Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pokaż. Chętnie się pośmieje.

sam se poszukaj ..

6 godzin temu, dysydent napisał(a):

a jest taki film?

też bym se obejrzał
po jakich słowach kluczowych trzeba szukać?
o ile jest

bo po tym

to mi tylko jakieś szorty z Sienkiewiczem wyskoczyły

zona tw wolfganga..

4 godziny temu, Roman4321 napisał(a):

dysydent jeż już reportaż z Pospieszalskim bo znowu historycznie będziesz do tyłu

czlowiek honoru moglby sie spotka z tym szalencem ,tylko w jednym celu-napluc mu w twarz ..

Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...i myślisz że kogoś to obchodzi...?

..ale żeś durny...🤭

No właśnie powinno obchodzić premiera który powołuje ministra sprawiedliwości  , ale jak widać Tusk utracił zdrowy rozsądek 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, jacus napisał(a):

zona tw wolfganga

to to ja znalazłem ale na piśmie a nie we filmie

jak nie piotrowicze to jakieś wilcze gangi; niezłą szajkę se Kaczyński zmontował
a tak dekomunizowali
no w sumie zebrali do siebie wszelkiej maści pokomusze pomyje i poszli w PiS-diec; może na razie tak nie do końca ale pomałyu pomału i ... no jest nadzieja

choć alternatywy też nie mniej szemrane
ale to już odrębne tematy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
15 minut temu, DTaras napisał(a):

W sensie? Nie znam języka psich synów to będzie z tym problem.

coś mi zarzuciłeś, więc należy to udowodnić, albo ............

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Trzeba mieć dobrze nasrano we łbie żeby z etatu sędziego iść na jakiegoś ministra u rudego.

Zawsze to coś w CV może uratować. Dobrze mu zapłacili więc wyszedł poza szereg. Poza tym wiadomo taki się przyda jeśli marzy im się upadek PIS tylko trzeba pomyśleć że to może być odwrotny skutek całego tego bajzlu. 

Opublikowano

najwyzszy prezes w telewizji sniadaniowej opowiadal o obiadkach u przylebskiej..

ten brazowy  szaleniec jest z lublina ..

to radzieccy historycy  slalszowali badania o komorach gazowych..

nie ogladalem do konca ale najlepszy  moment jest w 44 minucie..

Opublikowano
34 minuty temu, jarecki napisał(a):

No właśnie powinno obchodzić premiera który powołuje ministra sprawiedliwości  , ale jak widać Tusk utracił zdrowy rozsądek 

Tus.. nie utracił tylko dobrze kombinuje. Trzeba mieć takiego człowieka  co chcieli zrobić Trza... widać że robią to w dobra stronę. 

Opublikowano
49 minut temu, nie napisał(a):

coś mi zarzuciłeś, więc należy to udowodnić, albo ............

ne bądź śmieszny . W zarzucaniu bez dowodów nikt ciebie nie przebije🤣

Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał(a):

dawaj

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał(a):

czlowiek honoru moglby sie spotka z tym szalencem ,tylko w jednym celu-napluc mu w twarz ..

ja tam wolę ludzi rozumu a na ten przypadek nic nie trzeba robić; delikwent ma gen samozniszczenia i najlepiej utylizuje siebie on sam bo - jak później napisałeś

2 godziny temu, jacus napisał(a):

to radzieccy historycy  slalszowali badania o komorach gazowych..

nawet jeśli i nawet jest pewne że wiele fałszowali to ten braunowy triumfalizm jako to znalazł skazę na obrazie niemieckiej machiny zagłady i radośnie pokrzykuje że jakiś fejk bo on prawdy szuka jak by miało to coś zmienić czy niemieckie dewianty mordowały w komorach gazowych czy dusiły własnymi kończynami czy dowolnymi innymi sposobami a uczepił się tych sześciu milionów jak wesz co przecież i ta komuna prosowiecka mnie uczyła że tyle zginęło w całej wojnie obywateli polskich a w obozach śmierci ylko część tej liczby bo przecież i pola bitew i powstania i partyzanci i mordowanie cywilnej ludności przez niemieckich oprawców sowieckich też w terenie w zemście za tych partyzantów etc.

NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA ILE OFIAR I CZY W OGÓLE ZGINĘŁO W KOMORACH GAZOWYCH czy inaczej, BO FAKTEM JEST ŻE OBŁĘD NIEMIECKIEGO RASIZMU SAM W SOBIE JEST BESTIALSTWEM I TO BESTIALSTWEM KTÓRE MA NARODOWOŚĆ - NIEMIECKĄ i jakieś czepianie się szczegółów w szukaniu prawdy? a czy niemcy zasłużyli sobie na prawdę? jak dla mnie jedyną prawdą historyczną jest fakt że za rozpętanie piekła pierwszej i drugiej wojen światowych zostali potraktowani niesprawiedliwie łagodnie bo winien ich spotkać taki los jaki gotowali swoim ofiarom
i spotka tylko innymi metodami - sami się eksterminują wymierając w swoim własnym kraju i choć to już inna historia to czy nie jest pokłosiem tamtej?

plucie zaś braunowi w twarz nie jest miarą żadnego honoru a tylko "zbraunienia" do jego poziomu czyli czymś zgoła odwrotnym

jeśli świnia na Ciebie kwiczy też chcesz jej kwikiem odpowiadać? tylko jeszcze głośniejszym?

Braunowi się wydaje że rzeczywistość to jedna z jego fikcji filmowych i jest niczym więcej jak nieistotnym komediantem cyrkowym i coraz więcej wskazuje że skończy tragicznie jako ofiara własnych urojeń.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

czekam

skoro jestem największy, to bez problemu podasz kilka przykładów

------------------------------------------------------------------------------

Image

to hitlerowskie pomioty, może jeszcze reparacje im zapłacić?

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Ulman napisał(a):

cierpliwości, podsumuje cię w swoim czasie. 

co jest, nie potrafisz znaleźć obrony na swoje pomówienia?

a tyle miało być przykładów :D 

żebym nie musiał czekać do usranej śmierci :D :D 

ps. zawsze możesz odszczekać :D 

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, mirro napisał(a):

On jest opanowany? Chyba że coś go opanowało, albo raczej opętało.🤣

Jednak muszę się z tobą zgodzić opętało go tylko nie to co myślisz. 

Spokój tylko nas może uratować 🤣

4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

atrakcyjne ale bezmózga 

Przecież w patrzycie najpierw na wygląd a później to co mają w głowie 🫢 Jak wogulę robicie to drugie 🤣

Edytowane przez Bezduszna