Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tym to mnie rozbawiłeś. Wystarczyło by zmontować klip z wypowiedziami jego i jego żony i puszczać jako spot Nawrockiego. Tanio i skutecznie.

ludzie pamiętają też "robienie laski Amerykanom" i "kop w jaja" ruskim oraz przez samych Ukraińców potwierdzony kubeł wody gdy Sikorski jota w jotę opisał atak ruskich na Ukrainę zanim on nastąpił
Jest jednym z niewielu polskich polityków którzy nie mszą "czytać z kartki" publicznych wystąpień a ma to szczęście ze gdy go ośmieszy z tym Starlinkiem jakiś Musk to kim teraz jest ten Musk? co i to nie wiem czy szczęście czy jednak rodzaj politycznej intuicji wszak i ja Muskowi świetlanej przyszłości przy Trumpie nie wróżyłem od samego początku.

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał(a):

Przecież w wyborach prezydenckich Nawrocki z Sikorskim by nie miał szans.

sikorski to nawet we własnej partii nie ma poparcia, kiedyś przegrał z komorowskim!!! (co jest nie możliwe) a teraz z trzaskowskim, było chyba 75%do 25%, on jest całkowicie skompromitowany

12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wystarczyło by zmontować klip z wypowiedziami jego i jego żony i puszczać jako spot Nawrockiego. Tanio i skutecznie.

------------------------------------------------------

10 minut temu, hubertuss napisał(a):

pis wpakował w niego górę kasy

tej, którą im tusk ukradł :D 

11 minut temu, hubertuss napisał(a):

A ograni zostali Mentzen i Bosak

zostali ograni bo trzaskowski nie został prezydentem, tak jak chcieli :D 

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał(a):

Jest jeszcze braun który budzi negatywny elektorat , taki anty żydowski tylko kogo ma ze sobą on bo może 7% w wyborach miec 

Braun to ma chyba ważniejsze problemy niż polityka teraz z zdrowiem a raczej wzrokiem.

Teraz, nie napisał(a):

tej, którą im tusk ukradł :D 

zostali ograni bo trzaskowski nie został prezydentem, tak jak chcieli :D 

Wcześniej pis sobie kasy nakradł na kampanie mieli.

A co do Trzaskowskiego raczej on mało obchodzi Mentzena i Bosaka. Ja ci tłumaczyłem dlaczego zostali obaj ograni nie rozmiesza trudno. 

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Nic nie zrobiło, tylko odkryło jego prawdziwą naturę, On taki był od zawsze, dlatego robił w bankowości i dlatego chciał , korzystając z okazji, opchnąć ruskim Azoty. 🤣

no i tu nie On dał dupeńki a te ruskie bo się niepotrzebnie odsłonili kim naprawdę są że do tego doszło jako to tylko Chińczyki i Kim im został kto z nimi chce handlować co Chińczyków to oni powinni się jeszcze bardziej bać jak jankesów no zwłaszcza teraz pod Trumpem.
Morawiecki miał tylko pecha b ze swej strony zrobił co mógł i wszystko co mógł tylko że z ruskimi to nawet Niemcy samych siebie oszwabili jak liczyli na sensowne i korzystne dla obu stron interesy

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Braun to ma chyba ważniejsze problemy niż polityka teraz z zdrowiem a raczej wzrokiem.

być możę , ale jak zbierze dobrą ekipe to może namięszać w polityce 

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Sikorski jest w PO bardzo nielubiany.

Tuska i Kaczyńskiego w ich partiach tez pewnie wielu nie lubi ale to nie o to w tym chodzi. Ma być skuteczny i dawać tym nawet nielubiącym profity i korzyści.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Sikorski jest w PO bardzo nielubiany.

i to jest Jego siła wszędzie indziej

10 minut temu, jarecki napisał(a):

Jest jeszcze braun który budzi negatywny elektorat , taki anty żydowski tylko kogo ma ze sobą on bo może 7% w wyborach miec 

negatywny elektorat ma znaczenie tylko w czasach totalnych kryzysów gospodarczych a w Polsce wrawdzie wszystko jest na drodze ku temu ale na początku tej drogi i Braun za wcześnie wystartował, zanim zaistnieją warunki na ekstremistów w Polsce po Braunie mało co zostanie w kapitale politycznym jaki se uciułał

• Like 1
Opublikowano

Można powiedzieć, że miał złoty róg, ale sam się skutecznie skompromitował swoimi wypisami po pijaku jak i swoją miłością do żydów. Teraz nawet zebrał minusa od lewaków za tego idiote co połynął do Gazy.

Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał(a):

dlatego chciał , korzystając z okazji, opchnąć ruskim Azoty. 🤣

jeśli tak myślisz to jesteś dużo, dużo głupszy niż myślałem

akcje azotów sprzedał za miskę ryżu i zawiózł je do moskwy milionem elektrycznych samochodów - tak było, nie kłamię

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Można powiedzieć, że miał złoty róg, ale sam się skutecznie skompromitował swoimi wypisami po pijaku jak i swoją miłością do żydów. Teraz nawet zebrał minusa od lewaków za tego idiote co połynął do Gazy.

o kim pisałeś? bo pod moim postem o Braunie
zgaduję że o Sikorskim

zagadaliśmy się o d.pie Maryni a nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie - kogo sobie Tusk zmontuje na ew koalicjanta po kolejnych wyborach?
Póki co; skoro nie podjąłeś wątku to czy tak samo jeszcze nie wiesz jak ja?

Opublikowano (edytowane)

PO miało dwa lata zeby cos z odbiorem butelek zrobić i nic nie zrobiła zresztą co miała zrobic , system wszedł i bardzo dobrze . te weekendowe zakupy w biedronce z butelkami to potem były pełne worki smieci , pewnie i tak będą ale ..

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

o kim pisałeś? bo pod moim postem o Braunie
zgaduję że o Sikorskim

zagadaliśmy się o d.pie Maryni a nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie - kogo sobie Tusk zmontuje na ew koalicjanta po kolejnych wyborach?
Póki co; skoro nie podjąłeś wątku to czy tak samo jeszcze nie wiesz jak ja?

Znajdzie sie ktoś. Petru pretenduje.🤣🤣🤣

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

PO miało dwa lata zeby cos z odbiorem butelek zrobić i nic nie zrobiła zresztą co miała zrobic , system wszedł i bardzo dobrze . te weekendowe zakupy w biedronce z butelkami to potem były pełne worki smieci , pewnie i tak będą ale ..

Tak uczciwie pis zaczął po skończyło. Mogli porobić skupy żule sami by wyzbierali jak puszki po piwie.

Opublikowano

a nawet nie wiem s kąt ta afera , było wiadomo że wchodzi system odbioru butelek tylko każdy myslał żę będzie tradycyjnie , prawo ustawa wchodzi w życie a i tak nikt nie przestrzega 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Pis to jednak umie...... Zrobić odwrotnie niż mówi wam ciemnocie. Za systemem kaucyjnym to można powiedzieć wzorem klasyka byli za a nawet przeciw.

no i patrz jakie te poparańce niesamodzielne; tak plują na ten PiS że system kaucyjny za plastikowe flaszki ratyfikował a same teraz posłusznie w te pędy wdrażają

rozumiesz coś z tego?
rozumiesz rozumiesz tylko uczciwie się nie przyznasz dlaczego akurat jednych z nich na idoli sobie wybrałeś choć między nimi jeśli jakieś różnice to kosmetyczne no i może tylko kłamstwami przedwyborczymi się diametralnie różnią a kiedy co do czego to i tak robią tak że gdybyśmy nie wiedzieli którzy akurat rządzą to byśmy nie zgadli

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Znajdzie sie ktoś. Petru pretenduje.🤣🤣🤣

a z Ziobry męczennika robią

no czyż to nie popaprańce? w Polsce tak się władzy nie zdobywa i chyba już się nie nauczą, a podpowiadać to - broń Boże komu mi tu - jak ;)

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

no i patrz jakie te poparańce niesamodzielne; tak plują na ten PiS że system kaucyjny za plastikowe flaszki ratyfikował a same teraz posłusznie w te pędy wdrażają

rozumiesz coś z tego?
rozumiesz rozumiesz tylko uczciwie się nie przyznasz dlaczego akurat jednych z nich na idoli sobie wybrałeś choć między nimi jeśli jakieś różnice to kosmetyczne no i może tylko kłamstwami przedwyborczymi się diametralnie różnią a kiedy co do czego to i tak robią tak że gdybyśmy nie wiedzieli którzy akurat rządzą to byśmy nie zgadli

to tylko wykonanie polecenia z brukseli + lobby sprzedawców butelkomatów

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

to tylko wykonanie polecenia z brukseli + lobby sprzedawców butelkomatów

jest jeszcze garstka oszołomów co prócz dopchania się do władzy niczego nawet świeczki prosto postawić nie potrafi a ambicje ma na "ratowanie planety" i naprawdę wierzy że "skupami butelek" czy nieodczepnymi nakrętkami na tychże to uczyni; tacy są najgorsi no ale poparańce lepszych na koalicjantów nie znaleźli ani tu ani w brukseli to mamy co mamy - kretyństwo kosmetycznie bezsensowne i coraz więcej zbędnych kosztów utrzymania

• Like 1