Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Nie bedzie zgody w Narodzie, dopóki ostatni PiSowiec nie zostanie poddany resocjalizacji. Łone zawsze jątrzyć bedom i knuć zdrade jakom. Tako rzecze księga,🤣

NIE BĘDZIE ZGODY W NARODZIE DOPÓKI BĘDZIE POPAPRANIEC - (OBECNIE KOKO) . Zostanie podany przemianom duchowym na Syberii nie zapanuje zgoda w NARODZIE .

Rozwiązanie jest tylko jedno jedna słuszna PARTIA W POLSCE TAK JAK BYŁO PZPR - SZTANDAR WNIEŚĆ DO SEJMU .  Będzie jedność w Narodzie .  Wszyscy będziemy towarzyszami  przykład brać z Marszałka Włodzimierza Czarzastego . 

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jak zwykle Goebbels nie masz argumentów. A poparcie pisu spada.

Co się stało że taki popłoch kancelarii Rzeszy .

Niepokój w rządzie w sprawie planu dla Ukrainy. Rozmówca Onetu: to jest dla nas masakra

W nieoficjalnych rozmowach przedstawiciele polskiego rządu przyznają, że sytuacja Kijowa na froncie stała się w ostatnich dniach "bardzo trudna". Nasze źródła przekonują, że Polska nie znała wcześniej dokładnych zapisów planu pokojowego dla Ukrainy, jaki USA przedstawiły właśnie Wołodymyrowi Zełenskiemu. Jak słyszymy, zapisy wywołały duże zaniepokojenie w gabinecie Donalda Tuska.  @hubertuss .

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/niepokoj-w-rzadzie-w-sprawie-planu-dla-ukrainy-rozmowca-onetu-to-jest-dla-nas-masakra/7gc9snj,79cfc278

TYLKO NIE POPŁACZCIE SIĘ .

O rozmowie poinformował także Wołodymyr Zełenski. "Rozmawiałem z premierem Polski Donaldem Tuskiem. Podzieliłem się szczegółami naszych działań dyplomatycznych ze Stanami Zjednoczonymi i Europą. Ważne jest dla nas, aby wszyscy partnerzy, którzy wspierali nas od samego początku tej wojny, byli w pełni poinformowani o sytuacji. Koordynujemy nasze działania, aby zapewnić zaangażowanie Europy w ten proces. Dziękuję Panu Premierowi i całemu narodowi polskiemu za wsparcie. Wiemy, że zawsze możemy liczyć na Polskę i bardzo to doceniamy" — napisał w mediach społecznościowych

Edytowane przez galan99
Opublikowano

urban - roboty w polu skonczyles ?  jakie plony ??

6 godzin temu, konteno napisał(a):

moze i ty bys sie na nia zalapal ??

4 godziny temu, dysydent napisał(a):

no
jeszcze tylko PiS trzeba zdelegalizować i ten pisowski przylepek Ziobry za używanie hakerskich aplikacji szpiegowskich naruszających prawo prywatności korespondencji co kwalifikuje jako zorganizowaną grupę przestępczą a jak to będzie za mało to na pewno coś się jeszcze wymyśli i pozostanie jedynie słuszna polska zjednoczona koalicja obywatelska

akurat za Mentzenem w polityce ja nie zamierzam płakać choćby za to że skumplował się w PE z czymś takim
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-11-19/sa-po-prostu-afroamerykanami-europy-antypolska-tyrada-polityka-afd/

tylko że metody jakimi jest eliminowany a tak naprawdę to promowany w polityce śmierdzą nie mniejszym zamordyzmem jak to szkopskie afd i w razie gdyby o tym kto będzie rządził miała zadecydować siła a nie jakieś pseudoprawne intrygi to nie wiem po której stronie tej siły wypadało by stanąć a po tym jak sobie już jawnie propopaprańska PKW poczyna czy coraz więcej nie ma tego dylematu co ja?

to jak to w koncu jest z ta polska ??

Opublikowano

Nie mówi się o niewygodnych dla Ukrainy faktach w naszych mediach. Albo sukcesy, albo cisza. USA szykują się do kolejnej wojenki i nie mają zamiaru dokładać do wojny z Rosją, oni swój plan wykonali, dalej niech sie martwi UE. A im w Rosji gorzej, tym większe prawdopodobieństwo wybuchu kolejnego konfliktu. Zwłaszcza, że podpisanie porozumienia w takiej postaci Putin obwieści w kraju jako zwycięstwo, zresztą zgodnie z tym, co podają branżowi specjaliści, będzie to dla Rosji zwycięstwo i realizacja 90% ich planów, natomiast dla Ukrainy de facto bezwarunkowa kapitulacja. A żeby Zełeński się nie migał, USA wyciąga na światło dzienne kolejne szwindle ukraińskiej elity. Będą to robić aż do skutku, albo Zełeński odpisze porozumienie, albo naród go wywiezie na taczkach po poecji kolejnych niusów. Tylko po takiej kapitulacji będziemy musieli postawić wojsko na granicy z Ukrainą, aby zatrzymać wkur.... ukrów z bronią, idących na europę, a my jesteśmy pierwsi po drodze.

Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Raz zrobiłeś z siebie idiotę. Ja i inni cię poprawili ale ty dalej chcesz się kompromitować. Gamoniu oprócz konsulatów zostaje ambasada która tez jest palacką dyplomatyczną.

Tępy to jesteś ty bo powtarzasz fejki i dezinformacje innej onucy. Jeszcze raz powtórzę wszystkich palcówek nie zamknięto zostaje ambasada w Warszawie. Dlaczego wy to robicie dlaczego siejecie kłamstwa i nie prawdę? Dlaczego jesteście pożytecznymi idiotami Putina?

Zamknij mordę dzieciaku u skończ tu wyjeżdżać z gamoniami. Co mnie ambasada obchodzi, jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to przyprowadź mamusie może Ci pomoże uczyć się czytać. Jakie fejki udowodnij że to nie prawda albo zamilcz błaźnie banderowski. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wielka radość że obecnie nie rządzi PiS .

Wielki waleczny Naród Polski będzie walczył za Tuska w obronie Ukrainy i Polski a szczególnie Europy .

Raz już pokazała Polska jak trzeba walczyć z RUSKIM  MIREM . W wojnie Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920) była konfliktem zbrojnym - Ukraina pomagała . TERAZ CZAS POMOCY  UKRAINIE .  Ukraina powiadała w tedy jak nie będzie wolnej Polski nie będzie wolnej Ukrainy . Teraz jak nie będzie wolnej Ukrainy nie będzie wolnej Polski . Prawda @mirro i @hubertuss .

Niemcy donoszą wiec sytuacja jest bardzo poważna i dlatego jest popłoch u Tuska .

jeżeli Ukraina padnie, droga do Polski będzie otwarta .     Wiec niech żyje nam wielki Tusk obrońca POLSKI .

Europejczycy, jeżeli Trump ich nie posłucha, będą musieli wzmocnić Ukrainę, żeby mogła pozostać wysuniętym bastionem do obrony przeciwko rosyjskiemu imperializmowi; gdy Ukraina padnie, droga do Polski stanie otworem – ostrzegł Berthold Kohler w komentarzu opublikowanym w sobotę w niemieckim dzienniku "Frankfurter Allgemeine Zeitung".

https://radioszczecin.pl/6,497253,jezeli-ukraina-padnie-droga-do-polski-bedzie-otw

https://info.wiara.pl/doc/9502644.FAZ-jezeli-Ukraina-padnie-droga-do-Polski-bedzie-otwarta

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Nie no pewnie wystarczy, ze Trump nami dysponuje w swoim planie pokojowym. Tusk to chociaż skomentował a Batyr nawet nie piknął. 

Jak to Trump, to już Twój Tusk nie na usłudze Berlina? 

Opublikowano

Nie szkoda wam czasu na ukrainę ?

To przecież już stracony naród 

Ameryka nic im nie da bo i po co, Rosja raczej może zabrać, a unia może i by chciała, ale nie ma bo na zachodzie inny problem 

• Like 1
Opublikowano

Pies yebał ten banderland. Zełenski i reszta złodziei sp***doli do Izraela, jeszcze Sikorski wyśle im 100 baniek na podróż, problemem bedą szoszony co rozlazły sie po europie niczym zaraza czarnej ospy.

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

NO i dobrze, że z nami nie rozmawiają. Bo ten pokój trzeba będzie gwarantować a my z uwagi na nasze położenie lepiej aż tak się w to nie mieszajmy. Dać kasy i niech inni gwarantują. Wojsk tez nie oferujemy no poza Kaczyńskim ale on nie rządzi. A Makron co i rusz o wysłaniu kontyngentu po zawarciu pokoju wspomina. 

Tak wiem, ze dla ciebie dzień bez kłamstwa to dzień stracony Goebbels nie musisz przypominać. Ale taka jest prawda Tusk po publikacji tego planu skomentował, że nic o nas bez nas Batyr siedzi cicho bo boi się narazić Trampowi. Sikorski takie zachowanie wobec USA jak ma teraz Batyr nazwał kiedyś murzyńśkością i robieniem laski i to robi teraz twój wódz.

Inne państwo wpisało nas do jakiegoś planu pokojowego, że u nas będą jakieś samoloty nie wiadomo kto za to zapłaci czyje one będą a prezydent Polski nawet nie burknął. 

Co za dzban...dać kasy to sobie Ty możesz. Po co i komu odpowiedź?...Może temu banderowskiemu cwaniakowi co za korupcję był ścigany i przez Polskę do Izraela spiredolił w ostatnich tygodniach? O tym coś twoi koledzy od bandery nie mówią głośno.

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał(a):

Nie szkoda wam czasu na ukrainę ?

To przecież już stracony naród 

Ameryka nic im nie da bo i po co, Rosja raczej może zabrać, a unia może i by chciała, ale nie ma bo na zachodzie inny problem 

Naród Polski będzie dzielnie walczył - Tusk poprowadzi  wojsk w obronie  i zapisze się w Historii jako obrońca .