Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.1bf4cdb2a44b674ab835823d1177d659.png

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A czy ja na niego głosowałem ?? Głosowałem na PSL, mógł Kaczek na nich nie pluć to może by rządził dzisiaj PiS z PSL-em ...

tylko psl odpowiada za 50% obsadzonych stanowisk w spółkach ... uśmiechem to przyjmuj  

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

tylko psl odpowiada za 50% obsadzonych stanowisk w spółkach ... uśmiechem to przyjmuj  

No i ?? Jak będą yebać nierobów związkowców to tym bardziej na nich zagłosuję xD 

• Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, mirro napisał(a):

Jakbyś wiedział jakie rejony odpowiedzialności  i rejony rozwinięcia miały poszczególne brygady to byś nie powtarzał tych głupot.

Ile jest w PL dywizji 3? Czy nawet niema?

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mi, ani trochę ;) Mam nadzieję, że aby pogonią do normalnej roboty tych wszystkich górników związkowców ...

aha czyli nie przeszkadza ci ze patologia jest większa niż za pisu ? 

tam niema związków  Agencji Mienia Wojskowego, choć nie przeprowadzono na nie żadnych konkursów. Ośmiu na 10 szefów regionalnych ośrodków związanych jest z ludowcami.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-desant-psl-na-agencje-mienia-wojskowego-pajeczyna-powiazan,nId,7858973#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Ile jest w PL dywizji

A jakie to ma znaczenie? Walczą brygady, albo brygadowe moduły bojowe. To się komponuje zależnie od potrzeb. 

Nie wciągniesz mnie  w tę dyskusję, bo będę zaraz chciał podać Ci dane. A najgorsze że będa to dane prawdziwe a to tu fruwać nie powinno. Coś jest ukompletowane a coś się kompletuje.

Opublikowano

Marcin Danił zadymiarz z obchodów katastrofy smoleńskiej w nagrodę został prezesem Państwowych Portów Lotniczych. Moralne dno stało się dla niego trampoliną do kariery.

image.png.7b52fd05199e3fad1cced9f925996f37.png

Opublikowano

Ok, rozumiem. Nie było tematu😉

1 minutę temu, mirro napisał(a):

A jakie to ma znaczenie? Walczą brygady, albo brygadowe moduły bojowe. To się komponuje zależnie od potrzeb. 

Nie wciągniesz mnie  w tę dyskusję, bo będę zaraz chciał podać Ci dane. A najgorsze że będa to dane prawdziwe a to tu fruwać nie powinno. Coś jest ukompletowane a coś się kompletuje.

Opublikowano
10 godzin temu, dysydent napisał(a):

też Ci się zebrało na gloryfikowanie szwabów w czasach gdy znów im się zbiera na kolejny wp.erdol od wszystkich wokół:P

a teraz to nawet i od środka ... już ich tam tłuką, zarzynają i gwałcą ci których sobie sami naspraszali xD

zajedz kiedys do wielkopolski czy na slask..

57 minut temu, mirro napisał(a):

czy myslisz ze ci co powinni nie znaja stanu polskiej armii ?? 

Opublikowano (edytowane)

@nie patrz życie znowu dało wam prztyczka w nos. Morawiecki na konwencji CPAC pluł na Polskę a tym czasem amerykańska prawica:

Trwa coroczna konserwatywna konferencja CPAC pod Waszyngtonem, na której pojawili się m.in. Elon Musk czy Mateusz Morawiecki. Ten ostatni wygłosił mocne przemówienie, ostrzegając przed Donaldem Tuskiem, który może "zniszczyć Polskę". Dzień później ze sceny padły zaskakujące słowa pod adresem polskich władz. — Pragnę wyrazić uznanie dla polskiego rządu, premiera Tuska, mojego przyjaciela Radka Sikorskiego (...). Ich rząd jest wspaniały — mówił prowadzący.

Pragnę wyrazić uznanie dla polskiego rządu, premiera Tuska, mojego przyjaciela Radka Sikorskiego i polskiej delegacji. Prezydent Polski również będzie obecny. Jest tu też polska delegacja. Wstańcie! — zaapelował prowadzący, po czym rozległy się oklaski.

— Powodem, dla którego jest to tak ważne, jest to, że Polska jest obecna i to na tak wiele sposobów, a ich rząd jest wspaniały — mówił dalej, opowiadając, że współpracował z Polską przy okazji przetransportowania irańskiego drona z Ukrainy.

— Polacy są wspaniałymi sojusznikami. I to zanim prezydent to uczynił, Polska jest największym płatnikiem NATO na obronność (...). Polacy są modelowym sojusznikiem NATO — dodał.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

https://wiadomosci.wp.pl/polska-delegacja-w-usa-dzis-duda-ma-spotkac-sie-z-trumpem-relacja-na-zywo-7128001155697472l

Anżej wszedł pod stół, zrobił co miał do zrobienia i na tym skończyło się "spotkanie" xD Mógł se Trump jakąś wynająć na miejscu, może Nowogrodzki by mu coś polecił, zna się na tym a nie tłuc tego Andrzejka godzinami w samolocie xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano

Ale Trump go upokorzył. @nie patrz to.

Początkowo podawano, że prezydenci mieli rozmawiać kilkadziesiąt minut. Tak się jednak nie stało. Z powodu ogromnego spóźnienia amerykańskiego przywódcy, rozmowa trwała zaledwie kilkanaście minut.

A tu najlepsze.

Donald Trump postanowił także wyróżnić Andrzeja Dudę. – Jest z nami Andrzej Duda. Fantastyczny człowiek, wielki mój przyjaciel. 84 proc. Polaków w Stanach Zjednoczonych na mnie zagłosowało, więc coś ci chyba wychodzi. Dobrze sobie tam radzicie – powiedział amerykański przywódca.

1 minutę temu, onRolnik napisał(a):

czy Ameryka mogła wybrać kogoś głupszego na prezydenta , co się dzieje z tym człowiekiem ,przecież jemu odwala szajba 

Przecież to jest idol pisu bożyszcze mąż opatrznościowy co miał pogonić rudego.

• Haha 1
Opublikowano

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Donald Trump postanowił także wyróżnić Andrzeja Dudę. – Jest z nami Andrzej Duda. Fantastyczny człowiek, wielki mój przyjaciel. 84 proc. Polaków w Stanach Zjednoczonych na mnie zagłosowało, więc coś ci chyba wychodzi. Dobrze sobie tam radzicie – powiedział amerykański przywódca.

Trump zaprosił Anżeja do USA aby mu publicznie splunąć w twarz ...

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Szczerze to szkoda trochę, że go tak olał. Gamoń ale jednak prezydent naszego kraju. Ja na Trumpa nie liczyłem spodziewałem się tragikomedii ale pisowcom wypłacanie przez Trumpa kolejnych razów z liścia też chyba już przestaje się podobać. A tak na niego liczyli. Za Madonnę odpłacił heheh.

Myślę, że Duda pojechał do Trumpa agitować za UA a Trump go odpowiednio za to potraktował.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

zajedz kiedys do wielkopolski czy na slask..

a kto wie czy nie będę musiał i to przed Wielkanocą poszlajać się po śląskim syfie

że co? multi kulti czy lepsza cywilizacja? bo nie precyzujesz co udowadniasz
trudno o lepszą cywilizację niż tu pod Zamościem mamy, pod wszystkie pola nawet już mam asfaltowe drogi, względny spokój od ludzkiej nawały no może tego przemysłu praktycznie tu nie ma i prawdziwy pieniądz trzeba ściągać z dalsza a i tak cztery i piąty maleńki markety czterech różnych sieciówek mam w zasięgu pięciu minut rowerem lub piętnastu piechotą bo samochodem na główną nieraz dłużej trwa się wbić niż rowerem na miejsce dojechać.
Oczywiście z najemnej pracy tu się dziaduje ale ma region swoją specyfikę branż które nie tylko rolnicze tworzą sobie tutaj swoje nisze.
Nawet tutaj zaczynam marudzić - nudno i spokojnie to tu kiedyś było ale i tu się skończyło.
nawet jak rowerem czasem wypuszczę się jakiego odludzia poszukać i naturalnej ciszy to rzadko tak lawirować nawet polnymi drogami aby dłużej jak godzinę na kogo się nie natknąć, nawet w lasach

cholera na stare lata patriotyzm lokalny mnie dopadł? xD
wszyscy tak mają z wiekiem czy niekoniecznie?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

cholera na stare lata patriotyzm lokalny mnie dopadł?
wszyscy tak mają z wiekiem czy niekoniecznie?

To nie patryjotyzm...normalne spojrzenie na otoczenie....

Ten się odkleił i szuka dookoła biedy.....tyle że na własnym podwórku jedynie znaleźć ją może...🤭

• Thanks 1
Opublikowano

Kiedyś na jednym Live tt w sumie mądry człowiek powiedział że do puki nas amerykanie nie chwalą ,nic od nas nie chca to jest dobrze i było do teraz ale skoro wezwali Duduszenkę i zaczynaja chwalić to niestety zaczyna robić sie niebezpiecznie , bo cos szykują .

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ten się odkleił i szuka dookoła biedy.....tyle że na własnym podwórku jedynie znaleźć ją może...🤭

Na własnym podwórku to on nie biedę ma ... A gnój, złom i talerzufke ;) 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, marks50 napisał(a):

Kiedyś na jednym Live tt w sumie mądry człowiek powiedział że do puki nas amerykanie nie chwalą ,nic od nas nie chca to jest dobrze i było do teraz ale skoro wezwali Duduszenkę i zaczynaja chwalić to niestety zaczyna robić sie niebezpiecznie , bo cos szykują .

Jeśli te słowa nazywasz chwaleniem ja bym się niczym nie przejmował.

Donald Trump postanowił także wyróżnić Andrzeja Dudę. – Jest z nami Andrzej Duda. Fantastyczny człowiek, wielki mój przyjaciel. 84 proc. Polaków w Stanach Zjednoczonych na mnie zagłosowało, więc coś ci chyba wychodzi. Dobrze sobie tam radzicie – powiedział amerykański przywódca.