Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, DTaras napisał(a):

o jegomości planie posprzątania po wojnie z Palestyńczykami...

Aaaaa obejmuje on przeżycie reszty Palestyczyków?

Tu jest pewien kłopot bowiem nie wspominał on nic o jakich kolwiek rozmowach z Palestyńczykami.

Opublikowano
5 godzin temu, galan99 napisał(a):

Czyli żadnymi poglądami są nie słyszane i nie mają wpływu na zmianę głosy zmarnowane dla przykładu Braun .

Sławomir  Mentzen bardziej jest słyszany w społeczeństwie chce zmian jakie obrał Trump .

Braun wybrał nicość .

Dla przykładu dla ciebie byś wybrał lepiej .

Dla głupków takich jak ty są niesłyszalne. Nie mam zamiaru zmieniać poglądów tylko po to by być w grupie baranów głosujących tak jak ty. To główne partie wpoily głupim masom żeby na nich głosować bo inaczej się marnuje głos.  Ciebie jak widać do tego przekonali.

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał(a):

cwoku przeczytales link ???

ile rafako musialo zaplacic tauronowi ??

tacy ludzie to zelazny elektorat pis-u.. 

ty debilu jesteś taki tępy ?  zapłacisz i kończysz zyskiem 2023 ?  

https://media.tauron.pl/pr/799539/tauron-rozwiazal-spor-z-rafako

Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Dla głupków takich jak ty są niesłyszalne

jestem pewny ze większego idioty jak ty to tu nie znajdziemy 

image.png.4bba5e4fca5432ac33735a5461b872fe.png

Opublikowano

Łukaszenka znów wygrał na Białorusi 87,6% ludzie go po prostu kochają rządzi nieprzerwanie 31 lat. Nie to co u nas 🤭

Opublikowano
39 minut temu, mikad napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/trump-sie-osmieszyl-kolejny-kraj-blokuje-amerykanskie-loty-deportacyjne-7118463404067648a

Już dwa kraje pokazały amerykanom środkowy palec, jak tak dalej pójdzie będą musieli owych deportowanych zostawiać w tych krajach bez lądowania.

Czytał co napisane jest .

Nie mogę zmusić migrantów do pozostania w kraju, który ich nie chce. Jeśli jednak to państwo postanawia ich deportować, musi to odbywać się z godnością i szacunkiem dla nich i dla naszego kraju. Z wykorzystaniem samolotów cywilnych .

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, mikad napisał(a):

jak tak dalej pójdzie będą musieli owych deportowanych zostawiać w tych krajach bez lądowania.

Nooooo jest rozwiązanie i to massive.🤣 Można też załadować do autobusu, autobus na platformę a potem ..... jak na filmie z Hamerami.

Edytowane przez mirro
  • Like 1
Opublikowano
26 minut temu, galan99 napisał(a):

Czytał co napisane jest .

Nie mogę zmusić migrantów do pozostania w kraju, który ich nie chce. Jeśli jednak to państwo postanawia ich deportować, musi to odbywać się z godnością i szacunkiem dla nich i dla naszego kraju. Z wykorzystaniem samolotów cywilnych .

Tak tak, szacunek dla złodziei, bandziorów, gwałcicieli i morderców bo tacy polecieli w pierwszej kolejności. Odpady powinny trafić na wysypisko.

15 minut temu, mirro napisał(a):

Nooooo jest rozwiązanie i to massive.🤣 Można też załadować do autobusu, autobus na platformę a potem ..... jak na filmie z Hamerami.

Tylko po co zużywać spadochrony jak można otworzyć ładownię i samo ich wyssie.

Opublikowano

to samo powinni robic z  taki jak ty..ktos kto innych uwaza za smieci sam jest smieciem dla innych..

3 godziny temu, Roman176 napisał(a):

ty debilu jesteś taki tępy ?  zapłacisz i kończysz zyskiem 2023 ?  

https://media.tauron.pl/pr/799539/tauron-rozwiazal-spor-z-rafako

jestem pewny ze większego idioty jak ty to tu nie znajdziemy 

robota na grubie zryla ci tak banie ze nawet najprostszego tekstu nie zrozumiesz -nie przeczytales ile kar musieli zaplacic ,dla kazdej firmy to smier i brak nowych kontraktow.

zbieracie sie na wience dla zmarlych kolegow ??

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał(a):

Jacuś dałeś dzisiaj Owsiakowi?🤭

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Łukaszenka znów wygrał na Białorusi 87,6% ludzie go po prostu kochają rządzi nieprzerwanie 31 lat. Nie to co u nas 🤭

no i niech się cieszą białorusy, po kartoflanym Fürerze najprawdopodobniejszy scenariusz to koniec tego kraju. A zachód robił wszystko by Białoruś była w tym miejscu co jest.

56 minut temu, mikad napisał(a):

Tak tak, szacunek dla złodziei, bandziorów, gwałcicieli i morderców bo tacy polecieli w pierwszej kolejności. Odpady powinny trafić na wysypisko.

widzę fan hasła  „Ein Volk, ein Reich, ein Führer”. 🤔 Akurat ci bandziorzy, mordercy i złodzieje będą ostatnimi osobami które uda się złapać i deportować.

7 godzin temu, mirro napisał(a):

Trump nie pojedzie z pierwszą wizytą do Angoli, tylko do Saudów.

Bo Arabia Saudyjska to najważniejszy dla USA kraj by zrobić cokolwiek na wzór porządku na bliskim wschodzie i oni o tym wiedzą.

37 minut temu, racyl napisał(a):

Kotulino wystawiła na aukcję swój dyplom magisterski tylko nikt nie chce licytować!

Osobiście czekam na tą pracę doktorancką co tam się chwaliła, że pisze

39 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jacuś dałeś dzisiaj Owsiakowi?🤭

dzień jehowych jak ja to mówię, po 13 jak już 3 ekipa domokrążców z serduszkami się dobijała odłączyłem dzwonek, co roku jedna czasem dwie chodziły po wsi, w tym roku zerwali się ze smyczy

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

to samo powinni robic z  taki jak ty..ktos kto innych uwaza za smieci sam jest smieciem dla innych..

ty te posty po pijanemu walisz ..

robota na grubie zryla ci tak banie ze nawet najprostszego tekstu nie zrozumiesz -nie przeczytales ile kar musieli zaplacic ,dla kazdej firmy to smier i brak nowych kontraktow.

zapłacili i co zbankrutowali ? jak byś miał trochę oleju w głowie to byś pomyślał ...... sam rudy o tym pisał na swojej stronie platforma org.  

zbieracie sie na wience dla zmarlych kolegow ??

tak ale to nie koniec ... zobacz sobie jak trwoga to do boga 

https://dziennikzachodni.pl/tlumy-w-kosciolach-po-tragedii-w-kwk-szczyglowice-mieszkancy-modla-sie-za-poszkodowanych-gornikow-trzech-zmarlo-inni-wciaz-walcza-o-zycie/ar/c1p2-27206225

Opublikowano
4 godziny temu, mikad napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/trump-sie-osmieszyl-kolejny-kraj-blokuje-amerykanskie-loty-deportacyjne-7118463404067648a

Już dwa kraje pokazały amerykanom środkowy palec, jak tak dalej pójdzie będą musieli owych deportowanych zostawiać w tych krajach bez lądowania.

Prezydent USA Donald Trump ogłosił, że polecił nałożenie 25-procentowego cła oraz szerokiej gamy sankcji finansowych wobec Kolumbii oraz kolumbijskich urzędników i ich rodzin. Powodem była niezgoda kolumbijskiego prezydenta Gustavo Petro, by nielegalni migranci byli deportowani wojskowymi samolotami.

Wśród nich jest 25-procentowe cło na wszystkie dobra importowane z Kolumbii, które ma wzrosnąć do 50 proc. w ciągu tygodnia, zakaz wjazdu dla nieokreślonych przedstawicieli kolumbijskich władz i "sankcje wizowe dla wszystkich członków partii, rodziny i wspierających władze", zwiększone kontrole graniczne wobec kolumbijskich obywateli i towarów oraz sankcje bankowe i finansowe.

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał(a):

Prezydent USA Donald Trump ogłosił, że polecił nałożenie 25-procentowego cła oraz szerokiej gamy sankcji finansowych wobec Kolumbii oraz kolumbijskich urzędników i ich rodzin. Powodem była niezgoda kolumbijskiego prezydenta Gustavo Petro, by nielegalni migranci byli deportowani wojskowymi samolotami.

Nie zagotuj się negatyw xD Na to co Kolumbia eksportuje do USA i tak się nie da nałożyć cła xD 

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Takeda napisał(a):

widzę fan hasła  „Ein Volk, ein Reich, ein Führer”. 🤔

Nie, no co Ty, nigdy nie byłem za pisem.

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie zagotuj się negatyw xD Na to co Kolumbia eksportuje do USA i tak się nie da nałożyć cła xD 

To będzie chyba pierwszy na świecie przypadek nałożenia cła na kokę 🤣

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v