Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jeszcze chyba nie , gdyby Nawrocki nie wszedł do drugiej tury to był by to zalążek do upadku PiS  pod rządami Kaczyńskiego a ten dobry wynik pewnie utwierdza go i najbliższe otoczenie i słusznej drodze  

Opublikowano

Patryk Słowik
Ciekawostka: wiecie, kiedy członek sztabu Rafała Trzaskowskiego dostał utajniony raport NASK na temat ingerencji wyborczej? 9 maja.
A kiedy członkowie sztabów Karola Nawrockiego i Sławomira Mentzena dostali? Nigdy.
Bardzo uczciwe podejście! 

-------------------------------------------------

Image

niemieckie k...............y

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zbychu i mówisz że nie warto iść na wybory, pojedziesz z wnuczkiem na zapiekankę i dziecko zapyta dziadek co to idzie? I co odpowiesz ? A w 2025 dziadek strzelił focha i nie poszedł na Nawrockiego i dziś mamy taką Polskę tęczową i czarną. Jeszcze nie jest za późno 🇵🇱 🙂

Myślisz że Nawrocki pozamyka pedałów?🤔 

No i ja na wybory idę...i cała familia tyż...

Mówię że kandydaty ciulowe tylko.

3 godziny temu, jacus napisał(a):

Był czas że po 6 szedłem spać 

Piwach?🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Niemiecki wywiad doniósł Donaldowi najpierw na Trampa, a później na Nawrockiego. Ten pierwszy, według Donalda, jest ruskim agentem, a drugi czerpał korzyści z nierządu, pracując u szesnastoletniego mafiozo. 
Rozumu pogratulować. Wyborcom. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślisz że Nawrocki pozamyka pedałów?🤔 

No i ja na wybory idę...i cała familia tyż...

Mówię że kandydaty ciulowe tylko.

Nie pozamyka , ale ekipa Tusk i Trzaskowski dadzą przywileje 

Teraz oddać na Nawrockiego, a w parlamentarnych głosujemy na konfe i Brauna , i mamy  Polskę w Polsce 😉😛

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie pozamyka , ale ekipa Tusk i Trzaskowski dadzą przywileje 

Teraz oddać na Nawrockiego, a w parlamentarnych głosujemy na konfe i Brauna , i mamy  Polskę w Polsce 😉😛

Nie rządzą żadnych przywilejów im nie da  bo to  źle by było widziane w kościele. Choć Kościół nie jest wolny od takich ludzi. Jednak na zewnątrz dalej są uważani za świętych

Żadne rządy w państwie nie są wolne od kościoła. O tym trzeba pamiętać.  

Jeśli by to zrobili stracili by wyborców oni jednak tylko im będą dawać nadzieję i tylko to.

Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Widać tylko jedno ze Nawr.. ma tylko 2% aby dogonić Trzask... A 10% jest niezdecydowanych łatwo można stwierdzić że Nawroc.. może mieć tylko nadzieję w tej dwu cyfrowym procencie że ktoś się nad nim zlituje. A to i tak może być przegranym. 

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo że Nawrocki wygra tak jak w ostatnich wyborach parlamentarnych też PiS wygrał czyli Nawrocki będzie miał więcej głosów niż Trzaskowski i wygrywa, tak samo było z Andrzejem Pierwsza tura druga tura i jednak pisowców jest więcej

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Widać tylko jedno ze Nawr.. ma tylko 2% aby dogonić Trzask... A 10% jest niezdecydowanych łatwo można stwierdzić że Nawroc.. może mieć tylko nadzieję w tej dwu cyfrowym procencie że ktoś się nad nim zlituje. A to i tak może być przegranym. 

Po pierwsze w drugiej turze błąd w sondażach do 3% jest nie istotny , po drugie Nawrockiemu wszystkie sondaże w 1 turze dawały mniej niż ostatecznie uzyskał. Więc radzę jeszcze szampana nie otwierać 

Opublikowano

Nie łącz tak sztywno Nawrockiego z pisowcami.

To jest narracja platformersów by zochydzić kandydata.

A ja Ci powiadam że jeszcze Nawrocki fucka Kaczyńskiemu pokaże. Będzie wetował po swoim zdaniu a  nie po linii parti. I to jeszcze bardziej przeszkadza bo sami sztabowcy trzaska wiedzą że będzie miał kręgosłup i stanie się niezależny.

Zaraz tu śmieszki się pojawią i z góry wiem czyje, ale to już standard więc bez znaczenia.

Obecni fajnie się tłumaczą że rządzić nie mogą bo długopisa nie mają, ale długopis nawet nie mia czego podpisywać. Mają dobre wytłumaczenie i przy bierności sznatlawego dziennikarstwa zajmują się biznesem prywatnym, czytaj grabieżą. 

12 minut temu, Strongman napisał(a):

Wiadomo że Nawrocki wygrał tak jak w ostatnich wyborach parlamentarnych też PiS wygrał czyli Nawrocki będzie miał więcej głosów niż Trzaskowski i wygrywa, tak samo było z Andrzejem Pierwsza tura druga tura i jednak pisowców jest więcej

Opublikowano (edytowane)

Jakby wybory potraktować jak hazard to na jakiego konia byś postawił żeby wygrać hajs

Wiesz To nie chodzi o PiS tylko o to że więcej ludzi jest co platformę nie lubią niż lubią i nawet jakby była jaka inna partia plus platforma to by wygrała inna partia

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał(a):

Obecni fajnie się tłumaczą że rządzić nie mogą bo długopisa nie mają, ale długopis nawet nie mia czego podpisywać. Mają dobre wytłumaczenie i przy bierności sznatlawego dziennikarstwa zajmują się biznesem prywatnym, czytaj grabieżą. 

Chodzi też o to żeby mieć wytłumaczenie. 

Zawsze jest tekst że Duda nie pozwala im rządzić, tyle, że Duda podpisał 170 ustaw tego parlamentu a zawetował chyba 6.

Przekaz idzie, że Tusk nie realizuje obietnic przez Dude. A jak wygra Trzaskowski to zobaczymy jak spełni swoje obietnice wyborcze.

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Po pierwsze w drugiej turze błąd w sondażach do 3% jest nie istotny , po drugie Nawrockiemu wszystkie sondaże w 1 turze dawały mniej niż ostatecznie uzyskał. Więc radzę jeszcze szampana nie otwierać 

Czy ja powiedziałam że jestem za Trza... Nie mówiłam tego. Tylko mówię jak może być.

Nie można tylko patrzeć w jedną stronę bo tak jest najlepiej

Trza... jest kandydatem który będzie marionetka a Nawr... tylko będzie prezydentem do wet jak już wcześniej pisałam 

Mówiąc wprost czy jeden czy drugi to jeden hu....  

Edytowane przez Patrycja2
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v