Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-wiceprezes-panstwowej-firmy-polityk-po-hejt-i-rzadowa-propaganda-7135065523686016a

Szymon Gawryszczak, wiceprezes państwowego Totalizatora Sportowego i zaufany człowiek wiceministra aktywów państwowych Roberta Kropiwnickiego, jest udziałowcem i do niedawna kontrolował spółkę powiązaną z "Sokiem z Buraka". To profil na Facebooku z milionem obserwujących, który na ogromną skalę rozsiewa nienawiść i propagandę wspierającą Platformę Obywatelską. Spółka dzieli siedzibę z fundacją założoną przez wiceministra Kropiwnickiego.

ścieki to naturalne środowisko po-łgłowków

Opublikowano
37 minut temu, Ulman napisał(a):

Skoro na sprawie spółki srebrna mógł stracić PIS to jaki interes ma obecna władza żeby uśmiercać potencjalne źródło zeznań? 

Odświeżane kotlety przed kampanią prezydencką.

Tydzień dwa przed wyborami będzie więcej osób do aresztowania.

Ciężko coś będzie ugrać bo były taśmy kaczyńskiego gdzie mówił że wszystko ma być legalne i zgodne z parawem

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Сколько вам платят за вход?

ты говоришь по-русски?
14 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Jakiś dowód zamiast darcia ryja?

Jakiś dowód że PIS zamordował Adamowicza zamiast darcia ryja?

Edytowane przez witejus
Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał(a):

Jakiś dowód że PIS zamordował Adamowicza zamiast darcia ryja

Zobacz jakie my państwo prawa. Gościu był tak umoczny że nawet peowcy się od niego odsuneli. Wątpie żeby mu coś zrobili. W polskim palermo są takie układy że la cosa nostra mogła by się od nich uczyć.

• Like 2
Opublikowano
50 minut temu, Ulman napisał(a):

to jaki interes ma obecna władza żeby uśmiercać potencjalne źródło zeznań?

Widocznie źródł nie zeznawało zgodnie z oczekiwaniami władzy.

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wątpie żeby mu coś zrobili.

Sąd prawomocnym wyrokiem stwierdził że Adamowicza zamordował szaleniec.

Opublikowano
hubertuss napisał:

Sekretarka prl owskich generałów pracownica tajnej kancelarii prl owskiego premiera przestraszyła się zeznań w charakterze świadka i umarła trzy dni po. A potem się śmieją, że ich za głupków mają. Kaczyński odlatuje a z nim cały elektorat pis. Gdyby nie była w prokuraturze i normalnie umarła bo była chora to też by mówili, że zamach.

Pacz - Lepper

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

I tak samo zostanie stwierdzone że koleżanka prezesa zmarła z przyczyn naturalnych bez wpływu osób trzecich ...

• Like 2
Opublikowano

Chodziło mi o te 17 kont w banku i ileś tam mieszkań.( ciężko z wypłaty nawet prezydenckiej wykształcić dzieci w usa)

Żona przynajmniej zrobiła kariere. Oni byli w separacji, mieszkała od kilku lat w usa a jak go zabił ten gościu, to wróciła, odegrała bolejącą wdowe i idioci wybrali ją na europosłanke.🤣🤣🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Skoro na sprawie spółki srebrna mógł stracić PIS to jaki interes ma obecna władza żeby uśmiercać potencjalne źródło zeznań? 

a czy ja ich "popaprańce" nazywam z jakiejś osobistej złośliwości?
czego się nie czepią to spaprzą, czy tam - spaprają

o, nawet nie ma nagrania z przesłuchania tylko jakiś protokół którego pisowcy jeszcze nie znając już podważyli twierdząc że zeznania mogły być pod przymusem lub wybiórczo zaprotokołowane w sposób zmieniający pełną treść tych zeznań i nie ma ani świadka wiarygodnego ani zapisu elektronicznego w oparciu o które można by ten protokół zweryfikować

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31775006,prokuratura-ujawnila-przyczyne-smierci-barbary-skrzypek.html

"rzecznik Prokuratury Okręgowej. Skiba podkreślił, że przesłuchanie byłej współpracowniczki Jarosława Kaczyńskiego, które w środę 12 marca przeprowadziła Ewa Wrzosek, nie było rejestrowane. Skiba zaznaczył, że śledczy nie wykluczają upublicznienia protokołu przesłuchania. "

z góry uprzedzam że prokuratura w tym artykule oświadcza że przyczyna zgonu nie znana i brak podejrzeń na udział osób trzecich

(bo nie wszyscy klikają w linki a tytuł więcej obiecuje niż treść wewn dostarcza)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
26 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Ma jaja.

Jakiś dowód zamiast darcia ryja?

Ma jaja - chyba obijają się po twojej twarzy - tzw arabskie gogle.

Faktycznie. Wynosić dokumenty z prokuratury i udostępniać prywatnej fundacji sorosa, która pisała za nią pisma.

Za to powinna być w ciągu dnia wywalona z roboty.

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, witejus napisał(a):

Jakiś dowód że PIS zamordował Adamowicza zamiast darcia ryja?

jakiś dowód że KO zamordowała Skrzypkową zamiast darcia ryja? 

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Chodziło mi o te 17 kont w banku i ileś tam mieszkań.( ciężko z wypłaty nawet prezydenckiej wykształcić dzieci w usa)

Żona przynajmniej zrobiła kariere. Oni byli w separacji, mieszkała od kilku lat w usa a jak go zabił ten gościu, to wróciła, odegrała bolejącą wdowe i idioci wybrali ją na europosłanke.🤣🤣🤣

Są tacy co mają po trzydzieści mieszkań a w związku z tym posiadają rachunki. Sam mam kilka rachunków. Co to za kryteria? Tak pytam bo widzę, że ładuję się na cel jakiś w przyszłości...

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, nie napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-wiceprezes-panstwowej-firmy-polityk-po-hejt-i-rzadowa-propaganda-7135065523686016a

Szymon Gawryszczak, wiceprezes państwowego Totalizatora Sportowego i zaufany człowiek wiceministra aktywów państwowych Roberta Kropiwnickiego, jest udziałowcem i do niedawna kontrolował spółkę powiązaną z "Sokiem z Buraka". To profil na Facebooku z milionem obserwujących, który na ogromną skalę rozsiewa nienawiść i propagandę wspierającą Platformę Obywatelską. Spółka dzieli siedzibę z fundacją założoną przez wiceministra Kropiwnickiego.

ścieki to naturalne środowisko po-łgłowków

Wrzucałem już to, to agrofotowi peowcy morda w kubeł i udają że nie widzą. Że za partyjne i państwowe pieniądze sponsorowana jest partyjna hejterownia. Ciekawe czy będzie wniosek o odebranie subwencji partyjnych?

Tak samo jak są poszlaki że hasło "jebać pis" propagowaną za ruską kase.

Teraz, DTaras napisał(a):

Są tacy co mają po trzydzieści mieszkań a w związku z tym posiadają rachunki. Sam mam kilka rachunków. Co to za kryteria? Tak pytam bo widzę, że ładuję się na cel jakiś w przyszłości...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał(a):

Naprawde głupi jesteś czy udajesz?

Wystarczy w google wpisać adamowicz i mieszkania a wyskoczy kilkadziesiąt artykułów. Nawet na nagraniach peowscy politycy mówią że facet przegiął z tymi przekrętami za co wywalili go z po bo już smród był za.duży.

Jak umarł to nagle zrobili z niego świętego a zapomnieli jak go wykluczyli z partii.

Nawet znalazł tam się były popychacz żony tuska 🤣🤣🤣

Na koniec śledztwo umożono z powodu śmierci.

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Przepraszam. Miał tylko 36 kont w banku. No tak to normalne. Można się rozejść.

Spoko. Nic nie szkodzi. Dobrze, że jednak ogarnąłeś, ze jak jest 30 mieszkań to łatwiej je rozliczać oddzielnymi rachunkami. Luz. A czy jam głupi? Ano ja z tych co się wciąż uczą...

witejus napisał:

10 minut temu, Ulman napisał(a):

jakiś dowód że KO zamordowała Skrzypkową

Cierpliwości, będą dowody.

Ale co? Ktoś je właśnie fabrykuje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v