Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ten znowu o d*pie ... xD Chcesz to miej sobie te swoje fantazje, ale nie publicznie xD 

Tomasz powiedz lepiej ile kwasu azotowego dodać do wody o HCO3= 211,5mg/l

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

wystarczy zanęta i @Tomasz0611 zawsze pierwszy przybiega :D 

To nie ja cały czas mam fantazje o d*pie, chcesz to jedź sobie na Węgry, w odwiedziny do swojego kolegi Romanowskiego, Węgrzy mają doświadczenie w gay party, robili takie w Brukseli, może cię zaproszą na takie samo w Budapeszcie ...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, racyl napisał(a):

nitrocelulozę pichcisz? to trzeba ligninę a nie jakąś wodę gazowaną xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Wyliczyć wg wzoru i pamiętać o ujęciu azotu z kwasu w bilansie azotu. Chociaż ja bym się 200mg/l HCO3 nie przejmował ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

To nie ja cały czas mam fantazje o d*pie, chcesz to jedź sobie na Węgry

i dlatego ciągle o niej piszesz i o węgrach

ha ha ha :D 

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przynajmniej nie pisze o drugiej w nocy o Hołowni...😆😆😆

to cię boli??

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

i dlatego ciągle o niej piszesz i o węgrach

ha ha ha :D 

Ja cały czas piszę ?? xD Czytasz to co wklejasz, czy się nie przejmujesz byle by płacili 3,50 od posta ?? xD 

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

pierwsze słyszę

konwencjonalne nawozy gorsze?

dobre ale jak masz ph wody 7,37 i HCO3= 211,5mg/l  to ten nawóz nie będzie dostępny dla roślin tak jakby się chciało

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, racyl napisał(a):

dobre ale jak masz ph wody 7,37 i HCO3= 211,5mg/l  to ten nawóz nie będzie dostępny dla roślin tak jakby się chciało

nie ma jakichś szczególnych wymagań dla instalacji co by ten kwas nie podżerał?
nie wiem; jakieś brązy, żelaza czy co tam reaktywne ?

chm
no fakt, u znajomego sezonu kropelkowe nie wytrzymuje bo otworki kamieniem załażą
też nie słyszał o kwasie azotowym

dobra, ja nie tunelowiec to ani to muszę wiedzieć ani zamierzam i tylko tak z ciekawości

17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tu jest ta aplikacja, ale czy to nie wirus to nie wiem.

oj na jakim starym co co najmniej Android czwórkę ma można zainstalować na próbę
każdy ma po szufladach jakieś..
Samsung S trójka już chyba na czwartym Androidzie a zatem wszystkie jego równolatki i nowsze (drugi kwart. 2012)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ależ skąd.

Śmieszy,

Co trzeba mieć w głowie by o takiej porze polityką żyć....🤭

a o 14 można? :D i kiedy lepiej, we wtorek czy w czwartek? :D i w którym miesiącu? :D 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, DTaras napisał(a):

siusiak.... Będą macać teren bez sentymentów tak jak to się dzieje w Ukrainie. Afganistan i okolice se wspomnij. To są po prostu takie wojny. Niemcy w 1941 byli bankrutami a paliwo do samolotów robili z węgla. Mogli zająć tylko pola naftowe i to by jako tako zabanglało ale wybrali bramkę nr trzy. Zawsze chodzi o gospodarkę a nie o to czy czarny osobnik z gwieździstą flagą gdzieś chodzi i szuka xuja do d*py. Popatrz z jakimi siłami krasnoarmijcy wjechali do Ukrainy. Cały 22 rok ruscy generałowie grzali kalkulatory. Rozkręcili się chłopcy, widzą że gospodarka się jakoś kula i nie mają zamiaru przyjąć weteranów z ich problemami bo już Prigożyn pokazał czym to grozi. To jest wsparcie na zasadzie gwarancji bez sojuszy. Teraz dla zakończenia bałaganu ruski mógłby szarpnąć nieco Finlandii. Szybki smród i targi. Keżeli będzie to korzystne zakończenie ruski spali nieco wojsk NATO. Siedzi bowiem schowany za Białorusią a ta robi za zderzak.

Niemcy przegrali z ruskimi między innymi z powodu słabej logistyki, paliwo, jedzenie, amunicja. I gdyby nie dostawy broni, czołgów, samolotów od Amerykańców to by mieli słabo, ciekawa jest historia największego konwoju który płyną do ruskich PQ17 został zaatakowany przez łodzie podwodne tak zwane wilcze stada

Opublikowano

Platforma Obywatelska
Premier @donaldtusk: Proszę wszystkie resorty o przekazanie mi do szybkiego przeglądu, inicjatywy deregulacyjne. Będziemy starali się zrobić z tego strumień działań szybkich i skoordynowanych. 

to już druga deregulacja w przeciągu kilkunastu miesięcy - w tym jedna światowa :D :D 

image.png

Opublikowano

pięknie Sikorski wczoraj zaorany w Polsacie , zapytany o imigrantów czy przyjmiemy , a on śmiechem powiedział to my mamy nadwyżkę Ukraińców , i nie bd przyjmować .......... na to redaktor    powiedział poproszę o materiał  ........

a tam Schultz wypowiedział ze Tuskiem się dogadał  ze przyjmiemy ciapatych  ................... 

Sikorski ................. eeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaa tym zajmuje sie MSZ i nie wiem ich należy zapytać 🤣

trzeba ruchać wyborców 😆

image.png.5c22d535979dd2a88fee60a8b2e77822.png

Opublikowano
hubertuss napisał:

No i proszę Ostrowki odwołany. Głupek wszczął sobie prywatne śledztwo na podstawie papierów których oficjalnie nie wprowadzono w obieg prokuratury. Co za durnie. Myśleli, że se bedą prywatne śledztwa robić. Jak by nie rozumieli, ze to musi iść droga urzędową. I tak kończy się kolejny zamach stanu wg pisu w Polsce.

Toć mirro zwracał na to uwagę...

Opublikowano
nie napisał:

12 minut temu, hubertuss napisał(a):

No i proszę Ostrowki odwołany. Głupek wszczął sobie prywatne śledztwo na podstawie papierów których oficjalnie nie wprowadzono w obieg prokuratury. Co za durnie. Myśleli, że se bedą prywatne śledztwa robić. Jak by nie rozumieli, ze to musi iść droga urzędową. I tak kończy się kolejny zamach stanu wg pisu w Polsce.

nie ma zamachu stanu, ale śledztwa nie wolno przeprowadzić żeby ośmieszyć tych co o zamachu mówią :D 

nie ma śledztwa, ale prokurator jest zawieszony żeby nie mógł go prowadzić i "wykazać", że się ośmieszył :D 

po-lszewiki mają gacie pełne ze strachu, mogą sobie zawieszać prokuratorów i umarzać śledztwa

ale nie przedawni się, miecz demoklesa zawisnął :D 

Ty w jakimś transie jesteś?

• Like 1