Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@nie Goebbels jak Cenckiewicz taki niewinny to po co sprostowanie dawał?  Po co ta twoja demagogia co to da? Wam i tak poparcie spada coraz mniej głupków łapie się na te durnoty. Nawrocki nabrał sobie do współpracy głupków i sekciarzy i to widać co rusz. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

qwa drobna pomyłka jakiegoś pierdzistołka a mało sobie wzajem oczu nie powydzieracie i można odnieść wrażenie że wzajem sobie jesteście i wy popisdzielce i wy popaprańce gorszymi wrogami niż naszym wszystkich kacapy

Polska już nie istnieje b razpadła się na dwa klany; jednak jankeskie kawały o "durnowatych polaczkach" to wcale nie kawały a stuprocentowa prawda; "polaczyny to tak waleczna nacja że już nikt nie chce z nimi walczyć no to walczą między sobą"

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ja tam nikomu oczu nie wybieram. Po prostu szef BBN powinien jednak stawać na wysokości zadanie to nie jest byle pierwszy lepszy poseł. A Goebbels dorabia do tego prawdę alternatywną. Choć Cenckiewicz sam pomyłkę prostuje. Szef BBN ma pod sobą sztab ludzi, fachowców którzy mogą mu na pstrykniecie palcami sprawdzić wiele bardzo wiele informacji. Ale jak się jest w sekcie to się nie myśli nie sprawdza tylko się na ślepo atakuje.

Opublikowano (edytowane)

może lepiej sprawdźmy czy istnieją jakieś ślady skazania tego ukraińca w necie sprzed tego zamachu w Polsce bo może rzeczywiście ten ukr poszedł na współpracę tym razem z tymi co go złapali czyli rządem Ukrainy bo skoro był skazany to jakim cudem wydostał się z Ukrainy miast trafić tam na odbycie wyroku?

jakoś to nie zaintrygowało ani jednego pisdzielca ani popaprańca
ciekawe dlaczego? aż takieście głupki?

jakim cudem polskie służby graniczne wpuszczają ukraińskiego skazańca i to skazanego oficjalnie za kolaborację z kacapami?

za dużo tu się nie trzyma kupy i jakiś Cenckiewicz czy inny jakiś.. jak mu tam? Dobrzyński to małe pionki nic znaczące przy tym o co tu chodzi tak naprawdę

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Zaocznie go mogli skazać nie wiem. Może w łapę dał może uciekł może obiecał współpracę  Przeciętny polityk czy obywatel może sobie domniemywać dlaczego chłop na wolności. Myślę, że nasze służby wiedzą mają z UA informację co tam zaszło.

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, hubertuss napisał(a):

może obiecał współpracę

no właśnie

a później wysadza w Polsce kawałek toru kolejowego na trakcji o nośności do 160km/h gdzie wykolejenie pociągu to mogły być setki ofiar
żaden pociąg się nie wykoleja a ukr natychmiast jest namierzony kto zacz i za co i na ile skazany tylko nie wiadomo czemu znalazł się w Polsce z pełnią swobód i wolności i to na swoim imiennym i oryginalnym paszporcie

no za uj to się nie trzyma kupy

zalecam z nie mniejszą podejrzliwością traktować w Polsce Ukraińców tak samo jak ruskich, niemców można nieco pobłażliwiej ale też nie za wiele a i to tylko na razie ;)

obstawanie za jakimkolwiek polskim kacykiem czy przeciwko któremukolwiek jest utratą powagi i wiarygodności co do samodzielności myślenia bo żaden z nich na to nie zasługuje jeśli jedyne co potrafią skutecznie to występować przeciwko sobie wzajemnie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
54 minuty temu, dysydent napisał(a):

qwa drobna pomyłka jakiegoś pierdzistołka a mało sobie wzajem oczu nie powydzieracie

wyjaśniłem kolejne peowskie kłamstwo i pokazałem jego hipokryzję, więc z łaski swojej, nie porównuj mnie z tą podłą mendą

----------------------------------------------------------------------------------

Większość sejmowa uchwaliła ustawę wprowadzającą cenzurę w Internecie. Urzędnik wskazany przez rząd, będzie mógł jednoosobowo wybierać treści, które będą usuwane z sieci. Dodatkowo powstanie specjalny fundusz dla NGO, które będą pomagać we wskazywaniu „niewłaściwych” treści. 

będzie weto dla zamordystów :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

oto dlaczego o "naszym największym sojuszniku" od zawsze pisuję z dystansem i zerowym szacunkiem
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-11-21/podwazenie-suwerennosci-polski-ekspert-bez-ogrodek-o-planie-trumpa/

kacapy z jankesami chcą decydować jaka i czyja broń będzie dostępna w Polsce
może już nadszedł czas na profilaktyczne bombardowania nie tylko niemieckich ale i amerykańskich miast?

no qwa oddali ruskim prawo decydpowania o Polsce tak jak by mieli kiedykolwiek to prawo sami i to bez pytania kogokolwiek z Polski
To może lepiej sami dogadajmy się z ruskimi bez pośrednictwa takich "sojuszników"?

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
50 minut temu, dysydent napisał(a):

no właśnie

a później wysadza w Polsce kawałek toru kolejowego na trakcji o nośności do 160km/h gdzie wykolejenie pociągu to mogły być setki ofiar
żaden pociąg się nie wykoleja a ukr natychmiast jest namierzony kto zacz i za co i na ile skazany tylko nie wiadomo czemu znalazł się w Polsce z pełnią swobód i wolności i to na swoim imiennym i oryginalnym paszporcie

no za uj to się nie trzyma kupy

zalecam z nie mniejszą podejrzliwością traktować w Polsce Ukraińców tak samo jak ruskich, niemców można nieco pobłażliwiej ale też nie za wiele a i to tylko na razie ;)

obstawanie za jakimkolwiek polskim kacykiem czy przeciwko któremukolwiek jest utratą powagi i wiarygodności co do samodzielności myślenia bo żaden z nich na to nie zasługuje jeśli jedyne co potrafią skutecznie to występować przeciwko sobie wzajemnie

zaraz cię tu jeden dyżurny propagandysta KO opluje od ruskich onuc

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

później wysadza w Polsce kawałek toru kolejowego na trakcji o nośności do 160km/h gdzie wykolejenie pociągu to mogły być setki ofiar

...no nie wiem...

...że sugerujesz że jestem okłamywany?

...a w jakim to celu, to tak?🤔

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

a nawet słownik mi nie podkreślił to i nie zauważyłem
dzięki

Niemcy by się z "bąbelków" cieszyli, u nich tez niski przyrost naturalny :D

Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

może lepiej sprawdźmy czy istnieją jakieś ślady skazania tego ukraińca w necie sprzed tego zamachu w Polsce bo może rzeczywiście ten ukr poszedł na współpracę tym razem z tymi co go złapali czyli rządem Ukrainy bo skoro był skazany to jakim cudem wydostał się z Ukrainy miast trafić tam na odbycie wyroku?

jakoś to nie zaintrygowało ani jednego pisdzielca ani popaprańca
ciekawe dlaczego? aż takieście głupki?

jakim cudem polskie służby graniczne wpuszczają ukraińskiego skazańca i to skazanego oficjalnie za kolaborację z kacapami?

za dużo tu się nie trzyma kupy i jakiś Cenckiewicz czy inny jakiś.. jak mu tam? Dobrzyński to małe pionki nic znaczące przy tym o co tu chodzi tak naprawdę

Trzymaj się dobrze kupy. Ostatnia placówka dyplomatyczna Rosyjska zamknięta, czyżby szykował sie nowy front 🤔 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no nie wiem...

...że sugerujesz że jestem okłamywany?

...a w jakim to celu, to tak?🤔

no właśnie ja też nie wiem i niczego nie sądzę w tym i tego co mi oficjalna propaganda podsuwa

dlaczego mam ślepo wierzyć własnemu państwu jeśli z tego państwa nawet za mojego życia ilości emigrantów idą w miliony? i to w czasie gdy żaden zewn wróg bezpośrednio nie atakował

nie jestem ani idiota ani patriota; pragmatyk jestem i na wszelki wypadek nie wierzę już w nic czego na pewno nie wiem a w tym przypadku opieram się tylko na przekazie z neta bo ani mnie tam było w czas samych zdarzeń ani kiedykolwiek.

@GRZES1545 piszesz o konsulacie w Gdańsku czy o ambasadzie w Warszawie. O tym konsulacie wiem a ambasada jest tą ostatnią i chyba jeszcze jest bo nie natrafiłem na info aby...

Opublikowano

na wszelki wypadek nie wierzę już w nic czego na pewno nie wiem a w tym przypadku opieram się tylko na przekazie z neta bo ani mnie tam było w czas samych zdarzeń ani kiedykolwiek.

...tak aby doprecyzować....

..żonie tyż.... nie wierzysz?🤔

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

..żonie tyż.... nie wierzysz?🤔

no tu już mam ten komfort że w tym wieku już nie muszę
tylko nie pytaj o - jaki to wiek
choć na tyle Cię znam że raczej i tak byś nie zapytał i z góry sorry z tę nawszelkowypadkową prośbę

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...drobne nieścisłości żem zauważył...🤔

mimo że nie bardzo wiem jakie, to może publicznie mi nie wyjaśniaj? co?
może sam kiedy się domyślę a jak nie to "i tak bedzie"

nie ma źle bo weźmy dziś; kucharzenie ma z głowy a i ten awaryjnie przymusowy bigos nawet pochwaliła o ktorym byłem wcześniej pisałem jak to dziura w beczce plus śnieżyca mnie za gary zagoniła
a i czas wnuków to już i inaczej na wszystko się patrzy z większym dystansem zwłaszcza do siebie samego no i naturalne zużycie machinerii organizmu preferuje status quo i święty spokój ponad wszystko no i żeby wnuki wyśmiały?
nie wiem czy rozumiesz ale nawet jeśli nie to kiedyś zrozumiesz
żeby za dużo nie napisać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Trzymaj się dobrze kupy. Ostatnia placówka dyplomatyczna Rosyjska zamknięta, czyżby szykował sie nowy front 🤔 

a to świadczy o debiliźmie władz polskich o niczym więcej

• Like 1
Opublikowano

wyjaśniaj? co?

No bo ...nikomu?...czy są wyjątki?

..niby mało ważne, ale....

...a w sumie to ważne...bo jak mam ja uwierzyć komuś kto ...pomija szczegóły...,?🤔

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Chyba w twoim świecie urojeń. Ambasadę w Warszawie zamknęli czy tylko ci się uroiło?

8 minut temu, Takeda napisał(a):

a to świadczy o debiliźmie władz polskich o niczym więcej

To świadczy o debiliźmie tego co powyżej napisał bzdurę i twoim niczym innym więcej. Obaj jesteście onucami  no i tymi co to się właśnie w tym wpisie nazwałeś 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No bo ...nikomu?...czy są wyjątki?

..niby mało ważne, ale....

...a w sumie to ważne...bo jak mam ja uwierzyć komuś kto ...pomija szczegóły...,?🤔

na publicznych forach oczekujesz szczegółów?
Żebyś później mnie tak postrzegał jak tych którzy naprawdę wszystkie szczegóły o sobie w szambo publiczne wrzucają?

a spadaj, se jaką  "Cisię" Cichopkową poglądaj albo jakie inne podobne ... "coś" :P

Edytowane przez dysydent
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v