Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

dla mnie państwo powinno być oddzielone od religii zupełnie, ale to nie jest możliwe, bo posłowie w sejmie czy senatorowie przed zaprzysiężeniem musieliby się wyrzekać swojej wiary

Parlamentarzyści nie potrafili poradzić sobie z waleniem wódy podczas pracy, to wprowadzono zakaz sprzedaży alkoholu w restauracji . Może jednak kierunek jest dobry?🤣

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

wprowadzono zakaz sprzedaży alkoholu w restauracji

Ale chyba Czarzasty nie był tak całkiem okrutnym sadystą i na wprowadził zakazu picia gorzały na terenie Sejmu?

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Przyroda leczy wszystkich.

i co - myślisz że tych "tolerancyjnych" terapia ominie?
Jeśli widzisz chorobę u innych a przecież te chanuki to objaw takiej samej choroby jak dżihad, te marsze pod pomniki i wszystko co z ciemnoty religijnej wyrasta i służy enklawizowaniu sztucznemu tylko przyspieszając ową interwencję terapeutyczną Przyrody i owa terapia niby przejdzie bezboleśnie dla postronnych? w Przyrodzie nie ma postronnych.

Oczywiście że teraz mamy skutki czepiania krzyży tam z czym żaden Bóg nie chce mieć cokolwiek wspólnego no i skoro "krzyże kują to i chanuka nogę nadstawia", jak się kowal wqrwi to tabun spłoszonych stad wytratuje nawet pastwiska które go żywiły razem z tymi co se spokojnie żyli na tych pastwiskach i wszystko im zwisało
Jeśli widzimy durni których głupota nam wszystkim zagraża to powinniśmy tolerować poczynania tej głupoty czy jednak są jakieś granice?

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ale chyba Czarzasty nie był tak całkiem okrutnym sadystą i na wprowadził zakazu picia gorzały

Stara szkoła. Furtkę se zostawił.🤣

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Ale chyba Czarzasty nie był tak całkiem okrutnym sadystą i na wprowadził zakazu picia gorzały na terenie Sejmu?

Przynajmniej w okolicznych sklepach sprzedaż wzrosła. W internetach sprzedawczyni z najbliższej od parlamentu żabki mówila, że małpki idą teraz jak woda.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Przynajmniej w okolicznych sklepach sprzedaż wzrosła.

Jedyna decyzja Sejmu, która tak szybko wpłynęła na wyniki gospodarki.🤣

6 minut temu, dysydent napisał(a):

i co - myślisz że tych "tolerancyjnych" terapia ominie?

Przecież napisałem że wszystkich. 

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

Jedyna decyzja Sejmu, która tak szybko wpłynęła na wyniki gospodarki.🤣

teraz pora na krok następny - wstęp do Sejmu i Senatu tylko po zbadaniu alkomatem na 0,00 i przed każdym głosowaniem obowiązkowe dmuchanie w alkomat, inaczej przycisk do głosowania nieaktywny

oj, by się działo

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, jahooo napisał(a):

dla mnie państwo powinno być oddzielone od religii zupełnie...

... i w  instytucjach państwowych nie powinno być żadnych symboli religijnych ( powinieneś dopisać ).

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, mirro napisał(a):

gdzie?

a czekaj - sam zacytowałem

Godzinę temu, mirro napisał(a):

Przyroda leczy wszystkich.

no literalnie tak napisałeś tylko se domyśliłem że leczy wszystkich wymagających leczenia a tych zdrowych nie
no tym razem myślenie mi zaszkodziło

brak kawy bo była mi wyszła wczoraj i co pojadę do sklepu to o zeta droższa na półkilówce
che; może niech prędzej ten mercosur otwierają to chociaż kawa przestanie drożeć? Fasola nam potaniała w hurcie poniżej poziomów po ile w Brazylii skupują od "fazendeiros"  to gorzej już i tak nie będzie a zboża to ja sieję ylko na konieczne zmianowanie kiedy już nawet ta fasola nie pasuje i zamiast odłogowania...

na razie jeszcze nie iem po co ta dygresja ale jak się dorwę tej kawy co se  końcu i tak kupiłem o może wymyślę/przypomnę. ...
a wiem - religijnie to nikt w Polsce nie powinien protestować przeciwko unii z mecosurem; to katolickie kraje bardziej od europejskich a kto wie czy i nie Polski a tu taki krzyk
Czy tam w tej latynoameryce też po parlamentach chanuki palają?

może właśnie nie palają i dlatego tu taki krzyk tylko krzykacze za grom nie wiedzą kto ich napuszcza? ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
15 godzin temu, jarecki napisał(a):

Też mi się zdaje że zmiana nazwy tylko po to żeby igrzyska trwały , coraz więcej tych działań dla podgrzewania atmosfery , 

Tylko igrzyska dla pisiorów. Zauważ kto się najwięcej tym zajmuje. 

14 godzin temu, nie napisał(a):

Sąd w Moskwie skazał zaocznie ośmiu sędziów i prokuratora Międzynarodowego Trybunału Karnego (MTK) w Hadze na kary do 15 lat więzienia za wydanie nakazów aresztowania Władimira Putina i Marii Lwowej-Biełowej - przekazał w piątek niezależny portal Mediazona.

głupie kacapy :D 

Ty się serio takimi bzdurami zajmujesz? Jak nie zmiana nazwy cpk to jakiś sąd w MOskwie i inne pierdoły. 

13 godzin temu, Takeda napisał(a):

Naprawdę wielu ludzi w tym i ja miało nadzieje, że po wyborach 2023 nastąpi jakościowa zmiana. Pierwszy zgrzyt był gdy po 2-tygodniowej hucpie Morawieckiego, niby przygotowana do rządzenia antypisowska koalicja odjebała maksymalny miesięczny cyrk o stołki zanim podpisali porozumienie jak będą wyglądały obecne (nie)rządy i to 13 grudnia.

Jeszcze powiedz że licząc na tę zmianę na Tuska głosowałeś? Ty to umiesz człowieka rozbawić 

11 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

za 2 lata ,gdy ko odda wladze, tusk jako pierwszy wyjedzie do Brukseli! ko zlamalo cicha zmowe nie scigania, to prawica juz taka mila nie bedzie😂

Prawica tak zwana to gamonie Tuska już 8 lat ścigali. Nic mu nie zrobią a przez te 2 lata może jeszcze kilku z pisu po Kamińskim i Wąsiku wyląduje w pierdlu.

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie zmieniaj tematu bo słabe to.

Nawrocki powiedział że on nie będzie obchodził jakies Chanuki i nie będzie tego robił. Wam wyborcom rudego na których można nasrać i naszczać  nie wchodzi do bani takie coś, że można cos obiecać i to zrobić, albo przynajmniej próbować.

Zaraz z tej złosci pozakładajcie jarmułki i zorganizujcie jakiś protest. Zamiast KOD to np KOC- Komitet Obrony Chanuki i krzyczcie że katole prześladują inne mniejszości.

Słychać wycie znakomicie. Wyzwiska i inwektywy kolejny pisowski frustrat. To gdzie ten Tani prąd Nawrockiego? Pisząc o próbowaniu ty sam już widzisz, że Tusk może sobie tak samo spełniać obietnice jak Nawrocki w obecnej sytuacji. Ale twoje zacietrzewienie każe widzieć tylko jedną stronę  Od projektu ustawy ceny prądu jakoś nie spadły.

Opublikowano
41 minut temu, jarecki napisał(a):

Symbole to dziedzictwo kulturowe , tak samo jak kapliczki przydrożne 

Żadne dziedzictwo kulturowe ... Wiara powinna być całkowicie odzielona od państwa, a jak czarny chce dotację na utrzymanie kościoła, że to zabytek, to niech ten zabytek przekaże na rzecz skarbu państwa i wtedy dopiero dotacyjka ...

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Rolnik1973 no i Donald znalazł pieniądze dla szpitala w Sochaczewie, zabiegi zostały wznowione ... Koniec strajku PiSuaru ...

Pewno na af przeczytał jak go 😣⚒️🔨⛏️ i nie chciał żeby się rozniosło

• Haha 1
Opublikowano
Ulman napisał:

Eeee tam, jakby produkowali to Roman by pierwszy elektryka kupił 🤣

Zatem tak. Kupiliśmy Leapmotora dla żony. Działa ok. Najmniejszy. Jak ogarniemy dotację wyjdzie gdzieś koło pięciu dych. Ta firma, część fiatoskiego Stellantisa, ma też model B10 i C10. T03 był "produkowany" w Polsce do chwili gdy nasi wyskoczyli przed szereg z cłami. Mocno ciekawe jest to co ma nadejść czyli B05 i B03. Byćmoże Romek jeszcze kupi....

Opublikowano (edytowane)

Nawrocki nie ma doświadczenia politycznego i zamiast poszukać fachowców do pomocy w biurze co w sumie mogło by być trudne bo kto by do niego poszedł. Ale niech by spróbował. To znalazł sobie durni i zacietrzewionych politycznie na wojnę z Tuskiem i mamy efekty. Wpadka goni wpadkę a Nawrocki po raz kolejny jak gamoń tłumaczy, że czegoś mu nie powiedzieli. Jego giermki i przydupasy tłumaczą, że rząd nie poinformował. Potem rząd publikuje dowody, ze poinformował i Nawrocki z jego przydupasami wychodzą znowu na durni. 

Kretyni. Nawrocki kontaktuje się z BBN poprzez człowieka który nie ma dostępu do informacji niejawnych. Kto patrzy na kancelarie Nawrockiego ten się w cyrku nie śmieje. 

Jak ustalił Onet, powodu kryzysu informacyjnego należy szukać w prezydenckim Biurze Bezpieczeństwa Narodowego. Informacje, o które toczy się spór, miał gen. Mirosław Bryś, zastępca szefa BBN Sławomira Cenckiewicza. Nie mógł ich jednak przekazać przełożonemu, ponieważ ten nie posiada dostępu do informacji niejawnych. – Nie dotarły one też do głowy państwa, bo z ramienia BBN z Nawrockim rozmawia tylko Cenckiewicz 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Jaka strategia? To wina Zalenskyego, że rząd nie poinformował Nawrockiego? Po prostu gamonie wyłożyły się na kolejnym kłamstwie, że ktoś ich o czymś nie poinformował. 

Gdyby Nawrocki miał mózg i doświadczenie polecił by nawet po cichu by Bryś kontaktował się z nim skoro Cenckiewicz nie ma certyfikatu. Na dłuższą metę nie da się sprzedawać kitu że rząd znowu nie poinformował. Tym bardziej gdy rząd będzie pokazywał, ze poinformował. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Po prostu gamonie wyłożyły się na kolejnym kłamstwie, że ktoś ich o czymś nie poinformował. 

To jak z tym brudnym BMW, co to miało pokazywać brak szacunku polskiej ambasady do Snusa, ale okazało się, że to nie ambasada tylko władze łotewskie podstawiały te BMW, więc chyba łotewskie władze nie mają szacunku dla Snusa xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał(a):

być może jest coś innego , brak chęci do spodkania z prezydentem Ukrainy ze strony Nawrockiego teraz te samoloty możę to jest jakaś strategia 

Strategia? Hahaha!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣