Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nic nowego, IBA już chyba wcześniej to robiła ...

Szukają sensacji na siłę. Potwierdzili zaś to co stwierdzili wcześniej. Ci od olimpiady sobie stwierdzą swoje. 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, mirro napisał(a):

To powinieneś już zacząć poszukiwania junkrów pruskich, szczególnie tych z terenów Warmii i Mazur. Bi co se żałować rozkoszy oddawania.

Komuna upadała wszystko powinno wrócić jak było  przed wojną . Komuna zabrała nielegalnie i bezprawnie .

To była zamiana .

https://www.facebook.com/watch?v=996934375825200

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Leszy napisał(a):

Szukają sensacji na siłę. Potwierdzili zaś to co stwierdzili wcześniej. Ci od olimpiady sobie stwierdzą swoje. 

W sumie to nic się nie zmieniło ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Komuna upadała wszystko powinno wrócić jak było  przed wojną . Komuna zabrała nielegalnie i bezprawnie .

To by był dopiero jazgot. 

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, galan99 napisał(a):

To była zamiana .

Żebyś się sfajdał, to i tak nie dogonisz...😆

Za długo nic nie robiłeś, to tak jak byś się cofał...

Nie ma tak że jak innym gorzej, to tobie lepiej...o nie...😂

Opublikowano
galan99 napisał:

Komuna upadała wszystko powinno wrócić jak było  przed wojną . Komuna zabrała nielegalnie i bezprawnie . To była zamiana .

Mam se teraz niemiecki przypominać zacząć?

Opublikowano

chyba tylko lizniecie wchodzi w gre..

jezyk mozna zapomniec ale i szybko przypomniec ..to co sie nauczylo gdzies tam zostaje i gdy trzeba bedzie pogadac z niemcem to wraca..

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał(a):

jezyk mozna zapomniec ale i szybko przypomniec .

Ale jak się czego nie umiało, to za kija se nie idzie przypomnieć. Przynajmniej ja tak mam.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 godziny temu, Leszy napisał(a):

olimpiada kolejna w USA a Trupa zdanie jest znane ,  jak narazie boks został wykluczony z olimpiady trwają rozmowy o przywrócenie  , więc problem zostałm  rozwiązany inaczej . dołączyły jakieś durne dysypliny .

Opublikowano

system losowania spraw jest w SO w Warszawie (w innych pewnie też) taki, że się wyłącza poza jedną wszystkie osoby i losuje się jedną pozostawioną odgórnie do wyboru

bolszewickie pomioty

image.png.614684e6aa30cc3c892f5890e0aad662.png

Opublikowano (edytowane)
Teraz, nie napisał(a):

żeby się nie zdziwił, że nawet pierwszej nie dostanie 

O Nowogrodzkim mówisz ?? xD Jak prezes z Stand-Up'em w kraj pojedzie to mu dopiero wyniki się zmienią xD 

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

O Nowogrodzkim mówisz ?? xD Jak prezes z Stand-Up'em w kraj pojedzie to mu dopiero wyniki się zmienią xD 

znalazłeś już te sukcesy tuska w reformowaniu wymiaru sprawiedliwości, czy dać ci więcej czasu na poszukiwania? :D 

Opublikowano (edytowane)
Teraz, nie napisał(a):

znalazłeś już te sukcesy tuska w reformowaniu wymiaru sprawiedliwości, czy dać ci więcej czasu na poszukiwania? :D 

A se czekaj, i tak się nie doczekasz na moją odpowiedź xD Se coś skopiuj i wklej, w tym jesteś dobry xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v