Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

@DTaras no i stało się. Córka poszła trenować kickboxing. Ciekawe jak długo wytrzyma, ale ze zawzieta, to może i co tam się podszkoli.

jedyne co możesz zrobić, to zachować ciszę

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

jedyne co możesz zrobić, to zachować ciszę

Ale ja się cieszę. Bo cóż więcej mogę ją nauczyć? Człek z wprawy wychodzi i jeszcze krzywdę dziecku zrobi.

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

żeby się zięć nie dowiedział jaki teścio mu los szykuje?

No właśnie rozstała się z potencjalnym kandydatem. Wkurwiona, bo nie miał dla niej czasu. No i po tygodniu żałoby poszła naparzać co wpadnie pod rękę.  Jeszcze nie wie że instruktor to były żołnierz kompanii rozpoznawczej, ale cos podejrzewa, bo chyba skojarzyła moje naszywki w gablotce z tymi u niego na ścianie.

Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał(a):

No właśnie rozstała się z potencjalnym kandydatem. Wkurwiona, bo nie miał dla niej czasu. No i po tygodniu żałoby poszła naparzać co wpadnie pod rękę.  Jeszcze nie wie że instruktor to były żołnierz kompanii rozpoznawczej, ale cos podejrzewa, bo chyba skojarzyła moje naszywki w gablotce z tymi u niego na ścianie.

kobiety w jej wieku tak mają, wydaje im się, że mężczyzna będzie latał dookoła nich jak motylek, a jak chłop ma swoje życie i kolegów, to zaraz foch

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

A kto ten socjal zabierze, PiSiorstwo tak rozpuściło ten naród socjalem, że teraz każdy kto powie, że to zabierze, nie ma za wielkich szans na wygranie ...

I to jest kolejny dowód na to że w demokracji rządzą durnie i lenie. 

13 godzin temu, dysydent napisał(a):

Mentzen wrzucił  filmik na jutuba ze Lwowa z czasu tej pyskówki z tamtejszym merem i pewnie zostanie to na tym jutubie; znaczy - nie usuną bo trudno tam się do czego przyczepić no i jutub jest amerykański
w sumie nic czego byśmy nie wiedzieli wcześniej i dosyć pobieżnie nagrane i bardziej to rodzaj pamiątki z wycieczki niż jakaś prowokacja polityczna
jeśli kto chce sobie wyszuka, ja nie uznałem za sensowne linkować bo na prawdę są od innych twórców wyrazistsze i agresywniejsze w wymowie materiały na tematy banderowskiej Ukrainy i linkowanie tego filmu tylko że od Mentzena... no właśnie

Znamienne że na tym filmiku jest opisanie stanu obecnego bez  przerysowań a swołocz stepowa podniosła lament na całego. Ot podłe i nieżyczliwe draństwo mamy u naszych granic. 

13 godzin temu, Roman176 napisał(a):

To od tego momentu tak ci sie poprzestawiało?

3 godziny temu, witejus napisał(a):

Sercem nie zaprowadzisz porządku na tamtych terenach, mało jeszcze użerania z ukaińcami w obecnych granicach?

Porządek tam się zawsze zaprowadzało ogniem i mieczem. Stara i sprawdzona metoda. 

Opublikowano
42 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

I bardzo dobrze, może zacznie się doceniać ludzi pracowitych ? 🤔

Dokładnie, nie na jednej robocie byłem. Jak jednego kumatego braknie reszta łazi i nie wie co robić 😁

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

kobiety w jej wieku tak mają, wydaje im się, że mężczyzna będzie latał dookoła nich jak motylek

A to nie na tym ta zabawa polega?

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

A to nie na tym ta zabawa polega?

no nie, albo jest partnerstwo, wspólne zainteresowania i margines na luz, albo facet się szybko znudzi, bo mężczyzna to zdobywca, jak zdobędzie, to się znudzi i pójdzie dalej zdobywać, a poza tym jest leniwy i nie lubi się wysilać, w każdym razie , ten stan wysiłku nie może trwać zbyt długo, krótkiej smyczy też nie lubi

Opublikowano

no nie, albo jest partnerstwo, wspólne zainteresowania i margines na luz, albo facet się szybko znudzi, bo mężczyzna to zdobywca, jak zdobędzie, to się znudzi i pójdzie dalej zdobywać, a poza tym jest leniwy i nie lubi się wysilać, w każdym razie , ten stan wysiłku nie może trwać zbyt długo, krótkiej smyczy też nie lubi

Czyli coś jak lew 🦁 😁

Opublikowano

no nie, albo jest partnerstwo,

Eeeeee tam. Gościu jej zakomunikował ze musi skupić się teraz na sobie i chyba czasu dla niej mu zabraknie. Tyle wiem co podsłuchałem.

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

W jaki sposób?

Pałką. Bo niby jak z bydłem postępować? Mądre bez pałki zrozumie a głupie i z pałką ciężko załapać.

Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał(a):

A kto miałby ich tłuc tą pałką, Bodnar, Kowal, Siemoniak?

No co? Karać surowo i szybko skończyłaby się sielanka, a dla ciężkich przypadków eksport na front.

Opublikowano (edytowane)

Przestańcie zawracać d*pę mrzonkami.A propo eksportu, wczoraj mignęło mi okienko że Niemcy wyłapują młodych ukrów i ,,eksportują" na Ukrainę.Wie ktoś coś więcej na ten temat?

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Wpaw napisał(a):

Pałką. Bo niby jak z bydłem postępować? Mądre bez pałki zrozumie a głupie i z pałką ciężko załapać.

a jak trafi się gospodarz głupszy od własnego bydła który na tyle tylko mądry że wie o tej "dysproporcji"?
w sumie samo życie odpowiedziało - pozostają gospodarzowi jeszcze łgarstwa i choć ta metoda ma "krótkie nogi" to jakiś czas - jak widać - działa

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
19 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Stołki po znajomości zawsze bedą dawać. dawali i za pisu i jak już poumieramy to tez bedą dawać. Ale chodzi o to, że teraz przynajmniej do roboty ci ludzie chodzą a za pisu częstą praktyką było, ze był tylko etat i pobory i ani razu w pracy.

18 godzin temu, nie napisał(a):

Image

A więc to tak. Za rozliczanie Trumpa z rzekomych powiązań z KGB, wzięła się pani Krysia Kurczab-Redlich. Dla kogo Krysia dla tego krysia, dla kogo Tajny Współpracownik komunistycznej SB ,,Violetta" - dla tego Wioletka...

I Wioletka rozlicza Trumpa w TVN - telewizji założonej przez PZPR-owskiego towarzysza Mariusza Waltera, którego Urban polecał Kiszczakowi do robienia esbeckiej propagandy.

A rozmowę z Wioletką prowadził Morozowski, syn Mordechaja Mozesa, który działał w młodzieżówce Komunistycznej Partii Polski a potem służył komunistycznej dyktaturze na państwowej posadce.

tego by orwell nie wymyślił

Ale czy ja w to wierze jak ty s przekaz pisu. Pamiętasz jak kilka dni temu śmiałeś się tu że Tusk zechce wystąpić z konwencji Ottawskiej? Bo niby nigdy jej ni podpisaliśmy. Podpisaliśmy twoi cię w wała zrobili. Morawiecki też jak rządizł móił o tym co Tusk. 

Pomimo, że Trump robi dla Putina mega robotę na UA. To w jego agenturę jednak nie wirze. Choć ręki czy głowy bym nie dał.

Opublikowano

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

ze był tylko etat i pobory i ani razu w pracy.

Według tej metodologii to cały obecny rząd i świta wicków powinna siedzieć w pudle za wyłudzanie pieniędzy pozorowaną pracą.

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v