Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie paliwo po 5,19, gdzie 60 tys. wolne od podatku, gdzie lekarze dzwoniący do pacjentów?

Za miesiąc dwa lata rządów Koalicji Oszustów, ani paliwa po 5,19, ani 60 tys. wolnych od podatku, nie wspominając o innych ,,konkretach" Cóż szkodzi obiecać.06_1763237020_814149.jpg

Opublikowano
15 minut temu, witejus napisał(a):

Co tam w dziesięciu, idźmy dalej, w każdym powiatowym mieście metro.😆

14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

U nas jest, ale tylko jedna stacja xD 

jak by połączyć tramwaje z miejscowymi zjazdami pod ziemie to by zle nie było i pomysł wcale nie głupi gdzie się da górą newralgiczne skrzyżowania dołem 

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

jak by połączyć tramwaje z miejscowymi zjazdami pod ziemie to by zle nie było i pomysł wcale nie głupi gdzie się da górą newralgiczne skrzyżowania dołem 

W Poznaniu mają fajną sieć takich szybkich tramwai, co pod drogami jadą ;) 

Opublikowano (edytowane)

w kilku miastach europejskich też , w miastach od 500 tys . mieszkańców miało by to sens , nieraz na pozór głupie pomysły są sensowne 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

w kilku miastach europejskich też , w miastach od 500 tys . mieszkańców miało by to sens , nieraz na pozór głupie pomysły są sensowne 

Tam w centrum tego chyba nie ma, jadą już normalnie po drogach, ale z osiedli oddalonych od centrum do centrum się tym fajnie, szybko dojeżdża, to taki mix pociągu i tramwaju bym powiedział.

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Mam nadzieję że nie popierasz tych poj...nych protestów Rolniczych ?. Protesty to zło . Chłop chce żeby do wszystkiego mu dopłacać a takiego H...a .

protesty same w sobie nie są ni złem ni dobrem; to jedna z form presji na środowisko i jeśli są jacyś inni na tyle głupi że te dopłaty dają to ocena tych protestów zależy od punktu widzenia.
a czy dało by się sektor żywnościowy uchronić bez dopłat przed oscylacjami rynkowymi tego nie wiem i nie tylko ja nie wiem to i nikt nie odważy się sprawdzać póki jest z czego dopłacać do rolnictwa

przekroczy chłopstwo granicę szkodliwości tych protestów to inni jacyś się na tyle wqrwią że porozwalają te traktory czy czym tam który na te zbiegowiska przyjedzie ale widocznie jeszcze aż tak reszcie te protesty nie przeszkadzają i se są

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Podobno 36 lat temu Wałęsa obalił komunizm w Polsce, a dziś drugą osobą w państwie jest... KOMUNISTA! Co poszło nie Coposzłonietak? tak? PeiG區a駅anja3手a麗睫 Stanu Polska Racja”

Przeciez to ewidentna wina PiS. Nawet tego nie potrafili przeprowadzić. Czyli siebie tez zdekomunizować.😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Pisowskie debile już zapomniały jak głosowały na SLD i Kwaśniewskiego..

To ten sam lumpenproletariacki elektorat 

6 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Trochę opacznie chyba zrozumiałem może...

...ale że złem to powinno się walczyć, a nie....

...czyli nie chce pieniędzy, to jestem niezależny....🤭

....no to żem z rana....wydedukował....😆

Ja jestem zależnym i złym człowiekiem..podać wam numer konta?

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, witejus napisał(a):

Co tam w dziesięciu, idźmy dalej, w każdym powiatowym mieście metro.😆

Jak to obiecywał to se nawet pomyślałem. W 10 powiatowych to by wyszło finansowo tyle co w jednej Warszawie. Ekonomicznie nie uzasadnione ale jak najbardziej w powiatowych było by do zrealizowania.😄

5 godzin temu, witejus napisał(a):

Gdzie paliwo po 5,19, gdzie 60 tys. wolne od podatku, gdzie lekarze dzwoniący do pacjentów?

Za miesiąc dwa lata rządów Koalicji Oszustów, ani paliwa po 5,19, ani 60 tys. wolnych od podatku, nie wspominając o innych ,,konkretach" Cóż szkodzi obiecać.

Lekarze dzwoniący do pacjentów to był wynalazek pis który niestety nie działał zbyt dobrze Natomiast co do reszty to teraz macie swoje obietnice. W kampanii obiecać łatwo teraz i Nawrocki się przekonał że zrealizować trudniej. Teraz mogą sobie z Tuskiem powiedzieć cóż szkodzi obiecać 

4 godziny temu, witejus napisał(a):

Aby był tańszy prąd, wpierwej musi stanieć paliwo.

Paliwo za Tuska było poniżej 6 więc teraz musi stanieć prąd od Nawrockiego..😄

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Paliwo za Tuska było poniżej 6 więc teraz musi stanieć prąd od Nawrockiego..😄

Przecież ma najtańszy prąd z możliwych w Pałacu Prezydenckim i bez ograniczeń.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@mirro zgadzasz się z tym ? chce to wrzucić do mojej książki

Moje wnioski z przedstawionego czytelnikom materiału są takie, że po ponad 100 latach technika wojskowa zatoczyła koło i wróciła do punktu wyjścia. Wojna na Ukrainie znowu toczy się w okopach, gdzie błoto i choroby zabijają równie skutecznie co kule. Bogiem wojny nadal jest artyleria, głównie ciężka, a na zdobycie każdych 100 metrów terenu trzeba zużyć tysiące pocisków. Żołnierze kryją się w zadaszonych okopach, takich samych, jakie budowali saperzy armii carskiej. Tym razem mają one chronić nie tylko przed odłamkami, ale również przed dronami. Zdobycie najeżonych bronią umocnień znów kosztuje życie tysięcy żołnierzy, każdy szturm to krwawa jatka jak w 1915 roku. Nadal najtańsze w ogólnym rozrachunku wojny jest ludzkie życie, tańsze niż pociski, rakiety , samoloty i czołgi. Mam nadzieję, że nie przyjdzie nam testować nigdy życia w okopach, na froncie. Wystarczy na naszej ziemi cmentarzy z trzech wojen 

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
53 minuty temu, jahooo napisał(a):

zgadzasz się z tym ?

Iiiiii tak, i nie. Okopy zadaszone nie chronią przed dronami a jeśli dron se nie radzi, to rozpoznawczy na bank spowoduje artylerię w to miejsce. Życie ludzkie faktycznie jest najtańsze a wydaniu ruskim nic nie warte.

Godzinę temu, witejus napisał(a):

Hołownia należy do PIS?

Yyyyyy do mnie nikt nie dzwonił.

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „WP Iran zasiewa chmury. Tak walczy Z suszą Link ហ komentarzu”

a podobno klimat się zmienia , już kolejny kraj co sie przyznał 

4 godziny temu, jacus napisał(a):

Pisowskie debile już zapomniały jak głosowały na SLD i Kwaśniewskiego..

To ten sam lumpenproletariacki elektorat 

źródło sok z buraka .. brak mózgu brak samodzielnego myślenia  

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Iiiiii tak, i nie. Okopy zadaszone nie chronią przed dronami a jeśli dron se nie radzi, to rozpoznawczy na bank spowoduje artylerię w to miejsce. Życie ludzkie faktycznie jest najtańsze a wydaniu ruskim nic nie warte.

Yyyyyy do mnie nikt nie dzwonił.

jednak daszek utrudnia obserwację i granat samoróbka na łeb nie spadnie, przed wszytskim nigdy nie chronił, ciężki pocisk zamieni w mielonkę nawet pół metra żelbetonu - jeśli jest po co strzelać

Opublikowano

w iranie możę być ewakuacja stolicy bo wody brakuje jak to mówią ,, łysy brzytwy sie chwyta '' 

3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „WP Iran zasiewa chmury. Tak walczy Z suszą Link ហ komentarzu”

a podobno klimat się zmienia , już kolejny kraj co sie przyznał