Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ty a jak tam przyszywany dziadek z SS? Jego wnuczęta już was nie odwiedzają?

Pochwalić się, że rodzinę odwiedzał SS man to już trzeba być wyjątkowym przygłupem. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał(a):

Dziecko, jak miałem firmę usługowa to nie siedziałem na af codziennie jak dzisiaj

Możesz to sprawdzić

Dla takiego lenia jak ty parę mtg na dzień to kosmos.

czym ? 

10 godzin temu, jacus napisał(a):

Dzisiaj robię prawie 300..

z tego 1/3 zapinanie maszyny czy zona to robi ? 

Opublikowano
10 godzin temu, Takeda napisał(a):

A na co gra Nawrocki?

chyba chce zmusić Tuska do rozmowy lub ładniej to ująć chce rozegrać Tuska , Nawrockiemu też Trump nie przeszkadza w tym planie

10 godzin temu, Takeda napisał(a):

Może Bosak, bo przez ostatnie 2-3 lata zrobił szalony progres, no ale on znów konfa, a nie duopol z szansą na władzę.

malutkimi kroczkami do przodu , najpierw rzady w koalicji .

Opublikowano

ale nic nie zrobiła żęby przeciw działać , PIS miał program 500 plus i jeszcze kilka innych , Tusk wprowadził babciowe , in-witro na które w połowie roku zabrakło kasy , dzieci muszą coraz dłużej czekac na wizyty u specjalistów na NFZ itd .

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

ty jesteś taki manipulator od zawsze? w całym rozwiniętym świecie jest ten trend ale winne KO. słyszysz się?

Jaki k**wa manipulator ? Wystarczy słuchać uważnie i pamiętać to co mówi KO, lewactwo itp

KO i lewactwo za rządów pis latało i opowiadało, że mniej się rodzi dzieci bo nie ma legalnego dostępu do aborcji

Nie słuchasz uważnie co mówią a potem masz problemy 

qw.PNG

Edytowane przez racyl
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz1q napisał(a):

ty jesteś taki manipulator od zawsze? w całym rozwiniętym świecie jest ten trend ale winne KO. słyszysz się?

Dziwnym trafem za KO zapaść zamiast spadać, to się pogłębia, czyli jest jeszcze gorzej, ale jakoś kobiety nie wychodzą manifestować, że im się pogarsza, bo już nie ma pieniędzy z zachodu na manifestacje, bo miały być tylko przeciw PiS

Opublikowano
59 minut temu, piotrek7862 napisał(a):

oj i to nie raz

Coś na papierze czy tylko na gębę?

2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Dziwnym trafem za KO zapaść zamiast spadać, to się pogłębia, czyli jest jeszcze gorzej, ale jakoś kobiety nie wychodzą manifestować, że im się pogarsza, bo już nie ma pieniędzy z zachodu na manifestacje, bo miały być tylko przeciw PiS

Jesteś inteligentny, ale pieprzysz jak potłuczony. Każda duża, znacząca zmiana warunków w jakiejkolwiek sferze życia, czy to społecznego czy gospodarczego, zaczyna przynosić pierwsze efekty po 2-3latach od wprowadzenia. Nigdy nie ma zmian jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.

Co do manifestacji kobiet, to się wyznawcy pisuaru zdecydujcie na jedną wersję, bo jest dwugłos. Kto w końcu inspirował te działania: zachód czy kreml?

Opublikowano
24 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Coś na papierze czy tylko na gębę?

Jesteś inteligentny, ale pieprzysz jak potłuczony. Każda duża, znacząca zmiana warunków w jakiejkolwiek sferze życia, czy to społecznego czy gospodarczego, zaczyna przynosić pierwsze efekty po 2-3latach od wprowadzenia. Nigdy nie ma zmian jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.

Co do manifestacji kobiet, to się wyznawcy pisuaru zdecydujcie na jedną wersję, bo jest dwugłos. Kto w końcu inspirował te działania: zachód czy kreml?

Widzę, że nie rozumiesz , co się kręci w polityce.

Nie wziąłeś pod uwagę, że ten zachód może grać do jednej bramki z Kremlem, zagłosowałeś się, że kiedykolwiek pola latami 1941 do 45 Niemcy byli wrogiem Rosji. Przecież w gestii osłabienia naszego kraju ciągle grają razem, tylko czekając, aby znów oficjalnie ściskać sobie rękę i handlować . 

Co do efektów, liczba urodzeń to efekt oczekiwań, a nie realnych wyników, spadek po dwóch latach obecnej ekipy pokazuje, że ludzie młodzi nie mieli żadnej nadziei na poprawę w kraju i dalej nie mają, to są skutki rządów tak zwanych pseudoloberalow.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak to kolega wyżej napisał że są efekty po 2-3 latach czyli efekt uśmiechniętej koalicji nie działa 😄

6 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Oczywiście, jestem ślepy i głuchy. Jedynie jaśnie oświeceni pisowcy wiedzą, co w trawie piszczy. W dwa lata ma nastąpić poprawa dzietności? A podobno to ja nie rozumiem. Bez odbioru.

A co KO-cy zrobili dla poprawy dzietności przez te 2 lata ? 😄

Sam napisałeś że zmiany mamy po 2-3 latach więc kto tu jest nie rozumny 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
9 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Oczywiście, jestem ślepy i głuchy. Jedynie jaśnie oświeceni pisowcy wiedzą, co w trawie piszczy. W dwa lata ma nastąpić poprawa dzietności? A podobno to ja nie rozumiem. Bez odbioru.

Tuż po drugiej wojnie ludzie uwierzyli, że będzie lepiej. Czasy były siermiężne, nie było dachu nad głową i panował głód, ale dzieci się rodziły. Była nadzieja, że wkrótce będzie lepiej. Dziś już nie ma takiej nadziei, za rządów KO nie ma stabilizacji urodzeń, jest zapaść. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jahooo napisał(a):

Była nadzieja, że wkrótce będzie lepiej. Dziś już nie ma takiej nadziei, za rządów KO nie ma stabilizacji urodzeń, jest zapaść. 

Tej nadziei nie ma już od 15 lat ... Chociaż tej nadziei to chyba bardziej nie ma z tego powodu że ludzie oczekują zbyt wiele ... Mieszkanie na własność, dwa samochody, jakaś budowa i to wszystko najlepiej przed 30-tką, a i jeszcze żeby w pracy było lekko i płacili za leżenie ... Wszelkiego rodzaju media generują pęd za "lepszym" życiem i na siłę pokazują że ciągle Ci czegoś brakuje ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
5 minut temu, jahooo napisał(a):

Tuż po drugiej wojnie ludzie uwierzyli, że będzie lepiej. Czasy były siermiężne, nie było dachu nad głową i panował głód, ale dzieci się rodziły. Była nadzieja, że wkrótce będzie lepiej. Dziś już nie ma takiej nadziei, za rządów KO nie ma stabilizacji urodzeń, jest zapaść. 

Jak Ty chcesz porównywać dawne czasy do obecnych. 

W dawnych czasach kobiety nie pracowały tyle co teraz a co za tym idzie nie w głowie nawet im było równouprawnienie.

Pieniądze oczywiście ważne ale teraz kobiety chcą pracować zawodowo i robić karierę 

Dodatkowo obrzydzana jest posiadanie dzieci, rodziny w mediach 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jahooo napisał(a):

Nie wziąłeś pod uwagę, że ten zachód może grać do jednej bramki z Kremlem

Mój Boże; że aż takie oczywistości trzeba tłumaczyć głupim polaczynom.
Oczywiście że zachód gra z rosją krajami bez których stał się właśnie tym zachodem zanim się przyczołgały gdy rosja na tyle zdziadziała że nie zdołała swojej chudoby upilnować.

Ja już nie mam siły tego kolejny raz tłumaczyć co sama Historia przecież pokazuje i kolejny raz się przecież powtarza; samotność Polski wobec hitlera i stalina a tym razem na przykładzie Ukrainy. Zachód wpadł w panikę po rozpadzie sowietów że będzie miał nie jedną potęgę nuklearną a dwie przeciwko być może i sobie to obiecał Ukraińcom wszystko o co prosili a nawet nie prosili aby tylko oddała ... no przecież nie muszę dalej opisywać Historii najnowszej.
Czy po to szkopy żabojady a i makaroniarze a jankesi przyklepali i wpuścili kraje posowieckie do swoich bloków by te kraje miały coś do powiedzenia w tych blokach czy po to by mieć nad nimi kontrolę i za wysokim podnoszeniem ryja nie rozwaliły pojałtańskjiego porządku w którym rosja nawaliła i nie potrafiła upilnować swojego ochłapu jaki tam dostała i ten ochłap mógł mieć ambicje na samodzielną politykę jednako nieprzyjemną dla rosji jak i tego zachodu i przecież z grubsza porządek pojałtański nadal obowiązuje bo co robią kacapy jeszcze w Królewcu czy dla innych Königsberg-u czy ukry we Lwowie że o Polakach w Breslau że o Stettin tym bardziej wypada wspomnieć a i szkoda fatygi przykładami z obecnej białorusi i Litwy rzucać?

Czy zachód postrzega atak rosji na ukrów jako rewizjonizm? Padło bodaj raz takie określenie z któregoś ze szczekaczy zachodnich?

To nie rosja jest obecnie największym zagrożeniem dla germańskich i innych pogermańskich pomiotów jak anglosasi, frankowie a i skandynawskie plemionka te z tego pnia i dla nich wszystkich jakaś słowiańszczyzna może i kiedyś była realnym zagrożeniem ale teraz z gospodarczego siodła te rody niemieckie brytolskie, jankeskie ich odpowiedniki i nie wszystko wiem kto jeszcze z germańskiej kultury jest obecnie śmiertelnie zagrożony przez Azjatów a nie jakąś spsiałą rosję po której tylko jeszcze co nieco broni jądrowej zostało co niedordzewiała po dawnej potędze. 
Germański zachód usiłuje przekonać rosję kto jest współnym zagrożeniem i zachodu i rosji i coraz bliżej dnia gdy na tacy w geście dobrej woli ten zachód kolejny raz wystawi "prezent ślubny" tej rosji tylko za to by za obcego chinola nie poszła i tym prezentem jest właśnie teraz Ukraina w wydaniu Trumpa a niebawem.... 

........

Powtarzam jeszcze raz - w Polsce nie było, nie ma i nie będzie energetyki jądrowej jak i nie będzie samodzielnie sprawczego kapitału gospodarczego a co za tym idzie i militarnego jeśli nie zaistnieją przesłanki aby przestali tu rządzić germańscy wasale pokroju choćby i Tuska czy moskiewqscy pokroju Millerów, Kwaśniewskich a zapewne i braunów co te brauny bardzie nawet pasują do obecnego oblicza ustrojowego rosji

a dlatego to jest w tym wykropkowanym bo za dużo tego i nie chciało mi się pisać ale kto dość rozgarnięty ten sam już dawno wie - dlaczego.

p.s.
tylko nie wspominajcie mi tu kto o tych ofermach Kaczyńskich bo opie..olę ;)
ginąć w samobójczych "aktach modlitewno zadusznych" czy nie wyczyścić kraju z syfu pokomuszego i progermańskiej wasalni gdy się ma pełnię władzy na inne miano nie zasługuje.

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

To nie rosja jest obecnie największym zagrożeniem dla germańskich i innych pogermańskich pomiotów

na razie to zagrożęniem są oni samym sobie   i to jest niebzpieczne dla otoczenia 

22 minuty temu, racyl napisał(a):

Rzucą jak dostaną kasę za siedzenie i jakieś lokum .

ale to facet powinien zadbać o finanse 

Edytowane przez jarecki
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v