Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

Budowniczowie dróg raczej na koncerty muzyki klasycznej nie chodzą i grafików takowych na pewno nie śledzą aby złośliwie doły wokół takich kopać

kto decyduje o remontach w mieście?

władze miasta czy prezes budimexu?

-------------------------------------------------------

przeszukania mieszkania Wołodymra Ż. dokonały polskie służby, niemieckie służby asystowały

po 80 latach powróciło do polski gestapo

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

chyba tak 

mocną konkurencje ma Hołownia w ONZ , ja bym postwaił na wygraną Tureckiego kandydata 

Ja też. Ogólnie w ONZ jest sporo ciapaków tak jak jakiś gównoskórych w WHO. Nawetwyszło ostatnio że  jakiś terrorysta był na etacie w ONZ🤣🤣🤦‍♂️.

Opublikowano

cały świat mówi o ludobójstwie w gazie

a kowal, przewodniczący komisji spraw zagranicznych: nie mamy na to dowodów

- Paweł powiedz, że Izrael dokonuje ludobójstwa w Strefie Gazy
- Nie, no co ty, Grzegorz?
- No powiedz „ludobójstwo”
- Weź się, Grzechu
- No. Bo nie powiesz
- Bo ty…
- Co ja? Co ja?
- Mnie stresujesz

żydowskie dupolizy 🤮

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

Chyba śledzą, jakby nie śledzili to rozkopaliby wcześniej lub później, logiczne😏

statystycznie nie do końca logiczne i Twój argument niszczy sam siebie, a że można dopatrywać się jakiejś celowości że akurat wtedy tak samo prawdopodobne jak że właśnie nie sprawdzali i tak feralnie trafili.

Godzinę temu, nie napisał(a):

kto decyduje o remontach w mieście?

władze miasta czy prezes budimexu?

Ty wierzysz w aż taką pracowitość urzędasów i to jeszcze popaprańskich aby zadali sobie trud sprawdzać takie dla nich duperele?
ja nie wierzę co oczywiście ich z niczego nie tłumaczy; wręcz przeciwnie i dobrze im tak bo zwrócili na siebie uwagę i to o wymiernej skuteczności wyborczej.

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

statystycznie nie do końca logiczne i Twój argument niszczy sam siebie, a że można dopatrywać się jakiejś celowości że akurat wtedy tak samo prawdopodobne jak że właśnie nie sprawdzali i tak feralnie trafili.

Ty wierzysz w aż taką pracowitość urzędasów i to jeszcze popaprańskich aby zadali sobie trud sprawdzać takie dla nich duperele?
ja nie wierzę co oczywiście ich z niczego nie tłumaczy; wręcz przeciwnie i dobrze im tak bo zwrócili na siebie uwagę i to o wymiernej skuteczności wyborczej.

nie mówię, że zrobili to specjalnie tylko ...................

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, dysydent napisał(a):

statystycznie nie do końca logiczne

Statystycznie znów nie poznałeś się na kpinie🤪

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

był

JEST, szef WHO, etiopski terrorysta.

Opublikowano

Hołownia nie ma czego szukać w ONZ nie chcą tam go. 

Jednocześnie próbuje się przykleić ostatnio do PIS-u a  oni do niego. Dla nich on jest łakomym kąskiem jak by nie było z powodu tego że był obok Tuska i myślą że go sprzeda im.  

Zobaczymy jak w końcu się rozegra gra. Wiadomo tylko że on w jakiś sposób jest w dużej mierze skończony w polityce. Myślał że może iść w ramie w ramie z Tuskiem tylko zapomniał o jednej ważnej sprawie że on tylko był  i pozostanie podnóżkiem nikim innym. 

Opublikowano
Godzinę temu, witejus napisał(a):

Statystycznie znów nie poznałeś się na kpinie🤪

ale za to jaką inną kpinę udało mi się z tego sklecić; @nie się na niej poznał i osiągnęliśmy jakiś konsensus - nie lubimy urzędasów a to że każdy na swój sposób a ja najmniej wybiórczo bo wszechopcji politycznych to już szczegół drugorzędny

Opublikowano (edytowane)

Konfederacja złożyła dziś projekt uchwały w sprawie potępienia ludobójstwa w Strefie Gazy.

Mam nadzieję, że polscy posłowie nie odwrócą wzroku od zbrodni, których dokonuje Izrael.

bardzo dobry ruch, ciekawe jak będą głosować

----------

Piotr Zychowicz

Poseł Kowal jest ryczącym lwem, gdy potępia Rosję. A staje się małą piszczącą myszką gdy trzeba coś powiedzieć o działaniach Izraela.

Dla porównania:

Od początku pełnoskalowej inwazji na Ukrainę - czyli przez 3,5 roku - Rosjanie zabili 14,116 ukraińskich cywilów, w tym 733 dzieci.*

Tymczasem Izrael przez dwa lata wojny w Gazie zabił około 60,000 cywilów w tym 20,000 dzieci.

To się komentuje samo.

*) Komunikat ONZ z 10 września 2025

Edytowane przez nie
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

Konfederacja złożyła dziś projekt uchwały w sprawie potępienia ludobójstwa w Strefie Gazy.

Mam nadzieję, że polscy posłowie nie odwrócą wzroku od zbrodni, których dokonuje Izrael.

bardzo dobry ruch, ciekawe jak będą głosować

Mosbacher z USA na Nowogrodzką przyjedzie i wytłumaczy Jarkowi jak jego partia ma głosować xD Przy okazji ustalą którą świeczkę na Chanuce Batyr zapali xD 

• Haha 2
Opublikowano

Marcin Torz

Kolejna POwska żenada w Legnicy. Na zdjęcie ilustrujące mieszkańców, które trafiło do kapsuły czasu w Katedrze Legnickiej, komputerowo doklejono wiceprezydent Aleksandrę Krzeszewską, która w czasie robienia foto była na wczasach 🤣🤣

Pani wiceprezydent Krzeszewska ma 27 lat, a w CV takie osiągnięcia jak członkostwo w Platformie i bycie radną jednej kadencji.

Tymczasem ojciec polityczki to człowiek, który został skazany (nieprawomocnie) za wyłudzania VAT - kilka milionów złotych. Do tego trwa drugi proces, w którym Ryszard K. też jest oskarżony (a w tle kolejne wyłudzenia grubych milionów złotych - aż 67!!).

Co wy w tej PO macie z tymi wiceprezydentkami? W Legnicy pani Aleksandra bez doświadczenia w pracy doklejona do zdjęcia ma tatę kryminalistę, a we Wrocławiu pani Renata je i pije na koszt podatnika i ma męża, który doił dom dziecka. Idealne kadry.

spreparowali zdjęcie debile :D oświecona elita o mentalności szamana murzyńskiej wioski

Opublikowano

PE nie zgodził się na odebranie immunitetu działaczce skrajnie lewicowej Antify Ilarii Saris oskarżonej o brutalne pobicie osoby na Węgrzech,ten sam PE niedawno zgodził się na odebranie immunitetu osobom za polajkowanie i wysłanie dalej posta na FB...

Opublikowano (edytowane)

Wrócił premier Tusk. Polskę miała zalać fala unijnych pieniędzy. Tymczasem samorządy biednieją, na nowe inwestycje nie mają

https://www.facebook.com/watch?v=1867326650517011  :D

Rząd rozdaje pieniądze na głupoty, a nie ma na radioteleskop dla naszych naukowców!

https://www.facebook.com/watch?v=824117400076442

Wykończą małe firmy skur...ny

https://www.facebook.com/watch?v=1873898606496908

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Poprzez podniesienie ręki i naciśnięcie przycisku.

Uśmiechniętych ładnie kłamiecie . Milerowi na niczym już nie zależy więc obnaża kłamstwa .

https://www.facebook.com/reel/800684266184569  

Teraz jacy byli Ministrowie Rolnictwa w Polsce .

Lista ministrów rolnictwa i rozwoju wsi od 1990 roku:

Janusz Byliński

Adam Tański

Gabriel Janowski

Roman Jagieliński

Wiktor Pawlak

Janusz Onyszkiewicz

Michał Stawski

Jarosław Kalinowski

Wojciech Mojzesowicz

Andrzej Lepper

Marek Sawicki

Stanisław Kalemba

Krzysztof Jurgiel

Jan Krzysztof Ardanowski

Grzegorz Puda

Henryk Kowalczyk

Robert Telus 

Obecny do dymisji a kto na jego miejsce ?. Krajewski jest najlepszy z najlepszych prawda PSL .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „KRZYSZTOF CIECIÓRA KRAJEWSKI DO DYMISJI!”

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Weronika Smarduch (PO) w tvp:

„Jeżeli chodzi o sprawę Gazy, no to myślę, że rozwiązaniem problemów, no to będzie po prostu pokój pomiędzy yyy pomiędzy Hamasem a Izraelem”.

skąd oni biorę te idiotki? mają jakąś fabrykę idiotek?

-----------------------------------------------------------------

w warszawie ponad 86% uczniów szkół średnich wypisało się z edukacji zboczeńców

piękna masakra lewactwa i peowców  👏👍:D 

Opublikowano (edytowane)

W jakimś stopniu to jest trochę odwrócenie trendu z lewacko- liberalnego na prawicowy , ja wiem że młodzież rządzi się innymi prawami i regułami  gry to jednak większą połowa uczniów zrezygnowała z tego przedmiotu 

Oczywiście ten  prawicowy to nie katolicki 

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v