Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał(a):

Niczego nie wyjaśni , bo mu się nagle ,,w pale nie mieści" że jest tylko uprawiaczem bobu i truskawek , a nie sędzią.

A Karolek jest zamieszany w mieszkanko, dzięki koledze Wielkiemu Bu xD i w pale się nie mieści że takie coś kandyduje na prezydenta ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

w pale się nie mieści że takie coś kandyduje na prezydenta ...

Ciasną masz tą pałę.

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ktoś kto potrafi łączyć kropki to wie co ma Wielki Bu do mieszkanka .

Czyli gówno ma...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A Karolek jest zamieszany w mieszkanko, dzięki koledze Wielkiemu Bu xD i w pale się nie mieści że takie coś kandyduje na prezydenta ...

Jakby mu tak zależało na tym mieszkaniu to już dawno sprzedałby to mieszkanie z lokatorem  a nie czekał 12-13lat

Jeszcze ten Nawrocki nie jest taki zły

Opublikowano

bezsilne plucie kłamliwym jadem tuska :D 

Image

tyle hejtu i nienawiści wylali na nawrockiego i nic

tyle zmyślonych afer, tyle zaangażowanych mediów, celebrytów i służb i nadal trzaskowski nie ma szans na wygraną 

jeszcze niemiecki pan powiedział, że nie da ani grosza podludziom za to, że ich zabijał i niszczył ich mienie

• Haha 2
Opublikowano

Wielki Bu czy inni czyściciele kamienic, mieszkań 12-13 lat nie pozwoliliby mieszkać lokatorowi 😄

Do wielkiego Bu to dużo mu brakuje także nie przesądzałbym tego że w jakiś sposób nawrocki nie pomogał temu jerzemu .

Tak całkiem z błotem i gangusami to trudno go porównywać

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Skoro użyłeś tu ksiąg , czy Ty możesz sprawdzić treść księgi na owe mieszkanie nieznajac numeru księgi , czy każdy ma dostęp do aktu notarialnego czy dokumentu bankowego .?? Durnoty piszesz .  Pisałem o tym wcześniej informacje szczegółowe były w posiadaniu ABW wystarczyło " połączyć kropki" .

Każdy może nie ale wielu ma i wielu potrafi to znaleźć bajki o ABW są po prostu dyrdymałami. ABW kazało Nawrockiemu mówić o tym, ze ma jedno mieszkanie i kłamać. ABW kazało Nawrockiemu co chciwa zmieniać wersje ty naprawdę jesteś naćpany.

43 minuty temu, nie napisał(a):

ustalcie między sobą, lub między waszymi oficerami propagandy :D 

A co tu ustalać. Tomek napisał, że oddaje a nie że oddał. Ty się najpierw czytać ze zrozumieniem naucz.

30 minut temu, witejus napisał(a):

Co ma wielki bu do mieszkanka?

Jego kumpel siedzi za podobny numer. Tak samo ubezwłasnowolnił staruszka jeśli chodzi o mieszkanie jak Batyr i kupił sam od siebie jego mieszkanie.

9 minut temu, nie napisał(a):

bezsilne plucie kłamliwym jadem tuska :D 

Image

tyle hejtu i nienawiści wylali na nawrockiego i nic

tyle zmyślonych afer, tyle zaangażowanych mediów, celebrytów i służb i nadal trzaskowski nie ma szans na wygraną 

jeszcze niemiecki pan powiedział, że nie da ani grosza podludziom za to, że ich zabijał i niszczył ich mienie

ładnie Tusk pojechał Kaczorowi. Kaczor wkurwiony chodzi widzi, że się wali cała kampania. Jeszcze w wekend woził samolotem sympatyków Nawrockiego do USA by udawali polonie a teraz widzi ile milionów poszło w d*pę a i tak ich za bardzo pis nie ma.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał(a):

Wielki Bu czy inni czyściciele kamienic, mieszkań 12-13 lat nie pozwoliliby mieszkać lokatorowi 😄

Do wielkiego Bu to dużo mu brakuje także nie przesądzałbym tego że w jakiś sposób nawrocki nie pomogał temu jerzemu .

Tak całkiem z błotem i gangusami to trudno go porównywać

OK Nawrocki zastosował wersje soft. Ale pomijając już moralny aspekt sprawy to po co kłamie i zmienia wersje to raz a dwa całość już teraz na pewno sprawdzi prokuratura a oni dojdą do wszystkich papierów w bankach w urzędzie miasta w księgach u notariusza itd.

Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał(a):

OK Nawrocki zastosował wersje soft. Ale pomijając już moralny aspekt sprawy to po co kłamie i zmienia wersje to raz a dwa całość już teraz na pewno sprawdzi prokuratura a oni dojdą do wszystkich papierów w bankach w urzędzie miasta w księgach u notariusza itd.

Już wyborcza znalazła dowód jak 13 lat temu nawrocki zlecał przelew w banku milenium na wykup tego mieszkania 😄

nawrocki tłumaczy się nie udolnie to tak jak rafałek coś palnie i jest beka .

Znaleść dowody na to że ktoś coś wyłudził 12-13 lat temu to nie będzie tak łatwo

Opublikowano
16 godzin temu, DTaras napisał(a):

Gdyby się po wyborach poukładało tak, że PiS stworzył by rząd kierunek pozostał by ten sam. Powtórzę się - wtedy najlepiej gdyby wygrał PiS. Zbrzydł by do reszty. Tusku by przeszły chętki premierowania bo coraz młodszy się nie robi i tym podobne egzystencjalne problemy by się rozwiązały. Teraz hydrze łby będą odrastać.

A tak nie dosyc, że hydrze łby odrastają to rośnie druga

Opublikowano
2 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

wystarczyło " połączyć kropki" .

Yyyyyy ja raz połączyłem kropki i wyszła mi kura. Do dziś się zastanawiam co to może oznaczać?🤣

Opublikowano

Nawrocki powiedział, ze nie stawi się przed komisją sejmową. Gamoń znowu zmienia zdanie. O co on jeszcze walczy? Chyba z Mentzenem o drugą turę tylko symbolicznie. Kto normalny na poważnie weźmie takiego człowieka poza zagorzałym wyborcą pisu? Jak Nawrocki chce walczyć o głosy niezdecydowanych z centrum z taką postawą?

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy ja raz połączyłem kropki i wyszła mi kura. Do dziś się zastanawiam co to może oznaczać?🤣

A może to był " wyliniały kurczak udający orła"-  tak mi się skojarzyło.

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Jak Nawrocki chce walczyć o głosy niezdecydowanych z centrum z taką postawą?

Grill rozpalony ,a mięsko niedotrze?!!😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ustalmy fakty:

-2010; jerzy składa wniosek o wykup mieszkania zajmowanego od 1997

- 2011; jerzy sporządza testament na rzecz alfonsa

- 2012; wykup mieszkania, przelew robi alfons( to jest jedyny dowód na wydanie pieniędzy ), jerzy nawet grosza nie widzi; 3 miesiące później alfons zostaje pełnomocnikiem jerzego i jednocześnie podpisana zostaje umowa przedwstępna; wg umowy alfons wpłacił całość kwoty( w wywiadzie u Rymanowskiego przyznał, że nie wpłacił)

-2017; pełnomocnik jerzego (alfons) sprzedaje mieszkanie nawrockiemu ( alfons ) i tu jakikolwiek kontakt nabywcy ze sprzedającym się urywa

-jerzy dalej mieszka w tym lokalu pod opieką mopsu, a nie alfonsa

-kwiecień 2024 jerzy ląduje w dps

-grudzień 2024 alfons nie znajduje w lokalu jerzego, "którym się opiekuje"

-maj 2025 alfons robi za debila, który nie wie ile ma mieszkań i wybucha skandal.

Jerzy z całej operacji nie dostał nawet złotówki, a alfons nabył mieszkanie za 12603,15pln.

To są fakty.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Nawrocki powiedział, ze nie stawi się przed komisją sejmową. Gamoń znowu zmienia zdanie. O co on jeszcze walczy? Chyba z Mentzenem o drugą turę tylko symbolicznie. Kto normalny na poważnie weźmie takiego człowieka poza zagorzałym wyborcą pisu? Jak Nawrocki chce walczyć o głosy niezdecydowanych z centrum z taką postawą?

Nic nie bój będzie dobrze, trochę zamieszania się zrobiło ale nikogo nie pobił czy na bruk nie wywalił 

• Haha 1