Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie było przeciw ani wtedy, ani teraz. Robią to samo co tamci, tylko rżną głupa, a w razie niewygodnych pytań winę zwalają na poprzedników

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Przecież to zielony ład który Wojciechowski przepisał z programu pis a na który zgodził się Morawiecki w grudniu 2021 na unijnym szczycie.

pis zwiększył powierzchnię gaec2?

serio jesteś taki głupi? pis stworzył najważniejszą politykę eu :D 

a tuska nikt w eu nie ogra :D 

całkowite wypranie mózgu

Edytowane przez nie
Opublikowano
57 minut temu, mirro napisał(a):

Bo jednak o ojcach tego sukcesu warto pamiętać.🤣

teraz mamy lepszy sukces zadłużenie państwa w rok po 280mld  8 lar rządów pis 300mld podnieśliśmy sie w rankingach doganiamy Grecje tylko ze w zadłużeniu pastwa  .. a miało byc tak dobrze gdyby te nie ostanie zdanie 

Godzinę temu, binek napisał(a):

Jak byś nie wiedział mamy 2025, a ty ciągle bo PiS W 2021

wyborca rudego nie przyjmuje faktów 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „1 นเณ Jowita #Nawrocki2025 @Jowita_W PILNE!! PiS sprzedaje lasy i wycina drzewa na potęgę, a nie, moment... PiS już nie rządzi. I co durne jebaćpisy, nikt się nie przykuje do drzewek? Nikt nie drze ryja e obronie polskich lasów? #hiPOkryci 1 dzień Nasze Lasy @Nasze... Pilne! w zeszłym roku nastąpił ogromny wzrost eksportu drewna z Polski: w 2024 za granicę wyjechało 4,2 mln 3 suroweg drewna 900 tys. m3 więcej niż w 2023 roku (wzrost 26%). w tym eksport poza... PILNE!!! DRASTYCZNY WZROST EKSPORTU DREWNA z POLSKI w 2024 ROKU WZGLĘDEM 2023 R.”

rudy 

Może dojść do anulowania polskich zamówień na amerykański sprzęt wojskowy i zastąpienia go dostawami z Europy – informuje niemiecka gazeta „Tageszeitung”.

485150086_3940753482834718_4296377704981277523_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=sSs6zmWghxoQ7kNvgHX5Yuz&_nc_oc=Adnio_9hzyKqGIR5_92T_2GbLCZX6WEvx-MC-osJpvoWaOVWlGdfl1fThzJIGdSFi4s&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-waw2-1.xx&_nc_gid=wWRbOWL5A-CrMVm8VtRXsw&oh=00_AYHqiAy5qoOssvP5pUpazQmOseCVj9efPWiOzJNFK-b9og&oe=67E5F5CC

film

https://www.facebook.com/100007003150290/videos/pcb.3940753526168047/1379943972909331

Opublikowano
33 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Pytanie brzmi czy wtedy PO czy lewica było przeciw zielonemu ładowi? Oczywiście że nie...domyślam się co by wtedy było jakby się w ogóle nie godzili na ten ład...sankcje odebranie funduszy itd no bo planeta płonie...

Tak tak wiem wina Tuska. Czy byli za czy nie byli rządził pis.Jak o sądy z unią to było komu kota drzeć. Jak o zielony ład to przyjmowali wszystko bez zająknięcia.

17 minut temu, nie napisał(a):

pis zwiększył powierzchnię gaec2?

serio jesteś taki głupi? pis stworzył najważniejszą politykę eu :D 

a tuska nikt w eu nie ogra :D 

całkowite wypranie mózgu

Mózg masz wyprany to fakt. Największą politykę rolną tworzyły instytucje unijne. Po tym jak Morawiecki i inni premierzy dali na to zgodę. Wojciechowski kierował tymi pracami był można powiedzieć w ich sercu. Jako komisarz rolnictwa miał wiele do powiedzenia. Miał zrównać dopłaty z niemieckimi a zrobił tylko więcej obowiązków i problemów. I wasze desperackie próby przerzucenia odpowiedzialności na Tuska są śmieszne. Już Ziobro nazwał za to Morawieckiego miękiszem. Tusk był szefem parlamentu do zielonego ładu nic nie miał pracował nad nim Wojciechowski z pis.

Opublikowano
7 godzin temu, dysydent napisał(a):

Jednego na pewno nie zaprzeczysz - kreuje się na osobowość jaką mało kto by się zgodził sam siebie zaakceptować i celowo pominąłem w nawiasie niemieckich trolli ale tylko jako podejrzenie bo to potrafi zanegować całkiem wiarygodnie gdy kto przyciśnie tak że prosty i nieskomplikowany umysł by tego nie potrafił a czy wyrafinowany intelekt używa swego potencjału kreatywnie czy destruktywnie to zupełnie inne kryterium i jedno nie jest zależne od drugiego i tu nie ma dyskusji - destruktor i szkodnik a do tego niegłupi.

Myślę że budujesz na jego temat zbyt wyrafinowane,  górnolotne teorie i analizy.

Według mnie to nadęty pyszałek i głupek wioskowy, taka jest moja teza i analiza.

Tyle w temacie.

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tak tak wiem wina Tuska. Czy byli za czy nie byli rządził pis.Jak o sądy z unią to było komu kota drzeć. Jak o zielony ład to przyjmowali wszystko bez zająknięcia.

A teraz nie przyjmują? Posłuchaj głupkowatych wypowiedzi minister Zielińskiej z których wszyscy się śmieją do rozpuku - jak to rzekomo nurt rzek ma pozostać naturalny, np. w Odrze rybą brakuje wody przez transport rzeczny 🤣

Opublikowano
30 minut temu, hubertuss napisał(a):

Widzisz sam tylko trolowanie ci zostało, argumenty się skończyły zielony ład to pis i tyle.

ty nawet nie wiesz co to jest zielony ład :D 

Opublikowano
31 minut temu, witejus napisał(a):

Myślę że budujesz na jego temat zbyt wyrafinowane,  górnolotne teorie i analizy.

Według mnie to nadęty pyszałek i głupek wioskowy, taka jest moja teza i analiza.

Tyle w temacie.

każdy ma prawo do własnego zdania i wcale się nie upieram że moje zawsze słuszne ;)

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, binek napisał(a):

A teraz nie przyjmują? Posłuchaj głupkowatych wypowiedzi minister Zielińskiej z których wszyscy się śmieją do rozpuku - jak to rzekomo nurt rzek ma pozostać naturalny, np. w Odrze rybą brakuje wody przez transport rzeczny 🤣

Ale zdaje się rozmowa byłą o zielnym ładzie. A teraz go nie wprowadzili.

9 minut temu, nie napisał(a):

ty nawet nie wiesz co to jest zielony ład :D 

Ważne że wy w pisie wiecie i Wojciechowski i Morawiecki.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale zdaje się rozmowa byłą o zielnym ładzie. A teraz go nie wprowadzili

Czy to zielony ład, czy puszczenie rzek w samopas wszystko sprowadza się do eko-oszołomstwa

Opublikowano

Ludzie to są głupi. Dlatego batdzo ważne jest przejęcie mediów - tv i internetu. Tv wiadomo raczej dla starszych, internet tak jak ostatnio wp.pl - zabrać kase jak artykuł niepochlebny władzy.

Za pisu wycinali lasy - to straszne, setki artykułów  w necie i info w tvnie, teraz lasy peowskie można napierdalać wszystko jak leci, mur na granicy podobnie - ren mur nigdy nie powstanie, biedni ludzie szukający miejsca na ziemi a teraz tarcza wschód i fotografowanie się przed pisowskim murem i pełno innych podobnych. Ciemny lud to łyka, bo jest ciemny.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Kurski trafnie was nazwał ciemnym ludem który wszystko łyka to fakt.

Drewno się tnie nie tyle co za pis i nie w parkach.

Mur pisowski podnośnik samochodowy saperka minuta i w Polsce. Po musiało go poprawiać to się fotografują. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Widzisz sam tylko trolowanie ci zostało, argumenty się skończyły zielony ład to pis i tyle.

Niczym się człowieku nie różnisz od tych jak ty to piszesz pisiorow tak samo masz mózg wyprany tylko w drugą stronę żadne argumenty do ciebie nie docierają ,zielony ład to PiS i tyle,,? O kurcze to ten PiS był silny cała UE ładu nie chciała ale PiS go wprowadził🤣 masakra...

Opublikowano (edytowane)

Ale pis brał udział czy ja piszę, ze pis sam. Wojciechowski to pis Morawiecki tio  pis. Za zielony ład współposiada pis. Sam masz wyprany mózg bo nie rozumiesz co czytasz i wypierasz z siebie, ze twój pis zielony ład ci dał. Głosowałeś na nich bo ci powiedzieli, ze zrównają dopłaty z Niemcami a Tusk to diabeł. Za to dali ci zielony ład. I teraz wypierasz to z swojej świadomości by nie wyszło ci ,że cię oszukali.

Ty nie masz żadnych argumentów. Pis przyłożył rękę do zielonego ładu. Mieli być partią pro rolniczą a rolników chyba najbardziej w wała zrobili. 

Teraz głosujcie na konfe co to jeszcze kilka lat temu mówiła rolnikom jak się nie opłaca to nie produkuj a wszelkie dopłaty to zło. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 minut temu, MariuszDe napisał(a):

O kurcze to ten PiS był silny

Prezes mówił- PiS to Polska. Więc czuli siłę Narodu, że za nimi stoi Państwo Polskie. 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Prezes mówił- PiS to Polska. Więc czuli siłę Narodu, że za nimi stoi Państwo Polskie. 

Ale ze nawet i cała UE się bała i nie chciała zielonego ładu ale PiS chciał tupnal noga tamci się przestraszyli i go wprowadzili no to kurcze powiem ci rzeczywiście silni byliśmy🤣

• Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Za pisu wycinali lasy - to straszne, setki artykułów  w necie i info w tvnie, teraz lasy peowskie można napierdalać

Bo lasy można albo wycinać, albo zamykać. Do tego Allach je stworzył. A teraz trza je ciąć bo w nich mogą się ukrywać ruscy dywersanci.

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Ale ze nawet i cała UE się bała i nie chciała zielonego ładu ale PiS chciał tupnal noga tamci się przestraszyli i go wprowadzili no to kurcze powiem ci rzeczywiście silni byliśmy🤣

Mariusz piłeś coś dzisiaj %?

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

Mirek ponoć jesteście teraz pod rozkazami Urszuli Von Nogaj. 

I co to dalej będzie?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, PRIMO napisał(a):

Mariusz piłeś coś dzisiaj %?

Nie wiesz co to sarkazm? Ironia? Śmieszą mnie niektórzy co wierzą że jakby PO rządziła to by nie zatwierdziła zielonego ładu przecież głosowali za tym a  to był pomysł lewicowych liberalnych rządów zniszczyć rolnictwo i wyprowadzić je poza UE no bo przecież krowy bąki puszczają...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale zdaje się rozmowa byłą o zielnym ładzie. A teraz go nie wprowadzili.

nawet modyfikują bo im trampek zapełnił pampersa, ale to jest to samo co z mercosurem ,najpierw jeszcze wtedy prezydent ewropy herr tusk popierał, gdy został zaledwie premierem był przeciw, by po 3 miesiącach być za pod pewnymi niewymawialnymi warunkami.

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Mirek ponoć jesteście teraz pod rozkazami Urszuli Von Nogaj. 

I co to dalej będzie?

jak von Nogaj to @mirro bedzie gryzł bezsensownie piach szybciej niż myslał, chyba, że jak Kania Kaniowski się wywinie i bedzie reklamował wina lub banki🤣

Edytowane przez Takeda
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v