Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, mirro napisał(a):

Ja też.

Te umowy to właśnie taki psi.... Noooo chyba że jako Państwo posiadalibyśmy narzędzia nacisku na Ukrainę. Ale że nie posiadamy, więc umowy to tez psi ...

Nie posiadamy? Przez Polske idzie prawie cala pomoc, płacimy im za internet i spłacamy dług, remontujemy im czołgi i inny złom, na naszych poligonach szkolą się ich żołnierze, przez nasz kraj wszyscy pospierdalali. Nawet ostatnio jeden żydek do Izraela przez Ppolske z milionami spierdolił, jeszcze o synagoge w Warszawie zachaczył.  Wystarczy zamknąć granice i będzie pozamiatane.

Nie mamy nacisku? Chłopie ty cos bierzesz?

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano

Miguel Berger (niemiecki ambasador)
Cieszę się, że wziąłem udział w Kongresie Wrocław Bridge – Energy and Industry Dialogue. Doceniam, że jako Niemcy  zostaliśmy zaproszeni do dialogu. Przedstawiłem doświadczenia Niemiec w transformacji energetycznej i znaczenie polsko-niemieckiej współpracy w polityce energetycznej.

hitlerowskie pomioty niszczą naszą energetykę obkładając ją podatkami (za pośrednictwem brukseli) i razem z ruskimi  budują gazociągi żeby uzależnić nas od gazu i mieć na nas narzędzia umożliwiające szantaż energetyczny, a ten zakłamany szkop pieprzy o współpracy 🤮 

image.jpeg.8b39a7bbb708154546e0362db0c9019d.jpeg

----------------------------

Sygnaliści są wstrząśnięci. Tak ministerstwo wyjaśnia sprawę rektora Minkiny
Wirtualna Polska ujawniła dowody na próbę korupcji i molestowanie podwładnych przez rektora Uniwersytetu w Siedlcach Mirosława Minkiny. Ministerstwo nauki zapowiadało szybkie wyjaśnienie sprawy. Pół roku później drugi już rzecznik dyscyplinarny zaczyna przesłuchania świadków, a resort wciąż pisze jedynie o "doniesieniach medialnych", choć spływają do niego kolejne niepokojące zawiadomienia.

Ujawniliśmy dowody na to, że Minkina wysyłał do kobiet pracujących na Uniwersytecie w Siedlcach wiadomości o charakterze seksualnym. Jednej z nich, która SMS-em poinformowała rektora o złym samopoczuciu po szczepieniu, ten zaproponował "wylizanie ci...", by się jej poprawiło.

Opublikowaliśmy również nagranie, na którym Minkina w zamian za poparcie w wyborach rektorskich oferuje jednemu z wykładowców dodatkowo płatne stanowisko oraz zatrudnienie jego żony. Zapytany, czy to nie korupcja, odpowiedział, że przecież wszyscy tak robią.

https://wiadomosci.wp.pl/sygnalisci-sa-wstrzasnieci-tak-ministerstwo-wyjasnia-sprawe-rektora-minkiny-7225282827041280a

mafijne panstwo

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „AKPA MRIT Cesa Aleksandra Uznańska Wiśniewska Nie może być negocjacji dot. pokoju bez tych, którzy płacą za niego najwyższą cenę. w interesie bezpieczeństwa Polski Europy jest wspierać podmiotowość Ukrainy w każdej propozycji zakończenia wojny. Bez tego „pokój" byiby tylko kapitulacją w przebraniu. X/ALEKSANDRA UZNAŃSKA-WIŚNIEWSKA”

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Matko....skąd tyle nienawiści do innych w tym m @nie...🙆

Od rana do nocy Sączy ten jad....

...w sumie to i po nocach...też...

ty w sobie masz więcej , wiec po co się odzywasz ?   

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Matko....skąd tyle nienawiści do innych w tym m @nie...🙆

Od rana do nocy Sączy ten jad....

...w sumie to i po nocach...też...

Prawda w d*pę piecze.

masc-na-bol-dupy-cudowny-lek-na-problemy-ludzi-smieszny-gadzet-na-prezent

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie posiadamy? Przez Polske idzie prawie cala pomoc, płacimy im za internet i spłacamy dług, remontujemy im czołgi i inny złom, na naszych poligonach szkolą się ich żołnierze, przez nasz kraj wszyscy pospierdalali. Nawet ostatnio jeden żydek do Izraela przez Ppolske z milionami spierdolił, jeszcze o synagoge w Warszawie zachaczył.  Wystarczy zamknąć granice i będzie pozamiatane.

Nie mamy nacisku? Chłopie ty cos bierzesz?

Iiiiiii wszystko o czym piszesz dzieje się teraz. Potem będzie całkiem inaczej. Jeśli uważasz że zapanuje wieczna wdzięczność, to Twój problem. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Iiiiiii wszystko o czym piszesz dzieje się teraz. Potem będzie całkiem inaczej. Jeśli uważasz że zapanuje wieczna wdzięczność, to Twój problem. 

a oni nam odpłacą jak w 1943 na Wołyniu, przeciez ruscycałą ich rozpacz i gorycz skanalizują na Polsce, a niemcy im w tym pomogą

• Like 2
Opublikowano

Wdzieczność będzie taka, że miliony banderowców rozlazą się po europie w tym Polsce bo najbliżej, będzie bandyterka, rozboje itp.

Niemcy bedą za nasze pieniądze odbudowywać Ukraine a Polska bęszie tylko krajem tranzytowym. Jedyne co zostanie w Polsce to co najwyżej ukaińskie zboże i banderowcy.

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, nie napisał(a):

Krzysztof Śmiszek
‼️Dzieje się historia‼️
Właśnie TSUE wydał wyrok w którym uznał że Polska MUSI uznawać małżeństwa jednopłciowe zawarte za granicą!
Brak takiego uznania narusza swobodę unijną - wolność poruszania się po UE oraz narusza nakaz poszanowania życia rodzinnego.

ten wyrok to śmiszek może sobie wsadzić ........ tam gdzie ma biedronia

Odkąd Balbina odszedł najwyższy prezes wybrał życie z kotem i już w żadnym związku nie będzie 

4 godziny temu, mirro napisał(a):

Aleeee co Cię tak ekscytuje w tym temacie? 🤣

On marzy o prawdziwej miłości homogenizowanej 🤣

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale co ma piec ?? Te głupoty co Goebbels wypisuje ?? Z tych jego pierdów to się pośmiać jedynie można xD 

Wychwalanie Tuska i jego szajki trzeba przyjąć z nabożnym szacunkiem.

@jahooo, Jasiu, co cię tak skonfundowało?

• Confused 1
Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał(a):

Wychwalanie Tuska i jego szajki trzeba przyjąć z nabożnym szacunkiem.

@jahooo, Jasiu, co cię tak skonfundowało?

ja bym kilku osobom, które sieją partyjną propagandę dał na miesiąc na uspokojenie, bo tego się już nie da czytać

poza tym - niektórzy zamiast dyskusji na argumenty prowadzą dyskusję na epitety

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie wydaje mi się...tyle jadu nikt tu nie wylewa...

miedzy innymi ty na rodziny z dziećmi 

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A odzywam się, bo mi wolno.

innym też wolno, samolubie  wiec jeszcze raz powtarzam nie zwracaj uwagi  

Opublikowano
54 minuty temu, jacus napisał(a):

Odkąd Balbina odszedł najwyższy prezes wybrał życie z kotem i już w żadnym związku nie będzie 

przecież to takie nowoczesne twoja partia aż pieje zachwytu psia mama psiapsia i tyle w temacie ... czyli Kaczyński jest ponad czasowy ? 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Dobrze się chłopczyku czujesz?

na pewno lepiej jak ty 

Opublikowano

widać, że po-łgłówków boli obnażanie nieudolności i podłości ich idola :D dobrze :D 

Paweł Rubcow, oskarżony o szpiegostwo na rzecz Rosji, nie stawił się w sądzie w Warszawie. Wyznaczono nowy termin posiedzenia na 25 lutego.

idioci

• Haha 1