Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretycznie w sondarzach pos razem z konfederacją już mają większość w parlamencie. Tyle że ja tam w sondarze nie wierze co pokazały wybory w usa - jest to sztuczne pompowanie poparcia.

Ostatnio nawet do mnie dzwonili z jakieś sondarzowni to oczywiście powiedziałem że na trzaskowskiego😁.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

lewactwo też już zaczyna niektórym ,,wychodzić bokiem

lewactwo jest bezdennie głupie a pierwszy z brzegu przykład wczoraj Mentzenowi najwięcej głosów przysporzyła ta lewacka redaktorka która usiłowała go atakować jego żydo- i pedałofobią.
Wczasach przedwojennych? w Polsce takie ataki gdy opłakany stan militaryzacji kraju szuka właśnie winowajców? poważnie? :D

właśnie zauważyłem że na mikrofonie ma ta baba tvp to jeszcze poparańcom antykampanię załatwiła

na zbity pysk ją z tej telewizji bym radził bo "zrobiła show" Mentzenowi bez żadnych wysiłków z jego strony a wręcz mimo jego początkowej nieporadności

jeszcze paru takich pismaków i rzeczywiście położą czaskoskiego xD

a już tak między nami - czy możemy sobie pozwolić na ryzyko prezydentury Mentzena? bo że niesie duże ryzyko to pewne no ale jeśli ma się duopol popisu kiedyś zawalić to Mentzenem było by to w bardziej kontrolowany sposób niż tymi których jeszcze nie znamy a rzeczywiście zdało by się tałatajstwo rozpieszczone płacami minimalnymi zagonić do roboty bo rzeczywiście zdało by się trochę bodaj tej broni naklepać swojej a i czujność niemieckiego nacjonalizmu trochę oszukać

ta baba gdyby zapytała jak widzi Mentzen kwestie ustrojowe i miejsce paro... pracownika najemnego w czasach koniecznego zwiększenia opresyjności państwa, konieczności cięć socjalu wobec realiów bardziej wojennych niż kiedykolwiek w ostatnim półwieczu? albo coś w tym kierunku
więcej dało by to elektoratowi temu najszmaciarskiemu do myślenia niż te wyskoki z oskarżaniem o tępienie (w retoryce konfy) pasożytów obcej nacji; sie to nazywa - "obcego kapitału" i zboczeńców ludzkiego gatunku które w razie wojny i tak będą wycięte pierwsze jako kozioł ofiarny przyczyn bezbronności państwa i pośredni przez to tej wojny sprawca bo ośmielił najeźdźców

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Jak to mówił klasyk "Polska dla Polaków ziemia dla ziemniaków"🤭😂

Opublikowano
28 minut temu, dysydent napisał(a):

właśnie zauważyłem że na mikrofonie ma ta baba tvp to jeszcze poparańcom antykampanię załatwiła

na zbity pysk ją z tej telewizji bym radził bo "zrobiła show" Mentzenowi bez żadnych wysiłków z jego strony a wręcz mimo jego początkowej nieporadności

jeszcze paru takich pismaków i rzeczywiście położą czaskoskiego

A widzisz? Czyli teraz mamy bezstronną TVP, bo ich grzmoci czy położą Trzaskowskiego, czy Nawrockiego.🤣Zamiast się cieszyć, to robisz awanturę.  O take TVP my walczyli.😂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

ta tvp jest tak bezstronna że aż bez-jakakolwiek i czort by z tym tylko że musimy ja z naszej kasy utrzymywać

takich idiotów?

no z kogo jak z kogo ale z Mentzena jest bardzo łatwo głupka zrobić to tej wyszło jeszcze na odwrót?

a ulice zamiatać to chociaż nie szkoda by było płacić

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pisałem już wcześniej że im bliżej wyborów to bedą stawiać zarzuty, aresztować aby tylko tłum się cieszył:

https://wiadomosci.wp.pl/ardanowski-uslyszal-zarzuty-nie-przyznal-sie-do-winy-7136754324572800a

Przecież Ardan zrobił przekręt z Eskimosem i każdy zdrowo myślący mający kontakt z branżą owocową doskonale to wie ... Rozumiem że przestępcy z PiSuaru powinni być bezkarni ?

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

A coś się odezwę. Trzeba było głosować na PIS - jak kiedyś tam pisałem. Niech oni by to piwo pili. Trzecia kadencja kończyła by się bitwą na siekiery - całej tej formacji między sobą a konfederacja zniewieściała by do reszty. Wówczas to mokry sen Galana o wojnie stał by się koniecznością dla resetu i pacz - jest taka pod bokiem. Przy czym Królewca nikt by nie pozwolił okupować - bo poco wtedy przekop?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

lewactwo jest bezdennie głupie a pierwszy z brzegu przykład wczoraj Mentzenowi najwięcej głosów przysporzyła ta lewacka redaktorka która usiłowała go atakować jego żydo- i pedałofobią.
Wczasach przedwojennych? w Polsce takie ataki gdy opłakany stan militaryzacji kraju szuka właśnie winowajców? poważnie? :D

jeszcze paru takich pismaków i rzeczywiście położą czaskoskiego xD

a już tak między nami - czy możemy sobie pozwolić na ryzyko prezydentury Mentzena? bo że niesie duże ryzyko to pewne no ale jeśli ma się duopol popisu kiedyś zawalić to Mentzenem było by to w bardziej kontrolowany sposób niż tymi których jeszcze nie znamy a rzeczywiście zdało by się tałatajstwo rozpieszczone płacami minimalnymi zagonić do roboty bo rzeczywiście zdało by się trochę bodaj tej broni naklepać swojej a i czujność niemieckiego nacjonalizmu trochę oszukać

ta baba gdyby zapytała jak widzi Mentzen kwestie ustrojowe i miejsce paro... pracownika najemnego w czasach koniecznego zwiększenia opresyjności państwa, konieczności cięć socjalu wobec realiów bardziej wojennych niż kiedykolwiek w ostatnim półwieczu? albo coś w tym kierunku
więcej dało by to elektoratowi temu najszmaciarskiemu do myślenia niż te wyskoki z oskarżaniem o tępienie (w retoryce konfy) pasożytów obcej nacji; sie to nazywa - "obcego kapitału" i zboczeńców ludzkiego gatunku które w razie wojny i tak będą wycięte pierwsze jako kozioł ofiarny przyczyn bezbronności państwa i pośredni przez to tej wojny sprawca bo ośmielił najeźdźców

jak to szlo ??

mysmy mieli stolik przewrocic a sie do niego przysiedlismy..

jaka miasz powod zeby myslec ze bylo by inaczej ???

oni juz byli ,oni rzadzili-to znowu inny a pozniej ??? 

punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia..

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

jaka miasz powod zeby myslec ze bylo by inaczej ???

wiem że nawet jeśli było by to kosmetycznie względem dzisiaj a nie dużo inaczej to potencjał (na inaczej) ma bardziej Tusk niż konfa bo konfa teraz walczy tylko o zachowanie autonomii państw w xujni gdy Tusk o kolejny etap w dalszej konsolidacji

pytanie zatem - czy chcemy aby było inaczej bo jedyne co możliwe na dziś to albo status quo albo coraz większa federalizacja xujni bo presja otoczenia nie pozwala na mrzonki odśrodkowe w Europie które rosji na ręką a trumpowskie jankesy mają w pompie czy xujnia się utrzyma czy nie w jednym kawałku bo tak dużej się okazuje nie są w stanie utrzymać bez schodzenia na dziady sami. xujnia to obszar przeludniony i przeeksploatowany tak że i jest z kim się o ten obszar użerać gdy za bardzo prócz kłopotów z coraz większą rzeszą starców na zdechnięciu nie ma o co
Rosja gospodarczo jest dla jankesów lepszym kąskiem niż xujnia bo nie jest na tyle silna by wykorzystać swoje zasoby których ma w xuj jak na swoją populację ani je obronić biznesowo bo ma kleptokrację i skoro siłą do współpracy nie da się rosji przymusić bo jednak te atomówki to jankesi wybrali drogę dealowania gdy xujnia w zaparte i siłowo nadal liczy że uda się rosję powalić a tego bez federalizacji nie da rady

Konfa jest opcją rezerwową, takim planem B bo nigdy nie twierdziła że rosję da się powalić siłą a na dzień dzisiejszy pasi taka wizja i jankesom i rosji nawet nie trzeba pytać a w xujni daje nadzieję na może jednak uniknięcie dalszych wojen po za tą ukraińską

wbrew pozorom to konfa będzie miała największe poparcie wśrod tchórzy, dekowników i gnojasów a takiej rzeszy politycznej opozycji to ja bym na miejscu Tuska nie ignorował zwłaszcza że do pozostałej reszty dotarło że ci wymienieni też czasami miewają rację skoro niewspółmiernie dobrze takim się w tej xujni żyje względem ich rzeczywistej wartości.

jest w tym perfidia samej Przyrody gdzie przesadne humanizowanie zmierza do nieuchronnej i szokowej dehumanizacji ale to już kolejny wątek choć w tym samym temacie a nawet sekwencji zdarzeń i jak dotąd Historia pokazuje że sekwencji nieuchronnej

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

oni juz byli ,oni rzadzili-to znowu inny a pozniej ??? 

punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia..

później będzie początek kolejnego cyklu i nie ważne czy coś Tusk zmieni czy konfopodobni zablokują bo i jedno i drugie prowadzi do wstrząsu
xujnia musi upaść bo jest zdegenerowana i nawet jeśli obroni się samą swoją masą przed zewnątrz to sama dognije od środka a jeśli masy nie nabierze w spójności to zostanie rozdarta przez zewnętrzne wpływy na które w/g przepisu nacjonalistów z samej natury będzie podatniejsza

spokoju mi nie daje co ten Tusk robił u Turków?
czyżby podsłuchiwał Bartosiaka? ;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

jak to było?
ludzie zaczynają działać sensownie dopiero kiedy wszystkie inne sposoby zawiodą
xD

szkopuł w tym czy to już jest to czy jeszcze jeden z tych sposobów? ;)

ja nie wiem
w końcu też jestem człowiekiem :P

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

spokoju mi nie daje co ten Tusk robił u Turków?
czyżby podsłuchiwał Bartosiaka? ;)

Jak to co? Wspierał turecką demokracje. Dał kilka rad jak rozprawiać się z opozycją? Jak pojechał tam duda czy morawiecki to mało co się nie zesrali że wspierają dyktatora. Widocznie teraz można🤷‍♂️:

https://www.google.com/amp/s/www.rmf24.pl/fakty/swiat/newsamp-goraco-w-turcji-kluczowy-rywal-erdogana-aresztowany,nId,7933555

Albo odwrotnie. 🤔 Uczył się co robić.

Aresztują kaczora za terroryzm albo za dwie wieże jak Saurona🤣.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak to co? Wspierał turecką demokracje. Dał kilka rad jak rozprawiać się z opozycją? Jak pojechał tam duda czy morawiecki to mało co się nie zesrali że wspierają dyktatora. Widocznie teraz można🤷‍♂️:

https://www.google.com/amp/s/www.rmf24.pl/fakty/swiat/newsamp-goraco-w-turcji-kluczowy-rywal-erdogana-aresztowany,nId,7933555

Nooooo to jak łyknął nauki od Erdogana, to cały Pis pójdzie siedzieć, albo skończą jak Kurdowie.🤣

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Albo odwrotnie. 🤔 Uczył się co robić.

a przytoczę jeszcze jedną sentencję - "kto bogatemu zabroni?"
ma ciąg dalszy - desperatom nikt nawet nie próbuje

jeszcze nam się z Tuska uda taki odwrócony Sobieski :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze kotom i psom niech dadzą. qr** pis wszystkim dawał a ci w pierwszej kolejności - renty wdowie, emeretury sbekom i teraz jeszcze to. 

Ciekawe o ile jeszcze podwyższą renty niepełnosprawnym bo pis przecież tak ich gnębił że musieli robić protest w sejmie?

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano

Dmitry Medvedev
The phone call between Presidents Putin and Trump proved a well-known idea – there is only Russia and America in the dining room. On the menu: light appetisers – Brussels sprouts, British fish and chips and Paris rooster. The main course is a Kiev-style cutlet. Enjoy your meal!

Rozmowa telefoniczna między prezydentami, Putinem i Trumpem, udowodniła dobrze znany scenariusz – w jadalni są tylko  Rosja i Ameryka. W menu: lekkie przekąski – brukselka, ryba brytyjska z frytkami i paryski kogut. Danie główne to kotlet po kijowsku. Smacznego.

dobrze mu to wyszło :D 

Opublikowano

Turasy naprawde nie pier**lą się w tańcu

https://wiadomosci.wp.pl/rywal-erdogana-w-areszcie-wladze-zakazuja-protestow-i-tiktoka-7136741038652032a

Tak patrząc na sytuacje geopolityczną na świecie to robi się coraz większy burdel. Przetrwają najsilniejsi niekoniecznie najmądrzejsi czy praworządni.

Europa tzn UE jest w najgorszym miejscu - sama się wykastrowała.

Jeżeli nie zmądrzeją - nie zaczną się zbroić, zaminują granicy to może być kiepsko.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, nie napisał(a):

Dmitry Medvedev

Rozmowa telefoniczna między prezydentami, Putinem i Trumpem, udowodniła dobrze znany scenariusz – w jadalni są tylko  Rosja i Ameryka. W menu: lekkie przekąski – brukselka, ryba brytyjska z frytkami i paryski kogut. Danie główne to kotlet po kijowsku. Smacznego.

dobrze mu to wyszło :D 

odezwał się ruski pieróg na chińskim stole xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v