Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ale wam jedzie ostro

🤣🤣🤣

18 minut temu, jacus napisał(a):

W kieleckim bez zmian

Tam też się zapuszczasz?pilnuj się by cię kto scyzorykiem nie ,,ochrzcił"😆

Opublikowano
Roman176 napisał:

48 minut temu, DTaras napisał(a):

No i z tych umów ulepią wiatraki?

poczytaj ile trwa załatwienie papierologi jak się chce coś wybudować 

Nie muszę z dwóch powodów: nie podniecam się marketingiem ani nie grzeje mnie to kto to otwiera. Istotne natomiast jest kto realnie podejmuje się budowy. Chcesz se postawic chatę? Załatwiasz prohekty i pozwolenia, potem organizujesz finansowanie. To są możliwości. Decyzja o realizacji i realizacja to tematy następne i krytyczne. Pierwszy wpis w księdze budowy określa kto to buduje. Otwarcie nowego domostwa może zrobić i biskup co nie oznacza, że on temat sprawił.

nie napisał:

Legnica: prokuratura umorzyła sprawę lekarki,  którzy przyjmowała pacjentów na sorze mając 2 promile. Biegli uznali, że stan nietrzeźwości nie miał wpływu na rodzaj i jakość udzielonej pomocy medycznej. Dlatego kobieta odpowie tylko dyscyplinarnie. praworządność 🤮

Czego Ty znów nie rozumiesz? Weź może się zgłoś na policję że jesteś gwalciciel. Masz narzędzia, masz potencjał i jak wyleziesz z chaty ciągle trafiasz na sposobność....

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Takeda napisał(a):

"Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli" Ty niewierny Tomaszu, najlepszy dowód to brak dowodu. I to wszystko dzięki Bąkiewiczowi, on rozbija fale w zarodku, możliwe, że po stronie niemieckiej już 🤣

Jak jeszcze migranci dowiedzą się kim jest prezydent elekt i jak jeszcze ogarną, że premier to też kibol, zaczną uciekać z europy,  ani chybi należy inwestować w fabryki pontonów, będzie zbyt.

i że niby ripostą na zdyskredytowanie Bąkiewicza ma być to?

15 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

to tylko kolejni manipulanci propagandowi to okopress sprawnie żonglujący wybiórczymi faktami wyrwanymi z całego kontekstu rzeczywistości.
Równie dobrze można udowodnić że władza to taka sama mafia "gangusów" jak każda inna i tak samo niszczy konkurencję a swój sukces w tym niszczeniu jeszcze pokazuje jako nieudolność czy ułomności zniszczonych i podstaw sobie miast Nawrockiego Bąkiewicza do tej elegii jaką wyeksponował Frąckiewicz i też będzie to robiło pozory sensu i wiarygodności

jak dla mnie to trudno określić które jest większą manipulacją; czy to okopress czy to Fronckiewicza?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
15 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Chciał byś by było u nas jak we Francji?

Ja nie.

Niech nachodzące wypitalają se...do Turcji na przykład.

Ale oni chcą do Niemic. Taki paradoks. Polska potrzebuje siły roboczej z jednej strony. Z drugiej strony siłą robocza nie bardzo u nas chce być 

15 godzin temu, Takeda napisał(a):

"Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli" Ty niewierny Tomaszu, najlepszy dowód to brak dowodu. I to wszystko dzięki Bąkiewiczowi, on rozbija fale w zarodku, możliwe, że po stronie niemieckiej już 🤣

Jak jeszcze migranci dowiedzą się kim jest prezydent elekt i jak jeszcze ogarną, że premier to też kibol, zaczną uciekać z europy,  ani chybi należy inwestować w fabryki pontonów, będzie zbyt.

Świetna szydera.

13 godzin temu, Roman176 napisał(a):

to ze jesteś debilem to wiemy tych 10% najgłupszego elektoratu 

pytanie raz prezydent z ramienia PO  on bierze odpowiedzialność za urząd 

Co za bełkot o co tu chodzi? Ktoś coś wie?

Opublikowano

jaja to były wczoraj na x :D grok dał czadu

Dziś w RMF FM Minister Gawkowski powiedział, że nie ma zgody na obrażanie ludzi przez automaty typu Grok i że rozważyłby w związku z tym wyłączenie X w Polsce.

ale obrażanie ludzi przez jego kolegów typu Giertych to już mu nie przeszkadza

po-lszewik

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

@nie jaja to sobie z was Trump zrobił znowu. Cieszyliście się tu, ze przestanie pomagać Ukrainie a on zmienił zdanie i teraz broń zacznie im wysyłać. Ile razy jeszcze z was głupków zrobi? Zaraz wasz nowy prezydent zacznie kochać Ukraińców.

Jak to tu płakaliście, ze Sikorski obraził Muska. I co tam teraz się dzieje. Trump tez obraża Muska a Sikorski jest cytowany przez Biały Dom? Znowu życie z was zadrwiło. 

NO i chyba dla was najgorsze zagrożenie powodziowe w Polsce zmyło medialnie waszą wirtualną falę uchodźców z Niemiec. 

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, nie napisał(a):

jaja to były wczoraj na x :D grok dał czadu

Dziś w RMF FM Minister Gawkowski powiedział, że nie ma zgody na obrażanie ludzi przez automaty typu Grok i że rozważyłby w związku z tym wyłączenie X w Polsce.

ale obrażanie ludzi przez jego kolegów typu Giertych to już mu nie przeszkadza

po-lszewik

Gawłowski wywodzi się z lewicy tej lewackiej , zresztą Tusk też chciał odbierać  laptopy dziennikarzom nie przychylnym 

Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

jaja to sobie z was Trump zrobił znowu. Cieszyliście się tu, ze przestanie pomagać Ukrainie a on zmienił zdanie i teraz broń zacznie im wysyłać. Ile razy jeszcze z was głupków zrobi? Zaraz wasz nowy prezydent zacznie kochać Ukraińców.

czy ty jesteś niedorozwinięty??

albo pokażesz chociaż jeden mój post, w którym cieszę się, że trump przestanie pomagać ukrainie, albo jesteś zakłamanym padalcem, na którego nawet nie warto splunąć

a po drugie, ty nie potrzebujesz nikogo (nawet trumpa) żeby zrobić z siebie głupka

przypomnij jak wszystkie po-łgłowki pluli na trumpa i wyzywali go od najgorszych, że sprzedał ukrainę ruskim, że chce wyjść z nato, że jest ruskim agentem, ......................

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Gawłowski

Gawłowski to łapownik i kryminalista, GawKowski

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ile razy jeszcze z was głupków zrobi?

A ty ile razy z siebie zrobisz?przeciąłeś to aluminium szlifierką?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Dysydent , pacaj jakie jaja 

a wolę poszukać info na ten temat gdzie indziej bo pierwsza minuta i już mnie odrzuciło bo ten wyciągany na siłę humor jak druty z żelbetonu jest aż odrażający. Się mi ten pajac z Teleekspresu od razu skojarzył ... no ten mistrz suchara co go tylko ten drugi z familiady może tylko przewyższa
Orłoś - się mi przypomniało
Kanał zero powinien się4 nazywać "kabaret skeczów męczących" i ja tego szajsu już dawno nie oglądam.
Rzeczywistości nie trzeba dokoloryzowywać głupawymi balonikami w kierunku dodania śmieszności, najśmieszniejsza jest relacjonowana taką jaka jest. Humor tego kanału mieści się w definicji tępoty humoru germańskiego i mnie tylko drażni ograniczonością tych klaunów na siłę.

a że algorytm uczony (modnie określane - "tresowany") na treści całego neta jedzie po politykach to co w tym dziwnego? pies też jak by się wychował na necie to by zatracił instynkt stadny i gryzł wszystko co się rusza i do niego niepodobne

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, nie napisał(a):

czy ty jesteś niedorozwinięty??

albo pokażesz chociaż jeden mój post, w którym cieszę się, że trump przestanie pomagać ukrainie, albo jesteś zakłamanym padalcem, na którego nawet nie warto splunąć

a po drugie, ty nie potrzebujesz nikogo (nawet trumpa) żeby zrobić z siebie głupka

przypomnij jak wszystkie po-łgłowki pluli na trumpa i wyzywali go od najgorszych, że sprzedał ukrainę ruskim, że chce wyjść z nato, że jest ruskim agentem, ......................

Z Ukrainą to akurat głupka z siebie zrobił Trump i ci co na niego za to pluli mieli rację  Putin go robił w konia i ten się obudził po kilku miesiącach. 

@nie jak tam port wyjściowy i wejściowy w Panamie? I znowu głupka z siebie zrobiłeś. 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Z Ukrainą to akurat głupka z siebie zrobił Trump i ci co na niego za to pluli mieli rację  Putin go robił w konia i ten się obudził po kilku miesiącach. 

@nie jak tam port wyjściowy i wejściowy w Panamie? I znowu głupka z siebie zrobiłeś. 

czyli potwierdzasz, że jesteś zakłamanym padalcem

• Haha 1
Opublikowano

Nie ma tu bardziej zakłamanego od ciebie. Twój idol Trump został przez Putina okiwany a teraz się nareszcie obudził. 

Jaki u was przekaz dają, że Europejska partia konserwatystów i reformatorów w której jest pis w części nie chce wotum nieufności dla Ursuli.? Włosi coś wam się zbuntowali.

Opublikowano (edytowane)

o tu masz @jarecki autentyczny dowcip kiedy to dowiadujemy się że ubyło czy tam ubędzie ministrów
Plan rekonstrukcyjny zakładać ma również redukcję liczby ministrów do poniżej stu (dziś to ponad 120 osób)

https://www.money.pl/gospodarka/likwidacja-map-dwa-nowe-resorty-mniej-niz-100-ministrow-nadchodzi-rekonstrukcja-news-money-pl-7176168604760960a.html

a no przyznajcie się kto był pewien że ministrów jest góra kilkunastu a tu takie kwiatki a najśmieszniejsze jest to że zamierzały się darmozjady państwowe pochwalić a tylko poinformowały wprost jaka jest przerażająca prawda i tylko odruch społeczny samoobronny przyspieszą pchający nieuchronnie do oddolnej akcji autochirurgicznej ku usunięciu tego raka jakim jest państwowy synekuryzm i na jakie rzesze smrodów musimy tyrać co tylko nam przeszkadzają i jeszcze siłowo zdzierają z nas haracz na ich utrzymanie.

Powoli równoważne staje się ryzyko kosztów utrzymania państwowych śmieci z ryzykiem strat nieuchronnych w anarchii a te barany jeszcze informują jak jest źle i nawet podają liczby - dlaczego :P

p.s
powyższe co napisałem; a nich się te AI "tresują", dobry ubaw nigdy nie jest zły ;) xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jaki u was przekaz dają, że Europejska partia konserwatystów i reformatorów w której jest pis w części nie chce wotum nieufności dla Ursuli.? Włosi coś wam się zbuntowali.

to tylko potwierdza, że masz coś z głową

--------------------------------------------------

25 minut temu, hubertuss napisał(a):

jak tam port wyjściowy i wejściowy w Panamie? I znowu głupka z siebie zrobiłeś. 

napisz konkretnie jaki masz problem, to pomogę ci go rozwiązać, staram się pomagać słabszym :D 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

i że niby ripostą na zdyskredytowanie Bąkiewicza ma być to?

to tylko kolejni manipulanci propagandowi to okopress sprawnie żonglujący wybiórczymi faktami wyrwanymi z całego kontekstu rzeczywistości.
Równie dobrze można udowodnić że władza to taka sama mafia "gangusów" jak każda inna i tak samo niszczy konkurencję a swój sukces w tym niszczeniu jeszcze pokazuje jako nieudolność czy ułomności zniszczonych i podstaw sobie miast Nawrockiego Bąkiewicza do tej elegii jaką wyeksponował Frąckiewicz i też będzie to robiło pozory sensu i wiarygodności

jak dla mnie to trudno określić które jest większą manipulacją; czy to okopress czy to Fronckiewicza?

To jest  to 20 m i 20 s jedni i drudzy stali się kumplami .

Nic dodawać nie trzeba w obecnych czasach .

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, nie napisał(a):

to tylko potwierdza, że masz coś z głową

--------------------------------------------------

napisz konkretnie jaki masz problem, to pomogę ci go rozwiązać, staram się pomagać słabszym :D 

Więc zacznij od siebie. Jesteś słaby nie masz argumentów pytam cię o przekaz wasz propagandowy na temat tego, że w partii której jest pis w PE jest rozłam w sprawie wotum nieufności dla Ursuli a ty mi wyjeżdżasz że masz coś nie w porządku z głową. Skoro jesteś słaby pomóż najpierw sobie. Przynajmniej postaraj się. 

Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał(a):

To jest  to 20 m i 20 s jedni i drudzy stali się kumplami .

Nic dodawać nie trzeba w obecnych czasach .

jest jedno "ale" - i tak będzie dodane i mało kto będzie przeszkadzał ;)

Opublikowano
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

Więc zacznij od siebie. Jesteś słaby nie masz argumentów pytam cię o przekaz wasz propagandowy na temat tego, że w partii której jest pis w PE jest rozłam w sprawie wotum nieufności dla Ursuli a ty mi wyjeżdżasz że masz coś nie w porządku z głową. Skoro jesteś słaby pomóż najpierw sobie. Przynajmniej postaraj się. 

:D :D :D 

15 minut temu, hubertuss napisał(a):

przekaz wasz

ilu mnie widzisz?? :D 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

ilu mnie widzisz?? 

Dobrze napisał. 

Wy wyborcy pisu to jak kolektyw.

Co jarek myśli to wykonujecie bez żadnej refleksji. 😂🤣

Opublikowano