Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jarecki napisał:

Czemu szkoda , jest szansa na zarobek a wygląd kto co lubi mi się podoba bo nawet widziałem , ja jestem z centrum w poblizu mam spory dobrzę wyposażony hotel SPA [ folwark łochów ] i tak się kiedyś zastanawiałem jak tak można kilka dni w hotelu spędzić ale ostatnio coraz bardziej mi sie podoba takie odpoczynek

W Pobierowie siedziałeś se w cichym lesie. Byl zakaz zabudowywania bo chronione bylo wybrzerze i niejeden tam psioczył. Przyszedł Pan od hotelów i wszystko się zmieniło w pamiętnym 2018 roku... Ciekawe, ze afery jak ze Stobnicą nikt nie urobił... Tyle ludzi (12 pięter) to będzie już calkiem przesrane na DK102....

andrzej78 napisał:

26 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Trzeba im wkleić takie same zdjęcie tylko z Jarkiem jak był premierem to się zamkną ...

Doskonale wiesz , że kontekst tych zdjęć był różny i czym był reset z Rosją.

Zaraz będzie następny reset i przeprowadzi go Trump. To rozumiem będzie już prawidłowe rozwiązanie?

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Doskonale wiesz , że kontekst tych zdjęć był różny i czym był reset z Rosją.

Kontekst był dokładnie taki sam, biznes z ruskimi, tylko niektórym Ruchoń z tym swoim kolegą narobili papki z mózgu jakimś głupim serialem propagandowym ... Jarkowi i jego ekipie jakoś do 2022 ruski węgiel nie śmierdział ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

ledwo podstawowke skonczyles, to moze chociaz tam bys poszedl ciemniaku ??

Ja Cię proszę , wyluzuj troszkę. My se żartowali i nic Tam pod Twoim adresem nie było. Oczywiście o ile możesz.

15 minut temu, DTaras napisał(a):

Zaraz będzie następny reset i przeprowadzi go Trump. To rozumiem będzie już prawidłowe rozwiązanie?

Oczywiście. I to zgodne z zapowiedziami jeszcze Pani Mosbaher. "Już my wam ułożymy stosumki z Rosją"🤣

Opublikowano
21 minut temu, DTaras napisał(a):

W Pobierowie siedziałeś se w cichym lesie. Byl zakaz zabudowywania bo chronione bylo wybrzerze i niejeden tam psioczył. Przyszedł Pan od hotelów i wszystko się zmieniło w pamiętnym 2018 roku... Ciekawe, ze afery jak ze Stobnicą nikt nie urobił... Tyle ludzi (12 pięter) to będzie już calkiem przesrane na DK102....

to tylko sie cieszyć żę będą konkurować ceną  , lokalny rynek będzie miał prace cały rok , społeczeństwo się bogaci to ma większe wymagania 

Opublikowano
15 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kontekst był dokładnie taki sam, biznes z ruskimi, tylko niektórym Ruchoń z tym swoim kolegą narobili papki z mózgu jakimś głupim serialem propagandowym ...

Czy Ty nie odróżniasz robienia biznesu od " włażenia w tyłek ruskim " ? 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Czy Ty nie odróżniasz robienia biznesu od " włażenia w tyłek ruskim " ? 

Robienie biznesu z ruskimi zawsze wygląda tak samo, zresztą jak z USA, żeby coś załatwić trzeba nadstawić tyłka i dać się wydymać ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Robienie biznesu z ruskimi zawsze wygląda tak samo, zresztą jak z USA, żeby coś załatwić trzeba nadstawić tyłka i dać się wydymać ...

Nie usprawiedliwiaj ciągle działań Tuska i jego ekipy.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Nie usprawiedliwiaj ciągle działań Tuska i jego ekipy.

Ale każda ekipa tak załatwia sprawy, zobacz jak Nawrocki musi d*py Trumpowi nadstawiać żeby coś załatwić ... W polityce międzynarodowej jesteśmy mało znaczącym państwem z Europy środkowej i zawsze tak to będzie wyglądać przy rozmowach z dużymi graczami ...

Pamiętasz tą rudą z USA, Mosbacher, PiSiorki tańczyły jak im zagrała ...

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kontekst był dokładnie taki sam, biznes z ruskimi, tylko niektórym Ruchoń z tym swoim kolegą narobili papki z mózgu jakimś głupim serialem propagandowym ... Jarkowi i jego ekipie jakoś do 2022 ruski 

Chodzi ci o 4 Pancerni i psa?

Niemcy cały czas kupują i nie smierdzi i jakoś nikomu.

Opublikowano

Jak to co? Trzeba brać przykład z innych. Najlepiej z takich jak Nowak co podrzuca im ktoś 4 bańki.

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A co mnie Niemcy. Mnie interesują pseudopatrioci z PiSuaru xD

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, DTaras napisał(a):

Pytanie brzmi - do czego ruska propaganda potrzebna jest Tobie?

każdy kto krytykuje rząd to ruska onuca :D tak trzymaj 👍

-----------------------------------------------------------------------

trzeba tworzyć wrogów żeby przykrywać podłości i złodziejstwo

Text in Polish discussing public debt, with headlines reading "Zadłużenie Skarbu Państwa rośnie w niespotykanym dotąd tempie. 'Przyrost w ciągu roku o 360 mld zł jest historycznym rekordem' – alarmują media" and "Dług Skarbu Państwa rośnie w rekordowym tempie. 'Prawie miliard złotych dziennie'".

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Najlepiej z takich jak Nowak co podrzuca im ktoś 4 bańki.

A czemu nie :) Nie pogniewał bym się jakby ktoś mi podrzucił 4 bańki, chociaż chyba lepiej było by być takim Obajtkiem, ten to się obłowił xD

Albo takim Braunem, Łunia mi śmierdzi, ale Euro z wypłaty już nie xD

Opublikowano
7 minut temu, nie napisał(a):

-----------------------------------------------------------------------

trzeba tworzyć wrogów żeby przykrywać podłości i złodziejstwo

Text in Polish discussing public debt, with headlines reading "Zadłużenie Skarbu Państwa rośnie w niespotykanym dotąd tempie. 'Przyrost w ciągu roku o 360 mld zł jest historycznym rekordem' – alarmują media" and "Dług Skarbu Państwa rośnie w rekordowym tempie. 'Prawie miliard złotych dziennie'".

Plus rosnące bezrobocie =? A to jeszcze trwa sezon to w styczniu może by 5%+ , bezrobocie  , z drugiej strony patrząc będzie stabilizacja cen usług 

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale każda ekipa tak załatwia sprawy, zobacz jak Nawrocki musi d*py Trumpowi nadstawiać żeby coś załatwić ... W polityce międzynarodowej jesteśmy mało znaczącym państwem z Europy środkowej i zawsze tak to będzie wyglądać przy rozmowach z dużymi graczami

A jakie realne zagrożenie dla naszego kraju może mieć miejsce z prowadzonej obecnie polityki z USA ?   Nie można porównywać USA do naszych sąsiadow, którzy niejednokrotnie w historii dali wyraz swoim intencjom, że nie tylko o biznes im się rozchodzi.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tak samo wiarygodny jak wolne sądy umarzające sprawe Nowaka, któremu ktoś podczas jego nieobecności pomontował w domu tajne skrytki i schował 4 miliony w gotówce- pewnie ruski agent współpracujący z konfederacją i PISem.

Tu masz nowsze z TWNu::

I wy się dziwicie, że nawet wasz towarzysz Kurski nazywa was ciemnym ludem. Nowak brał w łapę na Ukrainie. Ukraińcy wywalili go jak się wydało do Polski bo po co miał jeszcze ich sypać A Polacy za co go mają skazać? Za te pieniądze co mu znaleźli to może mu tylko skarbowy doebać i tyle w temacie. 

22 minuty temu, nie napisał(a):

Krytykować to sobie możesz ile chcesz żaden problem. Problem to jest w tym ,że wy onuce cieszycie się jak Łukaszenko drwi z Tuska czy Polski czy Polskiego rządu. Choć merytorycznie nie ma do tego żadnych podstaw. Dla was sojusznikiem może być każdy aby atakował Tuska i rząd nawet Putin czy Łukaszenko.

Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

A jakie realne zagrożenie dla naszego kraju może mieć miejsce z prowadzonej obecnie polityki z USA ?  

Takie, że ten wariat wysmarowany samoopalaczem jest nieobliczalny ... Może nas np sprzedać ruskowi w zamian za jakieś korzyści dla siebie ...

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał(a):

To nie takie proste gdy bialorusini mówią jedno a robią drugie. W obliczu zamknięcia przejścia strona bialoruska mogła skierować pojazdy na przejście z Litwą ale bezlitośnie skierowali je do stref oczekiwania, uruchomili Szmyta i teatr telewizji. Było im to potrzebne. Pytanie brzmi - do czego ruska propaganda potrzebna jest Tobie?

Jemu i pisowi ruska propaganda potrzebna jest do atakowania polskiego rządu. Nie ważne czy to Łukaszenka czy Putin jak atakuje rząd to dla pisu jest fajny i oni chętnie takie cytaty takie informacje pokazują i powielają 

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Takie, że ten wariat wysmarowany samoopalaczem jest nieobliczalny ... Może nas np sprzedać ruskowi w zamian za jakieś korzyści dla siebie ...

Jeszcze nie dawno nazywał niedołężniejącego Bidena kupą gówna a tu proszę życie jest brutalne. Znowu peron odjeżdża. Przemówienie Trumpa z ONZ. 

Mamy granicę, silną, i mamy kształt, a ten kształt nie jest po prostu prosty. Ten kształt jest różnoraki, jeśli chodzi o atmosferę. I jeśli mieliśmy najczystsze powietrze, a myślę, że mamy, mamy bardzo czyste powietrze, najczystsze od wielu wielu lat. Ale problem jest, że inne kraje, jak Chiny, które mają złe powietrze, dmuchają. I nieważne, co robimy na dole, to na górze robi się bardzo zanieczyszczone, bo przychodzi z innych krajów, gdzie powietrze nie jest tak czyste. A ekolodzy nie chcą się z tym pogodzić.

Opublikowano
29 minut temu, hubertuss napisał(a):

I wy się dziwicie, że nawet wasz towarzysz Kurski nazywa was ciemnym ludem. Nowak brał w łapę na Ukrainie. Ukraińcy wywalili go jak się wydało do Polski bo po co miał jeszcze ich sypać A Polacy za co go mają skkać 

Tyle że pieniądze nie pochodzą w całości z UA ,ale też z łapówek w kraju ,no ale cóż....😁😁

Opublikowano
jarecki napisał:

21 minut temu, DTaras napisał(a):

to tylko sie cieszyć żę będą konkurować ceną  , lokalny rynek będzie miał prace cały rok , społeczeństwo się bogaci to ma większe wymagania 

plaża jednak wąska tam...

andrzej78 napisał:

Tyle że pieniądze nie pochodzą w całości z UA ,ale też z łapówek w kraju ,no ale cóż....😁😁

uuuu czytam, że wiesz coś czego śledczy nie umieli w sądzie przedstawić.

Opublikowano
52 minuty temu, DTaras napisał(a):

uuuu czytam, że wiesz coś czego śledczy nie umieli w sądzie przedstawić.

Czyli należy przyjąć, że te wspomniane pieniądze były z UA ,a innych nie było i od Krawca też nic nie otrzymał ??!!!😆😆 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jemu i pisowi ruska propaganda potrzebna jest do atakowania polskiego rządu. Nie ważne czy to Łukaszenka czy Putin jak atakuje rząd to dla pisu jest fajny i oni chętnie takie cytaty takie informacje pokazują i powielają 

"To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi"

znowu dostałeś mendo mokrą szmatą w ryj :D 

Opublikowano

Należy przyjąć, że piniondze emitują banki centralne, nie zostają na nich odciski palców a inne znalezione ślady nie wskazują na Nowaka. Dalsze hipotezy i robota należą do śledczych.

nie napisał:

"To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi" znowu dostałeś mendo mokrą szmatą w ryj 

Cytat aktualny choć nie stuprocentowo wobec tego co dostarczane jest na granicę z Białorusią. Z jakiego powodu stosujesz?