Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
36 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Jesli chcesz sie dowiedziec czy jestes rasista, to nalezy zadac sobie jedno za***iscie wazne pytanie: czy chciałbys, aby twoja corka przyprowadzila do domu czarnego chlopaka!

A film ,, Książę w nowym Jorku," oglądałeś ?

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

A za moich czasów jeździła czarna Wołga i łapała dzieci.😂

U nas też była ale bez klamek 😁 ty wiesz jak dzieciaki się bały w tym ja też pamiętam jak nas straszyli starsi. 

Zobaczcie 🤭 mów mi wuju 🙆😁🤭

Opublikowano

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/jak-czlowiek-lukaszenki-ogrywal-polskich-politykow-minister-jest-glupi-i-duzo-chleje/zpb4xmf

6 godzin temu, jahooo napisał(a):

skoro lewak zawsze ma źle, to czemu inni mają miec lepiej ?

a to nie prawaki zawsze narzekaja-na czasy i obyczaje i to od tysiecy lat ??

5 godzin temu, mirro napisał(a):

Łooooo Panie, toż to z Mołdawii to jakim lepszym pontonem nawet ciężko przypłynąć. Ale ciemny lud kupi, więc uznali że z takiego pontona wysiadł i teraz każdego będą pytać nie skąd pochodzi, tylko czym przypłynął.😂

dunajem na orawe by sie dostal spokojnie..a potem na podhale i od warszawy

5 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

bitwy kiboli to ich sprawa, ludzi na ulicy nie atakuja. Ich wojny to tzw sprawdziany sily i oddania, najlepszych sie potem werbuje do swojego gangu.

Chodze po miescie na co dzien,jakos nie mam obawy o swoje zdrwie , aczkolwiek dzieci juz nie puszczam, bo u nas duzo czeczenow i ukraincow. Jeszcze raz napisze, moze wyrazniej: mamy swoje problemy, nie potrzebne nam dodatkowe!!!

wiec ustalilismy, ze najblizszy sklep masz blsko, dajmy na to 500 m, a zabka b daleko. Nie chce cie urazic, ale slowa zabka to taki synonim - sklepu za rogiem - nie chodzilo mi o typowa zabke, napisales ze masz ja 3,5 km dalej wiec zakladalem ze wiesz o co chodzi, ale....ty wolisz jak to lewak, najpierw napisac ze nie masz zabki ,a potem ze masz inny sklep o nazwie rozpucha i z tego zrobic problem. Natomiast nie wypowiedziales sie, czy dla ciebie nie ma problemu puszczac dzieci do sklepu , gdy bedzie tak duzo imigrantow nieznanego pochodzienia!

przeczytales artykul ?? na dworcu mieli sie bic.

oczywisice ze mammy problemy-tylko tych dodatkowych nie unikniemy zadnym sposobem.

blizej byl sklep -zuczek .  u nas jeszcze gs dziala. w kazdej wsi jest przynajmniej jeden sklep a w wiekszych po kilka .

ja mam dzeci dorosle..najmlodsza po miescie chodzi z gazem i sprezynowcem ..

corka ma zabke za rogiem -w sasiednim bloku.

5 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

Jesli chcesz sie dowiedziec czy jestes rasista, to nalezy zadac sobie jedno za***iscie wazne pytanie: czy chciałbys, aby twoja corka przyprowadzila do domu czarnego chlopaka!

prawdziwy problem by sie zrobil gdyby to zona przyprowadzila🤣

4 godziny temu, Wpaw napisał(a):

U nas też była ale bez klamek 😁 ty wiesz jak dzieciaki się bały w tym ja też pamiętam jak nas straszyli starsi. 

Zobaczcie 🤭 mów mi wuju 🙆😁🤭

mow mi wuju ,tylko sie nie pomyl..

to chyba prawda jest. badaja koligacje rodzinne wiele pokolen wstecz.

3 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

uwazasz ze oprócz lekazy i inżynierów, przyjada do nas bogaci murzyni, a moze i jakiś książe z filmu? od jakiegos czasu coraz mocniej mnie zadziwiasz ! może to tvp-po Cie tak zmienia?

nie pisala do ciebie ksiezniczka z nigerii ??😂

Opublikowano

niewyobrażalna po-tologia, tak jest we wszystkich samorządach

teraz to samo robią na szczeblu centralnym, obsiadają wszystko jak mszyce i wysysają pieniądze

jak czują się idioci wydymani na hasło "pis kradnie"?

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

Hu.. go wie o co w tej wojence chodzi oprócz żebrania przez banderowców , dzis samoloty przy granicy w powietrzu a wieczorem huczy od wschodu -czyli ktoś na...ala w banderowców , pytanie kto bo jak by kacap to juz by dawno trzeszczeli w mediach że "biedni ukraińce atakowani przez złego putina  ' a tak cisza w mediach ale ktoś atakuje . Moze angole  swoim sposobem chcą wojny więc wala  w uryńców :) - byle by wojna trwała :)  , u nich wszystko możliwe , wszak nie oni giną . 

https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-desperacki-ruch-rosyjskiej-armii-zbombardowali-wlasna-zapore,nId,21385394

kacapy natomiast niby sami siebie atakują :) . no chyba ze doleciały tam eurofighetry flegmatyków :) i trzeba dorobić gębę :) kacapom . 

To wszystko wyglada tak że nawet jak cały świat by sie zmówił i zarządził pokuj na urynie to tam będą się nawalć miedzy sobą byle by trwała wojenka :) i było dawane dej dej dej :) - i moze taki jest plan bo Prosienko mówił o tym wprost - my będziemy dobrze żyli -oni będą siedzieć w piwnicach, nasze dzieci będą chodzić do szkół -oni będą pić wodę z kałuży itd. - po prostu realizują stary banderowski plan .

Edytowane przez marks50
Opublikowano
14 minut temu, marks50 napisał(a):

Hu.. go wie o co w tej wojence chodzi oprócz żebrania przez banderowców , dzis samoloty przy granicy w powietrzu a wieczorem huczy od wschodu -czyli ktoś na...ala w banderowców , pytanie kto bo jak by kacap to juz by dawno trzeszczeli w mediach że "biedni ukraińce atakowani przez złego putina  ' a tak cisza w mediach ale ktoś atakuje . Moze angole  swoim sposobem chcą wojny więc wala  w uryńców :) - byle by wojna trwała :)  , u nich wszystko możliwe , wszak nie oni giną . 

https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-desperacki-ruch-rosyjskiej-armii-zbombardowali-wlasna-zapore,nId,21385394

kacapy natomiast niby sami siebie atakują :) . no chyba ze doleciały tam eurofighetry flegmatyków :) i trzeba dorobić gębę :) kacapom . 

To wszystko wyglada tak że nawet jak cały świat by sie zmówił i zarządził pokuj na urynie to tam będą się nawalć miedzy sobą byle by trwała wojenka :) i było dawane dej dej dej :) - i moze taki jest plan bo Prosienko mówił o tym wprost - my będziemy dobrze żyli -oni będą siedzieć w piwnicach, nasze dzieci będą chodzić do szkół -oni będą pić wodę z kałuży itd. - po prostu realizują stary banderowski plan .

Schlałeś się i ci huczy. CO ci huczy? Manet jeśli ich atakują to nie na tyle blisko PL byś coś słyszał.

main_04istnieje_jeden_prosty_trick_dzi_ki_kt_remu_mo_na_zwi_kszy_poparcie_dla_mentzena_oraz_nawrockiego_r_wnocze_nie.jpg

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

wtedy lubelszczyzna jeszcze sie jakos trzymala peletonu..

Zawsze ty w tyle...

Nawet to dziś że strażą...

Chłopie...jaki ty wkład wniosłeś by się szczycić że gdzieś ktoś coś obok ciebie...

Chwal się co ty uczyniłeś...ja nic, ale ty jeszcze mniej ..😆

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Roman176 napisał(a):
Nie wiemy dlaczego, ale mamy wrażenie, że w tym momencie przemysł Polski totalnie trafi szlag.
A Wy co myślicie?🤨

galan już dawno to przepowiadał więc pewnie tak będzie🤣

• Like 1
Opublikowano

tvn24
Ryszard Cyba, który został skazany w 2010 roku za zabójstwo Marka Rosiaka, nie przebywa już w szpitalu psychiatrycznym, a w domu pomocy społecznej.

Image

kataryna
Ktoś tam powinien przeprosić i wylecieć. 15 miesięcy u władzy a nawet nie umieją wyjaśnić jakim cudem zabójca wziął wypiskę i wyszedł między najsłabszych pensjonariuszy.

dobrze wiedzą, nic się nie dzieje samo

wiedzą, że przegrają wybory i szukają każdej opcji, np. dzisiejszy zmyślony cyber atak na po

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

atakują to nie na tyle blisko PL byś coś słyszał.

Nie wiem gdzie  ale po 18 słychać było napirzanie ale pewnie jak zwykle alert podniosą jutro a zareaguja pojutrze jak zwykle :)  , nie mniej odrzutowce dziś latały nad głowa około 12 tak więc coś kombinowali , to sa fakty z granicy z uryną , oczywiście na radarze tego nie zobaczysz tylko cysterna tankująca nad niemcami , wyłączyli podświetlenie radarowe na wschodzie i śmiem twierdzić że to nie przypadek , bo zamiast mieć podgląd to wyłaczyli radary właśnie dla takich wałów by nie było wiadomo co kombinują , nawet jak kacap by atakował to zwykli zjadacze chleba mieli by monitoring a tak wyłaczyli i nikt nie wie czy przy przyszłym nalocie znów zaatakuja uryńcy jak w Przewodowie , kacap czy inny prowokator np. od angoli , dlatego taki Chodorowski może mieć racje że zrobią prowokacje na granicy by mieć pretekst do wciągnięcia w banderowską wojenkę o dej dej dej .

Opublikowano

urynie najbardziej pasuje gonienie kroliczka, a nie zlapanie. dla nich koniec wojny to koniec -dej, ale rozliczenie z pieniedzy oraz wybory, a tego wladza nie chce. przeciez ci u gory dorobili sie fortuny. a ten komik byc moze juz dawno na ukrainie nie przebywa. te hego wystapienia w bunkrze, zmeczone oczy, jak to aktor, wszystkich w ch....a zrobil 😡

• Like 1
Opublikowano

Polskę dotyka fala zwolnień. Eksperci nie mają złudzeń

https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-polske-dotyka-fala-zwolnien-eksperci-nie-maja-zludzen,nId,7444789

nie gdzie prezes GUS platformowski zawsze powie prawdę  

Zwolnienia w znanym polskim zakładzie

Nawet 350 osób może stracić pracę w Fabryce Łożysk Tocznych w Kraśniku. To efekt wdrożenia pierwszego etapu zwolnień grupowych spowodowanych m.in. rosnącymi cenami energii. Dotychczas w polskim zakładzie wyprodukowano ponad miliard sztuk łożysk głównie dla producentów samochodów ciężarowych, osobowych i przemysłu rolniczego.

https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-zwolnienia-w-znanym-polskim-zakladzie-powodem-zielony-lad,nId,21384912?fbclid=IwY2xjawJajFBleHRuA2FlbQIxMAABHZUnKKJvh-x8xSDvPS7SYOHKPNTpiWFck82Dwwe2dhOtR_2ZkVOMXTMHQg_aem_E2vcTBc6kOGrauW5zU_w2A

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v