Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pewnie pielęgniarka mu powiedziała jak leki przyniosła wieczorem po obchodzie.

Krzysiu, ja się nie dziwię już tym starszym, ale względnie młodzi ludzie po jakiś tam szkołach i żeby być takimi kretynami? zero jakiegokolwiek pomyślunku, jak barany na rzęź by szli bo tak im mówili.

Kiedyś też byli młodzi ludzie, ale nie tak głupi jak teraz, ja nie wiem co to miało wpływ że tak ludziom mózgi zlasowało, domyślam się tylko, toż to debile do kwadratu.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pewnie pielęgniarka mu powiedziała jak leki przyniosła wieczorem po obchodzie.

Ty to się na tym znasz coś musi być na rzeczy. Wspomnienia z Choroszczy utkwiły ci w głowie. Fajna chociaż była?

15 minut temu, Desperado napisał(a):

kogo informowali? no chyba ciebie w łóżku.

Co w Za Rublika nie powiedzieli? I tego nie było co bo tam nie powiedzieli. UA miała 400 obiektów tej nocy to jest info powszechnie znane już teraz nawet z mediów.

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał(a):

Kiedyś też byli młodzi ludzie, ale nie tak głupi jak teraz, ja nie wiem co to miało wpływ że tak ludziom mózgi zlasowało, domyślam się tylko, toż to debile do kwadratu.

Wracaj do Moskwy, do swoich mocodawców, TW Szonuś ...

Opublikowano
32 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Na pewno większe od ciebie. Sprawdź gdzie pracował w wojsku.

Jak tankował migi co nie było jakąś mega skomplikowana czynnością to nie znaczy, ze się zna na tym co jest teraz a tym bardziej na technice tego użycia itd. Ale ty ciemnota jak nazwał was Kurski co możesz o tym wiedzieć od ciebie każdy się lepiej na wszystkim zna. To nawet cię rozumiem z twoim podejściem. W końcu te badania wykształcenia wyborców nie kłamią 

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mam też takie same wrażenie. Ciężko w to uwierzyć ale wystarczy niektórych posłuchać. Tyle że teraz rozkazy nie idą z Moskwy tylko z Brukseli i Berlina. Wszystkie radzieckie pachołki typu Miller czy Kwaśniewski stali się entuzjastami UE i demokracji. Taki rechot historii.

Przy obecnych zlewaczonych  durniach z POPISu  , Miller to prawicowy tytan intelektu. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ty to się na tym znasz coś musi być na rzeczy. Wspomnienia z Choroszczy utkwiły ci w głowie. Fajna chociaż była?

Co w Za Rublika nie powiedzieli? I tego nie było co bo tam nie powiedzieli. UA miała 400 obiektów tej nocy to jest info powszechnie znane już teraz nawet z mediów.

Durniu, sam Zełeński powiedział że niby 8 szt. leciało w kierunku Polski, dlaczego nawet nie poinformowali? nie zastrzelili bo niby im nie zagrażały, wierz dalej w te brednie. 

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

o takich jak ty pisałem wyżej

Wiem, że nie możesz przeboleć, że są ludzie którzy nie wierzą w twoją ruską propagandę ... Wracaj do Moskwy onuco ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał(a):

Krzysiu, ja się nie dziwię już tym starszym, ale względnie młodzi ludzie po jakiś tam szkołach i żeby być takimi kretynami? zero jakiegokolwiek pomyślunku, jak barany na rzęź by szli bo tak im mówili.

Piszesz o sobie i Krzysiu który co rusz wspomina swój pobyt z Choroszczy? No zlasowało wam ale co zrobić takie życie.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Przy obecnych zlewaczonych  durniach z POPISu  , Miller to prawicowy tytan intelektu. 

Niby dobrze mówi zwłaszcza w kwesti banderowców. Dziwne jest tylko że jak zakończył kariere aktywnego polityka to nagle jakby w łeb czyms dostał i zaczął mówić wlasne zdanie a nie moskiewskie czy brukselskie. Jak był premierem ch.. zrobił a teraz nastąpiło olśnienie. Dziwne. Albo po prostu wtedy bardziej liczyła się kasa i stołki.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

przejdziesz eliminację bez zawodów.  

Z Tobą nawet nie próbuję konkurować, od razu jestem na przegranej pozycji xD Podium masz pewne xD Chociaż ten marks ostro z Tobą konkuruje xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał(a):

Durniu, sam Zełeński powiedział że niby 8 szt. leciało w kierunku Polski, dlaczego nawet nie poinformowali? nie zastrzelili bo niby im nie zagrażały, wierz dalej w te brednie. 

No przecież chcieli nas wciągnąć w wojnę i je na nas wystrzelili to jak mieli zestrzelić 😄

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Desperado napisał(a):

A Duda nie inaczej?

Większość tak ma. Ci co mają własne zdanie zaraz są zdeptani w swojej parti do poziomu podłogi.

Tyle że Duda to jakoś tam linie trzymał bo Miler ewoluował od zatwardziałego komucha wyznawcy zbrodniczego systemu do liberała zwolennika demokracji i eurokasy. Gdyby nie syta emerytura to by do pisu się zapisał.gdyby tylko go przyjeli. Taki człowiek płynie z prądem.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano (edytowane)

Jeśli to zdanie polega na tym, że jeśli ktoś tankował samoloty kilkadziesiąt lat temu to zna się na dzisiejszej technice użycia dronów i obrony przed nimi to tak. To jest zdanie poniżej poziomu podłogi. Podobnie jak wiedza je głoszącego.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Ulman napisał(a):

Po co ruscy wypuszczają do ataku na upaine nieuzbrojone drony?

dla zmyłki i przeciążenia obrony przeciwlotniczej co by tych uzbrojonych jak najmniej zestrzeliła no i Ukraińcom pociski, rakiety przeciwlotnicze na drzewach nie rosną a są wielokrotnie droższe niż te ruskie drony "zmyłkowe" z gównolitu i tam robi się większy problem nie jak coś zestrzelić a kto za pocisk zapłaci bo Trump .... a z resztą dalej już wiesz

a te drony "wabiki" tak jak z polskimi rządami instalowanymi nam z zewnątrz które też z gów.a i tektury dla niepoznaki abyśmy się nie skapli kto tak naprawdę nami rządzi.

i popatrz jak się wyznawcy (głupie polskie bydło) jednej makiety odniemieckiej wzajem tępią z wyznawcami ... ten PiS to w sumie xuj wie czyja wtyka tak do końca ale najbardziej mi wygląda na żydowsko jankeską najbardziej
Pomniejsze pionki oczywiście z "bydła" też dopuszczone ale tylko te takie najgłupsze co szans bozia nie dała żeby się skapły w czyjej grze są tylko ... pionkami

o masz; Trump deliberuje że te drony to mogła być pomyłka. no w sumie
tylko, że u kacapów wszystko jest pomyłką i dlatego trudno z nimi wygrać bo trudno przewidzieć coś czego nawet one same nie wiedzą jak im wyjdzie, gdzie poleci

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

a tu się nie zgodzę , skoro lewica nie zgadzała sie ze słowami Kirka to po co miała mu minutą ciszy upamietać ? Ogólnie zasada aby o zmarłych nie mówic zle jest głupia 

7 minut temu, dysydent napisał(a):

to nie od ufo
Ty to masz wrodzone

Nikt nie nie jest w stanie zaszkodzić tyle lewicy co ona sama
https://wpolityce.pl/polityka/740212-barbarzynstwo-barley-odmowila-minuty-ciszy-ku-pamieci-kirka

Opublikowano
14 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Skoro nie padła to skąd pewność, że nie padnie. Z drugiej strony teraz piszą, ze ten dom burza zniszczyła. Ale jeśli to wczorajszy atak to skąd pewność co będzie w przyszłości i ze deklaracja nie padnie?

Co na gorąco nie padnie to później o tym się zapomina . Jak nie dostaną kasy z ubezpieczenia i zbiórek to inaczej będzie ciężko.

Widziałem tych specjalistów od wybuchów i burz masa ludzi tego fejka udostępnia .

Burza była 7 czerwca wiec to nie możliwe że ktoś nic nie zrobił porządku

• Haha 1