Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jeszcze raz...

Co ci się nie podoba w nazwie Port Polska.

Czego się w tej nazwie wstydzisz?

Potrafisz napisać?

Czy tylko obrażać?

jak dla mnie najwlasciwsza nazwa jest port baranow..

nic tak nie okresla tego projektu jak ta nazwa ,z malej litery oczywiscie. 

1 godzinę temu, nie napisał(a):

Patrycja Kotecka, żona byłego ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobro, otrzymała od władz spółki LINK4 – 150 tysięcy złotych premii za efektywną pracę i realizację celów.

przypadkiem to panstwowa firma..

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A gdzie Ardanowski i jego Eskimos ?? Chyba największy przekręt związany z MR w ostatnim dziesięcioleciu ...

nie wiedzialem ze ten sskimos to spod wawelu jest..

Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Ten Buda to urodzony ponoć w Turku. Może to muzułmanin jest?

gdzie to findlanczzyk..

58 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A to co zrobił PiSuar w kierunku Izery oprócz wykarczowania kawałka lasu ?? xD

Dodam że z czasów studenckich znam kilka osób zaangażowanych w ten projekt i ni ch*ja bym nie wsiadł do tego samochodu ...

ale to tylko z nazwy mialo byc polskie- skladane z chinskich czesci,cos jak pronar..

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Marcin Kierwiński

Każdy kto zaatakuje policjanta musi liczyć się z konsekwencjami. Bandyci nie mogą czuć się bezkarni. I nie będą...

Image

🤮

• Like 1
Opublikowano

Sąd w Moskwie skazał zaocznie ośmiu sędziów i prokuratora Międzynarodowego Trybunału Karnego (MTK) w Hadze na kary do 15 lat więzienia za wydanie nakazów aresztowania Władimira Putina i Marii Lwowej-Biełowej - przekazał w piątek niezależny portal Mediazona.

głupie kacapy :D 

Opublikowano
22 minuty temu, nie napisał(a):

Sąd w Moskwie skazał zaocznie ośmiu sędziów i prokuratora Międzynarodowego Trybunału Karnego (MTK) w Hadze na kary do 15 lat więzienia za wydanie nakazów aresztowania Władimira Putina i Marii Lwowej-Biełowej - przekazał w piątek niezależny portal Mediazona.

głupie kacapy :D 

Taka sama szopka jak nakazy aresztowania Putina i NETANIACHU, czy jak on tam się wabi.

• Like 1
Opublikowano

@hubertuss i @Tomasz0611 to jest smutne, że czytając was od 2 lat nadal ma się wrażenie, że nadal rządzą pisiory, bo wy tylko pis to pis tamto, władza się zmieniła, a wy nawalacie jak Szydło ze swoim ikonicznym "przez 8 ostatnich lat polki i polacy..." Niestety mieliście byc niby mądrzejsi, a niczym się nie różnicie od betonu pisowskiego, tyle, że wy popaprański, co nie zmienia faktu, że jak i wy jak i oni jesteście robieni w tej samej fabryce "socjotechniki stosowanej dla ubogich poznawczo" 

Naprawdę wielu ludzi w tym i ja miało nadzieje, że po wyborach 2023 nastąpi jakościowa zmiana. Pierwszy zgrzyt był gdy po 2-tygodniowej hucpie Morawieckiego, niby przygotowana do rządzenia antypisowska koalicja odjebała maksymalny miesięczny cyrk o stołki zanim podpisali porozumienie jak będą wyglądały obecne (nie)rządy i to 13 grudnia.

Wymieniliśmy osła na muła, albo muła na osła, a mieliśmy dosiąść rasowego konia i pomknąć do przodu zostawiając bagno za sobą.

Chętnie teraz byście przywalili prześmiewcze emotki )a i róbcie) jak się lubujecie gdy ktoś trafia, no ale poznasz głupiego po śmiechu jego, a naprawdę szkoda, że jak i rządy jak i wyborcy z kadencji na kadencje karleją pod każdym względem.

W tym kraju z takim rozkładem statystycznym populacji, patrząc na tendencje można być, li tylko wiecznym opozycjonistą.

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał(a):

Ten Buda to urodzony ponoć w Turku. Może to muzułmanin jest?

Aleeee nie podąża ścieżką dobrego muzułmanina i słowo proroka ma za nic. 

2 godziny temu, nie napisał(a):

nic nie zmienił, bo nazwa jest zapisana w ustawie :D :D :D 

W ustawie iw gwiazdach.  Szczególnie odzwierciedla to gwiazdozbiór złożony z ośmiu gwiazd.😂

Godzinę temu, Takeda napisał(a):

Naprawdę wielu ludzi w tym i ja miało nadzieje, że po wyborach 2023 nastąpi jakościowa zmiana.

Aaaaa zadałeś przy tym sobie jedno, ale za***iście ważne pytanie? 

"Ale jakim k**wa cudem?"🤣

• Haha 3
Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał(a):

Szczególnie odzwierciedla to gwiazdozbiór złożony z ośmiu gwiazd.

każdy ma takie gwiazdy na jakie zasługuje

----------------------------------------------------------------------------------------

Prezes Rządowego Centrum Legislacji Joanna Knapińska na funkcję dyrektora nowo utworzonego departamentu zatrudniła byłego partnera, który jest ojcem jej dziecka – ustaliła Republika. – Utworzenie departamentu specjalnie dla ojca własnego dziecka, tak żeby awansować go na stanowisko dyrektora jest nie do zaakceptowania – oburzają się nasi informatorzy z RCL. Centrum Informacyjne Rządu twierdzi, że RCL dba o najwyższe standardy, a my naruszamy prawo do prywatności bohaterów tekstu.

Opublikowano
34 minuty temu, nie napisał(a):

Utworzenie departamentu specjalnie dla ojca własnego dziecka, tak żeby awansować go na stanowisko dyrektora jest nie do zaakceptowania –

Jest jak najbardziej wskazane i zgodne z Konstytucją, gdzie rodzina to podstawowa komórka społeczna.  Jest to też zgodne z nauką chrześcijańską albowiem w księdze napisano.

"Bóg dał dzieci, to i da na dzieci".

Poniał?

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, mirro napisał(a):

Aaaaa zadałeś przy tym sobie jedno, ale za***iście ważne pytanie? 

"Ale jakim k**wa cudem?"🤣

A to takim k**wa cudem, że wiele nie trzeba było, poprzeczka po pisiorach, zwłaszcza po ostatnich 2 latach ich rządzenia i od strony prymitywnego przekazu medialnego jaki był przez 8 lat  leżała na ziemi, wystarczyło przejść. Ale nie, te debile stwierdziły że wezmą zrobią podkop i to bez szpadla...😂

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, jacus napisał(a):

ak dla mnie najwlasciwsza nazwa jest port baranow..

nic tak nie okresla tego projektu jak ta nazwa ,z malej litery oczywiscie.

o to ja tak nazywałem już dawno temu i tylko może ponegocjuję co do tej litery w "Barany" zgodnie z zasadami polskiej ortografii piszemy jednak z dużej jeśli tyczy - było nie było - osób ludzkich

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

W podobnej sytuacji jak obecna w naszym kraju, Piłsudski dokonał zamachu stanu i przejął władzę, bo dość miał rozkradania kraju i usadzania swoich na stołkach. Już wkrótce 100-lat od zamachu majowego. Przypadek ? Nie sądzę. Ciekawe, czy ktoś się odważy.

Opublikowano (edytowane)

jeśli moskwa zechce wspomóc to chętni się znajdą

na pekin bym nie liczył; dla nich Polska to jakaś większa wioska w Europie i im totalnie zwisa kogo se ma za sołtysa

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v