Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Takeda napisał(a):

czyli wychodzi, że obywatelski stchórzył przed Czaskoskim, a Czasku stchórzył przed Memcenem z debatami.🤣

Z resztą kogoś rajcują te debaty? Debata typu 1 z 10 z wszystkimi kadydatami jest bezsensu co już kilkukrotnie widzieliśmy, natomiast debata 1vs1 i tak będzie mierna bo taki poziom społeczeństwa i polityków.

Jak ktoś sobie odwinie stare debaty nie tylko prezydenckie: Tusk vs Kaczyński, Kwachu vs Wałesa, Rokita vs nie pamiętam kto, to tam są tuzy intelektu w stosunku do dzisiejszego poziomu, gdzie Biejat jest dumna, że nie wie z kim graniczy Polska, k**wa kandydatka na prezydenta, ona nadaje się do jednej partii z Kołodziejczakiem i płaskoziemcami.

Osobiście nie mogę głosować na Trzaskowskiego, gdyż wziąłem sobie do serca jego słowa: "Nie ma nic gorszego niż prezydent i rząd z jednej partii" Także murem za Trzaskowskim i dlatego głos na innego, wspieram KO w ich poglądach 😁

Ale to ziaje się Mentzena namawiają by pojechał do Końskich zamiast Nowogrodzkiego a on nie chce bo jest w Ustrzykach.

Biejat wie dobrze, że żadną prezydentką nie zostanie podobnie jak jeszcze kilku różnych kandydatów startujących w wyborach dla rozpoznawalności czy prezentowania partii. Może mówić co chce. I tak nic to nie zmieni.

34 minuty temu, nie napisał(a):

fakty są tylko jedne, a wasze i nasze to tylko u peowców

jak powiedziała funkcjonariuszka tvn: prawda już została ustalona i żadne fakty tego nie zmienią

niszowa republika jest największą tv informacyjną w polsce (taka moja, że jej nie oglądam :D )

Uczciwe zasady, największe telewizje" - napisał Trzaskowski na X

sztab nawrockiego ma tylko jeden warunek, żeby to była debata a nie ustawka zaprzyjaźnionych prestytutek, które tak nakłamały, że w końcu wpadły we własne sidła :D , wszyscy pozostali kandydaci też tego chcą

pisałeś, że "trump zawiesił cła na wszystkie kraje"

nie zawiesza ceł, tylko wszystko co jest powyżej 10%

nie na wszystkie kraje np. zostają cła na kanadę i meksyk

zostają cła na eu na stal, aluminium i samochody 

i kto tu jest kłamcą? ja, czy ty i twoje kundelki? tak samo kłamałeś z cenami paliw i później musiałeś odszczekać :D 

tusk, trzaskowski i inni peowcy kłamią, medialne gebelsy tuska kłamią, wyborcy tuska kłamią :D zgrana ekipa

Wiemy, kto wynajął halę w Końskich. Negocjacje prowadzili ludzie z Koalicji Obywatelskiej
Halę sportową na debatę w Końskich wynajął Dom Mediowy AM Studio z Warszawy - ustaliła Wirtualna Polska. Firma w przeszłości wielokrotnie wykonywała usługi dla partii Donalda Tuska, a jej właściciel - jak pisały media - grał przed laty z premierem w piłkę. Dyrektor ZOSIR w Końskich potwierdził WP, że to przedstawiciele PO kontaktowali się z nim ws. ustalenia szczegółów.

Patryk Słowik
Jak słusznie zwrócił uwagę, dzisiejsza debata zgodnie z prawem powinna być oznaczona jako materiał wyborczy komitetu wyborczego kandydata Rafała Trzaskowskiego.

czyli kampania trzaskowskiego współfinansowana przez tvp, tvn i polsat

żałosne gebelsy

najlepsze, że mentzen i stanowski jadą do końskich, mogą być niezłe jaja :D 

Republika największą stacją informacyjną w Polsce. Tobie nie tylko peron już odjechał ale i dworzec.

Sztab Nowogrodzkiego nie miał tylko jednego warunku oni mnożyli warunki po telewizjach pojawił się rynek. Widać było, ze robią wszystko by do debaty nie doszło i wszyscy którzy chcieli to widzieli.

Nie brnij już w te cła twoje żałosne manipulacje nie wiele tu dadzą. Nikt nie jest taki głupi. Pisząc wszystkie kraje miałem na myśli kraje na które nałożył cła w zeszłą środę i na te kraje te cła zawiesił. Po co więc kłamco piszesz o Kanadzie i Meksyku jak na nie w zeszłą środę ceł nie nakładał. 

Cła zostały zawieszone i wróciły do stawek z przed podwyżki. Naprawdę twoje manipulacje są na żałośnie niskim poziomie i to widać .A wszystko można podsumować tak, ze wasz trampek osrał zbroje i tyle.

19 minut temu, witejus napisał(a):

I będą, jak Nawrocki zjawi się na debacie z Czaskoskim, Prince Poland

Ja obstawiam że debaty nie będzie. Przynajmniej nie miedzy nimi dwoma. Może Hołownia tam się dostanie Biejat czy Zandberg bo oni się wybierają. Nowogrodzki  został by rozjechany przez Trzaskowskiego. On sam by chciał wyzwał Trzaskowskiego ale jego sztab wie, że nie dał by rady dlatego zaczęli stawiać warunki.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pisząc wszystkie kraje miałem na myśli

buahaahaaaaaaaaaaaaaa :D 

teraz się tłumaczysz, że co innego pisałeś a co innego miałeś na myśli, i jeszcze masz czelność nazywać mnie manipulantem peowski kłamco

i znowu musiałeś odszczekać :D - warto było kłamać?

• Haha 1
Opublikowano

A ja cały czas nie mogę zrozumieć i nikt mi nie umie wytłumaczyć czemu Republika tak się pcha do tego TVP skoro ono jest nielegalne, siłą przejęte a w ogóle to obrzydliwe,  propagandowe, podłe, kłamliwe  upolitycznione, nieobiektywne,  i cholera wie co jeszcze. 

A co do debaty to PISowcy powiedzą że wygrał Nawrocki a POwcy że Trzaskowski i znowu będzie bicie piany przez kilka dni z rzędu.

I na koniec smutna konstatacja - zróbcie koledzy krok wstecz i zobaczcie jakimi pierdołami się tu zajmujecie i jak wami media sterują. Podsyciłem trochę dyskusję o aborcji i było dzień pieprzenia o niczym. Teraz jest drugi dzień pieprzenia o jakiejś ch*jowej debacie. Za chwilę będzie kolejna bzdura którą większość z was się zajmie. Kampania wyborcza jest tak nędzna bo nikt się nie interesuje programem a napieprzanką o bzdury.  Słabe to wszystko.

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, nie napisał(a):

buahaahaaaaaaaaaaaaaa :D 

teraz się tłumaczysz, że co innego pisałeś a co innego miałeś na myśli, i jeszcze masz czelność nazywać mnie manipulantem peowski kłamco

i znowu musiałeś odszczekać :D - warto było kłamać?

Nie ośmieszaj się. nie ma co tłumaczyć prawdy chyba, że dla pisowskiego ciemnego ludu który i tak nie zrozumie jak ty. Nic nie muszę odszczekiwać bo ty po prostu jesteś słabym manipulatorem a twój przekaz jest na poziomie szkoły podstawowej.

Twój trampek się osrał a miał pogonić rudego. jak tam kiedy przyjedzie do PL pogonić rudego?

48 minut temu, witejus napisał(a):

No widać, że tobie tez odjeżdża. TVN 24 to po pierwsze nie jest telewizja ale dany kanał jednej stacji telewizyjnej a republika to telewizja. I na tym polega gra słów której wy nie ogarniacie. Porównanie kanału z telewizją Poza tym nawet z tego co ty wrzuciłeś widać że republika nie jest najchętniej oglądana bo są jeszcze inne kanały innych stacji. Poza tym republika jest na naziemnej za tvn 24 trzeba płacić. 

53 minuty temu, Ulman napisał(a):

A ja cały czas nie mogę zrozumieć i nikt mi nie umie wytłumaczyć czemu Republika tak się pcha do tego TVP skoro ono jest nielegalne, siłą przejęte a w ogóle to obrzydliwe,  propagandowe, podłe, kłamliwe  upolitycznione, nieobiektywne,  i cholera wie co jeszcze. 

A to akurat jest proste oni potrzebują reklamy i rozgłosu. Poza tym jak by się im faktycznie udało to przy okazji narobili by gnoju na takiej debacie zadając swojemu kandydatowi pytania typu dlaczego jest pan taki za***isty a przeciwnika starali by się zmieszać z błotem i poniżyć. Ich motywacje są proste jak cep.

Opublikowano
Takeda napisał:

Osobiście nie mogę głosować na Trzaskowskiego, gdyż wziąłem sobie do serca jego słowa: "Nie ma nic gorszego niż prezydent i rząd z jednej partii" Także murem za Trzaskowskim i dlatego głos na innego, wspieram KO w ich poglądach 😁

yyyy ale ten rząd nie jest z jednej partii...

witejus napisał:

24 minuty temu, Takeda napisał(a):

, gdzie Biejat jest dumna, że nie wie z kim graniczy Polska

a Tusek nie wie gdzie jest granica, premier🤣

Czyli same narodowce. Polska dla Polaków a na resztę maja wyebane.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Burmistrz Końskich w rozmowie z GW potwierdził, że najemcą hali na debatę jest TVP. 

Patryk Słowik
Mamy więc taką sytuację: organizatorem debaty jest komitet wyborczy kandydata Rafała Trzaskowskiego. Debata będzie więc, zgodnie z prawem, materiałem wyborczym komitetu.
Część kosztów produkcji materiału wyborczego konkretnego kandydata poniesie TVP, bo istotnym elementem w produkcji jest hala, w której materiał będzie nagrywany.
No, nie mam przekonania, że ludzie w TVP to przemyśleli - z powodu mimo wszystko głupiej debaty po zmianie władzy czekają ich dość oczywiste zarzuty prokuratorskie.

kataryna
Ale to jest uśmiechnięty skandal. Ciekawe, co na to PKW.

Ale że TVN i Polsat w to weszły…Ciekawe, kto personalnie będzie firmował swoją twarzą ten występ w kampanijnym materiale kandydata władzy.

Kto jest większym przegranym dzisiejszej debaty - Rafał Trzaskowski czy TVP?

jprd 

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał(a):

I na koniec smutna konstatacja - zróbcie koledzy krok wstecz i zobaczcie jakimi pierdołami się tu zajmujecie i jak wami media sterują.

Aleee PiSowców można jeszcze ścigać i dręczyć?

• Haha 1
Opublikowano

Patryk Słowik
Jeżeli organizatorem dzisiejszej debaty jest komitet wyborczy Rafała Trzaskowskiego, to niestety pani redaktor Dunikowska-Paź nie może współprowadzić debaty. Jest to wprost niezgodne z ust. 4 działu XIII Zasad etyki dziennikarskiej w TVP S. A (zakaz udziału w pracach komitetów wyborczych i uczestnictwa przy realizacji audycji wyborczych komitetów).

ale parszywe gebelsy się zakopały buahaaahaaaaaaaaaaaaa :D pięknie, bardzo pięknie, zakłamali się na śmierć

samobójstwo że szczególnym udręczeniem

niezależne  🤮 media, telewizja w likwidacji, likwidacja mózgu raczej :D 

takich idiotów to dawno nie widziałem

Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

Mogą zaklinać rzeczywistość ale jak widać kto deko ma coś w głowie widzi co się dzieje 👍

https://www.facebook.com/share/r/18UYpn7R3X/

Nie odróżnia silnika odrzutowego od odkurzacza, ale się nauczy,uśmiechnięty ,,fahofiec" z platformy.

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

TVN 24 to po pierwsze nie jest telewizja ale dany kanał jednej stacji telewizyjnej a republika to telewizja

Jeszcze złap się lewą nogą za prawe ucho.

Racja, TVN24 to nie telewizja, to tuba propagandowa platformy, dla zapiekłych durniów, twojego typu.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, witejus napisał(a):

Nie odróżnia silnika odrzutowego od odkurzacza, ale się nauczy,uśmiechnięty ,,fahofiec" z platformy.

Oj ile tam zasiada pslowcow w tych spółkach itd...naprade ktoś myślał że będzie inaczej?frajerzy😂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, nie napisał(a):

Patryk Słowik
Jeżeli organizatorem dzisiejszej debaty jest komitet wyborczy Rafała Trzaskowskiego, to niestety pani redaktor Dunikowska-Paź nie może współprowadzić debaty. Jest to wprost niezgodne z ust. 4 działu XIII Zasad etyki dziennikarskiej w TVP S. A (zakaz udziału w pracach komitetów wyborczych i uczestnictwa przy realizacji audycji wyborczych komitetów).

ale parszywe gebelsy się zakopały buahaaahaaaaaaaaaaaaa :D pięknie, bardzo pięknie, zakłamali się na śmierć

samobójstwo że szczególnym udręczeniem

niezależne  🤮 media, telewizja w likwidacji, likwidacja mózgu raczej :D 

takich idiotów to dawno nie widziałem

Nie kompromituj się tymi bredniami co tu je tak wklejasz. Gdybyś miał mózg i nie słuchał pisowskiego bełkotu wiedział być, że to są bzdury. Debatować może kto chce i z kim chce jeśli chodzi o debaty kandydatów przed wyborami. TVP może to pokazać a w myśl rozporządzenia które tworzył między innymi Krzysztof Luft ma obowiązek przeprowadzić co najmniej jedną debatę przed wyborami. Wszelkie debaty inne w dowolnej konfiguracji poza tą jedną są jak najbardziej dozwolone.

Twoje wycie w tym temacie pokazuje tylko waszą frustracje. Sąd uchylił koncesje dla republiki - słychać wycie znakomicie. Już do żadnej debaty nikt tego szamba nie dopuści.

1 godzinę temu, witejus napisał(a):

Jeszcze złap się lewą nogą za prawe ucho.

Racja, TVN24 to nie telewizja, to tuba propagandowa platformy, dla zapiekłych durniów, twojego typu.

Skoro nie odróżniasz pojęcia stacja telewizyjna zwana potocznie telewizją a jeden z jej kanałów to co ja ci poradzę. Jak pisałem nie pierwszy raz czegoś nie wiesz.

Przynajmniej nie robią z ludzi takich wałów jak z ciebie zapiekłego durnia robi republika której właśnie zabrali koncesje.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak pisałem nie pierwszy raz czegoś nie wiesz.

To jeszcze napisz kto stchórzył, analityku, proroku od siedmiu boleści.

Zostatniej chwili, wyrzucono dziennikarza Republiki z sali gdzie ma ,,debatować" Czaskoski, wczoraj pobito i połamano żebra dziennikarzowi Republiki, gdy chciał zadać pytanie dupiarzowi.

,,uśmiechnięta" demokracja platfusów, tfu.

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

republika której właśnie zabrali koncesje.

co?
bo nic nie wiem

jeśli to prawda to pora popaprańską bandę siłą rozegnać zanim będzie za późno i żadna siła już jej nie poradzi

jakim zerem trzeba się czuć aby bać się czegoś takiego jak tv republika?

dobra - znalazłem; cały net już chuczy no ale a ostatnio ... deko nieczasowy

podtrzymuję co napisałem w pierwszym impulsie bo ktoś kto walczy ze słowem ten na dobre słowo nie zasługuje.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

fajne jaja w republice. Kolejne przygłupy pompują syndrom zagrożenia . Oj niejeden dziadek dostanie dziś udaru i palpitacji. Burdy robią takie same jak PO za czasów ich rządów. Niczym sie jedna swołocz od drugiej nie różni. Im wszystkim przydałby się porządny wp...dol

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To się uprawomocni. Ty na tym zyskasz wała z ciebie nie będą robić. A my stracimy nie mogąc z ciebie się śmiać i z twoich wygłupów.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/tv-republika-z-decyzja-sadu-w-sprawie-koncesji-sakiewicz-komentuje/ql69cjj

13 minut temu, witejus napisał(a):

To jeszcze napisz kto stchórzył, analityku, proroku od siedmiu boleści.

Zostatniej chwili, wyrzucono dziennikarza Republiki z sali gdzie ma ,,debatować" Czaskoski, wczoraj pobito i połamano żebra dziennikarzowi Republiki, gdy chciał zadać pytanie dupiarzowi.

,,uśmiechnięta" demokracja platfusów, tfu.

Ojojoj ale bida. I ty w to wierzysz?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To się uprawomocni. 

nie sadzę aby się odważyli uprawomocnić

może z raz się pomylę; choć akurat tym razem bym nie chciał.

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v