Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
galan99 napisał:

kwiczy  platforma i drze ryja  sfałszowanie wyborów , fałszuje wyniki w komisjach działających na terenie rządzonych przez PO . W których PiS nie miał swych przedstawicieli obsadzili w całości koalicjanci .

Korale i inne gadżety nie pomogli .

Aaa może to były Karole?

Ulman napisał:

To nie nazwa tylko nick. Każdy minimalnie inteligentny i dociekliwy człowiek szybko to rozszyfruje. Należysz do tej grupy?

Ul man to inaczej pszczelarz...

Opublikowano
W dniu 5.06.2025 o 21:34, Ulman napisał(a):

A co akcyza? A co siła nabywcza?

Uprzedzam po koleżeńsku- zastanów się czy chcesz w ta dyskusję brnąć 

dawaj zgaszę cię jak Braun żydów .. cytaty z 2023 i leżysz i kwiczysz  

3 godziny temu, jahooo napisał(a):

znacie piosenkę o jacusiu ?

Krakowiaczek jeden zjadł prosiaków siedem

Nasrał se do zbroi i w rozkroku stoi!

wygrałeś !! post roku 

2 godziny temu, Ulman napisał(a):

Wytłumaczenie jest banalne ale jako wariat masz prawo pofantazjować.  Może to ma jakieś znaczenie masońskie albo w języku z San Escobar? Dawaj dalej bo się fajnie czyta😆

jeszcze głupszego tłumaczenia nie słyszałem 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

może jako Polak poczytał byś polskie media ... wiem ze wy tam bardziej ciągniecie do Niemca 

Anna Świergocka: Wiecie co to jest? To kolejna partia drzew, która jedzie sobie Niemiec, spod holenderskiej granicy, prosto na Plac Bankowy w Warszawie! Blisko 1 tysiąc km jadą niemieckie drzewa, za pieniądze Warszawiaków.
Tak wygląda patriotyzm gospodarczy , którym Trzaskowski chwalił się w kampanii prezydenckiej. O śladzie węglowym nawet nie wspomnę 🤨
503698067_1271640407651488_2206563970141275607_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=4Q8SFyBE4fMQ7kNvwEieTPh&_nc_oc=AdnNcP3Kh3-SEMrxtDg6SYAxm5vpZf2w8zlCSDMSQZCh5iuyQk4ofLXzyKZBiip_yr8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-waw2-1.xx&_nc_gid=svdp3E3v2fEHaNWxVeTCWA&oh=00_AfOf5qvqQcQMf2HZNpdF73z89q7HJGJolbmHZke7KAlzRg&oe=68492DBD
504273157_1271640477651481_7274633458339477417_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=SxH31-gTOCcQ7kNvwHJwVj1&_nc_oc=AdmDhD6klxZftl7BDhnyr1rtf-SiVNSvrLIFd3naw5Clq-oZQJU8iCkZKOD0QeDsSM4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-waw2-1.xx&_nc_gid=svdp3E3v2fEHaNWxVeTCWA&oh=00_AfNwRhcIJTA4bkWkFRkIrK9eFCYLIldVYlOEmPLoQ47uKg&oe=68493DB9
Opublikowano

Profil Platformy Obywatelskiej dwa tygodnie temu, dzień po I turze. Żeby nie było - ostrzegałem żeby głupot nie pisać😆

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „79 dni do końca kadencji Andrzeja Dudy 12:15 19.05.2025 Wyświetlenia 220k L7 £7180 180 Najtrafniejszeodpowiedzi Robert Winnicki Rob... 19.05.2025 No kurczę trochę jednak ryzykownie, żebyście jeszcze nie zatęsknili...”

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A co ja mam do twoich...

przynajmniej prawdę mam a nie koloryzowane gówno 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Roman176 napisał(a):

przynajmniej prawdę mam a nie koloryzowane gówno 

Od twoich ... Niemców?

Skąd wiesz która prawda prawdziwa?

Mówią ci to?, że to prawda...🤔

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Pafnucy, że tak zapytam z ciekawości, skąd u ciebie taka nagła zmiana poglądów, źle rządzą, inżynierów się przestraszyłeś, że wewalą ci się do łóżka? czy jak, no nie tak dawno byłeś za koalicją, imigrantami, co się zmieniło, możesz tak szczerze odpowiedzieć?

Opublikowano

w usa ostro się bawią

Trump mówi, że Musk oszalał,

Musk chce impeachmentu Trumpa,

a Bannon chce deportacji Muska.

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

w usa ostro się bawią

Takie zabawy, na tym szczeblu...nie są ...dobre...

Opublikowano
21 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Od twoich ... Niemców?

Skąd wiesz która prawda prawdziwa?

Mówią ci to?, że to prawda...🤔

bo według twojego łonetu to kraj mlekiem i miodem płynąca .......... a ludzie nie durnie widzieli co się dzieje w przemyśle 

nawet u mnie bastiony platformy rozbite na pis  

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby, kukang, szpital i tekst

Opublikowano
15 minut temu, Roman176 napisał(a):

a to mnie musi dotknąć ? wiesz ze w rok 160 rolników popełniło samobójstwo z powodu braku płynności finansowej 

mam ci napisać ile ludzi straciło prace  

A w porównaniu z innymi laty?

To więcej, mniej, podobnie?

Bo tak to do czego się odnieść?

Opublikowano

Przedwczoraj ludzie zastanawiali się, czy dziennikarze TVP zostaną zwolnieni.
Otóż nie. Dostaną premie za nawał pracy w kampanii wyborczej.

15% premii uznaniowej dla pracowników TVP za „wytężoną pracę, związaną z trwającą kampanią wyborczą”

samo szambo

-------------------------------------

Image

Image

Po wyborach rzucili się na państwo jak na dojną krowę bo wiedzą, że już mało czasu im zostało.

Opublikowano
5 godzin temu, nie napisał(a):

w usa ostro się bawią

I to są podobno przyjaciele PiSu, a to zwykli debile ...

"Kto z kim przystaje, takim się staje"

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał(a):

w usa ostro się bawią

Dzieci w ciałach dorosłych i starych dziadków..... 

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, witejus napisał(a):

Konfa nie chce i nie będzie chciała rządzić.

Za 2,5 roku będzie ciekawie nie będzie komu rządzić skoro konfa nie chce bo nikt nie zbuduje koalicji.

16 godzin temu, MariuszDe napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/przetarg-na-obsluge-prawna-nfosigw-wygrala-kancelaria-meza-wiceministry-z-polski-2050-7159063520717600a a miało się wszystko zmienić no ale jak to mówią każde grabie grabią do siebie.

Sprawa ma zostać zgłoszona do NIK przez ministerstwo w poniedziałek.

11 godzin temu, witejus napisał(a):

Nie zna człowieka

Ja bym się jego losem tak nie przejmował ma pokaźny majątek jest prezydentem największego miasta w Polsce. Machnie jeszcze z jedną czy dwie kadencje w PE itd. Duda ma chyba 53 czy 56 lat i politycznie skończony. Choć wygrał wybory to nawet pis go premierem nie chce.

8 godzin temu, racyl napisał(a):

image.jpeg

Komu ta ciemnota gdzieś wam po drodze uciekł papier zobowiązania do łożenia za opiekę i wyprawienie pogrzebu. Nawrocki ma się opiekować nie opiekuje się nie pojawia się u Jerzego nie wie co z nim się stało akt notarialny podpisuje sam ze sobą. 

Przebija 120 tys? Może gwoździem do ściany co? Nie ośmieszaj się. to właśnie pokazuje poziom was wyborców pis.

w usa ostro się bawią

To przecież wasi idole  Może u nas tak Nawrocki z Kaczyńskim będą się bawić?

Przedwczoraj ludzie zastanawiali się, czy dziennikarze TVP zostaną zwolnieni.
Otóż nie. Dostaną premie za nawał pracy w kampanii wyborczej.

15% premii uznaniowej dla pracowników TVP za „wytężoną pracę, związaną z trwającą kampanią wyborczą”

samo szambo

-------------------------------------

Image

Image

Po wyborach rzucili się na państwo jak na dojną krowę bo wiedzą, że już mało czasu im zostało.

Sprawa w poniedziałek zostanie do NIK.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

I to są podobno przyjaciele PiSu, a to zwykli debile ...

"Kto z kim przystaje, takim się staje"

Wzorce, wzorce i jeszcze raz wzorce. Tylko nie jestem pewien kto się na kim wzoruje. 🤣 Noooo chyba że jedni i drudzy czerpią z tego samego źródła.  I chyba nie jest to źródło wiadomości dobrego i złego. Raczej krynica oszołomów. Niestety to źródło nie wysycha a amatorów widać tam ciągle dostatek.😂

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Komu ta ciemnota gdzieś wam po drodze uciekł papier zobowiązania do łożenia za opiekę i wyprawienie pogrzebu. Nawrocki ma się opiekować nie opiekuje się nie pojawia się u Jerzego nie wie co z nim się stało akt notarialny podpisuje sam ze sobą. 

Wybory były tydzień temu, izba notarialna w Gdańsku potwierdziła prawidłowość aktu notarialnego, temat umarł w piątek 30 maja, a ty dalej to samo.Giertych  kazał dalej bić pianę czy nie wiesz że wybory były tydzień temu?a może zatrzymałeś się w czasie i rozwoju?

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Przebija 120 tys? Może gwoździem do ściany co? Nie ośmieszaj się. to właśnie pokazuje poziom was wyborców pis.

Przebija 120 tys?gdzie to widziałeś? Ja tam widzę przepija, z oczkami coś nie tak?Sugerujesz innym ciemnotę, śmieszność, a sam jesteś tu najbardziej ciemny i śmieszny, że aż żałosny, mały człowieczku.

• Haha 1
Opublikowano

wszystkie skrajne zachowania to oznaki słabośći ,Musk sie zbyt podjarał wprowadzaniem zmian w USA , tak samo w PL .rozliczanie PIS przysłonilo zdrowy rozsądek co niektórym 

Opublikowano
22 godziny temu, ciapek102 napisał(a):

Tak patrzę na mapę wyborców i stwierdziłem, że najgorszy sort ludzi to Zachodniopomorskie. Dlatego wolałbym zostać starym kawalerem niż poznać stamtąd  dziewczynę i się z nią ożenić. Najlepsi ludzie z tego co widzę na podhalu, podkarpacie i podlasie szczególnie okolice Filipowa.. najbardziej bogobojni

Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał(a):

tak samo w PL .rozliczanie PIS przysłonilo zdrowy rozsądek co niektórym 

Aleeee podręczyć i pościgać PiSowca to jeszcze można? Tak pytam.🤣

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał(a):

Aleeee podręczyć i pościgać PiSowca to jeszcze można? Tak pytam.🤣

Nie można teraz będą dręczeni i Popaprańcy najgorszy Szrot .

Sami się zagryzą trzeba poczekać .

Edytowane przez galan99
  • Haha 2