Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Panie...ja wierzę w okrągłość świata...

Oooooo to Ty masz dobrze. Bo jakby ich nie było, to bym się bał że mi się niebo na turban zwali.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Jak ktoś płaci podatki to dobrze jest wiedzieć na one idą. Mogę nie płacić i wtedy będe miał wyjebane. Proste.

mniej wiesz, lepiej śpisz

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A jak będziesz wiedział na co idą podatki to co powiesz im, że źle czy dobrze zrobili znasz się na tym? Jeden krzyczy że źle, że wszystkich nie zestrzelili drugi, że to za drogo i ten i ten gówno o tym wie ale krzyczy. 

Jak komuś robią operacje na jego własnym ciele to co idzie do chirurga i pyta co jak było a to jego ciało. Chirurg mu powie i co pacjent zrobił by to lepiej a zna się na tym w ogóle. 

Edytowane przez hubertuss
  • Like 3
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Za to Krzysio plociuch wszystkich obgaduje i nie może przeżyć że za mało jest informacji i on nie ma o czym ploteczek rozsiewać xD 

Cały nasz Krzysio, nieraz się chwalił ploteczkami o innych ... I to jeszcze informacje z którejś ręki a nie jego własne ...

Tesknisz bobek za komuną oj tęsknisz. Wtedy w radiu podali ze plan 5 letni wykonany w 120 % i wszyscy byli szczęśliwi.

Teraz, jahooo napisał(a):

mniej wiesz, lepiej śpisz

To po co się udzielasz? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Ulman napisał(a):

Czemu banderowcy do nich nie strzelali?

Zełeński żebrak oficjalnie powiedział że ich nie zestrzelili bo nie zagrażały celom na ukrainie - był to przytyk ukra że Polska nie chce zestrzeliwać po ukraińskiej stronie - tacy to przyjaciele , nie mniej tym hamskim oświadczeniem przyznał że drony leciały przez ukrainę . A nadal nie wiemy skąd były startowane skoro zasięg nie pozwala by wystrzelono je za frontu no chyba że linia frontu jest za Równym  a nas okłamują że za Dnieprem :) to wtedy by sie zgadzało ze to sa ruskie drony :) 

Edytowane przez marks50
Opublikowano

Tesknisz bobek za komuną oj tęsknisz. Wtedy w radiu podali ze plan 5 letni wykonany w 120 % i wszyscy byli szczęśliwi.

To ty umierasz bez ploteczek jak każdy plociuch który żyje życiem innych, a tfu na takich, tak samo jak na zDesperowanych katolików ...

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mowy nie ma że uwierzysz....

Dla niektórych do tej pory Ziemia jest płaska...

Niektórzy do dzisiaj nie wiedza że 2000x2 to jest 4000 albo nie rozróżniają przychodu od dochodu. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak ktoś płaci podatki to dobrze jest wiedzieć na one idą. Mogę nie płacić i wtedy będe miał wyjebane. Proste.

Na co idą? W połowie na zmarnowanie , w 25% na głupoty w 25% na rzeczy potrzebne. Jakbyś wiedział na co idą to nigdy byś na pis ani po nie zagłosował. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

To ty umierasz bez ploteczek jak każdy plociuch który żyje życiem innych, a tfu na takich, tak samo jak na zDesperowanych katolików ...

A co cie obchodzi? To nie komentuj moich wypowiedzi i tyle? Proste jak cep. Sam plotkujesz ile sie da i co ?

• Haha 1
Opublikowano

A co cie obchodzi? To nie komentuj moich wypowiedzi i tyle?

Piszesz na publicznym forum i każdy ma prawo komentować, a jak nie pasuje, to co Ci mogę poradzić ...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

No jakimi? Pisz jak zaczołeś?

Ploteczki od sprzedawcy pasz na temat jednego z uczestników Rolasów z Podlasia ?? Nie pamiętasz plociuchu ?? Zwykły plociuch jesteś co żyje życiem innych zamiast swoim ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ploteczki od sprzedawcy pasz na temat jednego z uczestników Rolasów z Podlasia ?? Nie pamiętasz plociuchu ??

Jakie ploteczki? Fakty. Zalega z kasą cały czas. Jutro idę z nim na saune. Chcesz wiedzieć ile? To zapytam. Mnie akurat nie obchodzi ale jak dla ciebie to może sprawdzi.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jakie ploteczki? Fakty. Zalega z kasą cały czas. Jutro idę z nim na saune. Chcesz wiedzieć ile? To zapytam.

Szczerze, mam to gdzie światło nie dochodzi, nie interesują mnie takie informacje, są mi zwyczajnie niepotrzebne, ale takie plociuchy jak ty się tym podniecają i rozpowiadają ...

Bardziej mi się przyda informacja nt jakiegoś S1000XR na sprzedaż w niegłupim stanie, może bym zmienił Fazerka ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, marks50 napisał(a):

Zełeński żebrak oficjalnie powiedział że ich nie zestrzelili bo nie zagrażały celom na ukrainie - był to przytyk ukra że Polska nie chce zestrzeliwać po ukraińskiej stronie - tacy to przyjaciele , nie mniej tym hamskim oświadczeniem przyznał że drony leciały przez ukrainę . A nadal nie wiemy skąd były startowane skoro zasięg nie pozwala by wystrzelono je za frontu no chyba że linia frontu jest za Równum a nas okłamują że za Dnieprem :) to wtedy by sie zgadzało ze to sa ruskie drony :) 

A skąd oni maja wiedzieć gdzie poleci dron który maja na swoim niebie? Trasy lotów dronów im ruscy przesyłają? Tłumaczenie dla inteletualnie ułomnych.