Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Twierdzisz że np nośnik z nagraniem, jak te z zapisem danych z komputera pokładowego samochodu Pani Szydło, mogą nagle się zepsuć?😂

A czemu nie. Połowa akt mafii węglowej znikneły albo akta sprawy biedronia jak napierdalał matke też gdzieś wcieło.

Nawet ponad 100tys co zebrali idioci na nowe siczento znikneło🤣

2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Prawdy i sprawiedliwości to można dochodzić jak się ma samem czyste ręce, ci teraz zerwali pewne standardy nietykalności poprzedników, no i niestety, za trochę będą sami wsadzani za kraty.   xD

Nie będą, bo peowcy trzymają sądy i jak trzaskowski wygra prezydenture to zabetonują postkomuchów w prokuraturze i palestrze. Do tego stoi za nimi UE.

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Prawdy i sprawiedliwości to można dochodzić jak się ma samem czyste ręce, ci teraz zerwali pewne standardy nietykalności poprzedników, no i niestety, za trochę będą sami wsadzani za kraty.   xD

A co da wsadzanie za kraty? Tu trzeba odpowiedzialności własnym majątkiem...potem można wsadzać za kraty i do ciężkich robót, a nie za nasze karmić pasożytów.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

Twierdzisz że np nośnik z nagraniem,

Gdzie ten nośnik jest?na razie to są tylko opowieści dziwnej treści, Wrzosek, Giertycha, Dybuła i prokuratury

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

A co da wsadzanie za kraty? Tu trzeba odpowiedzialności własnym majątkiem...potem można wsadzać za kraty i do ciężkich robót, a nie za nasze karmić pasożytów.

Masz raxmcje i do tego koszty procesów i odszkodowania.

U mnie w suwałkach ładnych pare lat temu najebany peowski sędzia spowodował wypadek i uciekl z miejsca zdarzenia ale go złapali. Sprawa toczła się prze ładnych pare lat, w tym czasie przeszedł w stan spoczynku( nawet wziął kilkadziesiąt tys nagrody jubileuszowej), kluczył, kluczył, w końcu dostał jakiś śmieszny wyrok, ale poczekał aż po przejmie stery, złożył apelacje i został uniewinniony. Teraz złożył pozew o milionowe odszkodowanie.

Tyle lat od upadku komuny a dalej nadzwyczajna kasta dalej nie do ruszenia.

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ciężko powiedzieć czy to była celowa zagrywka. Ja tam zawsze byłem przeciwnikiem teorii spiskowych. Czy przypadek. Zaraz prokurator wyciągnie zeznania kobiety przez nią podpisane na których obciąża Kaczyńskiego i innych pisowców. Na przesłuchaniu nie było świadków, nie wiadomo czy są prawdziwe, kobieta nie żyje, nie potwierdzi, nie zaprzeczy. Ciekawe kombo.

Równie dobrze mogli ją Ci z PIS-u zasiekać, bo coś powiedziała, a teraz można wszystko podważyć. 

Is fecit, cui prodest......

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał(a):

Równie dobrze mogli ją Ci z PIS-u zasiekać, bo coś powiedziała, a teraz można wszystko podważyć. 

Is fecit, cui prodest......

Dla mnie logiczne jest ze jak prowadzi się śledztwo przeciwko kaczyńskiemu, tuskowi czy innemu z górnej półki to trzeba robić to tak żeby wszystko było czarno na białym. W tym przypadku wszystko śmierdzi.

Szkoda tylko życia kobiety.

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

W tym przypadku wszystko śmierdzi.

Noooo to prokurator Piotrowicz i sędzia Kryże dawali jednak większą gwarancję dotarcia do prawdy.😂

• Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał(a):

Noooo to prokurator Piotrowicz i sędzia Kryże dawali jednak większą gwarancję dotarcia do prawdy.😂

Nie porównuj pionka Piotrowicza do mordercy. Niesmaczne to troche.

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, dysydent napisał(a):

popaprańce mieli dwie kadencje pod rząd przed pisdzielcami i w gorszym stanie zostawili armię i granice niż zastali to dlaczego mamy wierzyć że teraz będzie inaczej?
zwłaszcza że nie dalej jak wczoraj powierzyli to wszystko xujni czyli komu? przecież xujnia nie ma swojej armii ani wojsk ochrony pogranicza, nawet jednolitych służb celnych nie ma

Gdyby nie wojna w 2022 pis tez by się bardzo armią nie przejmował podobnie jak energetyką. Polski węgiel był drogi trafiał na hałdy a pis tj państwowe spółki ciągnęły od RU. Czasy się zmieniają a pieniądze jedne. Kiedyś można było wydawać na wapno dzisiaj trzeba na wojsko.

11 godzin temu, pawel885 napisał(a):

A wtedy KPO zablokowane a pieniądze były 😂 

No cuda 

Przecież unia daje na armię 😂

Patrz a u nas byli " mądrzejsi" 

Powiedzieli że nawozów nie ma

A potem sprzedawali stare po 4000

Daje? Dopiero da. Wiele zmian po wybuchu wojny za tego czy poprzedniego rządu musiało być płaconych z naszej kasy. Jak pisałem wyżej były czasy, że było na wapno przyszły czasy, że nie ma na wapno bo potrzeba na wojsko.

A co tam komu po ile sprzedawali to mnie nie obchodzi widać mam uczciwego kolegę co to wiedział o podwyżce ale mi uczciwie sprzedał.  Kazał od razu zabierać bo na placu już był szał.

10 godzin temu, nie napisał(a):

no to się nie trzymają 

Jadą z wami jak z furą gnoju. Gamonie sami byliście krzyczeliście ,że wsadzicie Tuska i rury zmiękły. To teraz Tusk was dojedzie i tyle w temacie. A wam zostaje już tylko się bronić nieboszczykami.

1 godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

No ale za 2023 roku wszystkim zostały zatwierdzone wnioski do wymiany dachu a za 2024 już chyba tylko połowa, a z tym ,,darmowym,,dachem to bym nie przesadzał wychodziło jakieś 40% z dofinansowania. Ja zmieniałem ostatni u siebie w zeszłym roku na kasę trzeba było czekać pół roku no ale wpłynęła...

Zostały zatwierdzone bo może kasa była bo były wybory nie interesowałem się tym programem. Może kasa się skończyła może przesunęli.

Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

No co mogli doprowadzić kobietę pośrednio do śmierci. 

Ale lekarze się wypowiadali że po dużym stresie organizm odpuszcza po dwóch trzech dobach. 

Jeśli faktycznie miala problemy zdrowotne z sercem na przykład, wszystko jest możliwe. 

Ale teraz sami tu widzę lekarze specjaliści. 

Albo malorolne chłopy😁

Nie wstyd ci te brednie pisać? A może jak to niektórzy mówią to pis ją wykończył bo bali się, że sypnie? Taka sama teoria jak twoja. 3 dni minęło od przesłuchania i co do lekarza nie umiała zajść jak się źle czuła? Desperacja w pisie widać ogromna. 

57 minut temu, Desperado napisał(a):

To, że zerwali standardy nietykalności to tylko dla nas dobrze. To czy będą sami wsadzani czas pokaże na razie to oni wsadzają  Jak który z obecnego rządu zarobi to niech potem kiedyś inni wsadzają nie mam nic przeciwko. Na razie to zarobiło na wsadzanie wielu z pisu. I prawo i sprawiedliwość na nich nastało.

Opublikowano

Pisowcowi to nawet w spokoju umrzeć nie można. Ojciec Ziobry - zamordowany, Wassermana chcieli zabić wanną, prezesa reperują w szpitalu w Lublinie bo tam politycznie po jego linii a we warszawie to pewno by go czaskoski uśmiercił.  Teraz Skrzypkowa zmarła i znowu się okazuje że uśmiercona przez Tuska. Eeech ciężkie życie pisowca nawet po śmierci......

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano

Sekretarka prl owskich generałów pracownica tajnej kancelarii prl owskiego premiera przestraszyła się zeznań w charakterze świadka i umarła trzy dni po. A potem się śmieją, że ich za głupków mają. Kaczyński odlatuje a z nim cały elektorat pis. Gdyby nie była w prokuraturze i normalnie umarła bo była chora to też by mówili, że zamach.

Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał(a):

A wam zostaje już tylko się bronić nieboszczykami.

adamowicz, szczęsny, fliks, izabela, blida, ..............................

Opublikowano (edytowane)

Serio nie kumasz różnicy? Adamowicza zamordowano nie umarł w domu 3 dni po orkiestrze. Śmierć Blidy tak naprawdę do dziś jest nie wyjaśniona. Tylko funkcjonariusze byli przy niej to wiedzą jak było. Ona nie umarła 3 dni po wyjściu służb z jej domu. Syn Filiks był ewidentnie zaszczuty. Powiem ci tylko, że syn siostry mojego kolegi też gej 21 lat podobnie popełnił samobójstwo. CI ludzie często mają duże problemy psychiczne z powodu tego co się z nimi dzieje. I naprawdę wystarczy nie wielki atak na taką osobę by zaszła tragedia.

Naprawdę to co teraz robi Kaczyński to prymitywny i podły akt desperacji. Ale po Smoleńsku on już nie ma hamulców nawet trupy w polityce się mu przydają 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Serio nie kumasz różnicy? Adamowicza zamordowano nie umarł w domu 3 dni po orkiestrze. Śmierć Blidy tak naprawdę do dziś jest nie wyjaśniona. Tylko funkcjonariusze byli przy niej to wiedzą jak było. Ona nie umarła 3 dni po wyjściu służb z jej domu. Syn Filiks był ewidentnie zaszczuty. Powiem ci tylko, że syn siostry mojego kolegi też gej 21 lat podobnie popełnił samobójstwo. CI ludzie często mają duże problemy psychiczne z powodu tego co się z nimi dzieje. I naprawdę wystarczy nie wielki atak na taką osobę by zaszła tragedia.

Naprawdę to co teraz robi Kaczyński to prymitywny i podły akt desperacji. Ale po Smoleńsku on już nie ma hamulców nawet trupy w polityce się mu przydają 

Jacek Piekara
Każdy logicznie myślący człowiek znajduje związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy przesłuchaniem Barbary Skrzypek przez prokurator Ewę Wrzosek a śmiercią pani Skrzypek.
A kiedy byśmy takiego związku nie szukali?
♦️ 1. jeśli tę kuriozalną, dętą sprawę prowadziłby uczciwy, apolityczny prokurator, a nie obłąkana hejterka, znana z fanatycznego, politycznego zaangażowania i z nienawiści do środowiska pani Skrzypek
♦️ 2. jeśli świadkowi nie odebranoby pełnomocnika, gdyż samo to świadczy o złych intencjach prokuratora i o tym, że w trakcie przesłuchania, prokurator chciał zrobić coś, o czym wiedział, że adwokat na to nie pozwoli. A przecież w przesłuchaniu brało udział jeszcze dwóch wrogich świadkowi, a sprzymierzonych z prokuraturą, adwokatów!
♦️ 3. jeśli przesłuchanie zostałoby nagrane, a zapis filmowy publicznie udostępniony, co pozwoliłoby stwierdzić, że świadkowi nie grożono, nie szantażowano go, nie wywierano nacisków, nie stosowano metod mających powodować strach czy stres

Ale sprawy teraz wyglądają tak jak wyglądają i dlatego każdy uczciwy oraz rozumny człowiek widzi ścisły związek pomiędzy działaniem reżimowej prokuratury a śmiercią starszego, schorowanego człowieka. Którego ta prokuratura postanowiła przemielić w swoich trybach, by zaszkodzić głównemu wrogowi reżimu - prezesowi PiS...

• Haha 2
Opublikowano

dysydent napisał:

możliwe na kilka sposobów i wcale to nie przeczy iż to odrębne firmy np tacy pośrednicy jak ceneo jak to się nazywa? sgregatorzy ofert czy jakoś podobnie a to nie jedyny przypadek gdy od różnych firm jeszcze inna konfekcjonowanie i logistyką obsługuje oczywiście nie dowodzi to też niczego w drugą stronę ale wystarczy popatrzeć na asortyment ofert markta i experta za duże różnice jak na jedną firmę i nawet jeśli współpracują w podziale rynkowego tortu to... a dobra bo zaraz bym musiał ceny, promocje, marże i jeszcze jakich ofert nigdy nie będzie w niemieckich sieciach a w nie niemieckich i owszem jeśli te marki coś łączy to bardziej chiński kapitał i produkt bardziej niż niemiecki czy polski

Bardziej myślałem o tym, że cokolwiek by nie pierdzielili to i tak nawet własnych sklepów nie mają zapewne. A o kapitale już sam raczyłeś. Brałem teraz na mieszkanie sprzęty to polazłem do wszystkich a na koniec najbardziej się opylało wziąć w oficjalnym Sklepie Sama Sunga bo. nie dość, że za piąta chyba sztuka niemal darmo to za friko przyjechało i facet to takim elektrycznym dwukołowym wózkiem wtaśtał na miejsce... Opyliłem nadmiar i tyle.

Opublikowano
17 minut temu, nie napisał(a):

Jacek Piekara
Każdy logicznie myślący człowiek znajduje związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy przesłuchaniem Barbary Skrzypek przez prokurator Ewę Wrzosek a śmiercią pani Skrzypek.
♦️ 1. jeśli tę kuriozalną, dętą sprawę prowadziłby uczciwy, apolityczny prokurator, a nie obłąkana hejterka, znana z fanatycznego, politycznego zaangażowania i z nienawiści do środowiska pani Skrzypek
♦️ 2. jeśli świadkowi nie odebranoby pełnomocnika, gdyż samo to świadczy o złych intencjach prokuratora i o tym, że w trakcie przesłuchania, prokurator chciał zrobić coś, o czym wiedział, że adwokat na to nie pozwoli. A przecież w przesłuchaniu brało udział jeszcze dwóch wrogich świadkowi, a sprzymierzonych z prokuraturą, adwokatów!
♦️ 3. jeśli przesłuchanie zostałoby nagrane, a zapis filmowy publicznie udostępniony, co pozwoliłoby stwierdzić, że świadkowi nie grożono, nie szantażowano go, nie wywierano nacisków, nie stosowano metod mających powodować strach czy stres

Ale sprawy teraz wyglądają tak jak wyglądają i dlatego każdy uczciwy oraz rozumny człowiek widzi ścisły związek pomiędzy działaniem reżimowej prokuratury a śmiercią starszego, schorowanego człowieka. Którego ta prokuratura postanowiła przemielić w swoich trybach, by zaszkodzić głównemu wrogowi reżimu - prezesowi PiS...

Nie kompromituj się tym bełkotem równie realne te brednie jak to, że pis ja wykończył bo się bali, ze będzie sypać. naprawdę nie chce już mi się zniżać do waszego dna moralnego i dyskutować o tej kobiecie. bawcie się tak dalej Nowogrodzki i tak do drugiej tury może nie wejść. A wasza nekrofilia mu nie pomoże. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

uśmiercona przez Tuska

Wrzosek,a, PO

18 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie kompromituj się tym bełkotem

Ty się kopromitujesz odkąd tu się pojawiłeś, ta baba zabiła niewinną kobietę i taki jest fakt.To że tu będziesz dniami i nocami bełkotał i przerzucał oskarżenia na PIS nie zmieni tego faktu.

• Haha 1
Opublikowano
40 minut temu, nie napisał(a):

Jacek Piekara

A może pani chciała iść w "60" i musiał ją Jarek odpalić, tak samo logiczne to jak twoje myślenie ...

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie kompromituj się tym bełkotem równie realne te brednie jak to, że pis ja wykończył bo się bali, ze będzie sypać. naprawdę nie chce już mi się zniżać do waszego dna moralnego i dyskutować o tej kobiecie. bawcie się tak dalej Nowogrodzki i tak do drugiej tury może nie wejść. A wasza nekrofilia mu nie pomoże. 

polityczne śledztwo prowadzone przez "stalinowca" 

Image

Image

Jakub M. Iwaniec

Czy postępowanie w sprawie „dwóch wież” zostało podjęte wyłącznie ze względów politycznych? Można śmiało postawić taką hipotezę, a to z następujących powodów:
Odmowa wszczęcia śledztwa w tej sprawie została utrzymana w mocy z solidnym uzasadnieniem sądu o braku dowodów i braku znamion. Sprawa dla sądu okazała się "dęta", jeśli chodzi o przełożenie medialnych rewelacji na materiał dowodowy. Co więcej, odmowa wszczęcia śledztwa została utrzymana przez sędzię, będącą członkiem Iustitii - Monikę Tkaczyk-Turek. Nota bene jest zaufaną sędzią Bodnara, bowiem ostatnio delegował ją do Sądu Okręgowego w Warszawie. Należy dodać, że jedynym zastrzeżeniem sędzi Tkaczyk-Turek było to, że postępowanie sprawdzające trwało długo, bo powinno się wcześniej skończyć, gdyż sprawa od początku nie miała znamion czynu zabronionego. Tak stwierdził sąd! 

Po przejęciu prokuratury bodnarowcy podjęli jednak śledztwo na nowo (art. 326 par. 1 kpk). I dali je pałającej zemstą politycznej prokurator Wrzosek.

Podzielam też pogląd red.  Patryk Slowik, że mamy do czynienia z ewidentnym uzasadnionym podejrzeniem popełnienia przestępstwa z art. 241 kk, bowiem ktoś przekazał protokół przesłuchania Ś.P. Barbary Skrzypek dziennikarzowi gazeta_wyborcza- red. Czuchnowskiemu.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nie wstyd ci te brednie pisać? A może jak to niektórzy mówią to pis ją wykończył bo bali się, że sypnie? Taka sama teoria jak twoja. 3 dni minęło od przesłuchania i co do lekarza nie umiała zajść jak się źle czuła? Desperacja w pisie widać ogromna. 

A co ja takiego pisałem? Nie pisałem że ją zabili! Tylko to trochę dziwne. 

No to co ty myślisz że do lekarza nie chodziła? Zioła piła k**wa i miała żyć wiecznie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v