Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

nie stronnicze sądy są

na ogół są murowane :D 

a sędziowie są różni, co pokazał ostatnio przypadek z poznania, a ty dalej rób z siebie głupka

12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak może być podstawa prawna do bezprawia?

właśnie nie ma :D 

13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Neosędzia to bezprawie

no nareszcie 👏

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, nie napisał(a):

na ogół są murowane :D 

a sędziowie są różni, co pokazał ostatnio przypadek z poznania, a ty dalej rób z siebie głupka

właśnie nie ma :D 

no nareszcie 👏

Przypadek z Poznania o którym pisałeś pokazał tylko tyle, że nie którzy sędziowie zwani neosędziami ze względu na powołanie przez organ nie uprawniony nie mogą wydać ważnego wyroku.

Fajnie, że nareszcie załapałeś, że neosędzia to bezprawie i jego wyrok jest g warty. Sędzia bezprawnie powołany nie może prawomocnie orzekać. cieszę się, że zrozumiałeś w końcu.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Kopalnie węgla  w Polsce pozamykanie już ?.

Bill Gates odwołał kryzys klimatyczny! Jeden z najbogatszych klimatystów świata wezwał przywódców do … przemyślenia strategii walki z klimatem. W skrócie: węgiel już nie jest zły .

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

neosędziami

tylko w chorej peowskiej główce

wszystkie powołania po 2017r są zgodne z prawem

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie no bawię się nieźle czytając twoje dowcipy. Szkoda tylko, ze nosędziów nie uznają instytucje miedzy narodowe Komisja Wenecka Trybunał praw człowieka czy Trybunał Sprawiedliwości itd. Dlatego ich wyroki nawet tam są obalane.

Pisowski neo KRS powołuje neo sędziów którzy mają dewastować i paraliżować wymiar sprawiedliwości.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Nie no bawię się nieźle czytając twoje dowcipy. Szkoda tylko, ze nosędziów nie uznają instytucje miedzy narodowe Komisja Wenecka Trybunał praw człowieka czy Trybunał Sprawiedliwości itd. Dlatego ich wyroki nawet tam są obalane.

zapomniałeś jeszcze o wodzu indian kanadyjskich i szamanie pigmejskim :D 

a wiesz, że sędziowie powołani przed 2017r są powołani wadliwie?

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, galan99 napisał(a):

Kopalnie węgla  w Polsce pozamykanie już ?.

Bill Gates odwołał kryzys klimatyczny! Jeden z najbogatszych klimatystów świata wezwał przywódców do … przemyślenia strategii walki z klimatem. W skrócie: węgiel już nie jest zły .

nawet czlowiek psychiczny powinin wiedziec ze wegel sie skonczy  i to za niedlugo.

trybunal konstytucyjny 😂 to cos jak demokracja socjalistyczna ..urban se przypomnial mlode lata.

Opublikowano (edytowane)

@nie ty możesz sobie tutaj wypisywać co ci się podoba a życie i przykład z Poznania który sam podałeś pokazuje ile warta jest praca neosędziego. Gówno jest warta. Ich wyroki będą leciały do kosza hurtem. I twoje pisanie nic tu nie zmieni. A my jako podatnicy będziemy odszkodowania jeszcze tym gwałcicielom płacić ot taki spadek po pisie.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

będziemy odszkodowania jeszcze tym gwałcicielom płacić

ty będziesz płacił w naturze :D 

------------------------------------

dawaj sygnaturę wyroku tk, że powołani po 2017r są nielegalni albo robisz z siebie głupka

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A masz na to jakieś oficjalne potwierdzeni o tych lekarzach czy to kolejny wasz fejk?

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

I znowu kłamiesz ;) miałem mieć wizytę u urologa na 18 listopada, a przenieśli mi na 8 listopada ;) oczywiście na NFZ ;)

mam dla was kolejny fejk :D 

RMF FM

Szpitale w całej Polsce ograniczają przyjęcia nowych pacjentów, w tym chorych onkologicznie. Powodem są wyczerpane limity finansowania przez Narodowy Fundusz Zdrowia. Część planowych zabiegów zostaje przełożona nawet na 2026 rok. Sytuacja budzi niepokój zarówno wśród pacjentów, jak i lekarzy.

dalej róbcie z siebie głupków

• Haha 1
Opublikowano
-PIS u władzy daje 2 mld zł na TVP
-KO w opozycji i lewicowe media szczekają, że pieniądze powinny iść na onkologie
-KO dochodzi do władzy. Daje 3mld na TVP
-Lewicowe media, milczą na ten temat i szukają tematów zastępczych. 🙂
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

--------------------------------------

Ministerstwo Klimatu i Środowiska przygotowało ustawę, dzięki której samorządy zyskają nowe możliwości zwiększania opłat za wywóz śmieci. "Projektowana ustawa umożliwi różnicowanie opłat na podstawie masy i jakości segregacji" - czytamy w uzasadnieniu. Wyższe opłaty będzie można nałożyć na gospodarstwa domowe niezależnie od liczby mieszkańców.

jeszcze im mało, złodziejom

wprowadzili złodziejski system, generujący koszty i degradujący środowisko a teraz wszyscy muszą za to płacić 

• Like 1
Opublikowano

------------------------------------------------------------------------------

ziobro

27 zarzutów

16 000 stron dokumentów (chyba wydrukowali cały internet :D )

kurde, więcej niż hitler i stalin :D 

Opublikowano (edytowane)

dwie największe propagandowe bzdury jakie natrafiłem z początkiem bieżącego tygodnia gdzie skala tych bzdur dużo większa niż tygodniowa i oceniam obie na co najmniej bzdury roku

https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/brytyjczycy-wybieraja-polske-jestem-szczesliwszy-mieszkajac-tutaj/zmlnhyb,2b83378a

Polska bogatsza od Wielkiej Brytanii i Japonii? "To już się dzieje"
że co?! głupiej elektrowni jądrowej, własnych marek przemysłowych... , koncentracji kapitału w polskich rękach... ... i długo tak wymieniać można jeszcze

Polska wymiera a nie rośnie w siłę i w tym tempie za pół wieku nie będzie czegoś takiego jak Polska czyli niebyt przyszłością a nie jakieś "dobrobyty" :P

https://www.money.pl/emerytury/szef-bundesbanku-podwyzszenie-wieku-emerytalnego-kluczem-do-utrzymania-dobrobytu-7217876511660704a.html

manipulacja informacyjna weszła już na poziomy takiego absurdu że niepotrzebny zaden komentarz czy wskazanie gdzie leży absurd bo już same tytuły z daleka pokazują że mamy do czynienia z lobbingiem i propagandą a nie rzetelną informacją

i te wydawnictwa/portale są promowane przez obecne kliki rządzące jako jedne z najwiarygodniejszych gdzie dla kogoś kto pamięta komunistyczne szmatławce jak; "trybuna ludu" to obecne nie mniej śmierdzi łgarstwem i manipulacją niż tamto

nawet nie trzeba pamiętać czasów gierkowskiej "propagandy sukcesu" a wystarczy przetłumaczyć współczesne moskiewskie oficjalne tam piśmidła aby ... no poziom identyczny

7 godzin temu, racyl napisał(a):
-PIS u władzy daje 2 mld zł na TVP
-KO w opozycji i lewicowe media szczekają, że pieniądze powinny iść na onkologie
-KO dochodzi do władzy. Daje 3mld na TVP
-Lewicowe media, milczą na ten temat i szukają tematów zastępczych. 🙂

a ktoś rozumny ogląda jeszcze tę popaprańską propagandę choćby i w tej obecnej tvp? przecież jest nie mniej prymitywna jak propaganda z tv republika i nie żebym był ekspertem od jednych czy drugich bo ja ni tych ni tych już dawno nie ....
szkoda czasu

7 godzin temu, jacus napisał(a):

trybunal konstytucyjny 😂 to cos jak demokracja socjalistyczna ..urban se przypomnial mlode lata.

jeśli ma się alternatywę w brukselskim TSUE to rzeczywiście można się pogubić; tamto też niczym innym tak nie emanuje jak czymś w rodzaju - trafnie nazwałeś - "demokracją socjalistyczną"; może tylko różnica między internacjonalistycznym socjalizmem a narodowym i nikomu nie muszę wskazywać które którym bo wszyscy to już sami od razu rozpoznają

politycy w swej głupocie zostali już dawno z tyłu za tzw "świadomością społeczną"; problem w tym że owa świadomość już wie kto jest w tym tandemie większym durniem ale jeszcze nie wie czy i gdzie jest ktoś trzeci - mądrzejszy i nawet jeśli takowego nie ma to i tak bedzie szukać

jednak rzeczywiście wiek dwudziesty pierwszy będzie wiekiem powrotu religii i zapewne jeszcze większych ciemnot
ale pewnie w Historii tak musi już być - miewa i swoje renesanse i średniowiecza

p.s.
no co? za rano się obudziłem bo jakiś idiota kiedyś zmiany czasu wymyślił a kolejni idioci przez już ponad dwie dekady nie są w stanie tego naprawić i teraz miałem ponad godzinę to musiałem czymś zapchać aby nie zasnąć spowrotem

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, nie napisał(a):

ty będziesz płacił w naturze :D 

------------------------------------

dawaj sygnaturę wyroku tk, że powołani po 2017r są nielegalni albo robisz z siebie głupka

mam dla was kolejny fejk :D 

RMF FM

Szpitale w całej Polsce ograniczają przyjęcia nowych pacjentów, w tym chorych onkologicznie. Powodem są wyczerpane limity finansowania przez Narodowy Fundusz Zdrowia. Część planowych zabiegów zostaje przełożona nawet na 2026 rok. Sytuacja budzi niepokój zarówno wśród pacjentów, jak i lekarzy.

dalej róbcie z siebie głupków

Goebbels nerwy ci puszczają i w naturze chcesz płacić. Jak zwykle nie masz argumentów to tak się prujesz. Pisowski TK nikogo nie obchodzi bo wyroki neosędziów i tak są podważane i będą podważane bez względu na to co tu wymyślisz.

Masz gamoniu szykuj dupsko do tej natury.

https://europejskinakazaresztowania.eu/odszkodowanie-za-wyrok-wydany-przez-neo-sedziego

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Hipokryzja w todze ‼️Wyrok w sprawie pedofila został uchylony z powodu nienależytego składu sądu pierwszej instancji (zasiadał tam sędzia powołany po 2018 r.). Uchylenia dokonał sąd apelacyjny, w którego składzie także był sędzia powołany po 2018 r‼️🤣😆🤦‍♂️

FIXUM DYRDUM, na pełnym gazie

Edytowane przez witejus
Opublikowano

pis-owskie niedojdy pedofil i tak siedzi .areszt mu sie zaliczy na poczet kary,.

dysio - zmian czasu byla juz dawno... a u ciebie dopiero dzisiaj ?? ja tez uwazam ze to glupota..

ale byc moze byles kiedys w europie i wiesz jak wyglada poranek na dalekim zachodzie europy w jesieni czy zimie ..

to tlumaczy ten komentarz o gb i japonii.  polska a czas i gospodarke juz dawno zmienila 😂

8 godzin temu, nie napisał(a):

------------------------------------------------------------------------------

ziobro

27 zarzutów

16 000 stron dokumentów (chyba wydrukowali cały internet :D )

kurde, więcej niż hitler i stalin :D 

nawet taki debil powinien miec swiadomosc jak wygladaja skomplikowane sprawy . ile tomow akt jest przerabianych..

46 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

A co się dzieje z Ranowskim ? 🤔

Screenshot_20251104_075756_Facebook.jpg

romanowski dostal pierdolca jak ty..

szurow i foliarzy nie brakuje..

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

bo wyroki neosędziów i tak są podważane i będą podważane bez względu na to co tu wymyślisz.

patrz 

Godzinę temu, witejus napisał(a):

Hipokryzja w todze ‼️Wyrok w sprawie pedofila został uchylony z powodu nienależytego składu sądu pierwszej instancji (zasiadał tam sędzia powołany po 2018 r.). Uchylenia dokonał sąd apelacyjny, w którego składzie także był sędzia powołany po 2018 r‼️🤣😆🤦‍♂️

FIXUM DYRDUM, na pełnym gazie

znowu dostałeś mokrą szmatą w ryj :D 

• Haha 1
Opublikowano
17 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Tak właśnie pis psuł państwo. noe sędziowie wydają g warte wyroki bo nie sa w świetle prawa legalnie zgodnie z prawem powołani więc ich wyroki są g warte. 

akurat według wykładni komisji weneckiej i TSUE, wadliwy sposób wybrania tego twojego neo sędziego nie może być powodem do anulowania wyroków stanowionych przez tego sędziego.

Także w tym przypadku @nie masz prawo do użycia szmaty

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

....

dysio - zmian czasu byla juz dawno... a u ciebie dopiero dzisiaj ?? ja tez uwazam ze to glupota..

ale byc moze byles kiedys w europie i wiesz jak wyglada poranek na dalekim zachodzie europy w jesieni czy zimie ..

to tlumaczy ten komentarz o gb i japonii.  polska a czas i gospodarke juz dawno zmienila 😂

u mnie zmiana czasu była ... co to dzisiaj? - trzy doby temu u Ciebie też i co to za pytanie? doskonale wiesz o co mi chodzi i bardziej piętnuję współczesnych durni i ofermy co nie potrafią tej durnoty zakończyć; co - dzięki że w ocenie mnie popierasz iż mądre to to nie było i .... nic się nie zmieniło.

to że mamy Blika i Inpost wcale nie znaczy że możemy się równać z gospodarkami krajów które może i podupadły względem minionej świetności to kontrolują nieporównanie większy obrót gospodarczy, technologiczny i kapitałowy niż Polska i wszelkie przechwałki jakichś Tusków jakoby sprawił że tamci mogą nam buty czyścić są bardzo przesadzone.a nawet więcej - żałosne do tego stopnia że nawet nikomu obraźliwe.

no nawet sobie Ten Tusk sam pod wiatr w oczy pluje bo skoro taki Polska tygrys to przecież ten wraży PiS też ma w tym udział i to większy w obecnej perspektywie bo przez dwie kadencje jakoś nie rozwalili tej "potęgi" a pono tak kradli jak nigdy nikt wcześniej :D

ot durnowate pionki, pieski podwórkowe i to z takich drobnych kundelków te nasze politycy są co tylko nad wyrost się wychwalają jakoby obecna pozycja Polski była ich zasługą gdy tylko dzięki ich nieudolności potrafiliśmy nieco odrosnąć od szamba w jakie wpędziła nas ciemnota komuny a te polityczne zera tylko się podczepiają pod to czego nie udało im się zawalić czy zastopować, rozkraść; no ale daleko nam jeszcze do choćby tych; Japonii czy UK a jeśli na zbyt dużo pozwolimy takim siojtkom jak Kaczyńskie, Tuski i ... cała reszta pustych bębnów politycznych to rychło wrócimy tam skąd'eśmy przyszli. Nie mogły te polityczne świnie powstrzymać czy nawet rozkraść to edno im bezsprzecznie coraz lepiej idzie - ZADŁUŻANIE  a za to tylko ... szafot
Nie zetniemy łbów sami tym bucom to nas razem ze sobą zabiorą na piedestał tego ustrojstwa

(ten mój wpis może zostać opatrznie zrozumiany bez poznania treści poprzedniego; to tak dla ew "postronnych" czytelników)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, dysydent napisał(a):

u mnie zmiana czasu była ... co to dzisiaj? - trzy doby temu u Ciebie też i co to za pytanie?

Jak 3 doby temu? To u Ciebie zmiana czasu była 1 listopada?

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 2