Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A dlaczego ruska onuca ?? Tam nic nie ma że Białorusini powiedzieli czyje to drony ??? Może najpierw je wystrzelili a potem jak zobaczyli, że pomyliły kurs to ostrzegali, bo zamiast na Lwów to na Lublin poleciały ...

Może...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mnie akurat nie obchodzi ale jak dla ciebie to może sprawdzi.

Taaak, wcale Cię to nie obchodzi, to po uja o tym piszesz na publicznym forum i rozpowiadasz ?? Plociuch śmierdzący jesteś ...

Ja wiem jedno, jak spotykam kogoś takiego jak ty to wiem że nic poważnego powiedzieć komuś takiemu nie można ... Chyba, że jako test jak szybko informacja rozejdzie się po całej gminie i powiecie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Szczerze, mam to gdzie światło nie dochodzi, nie interesują mnie takie informacje, są mi zwyczajnie niepotrzebne, ale takie plociuchy jak ty się tym podniecają i rozpowiadają ...

To nie czytaj albo przynajmniej nie komentuj. Proste jak budowa cepa. Wiesz jak wygląda cep?

Ja staram się nie kontrolować wypowiedzi czubka z Choroszczy czy sexmestera z pod Krakowa bo mam na nich wyjebongo. Nie obraże się jak będzięsz miał na mnie.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaak, wcale Cię to nie obchodzi, to po uja o tym piszesz na publicznym forum i rozpowiadasz ?? Plociuch śmierdzący jesteś ...

Śmierdzi to bobowymi pierdami. Pisze co chce i kiedy chce tak jak inni piszą łącznie z tobą. Np Siedzisz liczysz ludzi jadących rano do kościoła i jak chcesz to licz.  Czy piszesz o innych. Mam na to wyjebane.

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Do szczęścia malutko potrzeba...😆

Proste jak 2x2. Nie?

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

A, to jeszcze jeden patyk do mrowiska

Białoruś ostrzegła Polskę. Gen. Kukuła: To wyprzedzenie było pomocne - Bankier.pl https://share.google/eYa5yAf7fvDg03sAg

Dopytywany o godzinę ostrzeżenia, powiedział, że „to wyprzedzenie było pomocne dla nas”. Podkreślił, że to było zaskakujące, że Białoruś, która eskaluje mocno sytuację na granicy lądowej, zdecydowała się na tego typu współpracę. „Ale nie odrzuciliśmy jej” - powiedział.Jak dodał, nasza odpowiedź była pozytywna, czyli przekazaliśmy Białorusi dane o obiektach kierujących się w ich stronę

🤣 to w końcu kto kogo?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Proste jak 2x2. Nie

Jasne...

Dobra, bo widzę że się zdenerwowałeś...

Nie było to moim zamiarem...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak naród głupi to robi pierdolnik ... Mądry naród wierzy w komunikaty własnego wojska i nic więcej nie potrzebuje ...

Należy  słuchać zgoda...

Pytanie miałeś kiedyś styczność z Wojskiem ? Uważasz że opinia publiczna otrzymuje 100% informacji dotyczących różnych wydarzeń incydentów militarnych? Jest tu na AF któryś wojskowy, niech się wypowie krótkim zdaniem na ten temat . 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Śmierdzi to bobowymi pierdami. Pisze co chce i kiedy chce tak jak inni piszą łącznie z tobą. Np Siedzisz liczysz ludzi jadących rano do kościoła i jak chcesz to licz.  Czy piszesz o innych. Mam na to wyjebane.

A ja mam prawo nazwać Cię plociuchem ?? I coś Ci nie pasuje ?? Możesz sobie iść jak nie pasuje ...

Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Pytanie miałeś kiedyś styczność z Wojskiem ? Uważasz że opinia publiczna otrzymuje 100% informacji dotyczących różnych wydarzeń incydentów militarnych? Jest tu na AF któryś wojskowy, niech się wypowie krótkim zdaniem na ten temat . 

Informacja publiczna nie dostaje 100% informacji bo ich nie potrzebuje. Dostawać powinna tyle aby sytuacja była w miarę wyjaśniona i by nie siać paniki ... Prosty komunikat w stylu "Był nalot rosyjskich dronów, zabezpieczyliśmy nasze niebo, nikomu nic się nie stało, możecie spać spokojnie" powinien zwykłym obywatelom wystarczyć do szczęścia ...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Dopytywany o godzinę ostrzeżenia, powiedział, że „to wyprzedzenie było pomocne dla nas”. Podkreślił, że to było zaskakujące, że Białoruś, która eskaluje mocno sytuację na granicy lądowej, zdecydowała się na tego typu współpracę. „Ale nie odrzuciliśmy jej” - powiedział.Jak dodał, nasza odpowiedź była pozytywna, czyli przekazaliśmy Białorusi dane o obiektach kierujących się w ich stronę

🤣 to w końcu kto kogo?

Trzeba troszkę czasu...pamiętasz jak rakieta w Przewodowie z ,,Rosji " naszych zabiła? 

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

dotyczących różnych wydarzeń incydentów militarnych?

Incydent militarny to jest np kiedy bateria artylerii Pakistanu rozkurwi "omyłkowo" w górach indyjski patrol. No mysleli że to przemytnicy. Wtedy Bateria artylerii indyjskiej omyłkowo ostrzela obozowisko piechoty pakistańskiej. Oczywiście cały czas wszyscy krzyczą "przerwij ogień" ale pociski już poszły. Potem policzą poległych i jak ilość jest w miarę wyrównana, to wracają do stanu początkowego.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale czy ktoś wymaga byś to zrozumiał?

No nie wydaje mi się....🤭

Mój pragmatyczny umysł nawet tego nie próbował i nie zamierza.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

A skąd oni maja wiedzieć gdzie poleci dron który maja na swoim niebie? Trasy lotów dronów im ruscy przesyłają? Tłumaczenie dla inteletualnie ułomnych. 

jaki kurs obrały drony wiedziała Ukraina , Wiedziała Białoruś bo nas ostrzegała , i wiedziała Polska bo wymieniła informacje z Białorusią na temat dronów , nawet Kukuła w TV sie zapętlił jak redaktorka nadbąkneła ze te informacje było znane na godziny przed uderzeniem :) .Radary działają , każdy widział co się dzieje a doszło do takiej komproitacji ze rzekomo wroga Białoruś nas ostrzegła a Ukraińce nie . Jest nawet teoria że ukraińcy zakłucili drony systemem pokrowa i drony nie mogły zrobić zwrotu na wschód ale to tylko nieliczni o tym mówią . Taki system posiada UE o ile pamiętam to chyba 0249 do przejmowania dronów ale tu chodzi o to by kupić niemiecki :) . Nie mniej dalej wszystko bez sensu jak nam będą ukraińcy robić Przewodowy czy inne dywersje . Jest takie powiedzenie ze najgorszy jest domowy złodziej bo go nigdy nie upilnujesz . Tak samo jest z przyjacielami co robią niedzwiedzie przysługi .Boże chroń nas od fałszywych przyjaciół bo z wrogami poradzę sobie sam.

Opublikowano
2 minuty temu, marks50 napisał(a):

Jest nawet teoria że ukraińcy zakłucili drony systemem pokrowa i drony nie mogły zrobić zwrotu na wschód ale to tylko nieliczni o tym mówią

Rosjanie to powiedzieli dość szybko po ataku. czyli przyznali że drony były ich.