficerem musiał 10 tysi wpłacić na kampanię takiego jednego i dziś w wojsku jest porucznikiem. Każdy awans odbywał się za zgodą partyjnego, kto miał inne zdanie był niszczony. 

Ja wiem o wiele więcej od Was, co oglądacie memy i oglądacie stanowskiego i jutuby. Dlatego wiem jak groźny jest układ PO i PiS a wy życie oddacie za Nawrockiego albo Trzaska tak jesteście nieświadomi i zmanipulowani. 

o tym to od dawna pisano i to setki razy.. tylko trzeba bylo chciec czytac. 

nigdy tego nie bylo zeby -jak za dojnje zmiany- nawet najnizsze funkcje czysczono.

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Swego czasu sporo ... wrzucałeś...🤔

to jest z joe monster galeria memow.. 15 lat mam dozywotnie konto bojownika..

Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał(a):

Tak nisko upaść to tylko ty potrafisz.

Myślisz że te głupawki coś zmienią, chyba jesteś ze stajni qnia Giertycha.

A czy ja pisze że coś to ma zmienić? Pośmiać się można z kabaretu wpise. 

6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ty masz chłopie jakąś chorobę, nikt tyle nie wrzuca, albo uzależnienie 🤔

Nie mierz wszystkich swoją miara ponoć sam wrzucałeś.

4 minuty temu, witejus napisał(a):

Coś nie tak z głową , na pewno.

Fajnie, że się przyznałeś 😄 Będę dla ciebie bardziej wyrozumiały. A niżej coś na pociechę 

kibice.jpg

main_09przepisujesz_czy_dzwoni_po_obywatelskiego_ny_pic.jpg

main_14z_oty_ch_opak_z_tego_kandydata_ny_sekcja.jpg

main_26nie_tym_razem_mo_e_po_wyborach_ny_sekcja.jpg

Opublikowano
25 minut temu, DTaras napisał(a):

Tak Ci tylko nadmienię - ruscy za granicą operują dolarem tak samo jak kowboje to temat się zaciera...

Noż wiem... to dla niewiedzących 

Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zostać sojusznikiem PiSu nie jest nikomu w interesie. Zobacz jak skończyła Samoobrona, Gowin, Ziobro, Kukiz, gdzie teraz są ...

Zobacz jak skończyli Gilowska, Płażyński, Rokita, którzy byli trzonem platformy. Gdzie miłość do kolegów z boiska, np Schetyny. Gdzie zażyłość z Komorowskim, Olechowskim. 

Opublikowano

Politycy PO chcą przebadać Nawrockiego wykrywaczem kłamstwa. A może by tak przebadać nim obu kandydatów? Ciekawe czy Trzaskowski się zgodzi? Pewnie nie, tak jak na narkotesty!

"Nie mówię że miał taki obowiązek, ale - jeśli by się zgodził to  musiała by je zrobić jakaś niezależna instytucja i wtedy wszystko byłoby klarowne. No bo co w sumie ,,Trzask" traci ? Parę minut życia na naszczanie do pojemnika i oddanie go do analizy ? A od razu mógłby zyskać jako ten który podniósł rękawice i przyjął rzucone mu wyzwanie. Jako że odmówił to już rozsiewa się plotki o tym że ma coś do ukrycia, a już na pewno w oczach ludzi stracił jako ten który stchórzył."

Taki fajny tekst znalazłem.

Opublikowano
2 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

"Nie mówię że miał taki obowiązek, ale - jeśli by się zgodził to  musiała by je zrobić jakaś niezależna instytucja i wtedy wszystko byłoby klarowne. No bo co w sumie ,,Trzask" traci ? Parę minut życia na naszczanie do pojemnika i oddanie go do analizy ?

Yyyyyyy to może niecackać się i zrobić im od razu badanie nasienia i kolonoskopię?😂

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, ravoj napisał(a):

Gardzę  PO i Tuskiem tak samo jak PiS i dziadem z kotem, ale powiadam Ci, że nigdy jak 20 lat pracuje, nigdy za PO ani od 15 października 2023 nie było takich poleceń, żeby coś "umorzyć" bo ktoś jest partyjny. Takie rzeczy dzieją się wysoko, na poziomie prokurator regionalnych sądów apelacyjnych, ale tylko za tych zjebów Ziobry i spółki takie polecenia leciały na sam dół do samych posterunków, co uwłacza mojej godności jako oficerowi i inteligencji. Szmacili służby od generałów po posterunkowych, wszystko mogłeś jak byłeś "ich", wystarczyło zdjęcie na wiecu żeby zostać komendantem, Kolega żeby zostać oficerem musiał 10 tysi wpłacić na kampanię takiego jednego i dziś w wojsku jest porucznikiem. Każdy awans odbywał się za zgodą partyjnego, kto miał inne zdanie był niszczony. 

Ja wiem o wiele więcej od Was, co oglądacie memy i oglądacie stanowskiego i jutuby. Dlatego wiem jak groźny jest układ PO i PiS a wy życie oddacie za Nawrockiego albo Trzaska tak jesteście nieświadomi i zmanipulowani. 

Coś prawdy w tym jest, ale tak było zawsze masz kasę i znajomość możesz załatwić sobie wszystko pracę, ziemię,zdrowie w razie choroby itp itd 

Opublikowano

po co ma sie badać skoro to gangus ma problem i pobiera pod wargę 🤣

4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

Politycy PO chcą przebadać Nawrockiego wykrywaczem kłamstwa. A może by tak przebadać nim obu kandydatów? Ciekawe czy Trzaskowski się zgodzi? Pewnie nie, tak jak na narkotesty!

"Nie mówię że miał taki obowiązek, ale - jeśli by się zgodził to  musiała by je zrobić jakaś niezależna instytucja i wtedy wszystko byłoby klarowne. No bo co w sumie ,,Trzask" traci ? Parę minut życia na naszczanie do pojemnika i oddanie go do analizy ? A od razu mógłby zyskać jako ten który podniósł rękawice i przyjął rzucone mu wyzwanie. Jako że odmówił to już rozsiewa się plotki o tym że ma coś do ukrycia, a już na pewno w oczach ludzi stracił jako ten który stchórzył."

Taki fajny tekst znalazłem.

na każdym wiecu i spotkaniu gangus daje pod wargę jak ćpun 😲

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wciąganie czegos to od razu cpun? ja czasem biore tabake :) niektrorzy pala papierosy, a inni wciagaja wodke kieliszkami! sposob pobierania nie mowi o tym co sie pobiera! a moze to digoksyna, bo ma bradykardie? A są niektrorzy co do odbytu sobie różne rzeczy wladaja czy wciagaja, robia sobie politycy nawet z takimi zdjecia! to Wam nie przeszkadza?

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Wpaw napisał(a):

Coś prawdy w tym jest, ale tak było zawsze masz kasę i znajomość możesz załatwić sobie wszystko pracę, ziemię,zdrowie w razie choroby itp itd 

Ale można to robić szanując drugiego, jakoś kulturalnie, żeby nie było jak memów dla Hubertusa robić,   a można z pogardą, chamsko, z jakąś taka nienawiścią i wyższością, bo ktoś nie jest "ich".  Oni dosłownie wyrzucali  z roboty ludzi naprawdę mądrych i zaradnych, uczciwych, zastępując swoimi partyjnymi debilami, bez względu na predyspozycje i umiejętności, często upodlając drugiego człowieka, a znam takich przypadków dużo.. to jest k**wa patriotyzm? 

Opublikowano
7 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Wciąganie czegos to od razu cpun? ja czasem biore tabake :) niektrorzy pala papierosy, a inni wciagaja wodke kieliszkami! sposob pobierania nie mowi o tym co sie pobiera! a moze to digoksyna, bo ma bradykardie? A są niektrorzy co do odbytu sobie różne rzeczy wladaja czy wciagaja, robia sobie politycy nawet z takimi zdjecia! to Wam nie przeszkadza?

niektórzy to se mogą nawet do odbytu wsadzać a nawet i ty🤣🤣🤣😲 ...ale nie kandydat na prezydenta który jest tak uzależniony że nie potrafi się powstrzymać jak  zwykły ćpun  🤪

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Wciąganie czegos to od razu cpun? ja czasem biore tabake :) niektrorzy pala papierosy, a inni wciagaja wodke kieliszkami! sposob pobierania nie mowi o tym co sie pobiera! a moze to digoksyna, bo ma bradykardie?

Stary o czym Ty piszesz? Ty tak na poważnie? Gość na najważniejszej rozmowie w życiu nie może powstrzymać się od Snusa? Brałeś kiedyś saszete? Wiesz jak to jebie w dekiel? Spróbuj, bo raz próbowałem, to pierdolnięcie robi jakbyś sobie denaturat do łba wstrzyknął. To nie jest fajka czy tabaka, chłopie, to biorą żołnierze, operatorzy gromu, AT, a nie zwykły człek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v