Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Ulman napisał(a):

misiewicz też miał podobne uprawnienia.

Aleee on miał dostep do Top Secret tyle że Antkowych. A ja to bym się bał zaglądać w sekretne zakamarki umysłu Antoniego, 

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Leszy napisał(a):

W stanach sobie dodali dziennikarza do grupy na komunikatorze i rozmawiali o planowanej operacji w Jemenie... Więc tak to jest z tymi politykami zawodowymi....

Zapomniałeś dodać, że w stanach to normalna praktyka i jeszcze zapomniałeś dodać po co to było. Dziennikarz miał przekazać amerykanom, nie kto/co to jest Huti i gdzie bo tego amerykanie nie ogarną, tylko by przekaz był, że USA traci biznesowo, wina Bideta i Huti sponsorowane jest przez Iran, czyli wróg publiczny nr 1 według trampka, bo on chce z nimi wojny. Bo nic tak nie odwraca uwagi jak wojenka

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
7 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

wybory są już po zamiatane dla pisu ,prawdopodobnie odpadną w przedbiegach do drugiej tury 🤣

rozpacz i wycie nie dziwi 😲

Pis odpadnie i będzie słychać wycie zwolenników Trzaskowskiego po drugiej turze 🙃.

7 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

to normalne że rozczarowany/naiwny elektorat szuka nowego idola ...ten akurat wie że można obiecać wszystko bo i tak niczego nie trzeba będzie spełniać bo prezydent nie ma takich kompetencji ...

A który kandydat nie obiecuje wszystkiego ?

7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

NO i widzisz jak się pięknie zaorałeś. Sam przyznałeś żeś oszust i kłamca i dąłeś jeszcze dowód. W zacytowanych przez ciebie wcześniej słowach Trzaskowskiego nic o tym nie ma. On mówił o wojnie hybrydowej. Albo jesteś na tyle ograniczony, ze nie widzisz różnicy albo po prostu łżesz. 

Ty nawet jak zacytujesz to siebie skompromitujesz nie Trzaskowskiego. A na Nowgrodzkiego co chwila jakieś haki są. Koleś nawet wszystkich wyborców pisu nie może do siebie przekonać. Co chwila musi się tłumaczyć przeszłości z gangusów z książek o nich z pracy w burdelu. A kto wie co jeszcze dziennikarze wyciągną. Mentzen cały czas ma szanse go pokonać. Nie mają haków na Nowgordzkiego. Ty żujesz naćpany czy nachlany czy aż tak pisowi ufasz? Popatrz człowieku w media co chwila sa na niego haki.

Znowu trzeba tłumaczyć ? Trzaskowski podobno cały czas mówił o wojnie hybrydowej na wschodniej granicy. Tylko że 3 lata temu to byli biedni uchodźcy według PO a teraz są nachodźcami.

4 godziny temu, jacus napisał(a):

masz ochote do pracy ?? wez posiedz chwile -moze ci przejdzie..

tez za chwile cos porobie -ale to wcae nie wynika zcheci .tylko z nudow 😂. zeby czas sie nie dluzyl w oczekiwnaiu na sms-a z banku ze wyplata przyszla..

Na chleb ci brakło 🤔 :ph34r: ?

3 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

No nie wiem czy starsi ludzie którzy będą głosować na Nawrockiego zagłosują na Mentzena...pewnie wcale nie pójdą na wybory...

Kontrowersyjne osoby są poza Konfederacją. Jak Mentzen nie palnie jakiejś głupoty to zagłosują przeciwko Trzaskowskiemu. Większym zagrożeniem dla PO jest Mentzen niż Nawrocki. Z Nawrockim mogą ale nie muszą minimalnie wygrać a z Mentzenem w drugiej turze, już tak to oczywiste nie jest.

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Odstaw dopalacze człowieku. Alfons kolega gangsterów wygra wybory chyba w twojej bajce wirtualne. Te sumowanie sondaży to mnie bawi do łez. Wyzywasz Tuska od głupków chłop karierę zrobiły majątek. A ty co. Bajki tu opowiadasz i to chore. Możecie se sumować te sondaże jak chcecie. Ale z tego co ja z ludźmi gadam i nie tylko ja nie każdy wyborca konfy zagłosuje na pis i Nowogrodzkiego wielu zostanie w domach. To samo w drugą stronę nie każdy wyborca Nowogrodzkiego zagłosuje na Mentzena więc przestańcie snuć wasze chore wije. Sondaże dla drugiej tury są bezlitosne dla Mentzena i Nowogrodzkiego obaj przegrywają z Trzaskowskim.

A potem się obudziłeś :P.

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, Leszy napisał(a):

W stanach sobie dodali dziennikarza do grupy na komunikatorze i rozmawiali o planowanej operacji w Jemenie... Więc tak to jest z tymi politykami zawodowymi....

Bo to jest chore, że przychodzi jakiś pajać z ulicy i zostaje np szefem MONu, decyduje o ruchach kadrowych w armii i innych planach. Rozstawia po kątach ludzi, którzy pracują w wojsku kilkadziesiąt lat. Po nim przychodzi następny ćwok i tak w koło. Doprowadza to do takiego obsurdu że w wielu służbach i nie tylko porządni fachowcy nie pachają się na stołki bo nie chcą praciwać z jakimiś pajacami i być od nich zależnymi.

Opublikowano
mirro napisał:

1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

zamiast wypalac to gorącym żelazem?

Trza to tylko zaczipować, zaszczepić od wścieklizny i regularnie wyprowadzać na spacer. 🤣

Ja bym trenował do walk...

dysydent napisał:

najistotniejsze zdarzenie w całej Europie od wybuchu wojny na Ukrainie
https://forsal.pl/swiat/bezpieczenstwo/artykuly/9764010,serbia-i-wegry-utworza-nowy-sojusz-wojskowy-to-moment-historyczny.html

w sumie to jedyne od tamtego czasu na prawdę istotne

Jaaaa pyrkole... I kto tym będzie dowodził? Na bank nie Serbia i Węgry też nie.

dsbh napisał:

Znowu trzeba tłumaczyć ? Trzaskowski podobno cały czas mówił o wojnie hybrydowej na wschodniej granicy. Tylko że 3 lata temu to byli biedni uchodźcy według PO a teraz są nachodźcami.

Tylko, że trzy lata temu tak było ale się nikomu to nie zgadzało dlaczego białorusy ich siła trzymają w lesie bo to co przelazło taką relację dawało. Potem przyszedł szturm gdzie cała propaganda wzięła w pizdu. Od tamtej pory mniej więcej biedne żuczki się skończyły i niema też dzieci "sprzedawanych na organy" (nie, nie do kościołów). Aaale pojawiły się też nowe nacje jak np. kubańczyki. O.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

ale według tvn to prawda ... 

tiaaaaa, wszystko co na pasku napiszą to prawda😂 Dobrze cie pis wytresował

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

tiaaaaa, wszystko co na pasku napiszą to prawda😂 Dobrze cie pis wytresował

odezwał się niemiecki pasjonat prasy 

Ręce opadają 🤦‍♂️ platformerska telewizja publiczna, czyli nagle przerywamy ważną relację, żeby pokazać... Trzaskowskiego na farmie wiatrowej 😆 I wszyscy płacimy za to miliardy złotych rocznie.
Miało być obiektywnie i uczciwie, a jest tępa tuba propagandowa kolejnego rządu.

• Like 1
Opublikowano

5 minut temu, Ulman napisał(a):

tiaaaaa, wszystko co na pasku napiszą to prawda😂 

Ja dopiszę : tiaaaa, wszystko co powie Tusk to prawda 😁 tiaaaa, wszystko co powie Trzaskowski to prawda 😁 

np.

Screenshot_20250325-190524 (1).png

• Haha 1
Opublikowano

Wierzycie w te sondaże? Przecież wszystkie telewizję i radia są pro rządowe.