Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Jak od wszystkich to od wszystkich nie ma wyjątku

A od ateistów nie i chyba się wypiszę z tej instytucji

Na nierobów płacił nie będę

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

ale  Mirro to z salonu odbiera 

Z salonu musiałbym GLE , po nowej nomenklaturze. Ale jeden GLE Cupe już starczy, to se z rynku wtórnego coś kupię, Bo nowych ML już nie robią. A mnie się ML podoba. Już ze trzy oglądałem, ale nie urzekły mnie. W salonie nawet zamiast ML mi GLK proponowali co se gość zostawił w rozliczeniu, tylko to nie to.

6 minut temu, Andpol napisał(a):

Samo wypisanie się, nie czyni Cię ateistą. Możesz najwyżej być wypisanym.😂

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Andpol napisał(a):

Na nierobów płacił nie będę

Miejsce na cmentarzu komunalnym masz?  

Już na nich płacisz 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, mirro napisał(a):

Z salonu musiałbym GLE , po nowej nomenklaturze. Ale jeden GLE Cupe już starczy, to se z rynku wtórnego coś kupię, Bo nowych ML już nie robią. A mnie się ML podoba. Już ze trzy oglądałem, ale nie urzekły mnie. W salonie nawet zamiast ML mi GLK proponowali co se gość zostawił w rozliczeniu, tylko to nie to.

Samo wypisanie się, nie czyni Cię ateistą. Możesz najwyżej być wypisanym.😂

I co mu z tego wypisania wyjdzie? Zasady kościoła są jednoznaczne przeczytaj sobie a zobaczysz że gadasz bzdury 

6 minut temu, Andpol napisał(a):

Komunalnego nie ma tylko kościelny 4parafie+cerkiew chowają na nim

Najwyżej spala cię i nakominku będziesz stał🤣

Opublikowano

w niemczech sie masowo wypisuja..

w paru diecejach zadnego chetnego na 1 rok..w innych po paru -parunastu.

31 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No już tyle razy pisałem że potrafię....że i ty powinieneś załapać.... 

Ziemia to głównie 4 klasa.

Chociaż jest i ok3 ha 3.

a ile ?? tylko bez sciemy-bo sprawdze w dopatach...

doskonale wiem ze u zony pracujesz jako zaopatrzeniowiec w sklepie metalowym.

30 minut temu, jarecki napisał(a):

a , bo przez agencję ochrony było by pewnie brutto . To za tyle można pracować .Wiekszosc cieżko tyle na godzine wyciągnąć z gospodarstwa jak policzyć dobrze roboczogodziny 

ile razy mam powtarzac ze praca w ochronie to byl tylko krotki epizod.

na umowe zlecenie to ktos inny pracowal na moje papiery-nawet zwrot podatku dostalem 😂

info dla kapusi- to jest jak najbardziej legalne, zgodne z przepisami i kodeksem pracy..

17 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Wierz w Jasuskowe bajki. Ponad piątkę zarabia, Żona pracuje, dzieci na swoim, a On w czerwcu 10 tyś chciał pożyczyć na urlopowy wyjazd. Taki on bogaty, jak i zgrabny. Przez blisko 20 lat leje tu wodę o życiu w dobrobycie. 

jak tam uklada ci sie z meg ?? 😂

wsiowe kompleksy razem leczycie ? 

Opublikowano
14 minut temu, Bezduszna napisał(a):

I co mu z tego wypisania wyjdzie? Zasady kościoła są jednoznaczne przeczytaj sobie a zobaczysz że gadasz bzdury 

Najwyżej spala cię i nakominku będziesz stał🤣

No w planie mam być spalony a na kominku miejsca dużo jest

Opublikowano
54 minuty temu, jacus napisał(a):

jak tam uklada ci sie z meg ?? 😂

wsiowe kompleksy razem leczycie ? 

Dziękuję, bdb. Byliśmy kilka dni temu w Ustce. Pada, kosić nie można. Kompleksy wyleczone, nie musieliśmy brać chwilówki, coby na fb zdjęcie pokazać. 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

ludzie to jest petycja jakis swirow ...

a ze tych co potrafia inaczej nie nalezysz to drobny szczegol..

co bedziesz robil gdy zlikwidujesz hodowle ?? ile masz hektarow lubelskich czarnoziemow VI klasy ??

pojdziesz do zony do pracy ?

zamien brutto na netto i bedziesz blisko.

dobrze ze psychiatra nie kazal ci kolorowac porzeczek i agrestow -moglbys nie wyjsc z psychozy 🤣

na pewno bede cos takiego niedlugo kolorowal -z wnuczka 😂

No widzisz, wiedziałem że nie ogarniesz kwoty dochodu  ze 100ha dobrej kukurydzy.  Wychodzi że 3-4 lata musiałbyś na etacie pierdzieć by tyle  zarobi ze swoim 6tys netto. 

Nie przenoś swoich doświadczeń z terapeutą na wszystkich wokół. 

Opublikowano (edytowane)

komuna nie potrafiła wyrugować wpływów kościoła w państwie
a wystarczyło tylko podobny podatek wprowadzić

https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/chca-wprowadzic-podatek-koscielny-8-proc-podatku-od-pensji-kazdego-wiernego/h20cftp,2b83378a

"Uniknięcie płacenia podatku byłaby możliwa (raczej - byłoby możliwe bo "płacenie" to czasownik bezosobowy; przyp. cyt.) po zadeklarowaniu braku przynależności do Kościoła"

jest w tym onecie jaki korektor?

czyli barany te komuchy był... są i wszystko w temacie :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
dysydent napisał:

komuna nie potrafiła wyrugować wpływów kościoła w państwie
a wystarczyło tylko podobny podatek wprowadzić

https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/chca-wprowadzic-podatek-koscielny-8-proc-podatku-od-pensji-kazdego-wiernego/h20cftp,2b83378a

"Uniknięcie płacenia podatku byłaby możliwa (raczej - byłoby możliwe bo "płacenie" to czasownik bezosobowy; przyp. cyt.) po zadeklarowaniu braku przynależności do Kościoła"

jest w tym onecie jaki korektor?

czyli barany te komuchy był... są i wszystko w temacie :P

Spoko. Będą wydawane lemigitacje i przy braku pieczątki sprzedawane bilety przed wejściem. Kościoły nierentowne zmieni się w DINO i w ten oto sposób nie będą u mnie we mieście budować czwartego...

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, DTaras napisał(a):

Kościoły nierentowne zmieni się w DINO 

Jest jedno takie miejsce na południu Warszawy gdzie może się to nie udać xD A mają tam taki jeden duży kościół, gdzie i Dino, i Biedronka, i Lidl by się zmieściły, a i kilka żabek pomiedzy by jeszcze wcisnął xD

Ale może i Dino w kościelnych murach było by dla nich wystarczająco prestiżowe ;)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Albo mnie nie zrozumiałaś, albo nie kumasz o co kaman.

2 godziny temu, DTaras napisał(a):

O jesu... A mówili czemu go ktoś zostawił 😁

Aaaaa tego to sie już dowiedziałem od żony szefa zaprzyjaźnionego serwisu Mercedesa, bo to ona nim jeździła.😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Czy trzeba chodzić do kościoła aby wierzyć? 

Nie trzeba wystarczy ci wiara w Boga nie każdy ma potrzebę aby wybierać się do Miejsca Świętego. 

Opublikowano

a jak myslicie czemu alfons bez przerwy po kosciolach sie plata ?? biznes planuje ..😂

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Metalowy to masz łep...😆

Co ile?

Różnie się zarabia ..dziś tak...

Cały dzień będzie...

17545556439158001743875049182992.jpg

ty jako szlachcic herbu zakuta pala lepeij sie znasz na nazwach..

Godzinę temu, bezbarwny napisał(a):

Dziękuję, bdb. Byliśmy kilka dni temu w Ustce. Pada, kosić nie można. Kompleksy wyleczone, nie musieliśmy brać chwilówki, coby na fb zdjęcie pokazać. 

chwilowki by braklo-dobrze ze pozyczke wziales bo tak to bys na plazy spal za parawanem

58 minut temu, Agrest napisał(a):

No widzisz, wiedziałem że nie ogarniesz kwoty dochodu  ze 100ha dobrej kukurydzy.  Wychodz.i że 3-4 lata musiałbyś na etacie pierdzieć by tyle  zarobi ze swoim 6tys netto. 

Nie przenoś swoich doświadczeń z terapeutą na wszystkich wokół. 

jak ci zostanie 500 zl to juz bedzie bardzo dobra kukurydza..

na innych zbozach nie ma szansy zarobic. przy cenach w rejonach 600 zl.

widzac  wyniki twojej terapii to nie amrnuj czasu i zmien specjaliste..tobie to kure powinien pokazac 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Czy trzeba chodzić do kościoła aby wierzyć? 

Kobieto, mówiliśmy o ateizmie. Ateista nie uznaje istnienia Boga, jakiegokolwiek. A to że facet wypisze się z Kościoła wcale nie czyni z niego ateisty, bo nawet podświadomie, w myslach czasem do niego się zwróci. Dla ateisty Boga nie ma. A ten że nie pójdzie do kościoła to wcale ateistą być nie musi.

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

jako szlachcic herbu zakuta pala lepeij sie znasz na nazwach..

twoja złość i wyzwiska wiele faktów nie zmienią...

Jesteś 100 lat za murzynami...i wycieczki tego nie zmienią...

Nie wystarczy się urodzić w bogatym zamku...bo mieszkają tam też słudzy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v