Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Jak był niedoszacowany ? Przecież afery miały go zatopić a tak się nie stało. Nawet z Pisu mieli na niego nie głosować. Szkoda że Mentzen nie przeszedł do drugiej tury ale za dwa lata może być duże przetasowanie w Sejmie, jeżeli się te wyniki potwierdzą.

Czy ty rozumiesz co czytasz? ja pisze o sondażach a nie o tym co było w kampanii. A nawet te zamawiane przez prawicowe media nie doszacowały Nawrockiego. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Wyborcy Biejat na pewno na Trzaskowskiego ale wyborcy Zandberga z tego co czytałem na FB to już niekoniecznie.

Teraz nie koniecznie ale jak będą mieli do wyboru kolejnego pisiora na prezydenta czy kogoś normalniejszego z punktu widzenia lewicy to może być już koniecznie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Lewica miała 3 kandydatów to czego się spodziewać. Druga tura to będzie pytanie po czy pis i tyle.

No tak tylko ich troje to zupełnie inne poglądy o ile Biejat nawet pod lewackosc podchodzi to Zandberg już bardziej lewicowy a Senyszyn to już taka stara lewica 

Opublikowano

biejat to lewak typowo europejski, nie wolno zle spojrzec bo gwałt albo przemoc. zendberg to bardziej opieka socjalna, a senyszyn to taka lewic millera, ktora z nich mi sie najbardziej podobala.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, MariuszDe napisał(a):

No Hołownia to leży i kwiczy płakał nad konstytucją teraz będzie płakał nad swoim losem,bardzo dobry wynik Brauna,Mentzen 15% też nieźle ale druga tura jest otwarta i trudno powiedzieć kto wygra chodź trochę większe szanse ma ,,Prince polo,,swoją drogą ten człowiek to jest jak chorągiewka co kilka dni inne poglądy...

Ciekawe jaka partia powstanie po Hołowni. Był już Palikot, potem Nowoczesna, teraz Hołownia. Co następne ? Co do Trzaskowskiego to po wyborach wróci do swoich poglądów 🤣.

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No i ?? Memcen jak oficjalnie poprze Alfonsa to spali swoją antyPoPisowosc ...

Myślisz że wyborcy Hołowni, Mentzena czy innych kandydatów będą głosować jak każe lider ? Wątpię.

4 minuty temu, jarecki napisał(a):

To jest problem lewicy taki słaby wynik ,ale dla przypomnienia ich kandydatka Ogórek miała 2,5%

Problem Lewicy to jest troje kandydatów. Jako całość to nie taki zły wynik. Czarzasty poda się do dymisji ?

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Czy ty rozumiesz co czytasz? ja pisze o sondażach a nie o tym co było w kampanii. A nawet te zamawiane przez prawicowe media nie doszacowały Nawrockiego. 

A ja piszę o tym co mówiłeś i nie tylko. Afera mieszkaniowa miała osłabić kandydata, czyli spadki w sondażach a tak się nie stało jak widać.

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

No tak tylko ich troje to zupełnie inne poglądy o ile Biejat nawet pod lewackosc podchodzi to Zandberg już bardziej lewicowy a Senyszyn to już taka stara lewica 

Co by nie było to raczej na Nawrockiego nie zagłosują. 

Teraz będzie lizanie czterech liter Mentzenowi. Nawrocki już zaczął. 🙃😅

Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

Ciekawe jaka partia powstanie po Hołowni. Był już Palikot, potem Nowoczesna, teraz Hołownia. Co następne ? Co do Trzaskowskiego to po wyborach wróci do swoich poglądów 🤣.

Przecież już mamy konfę, która za kilka lat wróci do swoich stabilnych 3-4 % ;) 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

Problem Lewicy to jest troje kandydatów. Jako całość to nie taki zły wynik. Czarzasty poda się do dymisji

A mogę się nie zgodzić z Tobą ? Oni oddzielenie mają więcej niż razem nie każdy kto głosuje na Zandberga zagłosuje na lewicę obecną 

Opublikowano

Akurat na Senyszyn głosowało dużo ludzi dla jaj bądź z sympatii dla atmosfery jaką stworzyła. Procent niewielki ale głosy się podzielą.

Czy cały elektorat hołowni dla Rafała? Też niekoniecznie

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, DTaras napisał(a):

Z tego co na jedynce fanzoli w kółko

Ale kto?arcykapłaka propagandy czy ten chory na goleń i chorobę filipińską?

Edytowane przez witejus
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież już mamy konfę, która za kilka lat wróci do swoich stabilnych 3-4 % ;) 

Konfederacja jak nic nie spieprzy  to uzyska dobry wynik w następnych wyborach a ja mówiłem o partiach wspierających PO, takich niby niezależnych :ph34r:.

• Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Nie szkoda , on jest chory a jego choroba wyklucza go z pełnienia funkcji prezydenta .

To była szansa na zmianę na coś nowego

Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

A ja piszę o tym co mówiłeś i nie tylko. Afera mieszkaniowa miała osłabić kandydata, czyli spadki w sondażach a tak się nie stało jak widać.

I to jest jednak słabe. Ludzie zagłosowali na byłego alfonsa kolegę gangusów który wyłudził od dziadka mieszkanie. Czyli jak na prezydenta moralne dno. A z tego wniosek taki, ze jak co do czego przychodzi to nie ważne kto ważne ,że będzie znowu plebiscyt po czy pis.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

Akurat na Senyszyn głosowało dużo ludzi dla jaj bądź z sympatii dla atmosfery jaką stworzyła.

Muszę rano sprawdzić czy w moim obwodzie byłem jedynym takim jajcarzem xD Żaden kandydat mnie nie przekonał, bo żaden nie pasował na prezydenta, zrobili sobie ze mnie jaja wystawiając takie pośmiewisko, to ja zrobiłem sobie z nich jaja ;) A i w tych debatach gadała w miarę sensownie, odpowiadała na pytania a nie kręciła ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Konfederacja jak nic nie spieprzy  to uzyska dobry wynik w następnych wyborach a ja mówiłem o partiach wspierających PO, takich niby niezależnych :ph34r:.

Jak Memcen poprze teraz mieszkaniowca to spadną na te 3-4 % ...

• Haha 3