Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozgarnięci jak wyborcy pod po podstawówce 🤣 świry jak racyl czy półgłówki jak romus 🤣

Nikt tego nie czyta 

5 godzin temu, dysydent napisał(a):

jakaś niedyspozycja Cię dopadła w tym wpisie
coż Ty masz za piec w którym szklanymi butelkami się pala?

a ostatnia linijka to typowe hasło komunistów i jednocześnie bzdura bo na czyjejś stracie nie ma mowy o innych zarobku a rabunku.
Zarobek czyjkolwiek nie jest oparty na stracie gdzie indziej i przecież gdyby tak było to gospodarki by się pozawalały te tzw kapitalistyczne gdyby przepływy dóbr w tych gospodarkach były funkcją o wartości zerowej a tym bardziej ujemnej.

kupujesz chleb i płacisz zań cenę tam jakąś i czy to oznacza że straciłeś równowartość tego chleba?
Gdyby Ci przyszło samemu sobie wytworzyć ten chleb choćby tylko od punktu gotowego ziarna to nakład pracy będzie dla Ci... dla każdego z nas wyższy niż nakład na ZAROBIENIE GOTÓWKI NA KUPNO GOTOWEGO.

sorry za caps

bardzo groźne błędy myślowe powielasz i pół biedy że Ty jeden; gorzej że większość akceptuje tezę że nie ma zarobku bez czyjejś straty i nawet na oszołoma wygląda ten co zwróci uwagę że to bzdura

pisał oszołom ;)

Akurat  mądrze napisałeś 

Czy aby nie chory jesteś 🤣

4 godziny temu, racyl napisał(a):

"Ale ja jestem przede wszystkim obywatelem Rzeczypospolitej, który sobie nie pozwoli zabrać żadnych praw, jakie mi przysługują. (...) No to tutaj się nie porozumiemy, bo pan uważa, że powinienem mieć zestaw zdań i słów, które mogę powiedzieć. Może pan mi wręczyć, może ma pan gdzieś w kieszeni taki katalog" - Pan Leszek Miller do Pana Piotra Kraśko w TVN24.

image.jpeg

Jako 1 sekretarz komitetu Wojewódzkiego PZPR nie ma zdolności honorowej ani żadnej innej do pouczania kogokolwiek prócz starych komuchów i wyborców pis-u

W sumie to zbiór łączny.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał(a):

Najśmieszniejsze jest, jak Gebbels z KO wyzywa Gebbelsa z PiS :D

Skończyły ci się argumenty zacząłeś o Tusku. A Kaczyński i tak jako jedyny polski polityk oferował wysłanie wojsk na UA. 

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Skończyły ci się argumenty zacząłeś o Tusku. A Kaczyński i tak jako jedyny polski polityk oferował wysłanie wojsk na UA. 

Nie "oferował" tylko powiedział wprost, że w przypadku , gdy potrzebne będą wojska stabilizacyjno-rozjemcze, Polska "powinna" wysłać tam swoich zołnierzy. Chłop ma pewien talent spostrzegania rzeczy, nie według sondaży, tylko rzeczywistych potrzeb politycznych państwa. A że czasem chciejstwo nie da rady przerodzić się w czyn, to już inna para kaloszy. Ja też mogę powiedzieć, ze dobrze by było wysłąć Tuska z Kosiniakiem w Kosmos - i najlepiej, gdyby nie wrócili.

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, jacus napisał(a):

Rozgarnięci jak wyborcy pod po podstawówce 🤣 świry jak racyl czy półgłówki jak romus 🤣

Nikt tego nie czyta 

Akurat  mądrze napisałeś 

Czy aby nie chory jesteś 🤣

Jako 1 sekretarz komitetu Wojewódzkiego PZPR nie ma zdolności honorowej ani żadnej innej do pouczania kogokolwiek prócz starych komuchów i wyborców pis-u

W sumie to zbiór łączny.

Świry to są takie jak TY przygłupy co bez tabletek nie mogą żyć i ciągle o nich mówią 

W ogóle masz jakieś wykształceniu pajacusiu ?

image.jpeg.7b95f9011606ea401efa0c5a107805c1.jpeg

Opublikowano
39 minut temu, jahooo napisał(a):

Nie "oferował" tylko powiedział wprost, że w przypadku , gdy potrzebne będą wojska stabilizacyjno-rozjemcze, Polska "powinna" wysłać tam swoich zołnierzy. Chłop ma pewien talent spostrzegania rzeczy, nie według sondaży, tylko rzeczywistych potrzeb politycznych państwa.

Nie powinna wysyłać. Akurat tu go talent zawiódł.

• Like 1
Opublikowano

Nie uwierzysz racuch ale jestem rolnikiem a nie wyborca pis-u po podstawówce. albo szkole specjalnej czy zawodowej 

Ty jako człowiek wykRztalcony napisz mi w jakim tygodniu u płodu wykształcają się komórki nerwowe.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Jeżeli już to logistyka i medycy. Żadnych pododdziałów bojowych. 

Nigdzie nie napisałem, że całe wojsko - wystarczyłaby żandarmeria, lekarze i transport, w tym lotniczy, trochę by poćwiczyli w prawie bojowych warunkach

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Człowieku Ty już to samo napisałeś chyba z 10 razy w ciągu kilku godzin dobrze się czujesz?

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nie ośmieszaj się. Tylko Tusk ci w głowie a Kaczor robi z ciebie wiatrak.

Ty nawet nie wiesz że jesteś taki sam bo tylko ,,Kaczor ci w głowie a Tusk robi z ciebie wiatrak,,

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, jacus napisał(a):

Nie uwierzysz racuch ale jestem rolnikiem a nie wyborca pis-u po podstawówce. albo szkole specjalnej czy zawodowej 

Ty jako człowiek wykRztalcony napisz mi w jakim tygodniu u płodu wykształcają się komórki nerwowe.

Ty jesteś jakiś przetrącony na umyśle nie rozumiejąc, że ludzie ze średnim i wyższym wykształceniem też głosują na pis czy konfederację. Jakby wierzyć badaniom że na pis głosują tylko z podstawowym wykształceniem to poparcie pisu nie przekraczałoby 10 procent przy założeniu że wszyscy tylko na pis głosują a tak przecież nie jest 😄

To rolnicy nie mają wykształcenia według ciebie nawet średniego ?

Ja mam wykształcenie techniczne nie typowo medyczne czy rolnicze .

Co za różnica kiedy wykształcą się komórki jedne czy drugie jak obie są podstawą nowego człowieka.

Psa, kota czy inne zwierze zaczyna sie traktować jak domownika(człowieka) i grozi za to odpowiedzialność karna to mamy nie traktować komórek ludzkich jak człowieka 

To co było przed rządami pis było najlepszym wyjściem 

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy znaczy się co? Rosja za***ista? Komuś odjebało bo kawałek alejki z kostki brukowej zobaczył? 

to lepiej niech nie dowiaduje się jak wyglądają i funkcjonuje opieka nad polskimi cmentarzami w Iranie bo przejdzie na islam

6 godzin temu, jahooo napisał(a):

rozumiesz różnicę między wysłaniem wojska do prowadzenia działań wojennych a wysłaniem oddziałów pokojowych jako wojsk rozjemczych ?

Wszystkie działania nie będące pod auspicjami ONZ i nie operujące błękitnymi hełmami, nigdy nie będą siłami rozjemczymi czy pokojowymi.

2 godziny temu, jacus napisał(a):

No nie. człowiek nienawidzący być polakiem a pragnący być folksdojczem (jak pewien malarz co nie chciał być austriakiem lecz niemcem) pisze coś o zdolności honorowej, cyrk na kółkach. Jednak ten krakowski smog powoduje niedotlenienie mózgu... 

Godzinę temu, jacus napisał(a):

ty to jesteś rolnikiem z dziada pradziada? Myślę że bardziej z dziada. Nasz współczesny forumowy Jakub Szela męczennik

2 godziny temu, jahooo napisał(a):

Najśmieszniejsze jest, jak Gebbels z KO wyzywa Gebbelsa z PiS :D

Dorotka i Danutka, zły duet DD, monety z takim awersem i rewersem nikt by nie chciał... taki zły szeląg

Edytowane przez Takeda
Opublikowano

Z tej twojej pisaniny wychodzi że jesteś wyborcą PO po specjalnej, dawniej rolnikiem zostawał najgłupszy w domu.

Ty tłuku nie potrafisz zdania poprawnie napisać, a chciałeś zabłysnąć, posyp się brokatem. Nie w jakim ( we w Wielkim Tygodniu🤣) tygodniu a w którym tygodniu, tumanie, poza tym o płód czego ci chodzi, krowy, osła, świni? U ludzkiego płodu, jak się chcesz dowiedzieć. Komórki nerwowe, zwane neuronami, zaczynają się wykształcać między 17. a 20. tygodniem ciąży, a ich rozwój trwa przez całą ciążę. Wcześniej, w 8. tygodniu ciąży, rozwijają się komórki nerwowe w mózgu, a proces kształtowania układu nerwowego rozpoczyna się już od 2. tygodnia. 

Nie musisz dziękować.

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, Takeda napisał(a):

Dorotka i Danutka, zły duet DD, monety z takim awersem i rewersem nikt by nie chciał... taki zły szeląg

jak macie coś do mnie to napiszcie wprost, chyba, że wam odwagi brak

------------------------------------------------------------------

Niemiecki dziennikarz:
„I jeszcze jedno pytanie dotyczące pańskiej wiedzy o Mercosur, ponieważ pan o tym wspomniał, a ja nie wiedziałem, że to dziś się odbywa — czy Francuzi również wyrazili zgodę, czy to wszystko już naprawdę przyjęte?”

Kanclerz F. Merz:
„Wszyscy się zgodzili, jednogłośnie się zgodzili, wszystkie 27 państw członkowskich wyraziło zgodę, aby stali przedstawiciele mogli to podpisać, i w związku z tym jest to jasny mandat. I jak powiedziałem, potrzebna jest jeszcze ratyfikacja w Parlamencie Europejskim, ale wszyscy zakładamy, że Parlament Europejski to ratyfikuje, a ze strony państw członkowskich nie ma już żadnych zastrzeżeń — sprawa jest załatwiona, zakończona, i jestem za to bardzo wdzięczny. Wciąż poruszałem ten temat i wspomniałem o nim również w moim dzisiejszym wystąpieniu w debacie, a przewodniczący Rady poddał to następnie pod głosowanie — sprawa przeszła.”

----------------------------

5 i pół, 2 i pół, oraz 1 rok i 4 miesiące więzienia - takie kary ogłosił dziś Sąd Okręgowy Warszawa-Praga wobec 3 obywateli Ukrainy za serię podpaleń, w tym hali Marywilska 44 w Warszawie oraz sklepu IKEA w Wilnie. Działali na zlecenie wywiadu Federacji Rosyjskiej.

co to ma być??

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano

co ty urban robisz na forum rolniczym i kto ci za to placi ???

co masz wspolnego z rolnictwem oprocz bicia konia ??

1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Ty jesteś jakiś przetrącony na umyśle nie rozumiejąc, że ludzie ze średnim i wyższym wykształceniem też głosują na pis czy konfederację. Jakby wierzyć badaniom że na pis głosują tylko z podstawowym wykształceniem to poparcie pisu nie przekraczałoby 10 procent przy założeniu że wszyscy tylko na pis głosują a tak przecież nie jest 😄

To rolnicy nie mają wykształcenia według ciebie nawet średniego ?

Ja mam wykształcenie techniczne nie typowo medyczne czy rolnicze .

Co za różnica kiedy wykształcą się komórki jedne czy drugie jak obie są podstawą nowego człowieka.

Psa, kota czy inne zwierze zaczyna sie traktować jak domownika(człowieka) i grozi za to odpowiedzialność karna to mamy nie traktować komórek ludzkich jak człowieka 

To co było przed rządami pis było najlepszym wyjściem 

sprawdz statystyki..ile razy ci to pisalem ..

zrobiles to chociaz raz ??Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Godzinę temu, Takeda napisał(a):

to lepiej niech nie dowiaduje się jak wyglądają i funkcjonuje opieka nad polskimi cmentarzami w Iranie bo przejdzie na islam

Wszystkie działania nie będące pod auspicjami ONZ i nie operujące błękitnymi hełmami, nigdy nie będą siłami rozjemczymi czy pokojowymi.

No nie. człowiek nienawidzący być polakiem a pragnący być folksdojczem (jak pewien malarz co nie chciał być austriakiem lecz niemcem) pisze coś o zdolności honorowej, cyrk na kółkach. Jednak ten krakowski smog powoduje niedotlenienie mózgu... 

ty to jesteś rolnikiem z dziada pradziada? Myślę że bardziej z dziada. Nasz współczesny forumowy Jakub Szela męczennik

kucyku z konfederassiji twoimi przodkami byli kalmucy co widac w kazdy wpisie .

ja jestem polakiem z dziada pradziada a ty tylko dziadem 

33 minuty temu, witejus napisał(a):

Z tej twojej pisaniny wychodzi że jesteś wyborcą PO po specjalnej, dawniej rolnikiem zostawał najgłupszy w domu.

Ty tłuku nie potrafisz zdania poprawnie napisać, a chciałeś zabłysnąć, posyp się brokatem. Nie w jakim ( we w Wielkim Tygodniu🤣) tygodniu a w którym tygodniu, tumanie, poza tym o płód czego ci chodzi, krowy, osła, świni? U ludzkiego płodu, jak się chcesz dowiedzieć. Komórki nerwowe, zwane neuronami, zaczynają się wykształcać między 17. a 20. tygodniem ciąży, a ich rozwój trwa przez całą ciążę. Wcześniej, w 8. tygodniu ciąży, rozwijają się komórki nerwowe w mózgu, a proces kształtowania układu nerwowego rozpoczyna się już od 2. tygodnia. 

Nie musisz dziękować.

piwnice ci zalalo czy co co tak spinasz poslady arbuzie ??

jest w sobote jakies swieto ale to chyba nie wielka sobota, komunisto ..nawet twoj idol kwasniewski by to wiedzial .na trzezwo oczywiscie .

czyli dziecko poddane aborcji nie ma jeszcze wyksztalconego ukladu nerwowego - nie odczuwa bolu..

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, nie napisał(a):

jak macie coś do mnie to napiszcie wprost, chyba, że wam odwagi brak

ale ja nic do ciebie nie mam podobnie jak do hubertussa. Po prostu jesteście jak yin i yang. Z waszych połączonych mocy powstał kapitan "pispo jedno zło" Wytykacie sobie te same głupoty których dopuszczają się wasze partie. Ty obecnie masz przewagę, gdyż wyborca powinien patrzeć władzy na ręce, nie opozycji, od walki z opozycją jest sprawujący tą władzę.

gdy rządził pis ty byłeś czarnym kapeluszem, teraz ten kapelusz założył twój adwersarz, a ty założyłeś na głowę biały po nim.

Co podkreśla fakt, że jesteście tymi co cementuja ten beznadziejny duopol, który pogrąża się w szaleństwie i zamordyźmie coraz szybciej. najgorsze, że w kolejce po pisie i po stoją jeszcze większe głąby

Na rozum i rozsądek zaczyna brakować miejsca czy to na dole czy u góry, ale tym na szczycie w to graj.

Edytowane przez Takeda
  • Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, Takeda napisał(a):

gdy rządził pis ty byłeś czarnym kapeluszem,

rozwiń

15 minut temu, Takeda napisał(a):

Ty obecnie masz przewagę

to też

Opublikowano

jesli o rozwoj embrionalny pytacie, to nalezy doprecyzowac o jaki plod chodzi, a dokladniej jakiego gatunku? czlowiek, pies, kon, musz -wszyscy maja inne tempo zagniezdzania zarodka, jak i rozwoju poszczegolnych tkanek.

Opublikowano
33 minuty temu, jacus napisał(a):

co ty urban robisz na forum rolniczym i kto ci za to placi ???

co masz wspolnego z rolnictwem oprocz bicia konia ??

sprawdz statystyki..ile razy ci to pisalem ..

zrobiles to chociaz raz ??Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Niby pokazujesz jakieś statystyki i z drugiej strony piszesz że niby z ciebie wielki rolnik a wiesz jak głosowali rolnicy? W 1 turze ponad 50 %Nawrocki, 15% Mentzen i ponad 10% Braun a W 2 turze 80% Nawrocki a 20% Trzaskowski więc...,,z czego się śmiejecie? Sami z siebie się śmiejecie?"

Opublikowano
57 minut temu, jacus napisał(a):

no faktycznie 100% centuś z ciebie i moralny i intelektualny, a sądząc po kierunkach twoich wycieczek z których tak ochoczo wrzucałeś zdjęcia, jak i zdjęć co to wrzucał bodajże @Bogdan_ja także materialnym. Jednym słowem typowa galicyjska bieda i to z każdej strony. O duchowej nie warto wspominać bo to i ameba czy inszy pantofelek może być bogatszy niż twa tfu...persona

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

czołobitny czciciel jakiegoś austriackiego smroda niejakiego farnca józefa (tfu! za przeproszeniem) który był zdechł łaskawie już ponad wiek temu a pochodził z rodu habsburgów który to ród jak żaden inny germanizował i wynaradawiał Polaków; i Ty wyznawco takiego czegoś mienisz się Polakiem? masz za złe "kucykowanie" neofeudalnej konfie gdy czcisz jednego z największych i najpóźniej zdechłych feudałów w Historii Europy?

Twoja polskość jest tylko Twoim zwidem i tylko nieco Cię usprawiedliwia żeś w tym zwidzie niejedyny; nie żebym ja sobie uzurpował coś więcej w tej kwestii no ale tu i teraz nie o mnie ta ... kwestia

ot i wyzdrowiałem :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Tu widzę wszystko po staremu, bez zmian i tak trzymać :ph34r:.

W dniu 17.10.2025 o 11:50, DTaras napisał(a):

Nie bez powodu ten cały szum. Martwi jedynie, że składa się to wszystko na plan nie jednego człowieka. A może jestem przewrażliwiony...

Kanał Zero za poprzedni rok osiągnął zysk 3 mln zł. Czyli może eksperymentować z telewizją linearną. Pytanie w jakiej formie będzie nadawał FTA czy kodowanej ? Jakby na to nie patrzeć, ukroi sobie duży kawałek tortu reklamowego i pozbawi kilka procent oglądalności telewizje informacyjne. Będzie płacz a w zasadzie czytając komentarze już jest.