Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Z moczu jest na około  50 dni

Tak, sportowcy szczają. Tylko czy Nawrocki by się takiego rodzaju testom jak sportowcy poddał? Nawet jak nie ćpa mogło coś wyjść bo śmigał po kraju od rana do wieczora.

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał(a):

Kurna, tusio 3 dni przed ciszą wyborczą głosi przyspieszenie budowy CPK  i promocję polskich firm.

Ależ ciśnienie🤣🤣🤣

Aż chce się powiedzieć - kampanio trwaj🤣

Zna chłopina prawdziwe sondaże to sraczki dostał 

• Like 2
Opublikowano
19 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

W trybie cywilnym, taka sprawa może trwać i 5 lat po wspaniałych reformach sądownictwa Zbyszka Zero ...

A w trybie wyborczym 48h i po sprawie, ale Alfons wie że jest winny ...

A to Bodnar taki leniwy, że jeszcze nie naprawił sądownictwa ? W takim tempie to i 3 kadencje to za mało.

Odnośnie trybu wyborczego. Zbierz dokumenty, świadków, przesłuchaj, zrób konfrontacje i.t.d. Wystarczy Ci na to 48 godzin ? To nie zadyma na stadionie w świetle kamer.

9 godzin temu, galan99 napisał(a):

Już chyba wiemy, co to za źródła Onet . 

https://www.facebook.com/watch?v=689097993736617

Premier Polski .

https://www.facebook.com/watch?v=724868409910919

O ile Mentzen z tego piwa być może mógłby się jeszcze wytłumaczyć o tyle Tuskowi i TVP z Murańskiego będzie ciężko.

14 minut temu, Agrest napisał(a):

Kurna, tusio 3 dni przed ciszą wyborczą głosi przyspieszenie budowy CPK  i promocję polskich firm.

Ależ ciśnienie🤣🤣🤣

Aż chce się powiedzieć - kampanio trwaj🤣

100 konkretów również głosił i na bajkach się skończyło.

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, DTaras napisał(a):

Tak, sportowcy szczają. Tylko czy Nawrocki by się takiego rodzaju testom jak sportowcy poddał? Nawet jak nie ćpa mogło coś wyjść bo śmigał po kraju od rana do wieczora.

Ciężko powiedzieć. Trzeba by jakiegoś doktora zapytać. Inne są test dostępne w aptece a inne w laboratoriach. 

Faktycznie sportowcy sikają. Nikt im z włosów nie robi. Może te z włosa są najmniej wiarygodne albo trzeba ostro walić żeby wykazało.

Są jeszcze ze śliny jakie ma policja i też są w aptece ale one to na bierzące pezyćpanie.

30 minut temu, dsbh napisał(a):

A to Bodnar taki leniwy, że jeszcze nie naprawił sądownictwa ? W takim tempie to i 3 kadencje to za mało.

Albo on miał zamiar cokolwiek naprawiać? Chodziło tylko o to żeby wsadzić swoich a wywalić pisowskich, jak zawsze.

Opublikowano
23 minuty temu, dsbh napisał(a):

Tak sobie myślę. Może Tusku za te kwity na Nawrockiego zrobi Murana ministrem sprawiedliwości albo sportu :ph34r:.

Nadaje się🤣 

Dziś o jego istnieniu się dowiedziałem. Ciekawa postać

https://www.facebook.com/share/v/19TWARy37u/

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

W trybie cywilnym. Znając nasze sądy to sprawa potrwa kilka lat ...

Co mieli zrobić? Jeśli by to zostawili swoim nurtem jeszcze byśmy zobaczyli o wiele więcej. Tak to mamy tylko akt próby wyjścia z twarzą z tego wszystkiego. Który jest tylko standardowe zachowanie które wszyscy wykorzystują. Nic nowego.  

Opublikowano (edytowane)

I znowu życie ograło naiwnych wyborców pis. Tak się powoływaliście na ABW, że Batyra sprawdzali.

Sprawdzenie w 2009 roku było mniej zaawansowane bo Nawrocki był zwykłym dyrektorem muzeum. Gdy w 2021 roku szedł do IPN ABW dokonało bardziej dogłębnej kontroli. Stosownej do rangi stanowiska. Funkcjonariusz ABW wykonujący tę pracę wydał rekomendację negatywną. Mimo to certyfikat nakazał wydać przełożony funkcjonariusza obecny doradca Dudy nie jaki Wacławek.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, hubertuss napisał(a):

I znowu życie ograło naiwnych wyborców pis. Tak się powoływaliście na ABW, że Batyra sprawdzali.

Sprawdzenie w 2009 roku było mniej zaawansowane bo Nawrocki był zwykłym dyrektorem muzeum. Gdy w 2021 roku szedł do IPN ABW dokonało bardziej dogłębnej kontroli. Stosownej do rangi stanowiska. Funkcjonariusz ABW wykonujący tę pracę wydał rekomendację negatywną. Mimo to certyfikat nakazał wydać przełożony funkcjonariusza obecny doradca Dudy nie jaki Wacławek.

Co ty pleciesz...

Tam nie ma naiwnych...sami specjaliści....

Forum nie czytasz?🤷

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Piecze...i Tuska i Kaczyńskiego...

Olał ja obydwu...

Pośmiać się tylko mogę z tego...

Za dużo mam na głowie..oprócz włosów...by się przejmować który nas reprezentował będzie...

Jakoś mi wstyd, za obydwu...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

No ale to nie głosuj wcale jak masz chwast 🌈 P0dlać by rósł

Mi tęcza zawsze sie kojarzyła z czymś fajnym ...niezwykłym..

Zesta zrobili z tego znak pedałów...

Aż głupio patrzeć tera na niebo..

...wszystko popsuli..

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi tęcza zawsze sie kojarzyła z czymś fajnym ...niezwykłym..

Zestaw zrobili z tego znak pedałów...

Aż głupio patrzeć tera na niebo..

...wszystko popsuli..

Niby pedalska tęcza jest inna bez jednego koloru. 

Tęcza była znakiem przymierza Noego z Bogiem kiedy pojawiła się gdy opadły wody potopu.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v