Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale jak Pilecki. Przecież Braun powiedział że Auschwitz nie było to nie wiem co Pilecki ujawnił ...

Kiedy powiedział że nie było?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

..kurna...dla których?😆

nawet ostatnia akcja z Bąkiewiczem mi nie przeszkadza , a nawet jest za , dla mnie obecny prezydent jest ok . 

Edytowane przez jarecki
  • Confused 1
Opublikowano

Sytuacja i jakość polskich mediów publicznych należy do najgorszych w Unii Europejskiej. Większej presji władz doświadczają tylko media publiczne na Malcie i Węgrzech – wynika z raportu Reporterów bez Granic.

no niemożliwe, przecież to czysta woda :D peowska elita, kwiat niezależnego dziennikarstwa zaciągnięty z tvn i wyborczej

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale jak Pilecki. Przecież Braun powiedział że Auschwitz nie było to nie wiem co Pilecki ujawnił ...

Nawet ten z instytutu Pileckiego powiedział że znalazł się w Oświęcimiu przypadkowo i został wrobiony.

Prezydent USA Roosvelt  jak dostał informacje o mordowaniu żydów od Karskiego  w europie to zapytał jak tam Niemcy traktują konie. Nawet nikt nie wpadł na pomysł zmombardowania obozu czy linii kolejowych

Może faktycznie Braun po części ma racje? Holokaust był ale nie tylko Niemcom był na ręke i każdy miał na to wyjebane?

A smierć takiego  Pileckiego czy tysięce innych wymordowanych przez ubeków często żydowskiego pochodzenia to potwierdza.

Teraz jest taka moda bagatelizowania patriotów i ich czynów.

Ostatnio była obława Augustowska, nawet mojego pradziadka zgarneli ale wypuścili. 

Instytut Pileckiego podał że teść peowskiej gwiazdy tv pełnił tam marginalną role więc chyba wszystko jest ok. Pod jego dowództwem aresztowano tylko 22 osoby z których część zamordowano.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nawet ten z instytutu Pileckiego powiedział że znalazł się w Oświęcimiu przypadkowo i został wrobiony.

Prezydent USA Roosvelt  jak dostał informacje o mordowaniu żydów od Karsmoego  w europie to zapytał jak tam.Niemcy traktują konie. Nawet nikt nie wpadł na pomysł zmombardowania obozu czy linii kolejowych

Może faktycznie Braun po części ma racje? Holokaust był ale nie tylko Niemcom był na ręke i każdy miał na to wyjebane?

A smierć takiego  Pileckiego czy tysięce innych wymordowanych przez ubeków często żydowskiego pochodzenia to potwierdza.

Ostatnio była obława Augustowska, nawet mojego pradziadka zgarneli ale wypuścili. 

Instytut Pileckiego podał że teść peowskiej gwiazdy tv pełnił tam marginalną role więc chyba wszystko kest ok.

Pilecki dał się złapać podczas łapanki, jakby przypadkowo się tam znalazł pewnie szybko by dał nogę stamtąd. Gdyby nie Polski lekarz w obozie to by pewnie tam zmarł bo 2 razy był ciężko chory. 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze za Bodnarem PIS zatęskni . Nitrasa trochę szkoda że odchodzi mógłby zostać bo tam jest sporo pracy do wykonania w obszarze sportu i turystyki 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
4 godziny temu, DTaras napisał(a):

Ile obecnie jest niemca w niemcu? 

w DDR-ach to dużo rosyjskiej krwi jest w takim niemcu, w końcu zwycięzcy geny rozprowadzali...

3 godziny temu, racyl napisał(a):

Szlag i co teraz, ani ze mnie polak, ani unijczyk. Ześ też zestaw dał jeden podobny do drugiego i w sumie tyle wart, że to znani ludzie, nic więcej.

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

a Duda jest dobrym prezydentem ? 

Nie Duda nie jest dobrym prezydentem, ale będą gorsi. Z pewnością

47 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A przedtem była moda by z każdego frajera robić bohatera. Z resztą bufonady i tak jest za dużo w historii jaką przez dekady wbijano do łbów.

Mnie osobiście, aż skręca coroczne wielbienie powstania warszawskiego, pochwała głupoty powinna być zakazana.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

no ten tyz sie nada żeby skutecznie  gonić pisdzielcow 

Już Bodnar miał pogonić a tu...zonk posłuchał Giertycha i reszty peowskich radykałów i jego pogonili zamiast on ich...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

zgadzam się ale życie nie jest idealne i nie da się wszystkiego tak zrobić czy stworzyć tak prawa żęby każdy był zadowolony , obydwaj mamy podobne zdanie na temat LGBT ale czy to znaczy żęby takich zachowań zakazać ? według mnie nie 

oczywiście że nie zakazywać bo tylko idiota może wpaść na pomysł aby zakatarzonemu zabronić kichania  bo to byłby tego typu zakaz

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał(a):

ten niemiecki pachołek to twój kolega? to by wiele wyjaśniało

Skąd taka agresja? To nie uchodzi.🤣

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

...tak tylko z ciekawości...

Był jakiś ...oki.. król, czy też przywódca?

im mniej wiadomo o rzadach takiego ,tym lepszym byl wladca..

tym krajem nigdy dobrze nie dalo sie rzadzic..🤣

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

...kurna...dla których?😆

A zapomniałem...

Pranie majtek babie....to nie jest obowiązek małżeński....

Zapytaj innych jak mi nie wierzysz...😆🤭😆

a pamietasz jeszcze jak sie sciaga ?? ile juz lat tego nie robiles ??

13 minut temu, mirro napisał(a):

znudzilo mu sie bicie niemca po kasku -teraz chce bic innych ..

Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał(a):

Pytałem ile macie dzieci i odpowiedzi nie było...

To prywatna sprawa każdego i gówno ci do tego. Zrymowało się.

Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

no ten tyz sie nada żeby skutecznie  gonić pisdzielcow 

POgonią ale jego, tak jak Bodnarenkę😜

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nawet nikt nie wpadł na pomysł zmombardowania obozu czy linii kolejowych

Na pomysł wpadło kilku ludzi, min żydów, tylko ani amerykańskiemu, ani angielskiemu przywódcy to nie pasowało, stwierdzili że jeśli niemcy wożą pociągami żydów do gazu, to nie wożą żołnierzy i zaopatrzenia na front.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak się czyta nagłówki onetu czy czegoś podobnego to ma sie takie wnioski jak ty

20 minut temu, jacus napisał(a):

Czytasz takie głupoty a potem rzeczywistości nie odróżniasz od lewackich głupot 

• Like 3
Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Image

"Tym, czy i jak ucierpiał żołnierz, nikt się nie zajął – do czasu, aż on sam to wymusił, składając osobiście zawiadomienie o napaści na niego”.

zadowolony? 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, witejus napisał(a):

Na pomysł wpadło kilku ludzi, min żydów, tylko ani amerykańskiemu, ani angielskiemu przywódcy to nie pasowało, stwierdzili że jeśli niemcy wożą pociągami żydów do gazu, to nie wożą żołnierzy i zaopatrzenia na front.

i było to trafne a wynik wojny pokazał że i skuteczne spostrzeżenie

a do tego jak historycznie przydatne bo niebawem sto lat po wojnie a  Niemcy nie otrząsnęły się z odium ludobójców na skalę przemysłową
no może jakieś poeby typu Braunów z Polski usiłują to negować ale czy komuś choćby o takim nazwisku ktoś bodaj minimalnie rozumny poważnie uwierzy?

W dniu 21.07.2025 o 14:00, dysydent napisał(a):

.....

"Odmawiam udziału w tym gorszącym dla mnie widowisku" — napisał w swoim wpisie były prezydent. (wałęsa (po takiej bufonadzie na duże litery nie zasługuje))"

już lepiej żeby milczał a przychodzić przecież i tak nie musi wszak było to zaproszenie a nie wezwanie

a nawet nie wiem czy Kwaśniewski.... ?

no to już wiem
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,32121191,zaprzysiezenie-karola-nawrockiego-co-zrobia-byli-prezydenci.html

z tego wszystkiego okazuje się że najbardziej cywilizowanym w Polsce i to spośród prezydentów jest./.. exkomuch?

"Może w raju jest tak, że każdy prezydent to jest ulubieniec, ale nie żyjemy w raju, żyjemy na ziemi, więc będę, tak - skomentował. "

do tego dowcipniś; na raj się powołuje zdeklarowany ateista? zatem powołuje się na Biblię wszak raj jest mrzonką biblijną xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Bajki piszesz. 

Po pierwsze wysłanie kilku bombowców aby zniszczyć infrastrukture kolejową czy krematoria to żaden koszt czy angażowanie środków w ogólnych tysiącach lotów i milionów zrzucanych bomb. Po prostu mieli na to wyjebane i było to na ręke.

Po drugie żaden żyd nie oskarża Niemców o holokaust itp ponieważ co roku potomkowie  nazioli płacą grube miliardy euro do izraela.

Gdyby Polacy robili tak samo, również problemu oskarżania o antysemityzm by nie było. Kwestia ilości wpłaconych  szekli.

• Like 1
Opublikowano

polscy zydzi gineli poza zasiegiem lotnictwa aliantow. nawet zydow z oswiecimia czy krakowa,wadowic  wywiezli do treblinki czy sobiboru.

wegry byly sojusznikiem hitlera wiec los ich obywateli malo kogo obchodzil. prawie polowa ofiar to byi zydzi wegierscy.

9 godzin temu, racyl napisał(a):

Jak się czyta nagłówki onetu czy czegoś podobnego to ma sie takie wnioski jak ty

Czytasz takie głupoty a potem rzeczywistości nie odróżniasz od lewackich głupot 

a skad ty na wsi zabitej dechami mozesz wiedziec jak wygada rzeczywistosc ??

swiat widzisz na ekranie..

poczytaj o seminarium diecezji czestochowskiej.albo co pisal sp. ks.isakowicz -zalewski 

wpisz sobie parafia drobin. dabrowa gornicza.