Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Z autopsji radzisz? Chyba ci puściły. Piszesz poniżej o swoim tekście, ze to propaganda. Zagotowałeś się doktorze bulgot. 

poproś kogoś mądrzejszego żeby ci wytłumaczył o co chodzi

zobacz to 

Image

plaaaaaaaaaask!

znowu szmatą w ryj :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ale musi cię twarz zboleć tyle tą szmatą po tym ryju dodałeś dzisiaj. Aż zacząłeś swoje wpisy propaganda nazywać. Jeszcze raz ci napisze mnie nie interesują. jakieś twoje dyrdymały. To co wkleiłeś to nawet nie wiadomo czyje to słowa można się domyślać jedynie. A Obecne działania samej Pełczyńskiej to nawet Tuska średnio usatysfakcjonowały co sam przyznał. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

te tereny raczej mialy luzny zwiazek z chinami

W XIX wieku Imperium Rosyjskie odebrało Chinom 1,5 mln km² nadgranicznej ziemi. Obecnie tereny te stanowią Kraj Nadmorski, część Kraju Chabarowskiego, Żydowski Obwód Autonomiczny, oraz Obwód amurski a także wschodnią część współczesnego Kazachstanu.                to tak na szybko z gogla 

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Może zaproponuj z kim wtedy.

Lepiej nie mieć sojusznika i żyć realiami, niż żyć marzeniami które się nie spełnią ... Patrząc na to jak samoopalacz liże Putina po jajach to dobrze będzie jak ruskie wojska się zatrzymają na Odrze xD 

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał(a):

chyba pol strony 😂 i to niecale...

jakos normalni rolnicy nie maja problemu z pisaniem -tylko takie asy jak ty..

Ty masz problem sam ze sobą. Nie chcesz powiedzieć po co ci słoma skoro nie masz hodowli ani czym pryskałeś, że ci zieleniny przepuściło a interesujesz się czyimś życiem prywatnym. Czas się leczyć na nogi bo na głowę za późno wsioku.

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Przecież napisałem to w jednym prostym zdaniu.

Biden był słaby ale Trump tez nic dobrego ani dla świata ani tym bardziej dla USA nie zrobił. Wyrzucił trochę imigrantów ale od tego zwykłemu Amerykaninowi nie bezie lepiej. 

Dajcie już spokój z tym kpo to zgrana płyta. 

- Program napisał pis widać tam ich złodziejski gen by rozdać pieniądze jak popadło. W jednej z komisji zasiadał mąż Beaty Szydło. 

- Obecna minister nie poprawiła tego programu, olała temat. Powinna podać się do dymisji. Tutaj akurat pis i po nabroili razem z tym kpo i tam żadnej afery nie ma bo kasę wzięli beneficjenci zgodnie z regulaminem który napisał pis a nie poprawiło go obecne ministerstwo.

Idole to robisz z siebie zawsze ty. Wytłumaczyłem dlaczego padło określenie na wniosek strony amerykańskiej. Ty jak zwykle nie rozumiesz Urban jak cię tu nazywają. Kancelaria Nawrockiego wybłagała to u amerykanów i dlatego zmiana przedstawiciela Polski nastąpiła o północy kilka godzin przed spotkaniem Gdyby Nawrocki miał być reprezentantem nic nie trzeba było by zmieniać o północy bo wiadomo o tym było by od kilku dni. Takie spotkania np uczestników ustala się kilka dni przed gamoniu a nie o północy kilka godzin przed. 

Przydacz wie, że wycieli świński numer rządowi i dlatego tłumaczenia, że uzgadniali z MSZ itd. 

Czyli Tusku odsunął Pis od władzy i dalej prowadzi jego politykę. Bareja miałby pole do popisu.

Odnośnie wideokonferencji patrz niżej i nie siej dezinformacji.

3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Czyli całe to spotkanie z którego Nawrocki wyrzucił Tuska psu na budę było. Przynajmniej nie będziecie z Tuska się śmiali, ze g załatwił. 

Już widzieliśmy tą "potęgę" w wagonie drugiej klasy 🤣.

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

nawet to szambo manipulacji informacyjnej podało że jankesy z Tuskiem "nie chcą gadać" tylko z Nawrockim

zatem ze dwie strony tego tematu przepychanek o to czy pociąg do Berlina będzie tylko pasażerski czy i z wagonem bagażowym można uznać za zmarnowane bo bezprzedmiotowe :D

a, czekaj; bo zapomniałem zlinkować o które szambo chodzi

https://wyborcza.pl/7,75399,32175769,to-amerykanie-wepchneli-nawrockiego-za-tuska-na-spotkanie-z.html

A tyle się  @hubertuss naprodukował na ten temat :ph34r:.

Godzinę temu, jacus napisał(a):

przy twoim stanie zdrowia fizycznego i psychicznego jednak tam nie jedz.. im juz zebrakow wystarczy na ulicach 😂

To po to te twoje wycieczki. Nie dali tam zarobić 🤣 ?

17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak samo. W 4 literach mają jakiś Polaczków. Trochę tam im pogadają żeby kupili od nich wojskowy złom za miliardy dolarów ... A niektórzy od nas jeżdżą i całują ich po d*pie ...

To dlaczego nie produkujemy swojego złomu ? Wszak mamy dobry Sejm, wybitnych fachowców, gospodarka idzie do przodu a ludziom żyje się lepiej :ph34r:.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

To dlaczego nie produkujemy swojego złomu ? Wszak mamy dobry Sejm, wybitnych fachowców, gospodarka idzie do przodu a ludziom żyje się lepiej :ph34r:.

Bo w tym kraju ważniejsza jest wojenka polsko-polska ... Coś jak przed rozbiorami ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

@dsbh wszystko co miałem do napisania nie tylko ja tu ale i inni zostało napisane. Ty jak zwykle nie rozumiesz nic nie poradzę. Nawrocki opowiedział Trumpowi o bitwie warszawskiej 1920 i możecie się cieszyć 

12 minut temu, dsbh napisał(a):

Czyli Tusku odsunął Pis od władzy i dalej prowadzi jego politykę. Bareja miałby pole do popisu.

Po co tu Bareja ty i twoja nie wiedza aż nadto dają zabawy. tak w wielu aspektach Tusk prowadzi politykę pisu a wcześniej pis prowadził politykę po. Np obronność służba zdrowia służby mundurowe ogólne zasady systemu edukacji. Dziwne co? A malutki fragment wielkiego kpo gdzie obecny rząd nie poprawił po pisie to nie jest zaraz cała polityka rządu. I co sam widzisz, ze Bareje zastępujesz z nawiązką ze swoją głupotą? Tylko na tym jednym pięknie się wyłożyłeś dalej nie chce mis ie nad tobą pastwić bo z konferencji Tuska też pewnie nic nie zrozumiałeś 

Opublikowano (edytowane)

Gdybyś był rozgarnięty bardziej to byś wiedział, że za te chociaż nie małe pieniądze to żadnego jachtu nie kupisz co najwyżej motorówkę albo żaglówkę małą. Widziałeś ty w życia jacht wiesz ile kosztuje.

Opublikowano
41 minut temu, dsbh napisał(a):

Ponieważ mamy PGZ. 

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

przy twoim stanie zdrowia fizycznego i psychicznego jednak tam nie jedz.. im juz zebrakow wystarczy na ulicach 😂

Ty jako dziad małopolski pewno żebractwa uczyłeś się od pierwszych dzieci rumuńskich. 

Metoda na kanapkę , termos, reklamówkę i dziad design nadal działa w autobusach?

Przyznam że kiedyś dałem się takiemu oszukać i sypnąłem mu groszem.

Ale przez takie kutwy tracą naprawdę potrzebujący.

U psychiatry masz abonament czy córka sponsoruje leczenie?

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

@dsbh wszystko co miałem do napisania nie tylko ja tu ale i inni zostało napisane. Ty jak zwykle nie rozumiesz nic nie poradzę. Nawrocki opowiedział Trumpowi o bitwie warszawskiej 1920 i możecie się cieszyć 

Po co tu Bareja ty i twoja nie wiedza aż nadto dają zabawy. tak w wielu aspektach Tusk prowadzi politykę pisu a wcześniej pis prowadził politykę po. Np obronność służba zdrowia służby mundurowe ogólne zasady systemu edukacji. Dziwne co? A malutki fragment wielkiego kpo gdzie obecny rząd nie poprawił po pisie to nie jest zaraz cała polityka rządu. I co sam widzisz, ze Bareje zastępujesz z nawiązką ze swoją głupotą? Tylko na tym jednym pięknie się wyłożyłeś dalej nie chce mis ie nad tobą pastwić bo z konferencji Tuska też pewnie nic nie zrozumiałeś 

Skoro Pis prowadził politykę PO to ciekawe dlaczego tak zajadle krytykowałeś te działania, zamiast chwalić pod niebiosa.

Co do KPO chciałbyś mieć ten malutki fragment. Od malutkiego się zaczyna, może nikt nie zauważy. Ponadto Pełczyńska zluzowała zasady, które wymyślił Pis. A teraz napierdalaj. Czekam 😨.

41 minut temu, mirro napisał(a):

Ponieważ mamy PGZ. 

Możemy zaorać jak stocznie czy rolnictwo i po problemie.

12 minut temu, mirro napisał(a):

@Agrest ja Cię proszę. Trzymaj jakiś poziom. Jakikolwiek ale trzymaj.

Aby rozmawiać z Jacusiem trzeba zejść do jego poziomu.

• Haha 1
Opublikowano
Ulman napisał:

Co do sentencji - Korwin mówi to od zawsze mówił ale lewicowy lud tego nie rozumie i uznaje go za wariata. 

Bardziej dziwaka... no szurnięty jest. Bo można być stałym w światopoglądzie lecz czas nie xuj sprawność fizyczna umyka, ta umysłowa także. Za zmieniającym się światem niema prawa nadążyć bo to by była katastrofa gdy stare młodymi dyrygowały. Niestety do tej katastrofy jest też druga droga - gdy młode mają wyebane na siebie samych.

Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Możemy zaorać jak stocznie czy rolnictwo i po problemie.

Aaaaa co tam chcesz orać, kiedy ten twór i tak robi co chce?

Opublikowano
19 minut temu, mirro napisał(a):

@Agrest ja Cię proszę. Trzymaj jakiś poziom. Jakikolwiek ale trzymaj.

Tak wiem, ta konwersacja sławy nie przynosi. Poziom trzyma, jacusiowy ale jakiś poziom, a że susza jak diabli to i z tak niskiego łatwiej kurz strząsnąć jak błoto obmyć.

Niemniej dam se na wstrzymanie. 

Opublikowano
hubertuss napisał:

Jak się okazuje wg relacji ludzi prezydenta dokonaniem Nawrockiego na wideokonferencji z Trumpem było jedynie opowiedzenie o bitwie Warszawskiej 1920. Gdzie np taki Macron skrytykował Trumpa za pobłażanie Rosji a premier Wielkiej Brytanii zaoferował wysłanie wojsk natychmiast jak zawarty będzie ewentualny rozejm.

Nawrocki mówi w ogóle po angielsku czy tłumacza miał?

Czego się spodziewałeś po historyku? Oni żyją przeszłością. Inaczej tej wiedzy nie potrafią pożytkować. Juz ptfu ptfo Braun jest lepszy. To polonista a historyk amator. Bardziej z rzeczywistością obyty.

• Like 1
Opublikowano

Dzięki, byle się nie pomylił i mi garba nie przyprawił, albowiem Allach nie jest wad pozbawiony🤣

Opublikowano
52 minuty temu, DTaras napisał(a):

Czego się spodziewałeś po historyku? Oni żyją przeszłością. Inaczej tej wiedzy nie potrafią pożytkować. Juz ptfu ptfo Braun jest lepszy. To polonista a historyk amator. Bardziej z rzeczywistością obyty.

czego ty chcesz od historyków ? nie każdy jest ciosany do kwadratu na uczelniach, nektórzy ogarniają trochę więcej, niż im na wykładach powiedziano

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Masz jakieś nagranie z tej rozmowy czy to tylko majaki nocne 😆 Widać że cały czas zajmujesz się dyskredytacją Nawrockiego ,a gdzie był Twój Tusk - na  "tele...- komunikacji" ? 😆

Edytowane przez andrzej78
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, jahooo napisał(a):

czego ty chcesz od historyków ? nie każdy jest ciosany do kwadratu na uczelniach, nektórzy ogarniają trochę więcej, niż im na wykładach powiedziano

Od paru lat spotykamy się na wódzie z kumplami ze szkoły średniej. W tym roku, po tych kilku latach gościu, kumpel powiedział mi coś takiego. Słuchaj, w końcu jesteś gościem z którym chodziłem do szkoły. Teraz wiem jak ryja wam łby w szkołach oficerskich.  Ja mu na to, Grzesiu to zawsze byłem ja, ten sam tylko o dwie wojny starszy, Iiiiiiii walneliśmy po stakanie.

Nie zdawałem sobie sprawy że to widać. 

Opublikowano

A pro po kpo i głupich projektów.

Gorąco na linii Czarnek-Giertych. Poszło o wpis, który szybko zniknął

Dominik Tarczyński usunął wpis o Narodowym Centrum Nauki, ale to nie uciszyło politycznej burzy. Europoseł PiS wytknął instytucji dużą sumę, którą wsparła projekt "Transkobiecość i sadomasochizm/BDSM". Szybko okazało się, że decyzja zapadła jeszcze za poprzedniego rządu. Roman Giertych wskazał na Przemysława Czarnka, który nie zwlekał z odpowiedzią.