Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

moze miller to komuch, ale jako jedyny wyciagnal pomocna dlon dla biednych ludzi i zaczal udzielac tanich kredytow studenckich. tak niewielka rzecz, a tak wiele pomogla mlodym ludzia. wiele bledow popelnili, dali sie wyrolowac rosji, ale ...nie sprzedali sie niemcom ani usa, a tak jak mowilem ,gdyby z rosja modrze negocjowali nie byloby tak zle. za kredyt studencki jestem mu bardzo wdzieczny i nie wypada mi go krytykowac. malo jest politykow co zrobilo cos dla przecietnego obywaltela, a wsparcie nie socjalne, tylko kredyt dla ambitnych, to bardzo dobry pomysl!

Opublikowano
14 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Jak by to cynicznie nie zabrzmiało na tym polega kampania wyborcza. Zobacz ilu Trump nabrał. kandydat ma zrobić dobre wrażenie. W stanach przynajmniej prezydent coś może bo to defakto on rządzi. W PL prezydent nie wiele może w sensie bezpośredniego kierowania państwem to nawet za bardzo nie ma czym oszukać. Przecież Trzaskowski po wyborach nie stanie się przeciwnikiem aborcji czy coś. 

Ludzie wybierający takiego trzaskowskiego lubią być oszukiwani. Taki tramp nie stał się lewakiem i nie obiecywał lewackich pomysłów tak jak trzaskowski stał się nagle prawicowcem czy nawet narodowcem.

To co wyprawia trzaskowski to jest jawna kpina z ludzi . jeszcze tylko brakuje suflera za plecami co będzie mówił mu co ma robić między ludźmi 😄

5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

moze miller to komuch, ale jako jedyny wyciagnal pomocna dlon dla biednych ludzi i zaczal udzielac tanich kredytow studenckich. tak niewielka rzecz, a tak wiele pomogla mlodym ludzia. wiele bledow popelnili, dali sie wyrolowac rosji, ale ...nie sprzedali sie niemcom ani usa, a tak jak mowilem ,gdyby z rosja modrze negocjowali nie byloby tak zle. za kredyt studencki jestem mu bardzo wdzieczny i nie wypada mi go krytykowac. malo jest politykow co zrobilo cos dla przecietnego obywaltela, a wsparcie nie socjalne, tylko kredyt dla ambitnych, to bardzo dobry pomysl!

Kiedyś tzn w 2001r nie było takiego lewactwa jak teraz. Ludzie nie obnosili sie publicznie z tym co robią w sypialni to i lewica zaimowała się tym co potrzebne.

Dzisiaj priorytetem dla tych środowisk jest to aby dwóch panów mogło trzymać się za ręce i iść po ulicy a ludzie zniesmaczeni tym byli odpowiednio karani za mowę nienawiści

Opublikowano (edytowane)

masz racje, nalezy rozdzielic lewice i lewactwo. to drugie ma tecze w herbie, jak PO i trzaskowski. uwczesna lewica to raczej scheda po prl. nie zajmowali sie pedalstwem, rzeklbym nawet ze go nie lubili! obecnie rafalek teczowy dryfuje miedzy tym co lubi ( kanaly miedzyposladkowe ) , a tym co opinia pobliczna wymaga: precz z tecza. mysle, ze obecnie z przeciwnikiem trampem, maja wielki problem.

Edytowane przez Siedzacybyk
Opublikowano

Ja poczytałem o wczorajszym wystąpieniu Tuska i mam takie dziwne odczucie, że "król Europy", który ją podpalił, teraz krzyczy "proszę państwa pali się, kto to zrobił ?"

Opublikowano
racyl napisał:

Ludzie wybierający takiego trzaskowskiego lubią być oszukiwani. Taki tramp nie stał się lewakiem i nie obiecywał lewackich pomysłów tak jak trzaskowski stał się nagle prawicowcem czy nawet narodowcem. To co wyprawia trzaskowski to jest jawna kpina z ludzi . jeszcze tylko brakuje suflera za plecami co będzie mówił mu co ma robić między ludźmi 😄

Hyhy. Oni wszyscy odkrywają w sobie pierwiastki poglądów drugiej strony skoro już się tak zająłeś analizą... A Trump? Sprawnie przerzucił winę na imigrację i teraz pomoże biednym amerykanom deportacjami. Ten majstersztyk może im niestety armię wyludnić tak, że ten... czekamy na powtórkę poprzedniej kadencji.

jahooo napisał:

Ja poczytałem o wczorajszym wystąpieniu Tuska i mam takie dziwne odczucie, że "król Europy", który ją podpalił, teraz krzyczy "proszę państwa pali się, kto to zrobił ?"

W sensie?

Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał(a):

i tu pasuje , alko wyzywa , ja za 6,5 godziny wchodzę na bramę i dmucham wy nie  jadę samochodem 15km 

I #koalicja13grudnia przeznaczyła kasę jednak na"wypas" w Tvp w likwidacji, a nie na onkologię dziecięcą? Szok i niedowierzanie 😉
"Zainteresowanych pragnę uspokoić: sprawą Funduszu Kościelnego oraz przeniesienia środków z TVP na onkologię dziecięcą zajmiemy się w najbliższą środę (27 stycznia) na Radzie Ministrów - poinformował w mediach społecznościowych premier Donald Tusk"

a narkotesty wam robia ??

2 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

sld sie sprzedalo watykanowii.. 

1 godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

masz racje, nalezy rozdzielic lewice i lewactwo. to drugie ma tecze w herbie, jak PO i trzaskowski. uwczesna lewica to raczej scheda po prl. nie zajmowali sie pedalstwem, rzeklbym nawet ze go nie lubili! obecnie rafalek teczowy rylune miedzy ttm co lubi ( kanaly miedzyposladkowe ) , a tym co opinia pobliczna wymaga: precz z tecza. mysle, ze obecnie z przeciwnikiem trampem, maja wielki problem.

wiesz ze najbardziej teczowy jest kler ?? oni na niego raczej nie glosuja ..

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Hyhy. Oni wszyscy odkrywają w sobie pierwiastki poglądów drugiej strony skoro już się tak zająłeś analizą... A Trump? Sprawnie przerzucił winę na imigrację i teraz pomoże biednym amerykanom deportacjami. Ten majstersztyk może im niestety armię wyludnić tak, że ten... czekamy na powtórkę poprzedniej kadencji.

W sensie?

Sam promował masę rozwiązań, które dziś są kulą u nogi UE i ciągną ją na dno. W końcu sam siedział w wierchuszce Unii.  To wówczas nie widział, że to, co uchwalają i wdrażają, to utopia ? Że ETS czy Zielony Ład  będzie ciągnął nas na dno ? Dziwnym trafem za jego kadencji gaz z Rosji stał się zielonym paliwem, chociaz było wiadomo, że spalanie jakichkolwiek kopalin oznacza emisję CO2. Nałożono na Polskę restrykcyjne ograniczenia nie patrząc na zaszłości historyczne. Wdrażano rozwiązania, których nikt więcej nie wdrażał, mimo wypowiedzi setek ekspertów, że spowoduje to zapaść w gospodarce. 

Robienie polityki pod ideologię to sztandarowy przykład tego, co robili komunisci.  A przeciez Tusk doskonale pamięta, czym się to skończyło w PRL.

Sam popychał te kretyńskie pomysły, a teraz krzyczy "co wyście narobili, UE tonie"

Opublikowano
Godzinę temu, jahooo napisał(a):

Francja czy to nie jest piękne do  Teatru zaprosili na Konferencje emigrantów weszli do budynku to już od 5 tygodni nie chcą wyjść mają fajną miejscówkę . Przypłynęli WYBITNI TEATROLODZY . NIE MOŻNA ICH USUNĄĆ BO WSZYSCY.  identyfikować się jako mniejszości seksualnej bez opieki . Nich ŻYJE WIELKA FRANCJA .:D EUROPA SIĘ ROZPADA .

https://www.facebook.com/100016479340344/videos/597236883111764

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

"Eldorado za pieniądze podatników". Magistrat płacił burmistrzom za studia

Urząd miasta Warszawa sfinansował 42 osobom studia na uczelni Collegium Humanum - ujawnił radny Jan Mencwel. Teraz organizacja Miasto Jest Nasze, której jest współzałożycielem, podała nazwiska burmistrzów warszawskich dzielnic, którym opłacono studia. Wśród nich znaleźli się burmistrzowie: Mokotowa, Śródmieścia, Wawra oraz Bemowa.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/mazowieckie/news-urzad-miasta-finansowal-studia-ujawniono-nazwiska-warszawski,nId,7898042#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

jazda ciemno grodzie rudego 

image.png

"Dosyć robienia prywatnego folwarku". Chcą odwołać Jacka Sutryka

Problemy Jacka Sutryka. Ruszyła zbiórka podpisów, chcą referendum

Stowarzyszenie SOS Wrocław rozpoczęło zbiórkę podpisów w sprawie organizacji referendum odwołującego prezydenta Jacka Sutryka. Lokalny włodarz jest zamieszany w aferę w Collegium Humanum, a prokuratura przedstawiła mu zarzuty. - Dość arogancji władzy, dość wykorzystywania miasta do swoich prywatnych celów, dosyć robienia z miasta prywatnego folwarku - apelował jeden z aktywistów. Sutryk jest prezydentem Wrocławia od 2018 roku.

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/dolnoslaskie/news-problemy-jacka-sutryka-ruszyla-zbiorka-podpisow-chca-referen,nId,7898105#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

o tym świadczy inteligencje rudych wyborców , wybrać i płakać 

jebancopisy  

dzień bez afery to dzień stracony dla rudego 

Ogromne koszty komisji śledczej, a efektów brak. Niespodziewane kłopoty
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ogromne-koszty-komisji-sledczej-a-efektow-brak-niespodziewan,nId,7897957#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

image.png

Kotula komentuje sprawę wykształcenia. Mówi o "błędzie na stronie Sejmu"
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-kotula-komentuje-sprawe-wyksztalcenia-mowi-o-bledzie-na-stro,nId,7897820#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

image.png

"Zachowuje się pan jak niemiecki namiestnik w Polsce, bo panu jest obcy polski interes narodowy❗" - tego wystąpienia Donald Tusk nie zapomni na długo! Anna Bryłka podczas debaty w Brukseli powiedziała mu prosto w oczy to, co myślą o nim miliony Polaków! 👇
"Przedstawia pan siebie jako zbawcę Europy, a przecież to pan był i jest architektem tego systemu, który prowadzi Europę do upadku. Teraz z Ursulą von der Leyen, a wcześniej z Angelą Merkel, wspólnie doprowadziliście do utraty konkurencyjności, braku bezpieczeństwa na ulicach i narastającej biedy w Europie.
Chce pan zrewidować politykę klimatyczną, ale gdzie pan był, kiedy ją wdrażano? Czy czasem nie był pan przewodniczącym Rady Europejskiej, a potem szefem Europejskiej Partii Ludowej, bez głosów której tego zielonego wariactwa by nie było?!
To między innymi pan, panie Tusk, skazał własnych rodaków na najwyższe ceny energii na świecie. Wpisał pan w program polskiej prezydencji walkę z "dezinformacją klimatyczną". To w ten sposób chcecie teraz walczyć z krytykami waszej polityki? To jest ta wasza wolność słowa?
Mówił pan o bezpieczeństwie granic zewnętrznych. A gdzie pan był i pana formacja, kiedy w obronie Polski i Europy trzeba było wybudować mur na granicy z Białorusią? Przypomnę. Chcieliście wtedy wpuścić nielegalnych imigrantów i głosowaliście przeciwko budowie zapory na granicy. Byliście wtedy po stronie Putina i Łukaszenki! Przedstawia się pan jako przeciwnik paktu o migracji i azylu. A kto straszył własny naród sankcjami za sprzeciw wobec systemu relokacji? Przecież to był pan!
Może pan tutaj udawać racjonalnego i rozsądnego polityka, ale jest pan obłudnym oszustem. Ursula von der Leyen namaściła pana na polskiego premiera i od tego czasu zachowuje się pan jak niemiecki namiestnik w Polsce, bo panu jest obcy polski interes narodowy.
Polski naród i wszyscy wolni ludzie Europy żądają natychmiastowego wycofania się z Europejskiego Zielonego Ładu, obniżenia cen energii, rozpoczęcia deportacji nielegalnych imigrantów i zagwarantowania wolności słowa Internetu. Skoro jest pan tutaj taki ważny, proszę tego dopilnować!"

prawda boli

image.png.241cb6303cf4224238ed25f373c6981f.png

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Z d*py te twoje tabelki.

Ponad 38 milionów Amerykanów żyje poniżej progu ubóstwa.

To jest koncentracja kapitału , 1 % najbogatszych amerykanów ma tyle samo co 90 % licząc od dołu , z drugiej strony ten 1 % majątku to wartość giełdowa .   

Opublikowano
13 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

Czyli pożyczył Ci pieniądze na procent które najpierw Ci zabrał w formie podatków. 

Jego miejsce było na drzewie zamiast liści. A ta jego spółka to się ruskim w 45 sprzedała jak nie pamiętasz. 

Opublikowano
5 minut temu, saszeta napisał(a):

Czyli pożyczył Ci pieniądze na procent które najpierw Ci zabrał w formie podatków. 

To jakież też podatki 19-20 latek płacił wtedy czy płaci teraz państwu, że coś w kredycie studenckim według ciebie pożyczył z tych niby zabranych?

10 godzin temu, jahooo napisał(a):

Jak dzisiaj  w PR24 posłuchałem wypowiedzi rządowych klakierów i łże -inteligencji, jak to Tusk zainspirował polityków przemową, jaki to szowinizm Trumpa zły, a szowinizm Tuska, że "Europa była jest była i będzie wielka" dobry, jak to szanuje ludzi, demokracje jak się martwi europejską gospodarką, migracją i inne bzdury to aż myślałem, że banda Rudego zatrudniła Kurskiego🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@galan99 rozumiem że Morawiecki z Waszyngtonu poleciał prosto do Budapesztu skoro sam z siebie zrzekł się immunitetu ?? xD

Won do  pogody .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Won do do pogody .

Wszystko w temacie więc ciiiiiii.🤫