Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

to cena za metr kwadratowy ?? za 13,6 tys zrobilem 6 szt 

ja zadnej kontroli nie mialem ale chyba w 2020 robilem .jeszcze do wojewodztwa trzeba bylo jechac a nie w gminie 

nie jestem w domu wiec nie sprawdze ile mnie wyszlo alle sporo drozej. 

2 szybowe to chyba norm nie spelnia ?? tym bardziej jak male kwatery..

corka ma kolo bloku nowy  przystanek mpk ..tylko llini zapomnieli przedluzyc..juz rok stoi nieuzywany ..

za 7800 netto wyszło 5,2 m2

Opublikowano
25 minut temu, jacus napisał(a):

to cena za metr kwadratowy ?? za 13,6 tys zrobilem 6 szt 

ja zadnej kontroli nie mialem ale chyba w 2020 robilem .jeszcze do wojewodztwa trzeba bylo jechac a nie w gminie 

nie jestem w domu wiec nie sprawdze ile mnie wyszlo alle sporo drozej. 

2 szybowe to chyba norm nie spelnia ?? tym bardziej jak male kwatery..

corka ma kolo bloku nowy  przystanek mpk ..tylko llini zapomnieli przedluzyc..juz rok stoi nieuzywany ..

2 szyby raczej norm nie spelni...

Opublikowano (edytowane)

"Dziś w społeczeństwie, a przynajmniej w jego konserwatywnej części jest chęć tworzenia czegoś nowego, nowej wizji dla Polski"
powiedział staruszek który ... ile to już wiosen ma Prezes Kaczyński?

"s-tfu-rca" się qwa znalazł
osiem lat mieli i nic nie stworzyli i nadal ten sam kit że są zdolni do czegokolwiek?

i ma sporą szansę na jeszcze duże poparcie u tłuszczy

https://www.money.pl/gospodarka/pis-juz-szykuje-sie-na-wybory-w-spoleczenstwie-jest-chec-stworzenia-czegos-nowego-7180352516172512a.html

w/g mnie najwyższy czas na "coś nowego" wewn samego PiS czy właściwiej - "kogoś" a wtedy porozmawiamy o przyszłości bo ... albo nie bedę pisał z czym kojarzy mi się przyszłość w powyższym kontekście

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

To co to za zadupie, Polska B?

• Haha 2
Opublikowano

a u ciebie jezdza jakies autobusy  ?? z dwoch stron ulicy masz 3 linie , za skrzyzowaniem ,to nawet nie liczylem bo i trramwajowe dochodza ..

wola batorska-to chyba niedaleko ? w sobote kolejny do nas uciekl ..tyko zeby nie poszedl w slady tomusia i za chwile rozwodu nie bral 😂

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jacus napisał(a):

tyko zeby nie poszedl w slady tomusia i za chwile rozwodu nie bral 😂

Czep się swojej foki pajacusiu w skajce z kontenera PCK ... Chociaż to raczej nie foka a jakiś wieloryb ...

Na śmierdzący kanapkami autobus do Wenecji jakoś uskrobał, ale żeby się ubrać jak cywilizowany człowiek już zabrakło ...

Zwykły dziad małopolski, to że ktoś jest latrynierem na Wawelu nie czyni z niego jaśnie pana ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

sobote kolejny do nas uciekl ..tyko zeby nie poszedl w slady tomusia i za chwile rozwodu nie bral 😂

Do was?

Co mu zaoferowałeś?

Ty ciągle nie rozumiesz że ty po za tym systemem...ciągniesz w dół...nie w górę....

Opublikowano

u ciebie jezdza jakies autobusy  ??

Jeżdżą, tylko mało kto nimi jeździ.

9 minut temu, jacus napisał(a):

dwoch stron ulicy masz 3 linie , za skrzyzowaniem

Na wuj mi 3 linie jak jedną nie ma kto jeździć, nawet stare dziadki mają i jeżdżą samochodami.

Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

"Dziś w społeczeństwie, a przynajmniej w jego konserwatywnej części jest chęć tworzenia czegoś nowego, nowej wizji dla Polski"
powiedział staruszek który ... ile to już wiosen ma Prezes Kaczyński?

"s-tfu-rca" się qwa znalazł
osiem lat mieli i nic nie stworzyli i nadal ten sam kit że są zdolni do czegokolwiek?

i ma sporą szansę na jeszcze duże poparcie u tłuszczy

https://www.money.pl/gospodarka/pis-juz-szykuje-sie-na-wybory-w-spoleczenstwie-jest-chec-stworzenia-czegos-nowego-7180352516172512a.html

w/g mnie najwyższy czas na "coś nowego" wewn samego PiS czy właściwiej - "kogoś" a wtedy porozmawiamy o przyszłości bo ... albo nie bedę pisał z czym kojarzy mi się przyszłość w powyższym kontekście

Tu nie chodzi o to, by cokolwiek "stworzyć" tylko do rwać się do koryta

Kiedyś była taka kreskówka HeMan - "Na potęgę posępnego czerepu, mam władzę!!!"

Dzaduś coraz bardziej przypomina ten posepny czerep, zresztą ten drugi też coraz bardziej przypomina czarownika ze smerfów, nawet ręce tak smao zaciera

Nadzieją jest wyeliminowanie tego duopolu, tylko że alternatywą jest w tej chwili albo banda oszołomów, albo odpryski z głownego nurtu, czyli nic by się nie zmieniło. Nadal nie widać w polskiej polityce ludzi rozsądnych, z jakąś dozą samokrytycyzmu, takich, co odnieśli w życiu sukces. Jak się jakiś pojawi, zaraz reszta stada stara sie go zgnoić i zniszczyć wszelkimi sposobami. Bo nie pasuje do tej bandy oszołomów nastawionych na złodziejstwo.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał(a):

To jakiś nowy fach?🤣

W obecnych czasach podobną funkcję sprawują babcie klozetowe ... Może i niektóre mają jakieś bogatych sąsiadów i mieszkają w bogatej okolicy, ale to nic nie zmienia w ich za***nym i zaszczanym życiu ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

babcie klozetowe ..

Babcia klozetowa, to i dziadek klozetowy, ale to takie pospolite, a ,,latrynier" to tak z francuska brzmi😜

Opublikowano

a rogacz jak brzmi z francuska ??? nawet po francusku nie umiales swojej dogodzic ??? juz przed slubem miales motor ??🤣😂

bezduszna zalozyla juz temat dla impotentow ?? tam bedziecie ekspertami  😂

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jacus napisał(a):

a rogacz jak brzmi z francuska ??? nawet po francusku nie umiales swojej dogodzic ??? juz przed slubem miales motor ??🤣😂

bezduszna zalozyla juz temat dla impotentow ?? tam bedziecie ekspertami  😂

Widocznie szukasz o tym informacji skoro ten temat Cię zainteresował dziadu małopolski xD ja tam nic nie widziałem 

I to nie jest motor cieciu spod budki z piwem tylko motocykl ...

Pożyczył już Ci ktoś te drobne na wakacje ?? Taki nie wiesz czasem gość z Polski A a kilka tysięcy złotych na wyjazd dziad nie ma ...

Widzisz co w gaciach nosisz czy bebzon już całkowicie wszystko zasłania tuczniku ??

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, jahooo napisał(a):

ten drugi też coraz bardziej przypomina czarownika ze smerfów, nawet ręce tak samo zaciera

różni go od Gargamela tylko że ten miliony a tamten miał tylko jednego klakiera

Opublikowano

tomus -nie spinaj sie tak bo twoja slubna w koncu przestanie ci rogi przyprawiac i zostanie nieutulona w zalu wdowa .😂

ogarek -dzisiaj wnuki juz bawiles ??

bezduszna-zakladaj ten temat bo impotenci juz czekaja w blokach..noc idzie a oni jak zwykle samotni.

Opublikowano (edytowane)

tomus -nie spinaj sie tak bo twoja slubna w koncu przestanie ci rogi przyprawiac 

Ale ja się nie spinam, mi się po prostu smiać z Ciebie chce dziadu małopolski ... Jak tam gnój na środku podwórka ?? Sznurki w płocie z palet się nie poprzecierały ??

Może i w twoim otoczeniu jest nowoczesność, nowe budynki, ale dla Ciebie to nic nie zmienia, jak byłeś zwykłym dziadem z cieciówki tak nadal nim jesteś ...

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

tomus -nie spinaj sie tak bo twoja slubna w koncu przestanie ci rogi przyprawiac i zostanie nieutulona w zalu wdowa .😂

ogarek -dzisiaj wnuki juz bawiles ??

bezduszna-zakladaj ten temat bo impotenci juz czekaja w blokach..noc idzie a oni jak zwykle samotni.

Jacek jednak z ciebie to jest bydle, jak ty możesz na forum publicznym tak pisać  🐷...

Opublikowano
W dniu 19.07.2025 o 15:51, DTaras napisał(a):

Co napisałem bez sensu? Zobacz ile jest połączeń WN w kierunku wschodnim. Tych włączonych i tych z których mój region kraju może czerpać bez zawrotki z centralnej Polski. Wydaje Ci się, że coś odkryłeś - jak dotąd niewiem co.

chłopie wybudowana większość w lata 70 współpraca zzsr .. nie które budowali w latach 80 i skoczyli w latach 90 a nie były użytkowane jesteśmy w głębokiej d*pie staliśmy się importerem