Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, witejus napisał(a):

W  czym i dla kogo pożyteczny? Z tym pożytecznym toś przesadził.

oj chyba nie słyszałeś o tym jeszcze pożyteczny idiota to każdy wyborca rudego , nie przyjmuje faktów a myślą za niego media 

7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tobie wyszło, że normalny człowiek jest jak zwierzak bo nie ma odchyleń tak jak zwierzaki nie mają 

spokojnie masz większe odchylenia nawet zwierzę ci nie dorówna 

19 minut temu, Leszy napisał(a):

Co Cię czyjeś d*py interesują? Kto normalny ciągle o tym gada i rozmyśla? 

lgbt  pedały i reszta debilstwa lewicowego chce wszystkich pouczać 

• Haha 1
Opublikowano
52 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie promuj durnoty.

Gdzie ja promuje durnote. Nie mówiąc jak chrześcijanką a przede wszystkim jak Biblia głosi. Matkooo nie wiedziałam że trzeba mieć tylko jeden punkt widzenia. Trzeba myśleć pod względem tego co sama uważam za dobre i źle a nie to co ktoś kiedyś wyznaczył jako dobro i zło. 

Druga sprawa Biblia nie jest tak ważna jak Konstytucja i własne przekonania. W Konstytucji jest jasno powiedziane jesteśmy różni wszyscy nie ma lepszych i gorszych. Każdego trzeba szanować a nie tylko co poniektórych. Wiem że to i tak do ciebie nie dojdzie z powodu tego że jesteś za cienki na takie rozumowanie świata ale tak jest on skonstruowany że jest różnorodność. 

Ty tylko coraz to bardziej w swoje przekonanie idziesz w zapartę. 

Opublikowano

"Biedroń, ty k***o je***a”. Kazik nie wytrzymał, opublikował piosenkę

https://dorzeczy.pl/opinie/775875/kazik-publikuje-wulgarna-piosenke-bedziesz-wisial-biedron.html?fbclid=IwY2xjawMqgpVleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBPdUgweFVnWWx4azFLWTZSAR6HZnmmIzUbWFySYwcklqmxmOQR-Xv56mb1SRj9y8wg9xbBC73fHacFqnIqBw_aem_s0j5ZAKYBxYtHDGIB-E1kA

10 godzin temu, dysydent napisał(a):

kolejny raz "rozbił się niezidentyfikowany obiekt"

UFO ? ale ten kraj szybko się rozwija dzięki Donaldowi  jesteśmy jak w USA a lubuskie czy Mazowsze prawie jak   Roswell

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał(a):

UFO ? ale ten kraj szybko się rozwija dzięki Donaldowi  jesteśmy jak w USA a lubuskie czy Mazowsze

Lubelskie lebrze jeden, lubelskie.

Opublikowano
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Druga sprawa Biblia nie jest tak ważna jak Konstytucja i własne przekonania. W Konstytucji jest jasno powiedziane jesteśmy różni wszyscy nie ma lepszych i gorszych. 

Tak...! Znieść oceny w szkole, zaprzestać organizacji wszelkich zawodów sportowych - wszyscy są równi .😁👍

Opublikowano
24 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale widziałeś żeby któryś wsadził drugiemu w d*pę ? 

Nie myśl o tym za dużo, ale czasami sobie obciągają. 😅

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
58 minut temu, Desperado napisał(a):

Naród z odchyleniami nie ma racji bytu. Człowiek ma rozum i nie powinien być głupszy od zwierząt.

Naród to ludzie bez niego sam by się wykończył. Jednocześnie trzeba powiedzieć że czasie wyborów nie ma podziału oprócz przynależności partyjnej. ( Wybory nie widzą czy to jest homoseksualista, religijność jesteś obywatelem głosujesz na co chcesz) Mamy demokrację a nie coś innego. 

Jeśli idąc twoim tokiem myślenia w państwie powinny być podziały na ludzi hetero, homoseksualistów, religijność a przedewszystkim na emigrantów i imigrantów. 

Trzeba wszystkich rozdzielić zrobić podział zamknąć w obozach aby każdy był określony tak jak było kiedyś. 

Tak nie będzie o tym możesz sobie tylko pomarzyć w swojej wyobraźni nigdzie indziej. 

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Trzeba wszystkich rozdzielić zrobić podział zamknąć w obozach aby każdy był określony tak jak było kiedyś

Niepotrzebnych rozstrzelać...😢

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Tak...! Znieść oceny w szkole, zaprzestać organizacji wszelkich zawodów sportowych - wszyscy są równi .😁👍

W tym co pisałam nie myślałam o tym co ty. W tym temacie o czym ty myślisz nigdy nie powinno być równości. Tutaj chodzi o wykształcenie młodych ludzi. 

W sporcie zawsze będą podziały bo muszą być tak jest i będzie nie wyobrażam sobie aby kobieta z mężczyzną rywalizowali. 

Jeśli jednak chodzi o to co Desperado chce uzmysłowić nam i narzuci to jest zupełnie inny temat z tym nigdy się nie zgodzę. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
22 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Rowni, bo mogą wystartować....

Kto wygra i dalej przejdzie ..to już co innego...

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kochaj bliźniego jak siebie samego....🤭

A kochaj się ile chcesz z tęczowymi, co mnie to interesuje. Jak to polubiłeś.    xD Co innego nazywanie sprawy po imieniu, a nie chowanie pod dywan jak ty to robisz, żeby aby złapać poklask.

Opublikowano
48 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale widziałeś żeby któryś wsadził drugiemu w d*pę ? 

i do pyska lub nosa 

20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

głodnych bezrobotnymi  nakarmić 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

a nie chowanie pod dywan jak ty to robisz, żeby aby złapać poklask

By mnie poklask interesował, to bym popierał twoje chore wizje świata....

Czyli strzelanie w plecy dezerterom, donoszenie na innych....i jedynie twoja udawaną wiarę pseudo katolika...

Dawno zauważyłem że szatan tobą kieruje....

APAGE....

ja się nie dam...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak było kiedyś pamiętasz taka postać jak Hitler on uważał że tylko blondyni o niebieskich oczach mogą być tylko na tym świecie. Resztę należy zniszczyć. Przypominam ci to tylko że kiedyś tak było. Wiadomo co z nim się stało. Desperado jest jak ten Hitler jedni tylko się liczą. 

Opublikowano
22 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Naród to ludzie bez niego sam by się wykończył. Jednocześnie trzeba powiedzieć że czasie wyborów nie ma podziału oprócz przynależności partyjnej. ( Wybory nie widzą czy to jest homoseksualista, religijność jesteś obywatelem głosujesz na co chcesz) Mamy demokrację a nie coś innego. 

Tylko powiedz jak pogodzić że ktoś ma jakieś zasady moralne, pomijając już fakt wiary, a głosuje na ludzi z pewnymi odchyleniami, przecież to jasne że taki po wyborze będzie promował dalej swoje poglądy, ja to pogodzić z własnym sumieniem mądralo, bo ja tego nie rozumiem.

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

pamiętasz taka postać jak Hitler on uważał

O masz....tak mi się wydawało że był już ktoś taki jak Desperado...

Ci którzy mu nie odpowiadali ideologicznie....kilim...

Też głosił tezę o podludziach...

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

By mnie poklask interesował, to bym popierał twoje chore wizje świata....

Czyli strzelanie w plecy dezerterom, donoszenie na innych....i jedynie twoja udawaną wiarę pseudo katolika...

Dawno zauważyłem że szatan tobą kieruje....

APAGE....

ja się nie dam...

no bo ciebie szatan dawno opanował i pier**li*z jak potłuczona chorągiewka, pod postacią zasad wiary, próbujesz uciszać i ośmieszać tych co mają zdrowe zasady, tak robi właśnie szatan by wprowadzać zło jako normę, ty nie masz żadnych zasad, jedynie na potrzeby chwili.  xD

46 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Druga sprawa Biblia nie jest tak ważna jak Konstytucja i własne przekonania. W Konstytucji jest jasno powiedziane jesteśmy różni wszyscy nie ma lepszych i gorszych.

No chyba dla takiej ateistki jak ty, co też się obraziłaś na Pana Boga że chłopa nie znalazłaś?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Desperado napisał(a):

no bo ciebie szatan dawno opanował

O nie...nie dam się tobie wkręcić....o nie...

Ty masz swoje własne zasady...

Nic to wspólnego z wiarą nie ma...

Załóż własny kościół...myślę że znajdziesz kilku takich innowierców jak ty...

Sporo ludzi żyje nienawiścią...tak jak ty...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

mi nie musisz, ale niestety szatanowi się dałeś, bo inaczej byś nie wyśmiewał się ze zdrowych zasad.

Próbujesz go przeciągnąć na swoją stronę Lucyferku ?? xD 

Opublikowano
51 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Druga sprawa Biblia nie jest tak ważna jak Konstytucja i własne przekonania. W Konstytucji jest jasno powiedziane jesteśmy różni wszyscy nie ma lepszych i gorszych. Każdego trzeba szanować a nie tylko co poniektórych. Wiem że to i tak do ciebie nie dojdzie z powodu tego że jesteś za cienki na takie rozumowanie świata ale tak jest on skonstruowany że jest różnorodność. 

Ty tylko coraz to bardziej w swoje przekonanie idziesz w zapartę. 

lalallalala serio ? 

to teraz as z rękawa w konstytucji składa się przysięga na boga  

Przysięga może być złożona z dodaniem zdania "Tak mi dopomóż Bóg

Teraz, Roman176 napisał(a):

lalallalala serio ? 

to teraz as z rękawa w konstytucji składa się przysięga na boga  

Przysięga  złożona z dodaniem zdania "Tak mi dopomóż Bóg