Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

10613,siegaj-az-do-gwiazd-swoimi-marzeniami-i-pragnieniami.png

ale że co? że Tusk cytaty.pl czytuje?
może niech se pomarzy na własny koszt? za te ... ile On tam dostaje za te swoje xujnijno-państwowe synekury? to se może abonament na starlinka u Muska kupić z rzeczy które mają coś z "orbitalno satelitarnym" wspólnego 😛 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

ten link co wrzuciłeś to nawet prawdę napisali z możliwości technologicznych jakie mają
-"Mamy bardzo szerokie dyskusje, w jaki sposób wykorzystać kosmos..."

chy. no my też już mamy takie same tu na tym forumiku; też dyskusję już'eśmy zbudowali

i Prawdy najprawdziwszej w cytatach ciąg dalszy
-"Deklarujemy udział w europejskich programach na poziomie Europejskiej Agencji Kosmicznej i Unii Europejskiej, "

no czy to nie brzmi jak samokrytyka? a jaka szczera :D jaka xujnia taka jej kosmonautyka i nawet jota w jotę się wszystko zgadza xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał(a):

Booo nie było sygnałow że ktoś komuś dał w łapę?

przed chwilę jajcowałeś się aferą a teraz nie ma sygnałów?

Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał(a):

jaka xujnia taka jej kosmonautyka

6 minut temu, nie napisał(a):

przed chwilę jajcowałeś się aferą

Jajcowałem się tak ze dwa lata temu, kiedy najwięksi przetwórcy zaczęli lizać się z ludźmi z kancelarii prezydenta. Cała ta afera to pokłosie tamtych wydarzeń. A Ty się jajcowałeś niedawno o jachty i solaria z KPO. Nawet nie wiesz jaka kasa poszła w mi9ędzyczasie przez tę ekipę.

Opublikowano

A ja się pytam gdzie jest @hubertuss i czemu nie krzyczy jeszcze o ziemi pod CPK i sędzi Iwańcu czy jak mu tam.

4 godziny temu, mirro napisał(a):

Tak z czystej ciekawości bo mi się nie chce czekać na hubertusa. Czemu ta sprawa dopiero teraz wypłynęła i co ma przykryć ? Ile Lasek już wybudował tego portu ? Chyba dwa lata się tym już zajmuje.

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał(a):

A ja się pytam gdzie jest @hubertuss i czemu nie krzyczy jeszcze o ziemi pod CPK i sędzi Iwańcu czy jak mu tam.

Tak z czystej ciekawości bo mi się nie chce czekać na hubertusa. Czemu ta sprawa dopiero teraz wypłynęła i co ma przykryć ? Ile Lasek już wybudował tego portu ? Chyba dwa lata się tym już zajmuje.

Może ma jakoś reemisje i lekarz zabrał telefon. Nie martw się, jak się poprawi to dostanie i będzie aktywny.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

dlaczego prokurator, sąd i komornik nie działają w tej sprawie?

czyżby drugie dno jak w sprawie dawtony?

-------------------------------------------------------------------------------------- 

to jest hit

Zembaczyński mówi, że 2 miliony długu Nowoczesnej, bank i telewizja będą musiały wpisać w straty bo takie jest ryzyko kredytowania partii polityczniej 

Koalicja Oszustów  - idealnie pasuje

tak się dyma po-łgłówków

Edytowane przez nie
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

18 sierpnia ten gosc zostal doradca prezydenta ,a ty dopiero teraz sie dowiedziales ??

Nieeee no szkoda żebym śledził jaki plankton przyjmują do otoczenia Prezydenta RP. Szkoda na nich czasu. A poza tym, mnie nie przyjęli , to skąd mogłem wiedzieć że przyjmują. Jakbym wiedział, to bym się zgłosił. 🤣

9 minut temu, jacus napisał(a):

moze i ja zaczne sie zastanawiac czemu 😂

Szkoda czasu, sprawa jest w prokuraturze.🤣

17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może o tym powiesz, jak się dyma prawicowych idiotów xD 

YYYyyyy na misjonarza?🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Na blokady wychodzą co mają problemy .

Nie można się bać restrukturyzacji - Obszański

Obszański mówi, że decyzja o restrukturyzacji była trudna, ale konieczna. Przyznaje, że zbyt długo zwlekał z jej rozpoczęciem, co kosztowało go wiele stresu i nerwów.

https://www.farmer.pl/fakty/obszanski-pod-ostrzalem-doradca-prezydenta-odpowiada-na-zarzuty-o-dlugi-wobec-rolnikow,167885.html?fbclid=IwY2xjawNsfThleHRuA2FlbQIxMABicmlkETB5enFvVzRmeVAxZEczRlVVAR62D1GdtyQVAHqUYvPoq71Ggqt5cR7fX6WM

O 18 - Transmisja .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano

Nawrocki wszystkiego wiedzieć nie musi ale jego otoczenie już tak , pytanie dlaczego ten gość co nie płacił rolnikom za dostarczony towar nadal jest prezesem stowarzyszenia rolników indywidualnych ,, solidarność "

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

pytanie dlaczego ten gość co nie płacił rolnikom za dostarczony towar nadal jest prezesem stowarzyszenia rolników indywidualnych ,, solidarność

Booooo jego postawa moralna nie budzi zastrzeżeń? Boooo wierzy w swoją misję?🤣

A może jest prezesem i zarazem jedynym członkiem tego stowarzyszenia?😂

Opublikowano

Komisja gen. J. Stróżyka ds. wpływów rosyjskich działała krótko i została cichaczem zlikwidowana, ale zostały po niej solidne koszty ok. 3 miliony 305 tysięcy złotych dla kolegów po.

igrzyska dla po-łgłówków

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v