Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Stanowski robi sobie oglądalność i zasięgi. To mu się opłaci.

Co do Kolektora Czajka, żeby jeszcze jakiej ustawki nie zrobili z atakiem pisowskiego emeryta po amputacji kończyn, który to wbiegnie na wiec  z nożem by podzielić wafla

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)

przypomniał mi się jeden klip

a ja się pytam - who the f*ck is Woch?

o pardon - doktor Woch
notabene "doktor prawa"
kształcony w czasach w czasach bezprawia xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
15 minut temu, dysydent napisał(a):

po tym co popaprańcy zrobili z atakowaniem koncesji republiki na pewno oglądalność wzrośnie

A co takiego zrobili? Pokazali, że jest, delikatnie mówiąc, "naciągana"?

Oglądalność wzrośnie? Dlaczego tak sądzisz? Wśród kogo?

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Oglądalność wzrośnie? Dlaczego tak sądzisz? Wśród kogo?

a choćby i ja z ciekawości w końcu tam wczoraj zajrzałem
zapewne z cechy właściwej nam Polakom - ponadprzeciętnej przekory

inna sprawa że poproszę; oszczędź mi pytania typu - "no i coś tam zobaczył?" xD

nie mniej potrzebna taka stacja choćby dla równowagi aby było można do czegoś odnieść inne
choćby na zasadzie Hyde Parku

o qwa! Tusk się do PiSu zapisał no bo jak inaczej tłumaczyć przejęcoe jednego ze sztandarowych postulatów pisowskich?
i jeszcze w samym tefałenie to podali

https://tvn24.pl/polska/premier-donald-tusk-biore-na-siebie-ten-brutalny-komunikat-czas-na-repolonizacje-gospodarki-st8411193

:o

koniec świata

i to z której strony by nie patrzył ta Polska jest tym końcem; czy od jankeskiej czy kacapsko chińskiej

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Roman176 napisał:

ja przypuszczam ze on dopłaca o ukrainny jak jsw 

Inwestycje się zwracają...

marks50 napisał:

Stchórzył Lafał (...)

A ja se to oglądłem co było w tej jedynie słusznej telewizji. To taka cieplarnia do hodowli obywatelskiego kandydata bo ten wybitnie poszedł się tam tylko pojawić bo z braku Trzaskowskiego cała ta inwestycja straciła na rozmachu. Obydwie debaty z du*y. Ot co.

Opublikowano (edytowane)

nadszedł czas na odbudowę i repolonizację narodowej gospodarki, rynku i kapitału :D 

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, dysydent napisał(a):

Trochę "naciągany" argument na wzrost oglądalności.🤣

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

przypomniał mi się jeden klip

a ja się pytam - who the f*ck is Woch?

o pardon - doktor Woch
notabene "doktor prawa"
kształcony w czasach w czasach bezprawia xD

jak kto ?? alfons i jego klienci..nie liczac tych waginosceptycznych jak urban czy wicia..

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Takeda napisał(a):

czyli teraz Banaś to juz nie zapluty pisior?🤣

Nigdy nie był xD Dlaczego tak PiSuar z nim walczył, te hotele na godziny itd, bo nie mogli sobie tego wybaczyć że sami go wsadzili na ten stołek i teraz on pod nimi dołki kopie xD jakoś nie kojarzę żeby Banaś reklamował PiS czy pojawiał się na ich wiecach i promował tą partie ;)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

30% społeczeństwa

Sam tego nie ogladałem ale kazdy doskonale wie że stchórzył i sie nie pojawił na debacie i o to chodzi ze jego elektorat nie jest wysokich lotów ale rozumie co to być cykorem, kurczkiem , tchórzem , to jest dla nich gorsze niż zobaczyć jak Lafał rombnął by komuś portfel - wtedy nawet moze i by mu notowania wzrosły bo by powiedzieli - swój chłop :) - tchórzostwo dla nich jest nieakceptowalne , najważniejsze nie pękać :) a Lafał pęka i zakleja taśmo blamaż :) 

• Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, marks50 napisał(a):

Sam tego nie ogladałem ale kazdy doskonale wie że stchórzył i sie nie pojawił na debacie i o to chodzi ze jego elektorat nie jest wysokich lotów ale rozumie co to być cykorem, kurczkiem , tchórzem

Myślę że wyborcy Rafała mają to gdzieś czy pojawił się on na debacie w Republice czy nie ... Dla nich ta telewizja to szczujnia która trzeba zlikwidować. A i wątpię aby jakikolwiek widz tej telewizji zagłosował na ogóra ... Więc tak na prawdę to ogór nic nie stracił. A to co piszesz to tylko nieudolna próba pocieszania się przez PiSuarczyków ... 

A tak poza tym, to wszystkie trzy debaty wygrała pani Senyszyn, a nawet Stanowski nazwał ją kobietą z jajami ;)

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, dysydent napisał(a):

inna sprawa że poproszę; oszczędź mi pytania typu - "no i coś tam zobaczył?" xD

nie mniej potrzebna taka stacja choćby dla równowagi aby było można do czegoś odnieść inne
choćby na zasadzie Hyde Parku

o qwa! Tusk się do PiSu zapisał no bo jak inaczej tłumaczyć przejęcoe jednego ze sztandarowych postulatów pisowskich?
i jeszcze w samym tefałenie to podali

https://tvn24.pl/polska/premier-donald-tusk-biore-na-siebie-ten-brutalny-komunikat-czas-na-repolonizacje-gospodarki-st8411193

:o

koniec świata

i to z której strony by nie patrzył ta Polska jest tym końcem; czy od jankeskiej czy kacapsko chińskiej

Czyli że co, wszyscy Niemcy won?🥺 . A mówią że ocieplenie klimatu, planeta płonie, a tu piekło zamarznięte.

Edytowane przez witejus
Opublikowano

nie wiem czy wiecie ze niemcy jakos nie dominuja wsrod krajow.. wedug jednych startysty to nawet holendrzy sa na czele.

engels to swir wiekszy niz mi sie wydawalo...skad on w leningradskiej oblasti znalaz wyborcow po ??

nawet oni u was nie chca inwestowac..

zagraniczne-inwestycje-bezposrednie-w-polsce-2.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

Trochę "naciągany" argument na wzrost oglądalności.🤣

no trochę ale przecież poparty konkretnym przykładem a pewien jestem że mój nie jedyny bo to że ktoś się wypiera to tym bardziej mało wiarygodny bo choćby z samej ciekawości jak reagują na kwestionowanie koncesji sami zainteresowani
na krótką metę na pewno zamieszanie wokół koncesji oglądalność republice podbije a na dłuższa to już od tego co tam będzie do zobaczenia zależy.
Skończeni do zera idioci i tam nie siedzą i na pewno dostosują przekaz do sytuacji choćby w syndromie oblężonej twierdzy ... he he - w tym to akurat są mistrze xD

2 godziny temu, jacus napisał(a):

jak kto ?? alfons i jego klienci..nie liczac tych waginosceptycznych jak urban czy wicia..

nie wiem jak Ty ale ja pierwsze "egzemplarza" na tej debacie zobaczyłem to i pytam

mocno imć Pan Woch przywiązuje wagę do tego doktorowania
w jakiej to kreskówce było "doktorku"?

a i (dopiero zobaczyłem) czego to @jacus mapka tam wyżej?
bo ni legendy ni bodaj podpisu

a czekaj; link pochodzenia wyjaśnia
zagr inwestycje

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 godziny temu, nie napisał(a):

nadszedł czas na odbudowę i repolonizację narodowej gospodarki, rynku i kapitału :D 

Będą tacy co uwierzą. A nawet w mediach sukces pokażą i jakiś przetarg wygrany przez polską firmę ogloszą. Byle do wyborów...

A, przypomniało mi się. Jakiś filmik mi wypozycjonowało jak to tusek dojechał jedyną polską fabrykę ultralekkich samolotów cenioną na świecie. Właściciel osobiście mu gratulował 125% ceł na komponenty.

Opublikowano
4 godziny temu, dysydent napisał(a):

Jeden Kwaśniewski wypomniał że zbyt łatwo ... a z resztą zapewne wszyscy tu już wiedza co wczoraj powiedział Kwaśniewski

a o która część wypowiedzi dokładnie Ci chodzi? Bo mnie uderzyło tylko jedno, że stary komuch chce do końca zabetonowac partyjki by nikt z zewnątrz nie mógł kandydować, bo nie uzyska poparcia obecnych polityków

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nigdy nie był xD Dlaczego tak PiSuar z nim walczył, te hotele na godziny itd, bo nie mogli sobie tego wybaczyć że sami go wsadzili na ten stołek i teraz on pod nimi dołki kopie xD jakoś nie kojarzę żeby Banaś reklamował PiS czy pojawiał się na ich wiecach i promował tą partie ;)

Weź mnie nie rozśmieszaj, wam jednak coś poszlo na łby po zmianie władzy.

Zero ostrości widzenia, amnezja i przeinaczanie faktów. Brzmi znajomo? Widzę polska wersja przysłowia "poskrob Rosjanina, znajdziesz tatarzyna". Czyli tak poskrob popaprańca znajdziesz pisorka? Widać fanatycy wszędzie równi.

Nie chce mi się szukać wypowiedzi innego psiarczyka obecnej władzy, ale Pan H. jakoś inaczej mówił jeszcze 2 lata temu o Banasiu, ty pewnie też.

Ale spoko jescze trochę to będziecie piać z zachwytu jak państwo w ramach repolonizacji odkupi to co sami sprzedali albo oddali w ciągu 1,5 roku.

Jaki pisałem świeże bateryjki macie i coraz więcej szaleństwa w wypowiedziach. Brawo dla was

• Like 1
  • Haha 1