Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobra dobra ...

Przyznaj się że to Twój ulubiony polityk...🤭

Zawsze byłem jestem i będę za PiSem .

Świniarzom dają kredyty . TUSK DAJE KREDYTY .

Rolnicy, którzy planują modernizację chlewni, zakup systemów do automatycznego karmienia lub chcą wdrożyć bioasekurację, mogą skorzystać z Funduszu Gwarancji Rolnych Plus.

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/pieniadze/pomoc-dla-rolnikow/sa-kredyty-z-gwarancja-dla-hodowcow-swin-nawet-9-mln-zl-wsparcia-2539398?fbclid=IwY2xjawNTcVtleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBXZG9ac0xIbjRKRUtMdGYwAR5NvukKJe8pa4ixn3a_wdQEXIGDXcy

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Zawsze byłem jestem i będę za PiSem

Ale pamiętasz że to oni otworzyli granicę by Ukraina mogła tu wszystko sprzedawać...no i wszelaką pomoc finansową też się zaczęła wtedy....

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale pamiętasz że to oni otworzyli granicę by Ukraina mogła tu wszystko sprzedawać...no i wszelaką pomoc finansową też się zaczęła wtedy....

Zaraz zaraz jak to pisałeś . Nie ważne kto zaczyna tylko kto kończy .

Opublikowano

po h..ja takie glupoty po nocach ogladasz ?

bierz sie do roboty. to o 10 bedziesz juz spal ..zeby sie wyspac i od sameog rana znowu za***rdalac zeby polska rosla w sile a ludziom zylo sie dostatniej..

Opublikowano

Ameryka rzuciła Unię na kolana - Umowa Unia - Ameryka . Do tego Ameryka walczy o własne firmy w Europie żeby nie płaciły zielonego szaleństwa . Unia batem układana przez Amerykę . 

Nie dość że Niemieckie mleczarnie toną w mleku magazyny wypełnione i podasz spada . To do tego Amerykańskie masło i mleko w proszku wpływa do unii o połowę tańsze . Kto dostanie kopa w d..ę Polska gospodarka . Nadal będzie Minister powiadał że niema gdzie sprzedać Polskich produktów rolnych od masła po owoce i warzywa praktycznie nic .

Izrael i Hamas zatwierdziły pierwszy etap naszego planu pokojowego — ogłosił na platformie Truth Social prezydent USA Donald Trump. Jak dodał, oznacza to, że wszyscy zakładnicy będą już wkrótce uwolnieni, a Izrael wycofa swoich żołnierzy na uzgodnione wcześniej pozycje. 

Trump zwycięski .

humor dnia .

https://www.facebook.com/reel/1444381247300275

Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał(a):

581-to-jest-sebus-w-lipcu-2023-r-glosowal-za.jpg

spodobał ci się sebuś co? :D zmienia zdanie jak trzaskowski :D lubisz takich niezdecydowanych :D 

20 minut temu, hubertuss napisał(a):

517-karol-zaczyna-sie-rozkrecac.jpg

powiedział obrońca 100 konkretów tuska :D 

ryj cię nie boli od uderzeń mokrą szmatą? :D :D 

• Thanks 1
Opublikowano
galan99 napisał:

11 godzin temu, dysydent napisał(a):

bo teraz podawanie złych informacji to dezinformacja nawet jeśli są Prawdą

Mniejszość niemiecka ma?

witejus napisał:

Zlikwidował ,,licznik długu" pewnie zer już zabrakło🤣

Nie mam nic przeciwko aby na liczniku długu były same zera w dowolnej ilości...

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v