Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał(a):

oj chyba przeciwnie - lepiej bardziej zapamiętali Mentzena niż On zaleca im pamiętanie o popowstańczej Warszawie

Myślę że niemiaszki to ten happening Memcena mają tam gdzie im nie dociera światło ...

Opublikowano

współczesne

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

niemiaszki

to też w sporej i coraz większej części musliny i Ci może i tak

a może i nie

nie czują się spadkobiercami .... a z resztą - to zbyt skomplikowany temat jak na to forum

Opublikowano
54 minuty temu, dysydent napisał(a):

oj chyba przeciwnie - lepiej bardziej zapamiętali Mentzena niż On zaleca im pamiętanie o popowstańczej Warszawie

49 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Uściślijmy to bardziej nie zapamiętają Mentzena tylko to że ktoś coś zrobił i wyszedł z tego dym. 

A wam się wydaje że to niemcy mieli to zapamiętać? Toż to jest robione pod naszą publikę a tak naprawdę żeby Jarka podkurwić. 

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

ale że co? postulujesz Niemcom pałowanie Mentzena za coś takiego?

Screenshot 2025-08-02 at 18-51-03 Niemiecka policja interweniuje. Polacy odpalili race w Berlinie Tarnowskie Góry - serwis informacyjny Facebook.png

no tu rzeczywiście cokolwiek Ci Niemcy by nie zrobili ... to się jakoś nazywa tylko zapomniałem no ale co by nie zrobili wypadną fatalnie

w sumie to że nie zrobili nic (z "racarzami" w Berlinie) to było najmądrzejsze co mogli zrobić

jeden szczegol -jego przodkowie to raczej po drugiej stronie barykady walczyli niz nasi..

niemcy maja ubaw -ich rodak walczy z nimi .

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

A wam się wydaje że to niemcy mieli to zapamiętać? Toż to jest robione pod naszą publikę a tak naprawdę żeby Jarka podkurwić. 

ee tam; Jego się ... nie tak już łatwo podqrwić - to stary i nienamalany "kaczor"
może Jego wyznawców
no - to już bardziej

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
24 minuty temu, racyl napisał(a):

czy jest ktos bardziej j**niety niz racyl ?? jest.........ta baba 🤣

racuch -jak wygladaja prawnuki  zolnierza ak kaczynskiego a  wnuki oficera sb dubienieckiego ???? tak dla przykladu poszukaj🤣

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Czy z mojej wypowiedzi miała na to wskazywać? .

Chcieli być zapamiętani chcieli by był dym zrobili to ale czy to coś wnosi? Wiadomo że to było tylko zagrywka która miała przypomnieć o Konfederacji i pokazać że ona jest ciągle żywa. Niezależnie co mówią co robią zawsze muszą rozkręcić coś co będzie w jakiś sposób ich wyróżniać z tłumu. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Czy z mojej wypowiedzi miała na to wskazywać? .

Chcieli być zapamiętani chcieli by był dym zrobili to ale czy to coś wnosi? Wiadomo że to było tylko zagrywka która miała przypomnieć o Konfederacji i pokazać że ona jest ciągle żywa. Niezależnie co mówią co robią zawsze muszą rozkręcić coś co będzie w jakiś sposób ich wyróżniać z tłumu. 

Mieszkasz w mieście...z rolnictwem nic wspólnego nie masz...

Czemu siedzisz na rolniczym forum?

Z wszystkich innych wygonili?🤔🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Aferraa Dinooo🤣🤣🤣🤣

https://natemat.pl/617657,afera-o-dino-w-wilanowie-urbanista-reaguje-na-klotnie-o-supermarket

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ciekawość...

To motor postępu...😆🤭

Kto pyta nie błądzi 

Tylko pamiętaj ciekawość to pierwszy stopień do piekła 

Wiadomo że do niego nie chciałbyś trafić za taką głupotę 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
jarecki napisał:

kolejny poziom to wejdzie na dach i z góry atakować będzie ? ale tylko raz tak zrobi 🤣 , 

Po drzewach zapiernicza jak wiewiórka ale takich numerów jeszcze nie robi.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Kto pyta

błądzi razem z innymi

wszelkie inne opcje to kłamstwo albo tępa wiara naiwniaków

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

@dysydent cieszysz się prawda . 

Skalik to napisał wiec jakieś dane ma nie zmyśla . A może zmyśla propaganda jak w 33 w Niemczech by dość do władzy mogli ?.

Niemcy forsują Zielony Ład w całej UE, a sami zwiększają wydobycie węgla i budują nowe elektrownie gazowe. Bruksela wymusza na Polsce likwidację kopalń i energetyki węglowej, odbierając nam suwerenność energetyczną.

Dla Berlina Zielony Ład oznacza tani prąd i utrzymanie przemysłowej przewagi. Dla Polski – drogi prąd, utratę miejsc pracy i zależność od zagranicy. Niemcy każą nam rezygnować z węgla, sami spalając go coraz więcej. To podwójne standardy i polityczny szantaż.

Unia Europejska stała się narzędziem niemieckiej dominacji. Zielony Ład to pretekst do rozmontowania polskiej energetyki i podporządkowania nas cudzym interesom. To plan - narzędzie dominacji politycznej i gospodarczej.

Kochana obrończyni Europy obrończyni Polski . Zapewne trzeba zawiesić w domu jak to robili w latach 39 .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

tym razem nie; może określenie - "przeraża mnie" to za dużo ale "zaniepokojenie" to tak w sam raz

Czy nie podobne czasy i nastroje jakie były w 33 roku propaganda goni propagandę i ta jedna nacja nad pozostałymi dominuje w Europie . W dopłatach zamieszczone dla rolnika  elektryk . Przecie sama radość micha się śmieje jakie wspaniałości będą .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Czy nie podobne czasy i nastroje jakie były w 33 roku propaganda goni propagandę i ta jedna nacja nad pozostałymi dominuje w Europie .

No widzisz, ty nawet wyprzedzasz te czasy, już jeździsz na roboty do Niemiec ... 

Pojedziesz tam to "Ja voll Herr Hans" a teraz plujesz na swojego chlebodawcę xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

No widzisz, ty nawet wyprzedzasz te czasy, już jeździsz na roboty do Niemiec ... 

Jak nie potrafi zarobić Galanek w naszym kraju, to wspiera zachodni kapitał...🤷

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Było tak przed wybuchem wojny też jechali do roboty do Niemiec i zastała ich wojna . Źle nie mieli przeżyli wrócili zaś inni pojechali byle jak i na byle jakich warunkach .

16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak nie potrafi zarobić Galanek w naszym kraju, to wspiera zachodni kapitał...🤷

Potrafi ale co ty wiesz siedzisz na d*pie w jednym miejscu 60 lat na łbie i co ci zostało powspominać jak było . 

Można wszystko mieć i być ja już przekazał gospodarstwo młodemu tylko pomagam rozwijać mając dopiero 50 lat . A ty co za 10 lat będziesz miał 70 i co powiesz . @12Pafnucy lata ci spier....ą tylko dziobem kłapiesz tyle ci zostało .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1