Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jaja sobie robisz , toć to PO byly podległe farmy troli , sok z buraka i chyba jeszcze jedna 

A pis był święty naprawdę w taką dziecinadę nie będę się z tobą bawił niech ci będzie. co mi tam.

Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

...Jeszcze jakby dodała że "wyskrobałam bachora " bo mam małe mieszkanie to Szlezwug Wielgus i Zukowska spazmów z euforii by dostały.

Chyba nie większych niż Ty dostajesz na słowo aborcja🤭

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, nie napisał(a):

...
- przesrać wybory i płakać że były ustawione

Jak już wydaje się że jebaćpisy osiągnęły dno - to okazuje się że kopią głębiej 🤡

A ty jak zwykle fantazjujesz. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

pis był święty naprawdę w taką dziecinadę nie będę się z tobą bawił niech ci będzie. co mi tam.

patrzaj bastion pisu tak rządzi platforma 

Może być zdjęciem przedstawiającym 16 osób i tekst „SPHINX RESTAUKA TAT CAT うジ 한 ធញ Arи ! Rybnik za NAWROCKIM”

wiesz o czym to świadczy ? jaki wyborca rudego jest naiwny 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym 16 osób i tekst „SPHINX RESTAUKA TAT CAT うジ 한 ធញ Arи ! Rybnik za NAWROCKIM”

Że ciemnota dała się nabrać pisowi. Pis podwyższył przedsiębiorcom składkę zdrowotną, zus razy dwa teraz Duda zawetował jej obniżenie a durnie i tak zagłosowali za pis.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Że ciemnota dała się nabrać pisowi. Pis podwyższył przedsiębiorcom składkę zdrowotną, zus razy dwa teraz Duda zawetował jej obniżenie a durnie i tak zagłosowali za pis.

większego ciemniaka tu niema , co do twojej info kiedyś wiekszość firm głosowało za PO teraz 50 za pisem why ?

Czarzasty🤡, Hołownia🤡 i Kosiniak🤡 z Kamyszem🥺 czekają, aż przyjdą dziennikarze, którzy ich normalnie olali i poszli czekać na Tuska... Rozumiecie to😁‼️ Mają ich w d... na ich własnej konferencji🤣! Szymuś bryluje, cwaniakuje, pajacuje, chyba nie dotarło, że są już nikim, planktonem, nikt z nich nawet by do Sejmu dziś nie wszedł!
Szczerze, cieszę się, że Polacy zrozumieli, że to "nikt"😎‼️ Żałośni ci "kapitanowie" tonących statków!
Opublikowano
17 minut temu, hubertuss napisał(a):

A ty jak zwykle fantazjujesz. 

posłuchaj swoich gebelsów, od rana jadą, że sfałszowane przez chińczyków :D i pis

----------------------

Merz w Białym Domu, Trump odpowiada na pytanie o niemieckie zbrojenia:

"Wiem, że wydajecie teraz więcej na obronę. To dobrze. Nie wiem czy gen. MacArthur byłby zadowolony. Ale ja myślę, że to dobrze. Ale do pewnego poziomu. Ok? Będę miał was na oku."

👍 :D 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

Merz w Białym Domu, Trump odpowiada na pytanie o niemieckie zbrojenia:

"Wiem, że wydajecie teraz więcej na obronę. To dobrze. Nie wiem czy gen. MacArthur byłby zadowolony. Ale ja myślę, że to dobrze. Ale do pewnego poziomu. Ok? Będę miał was na oku."

Teraz będzie sam musiał mieć Niemców na oku, bo wcześniej takim Cerberem była Anglia i to USA odpowiadało. Ale już nie jest a rozbujanie niemieckiego militaryzmu nie podoba się jednak USA.  

Opublikowano
46 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bo gdyby zaciążyła w wieku 16 lat,  wyskrobała dzieciaka i ogłosiła to podczas kampanii to by była bohaterką lewaków a tak jest jak jest. Jeszcze jakby dodała że "wyskrobałam bachora " bo mam małe mieszkanie to Szlezwug Wielgus i Zukowska spazmów z euforii by dostały.

Ale nie ma znaczenia co by było gdyby. W wieku 16 lat dorobiła się brzucha i to jest fakt z życia pierwszej damy RP

34 minuty temu, nie napisał(a):

nie rób z siebie głupka większego niż jesteś

każdy widział co napisałeś

Taaa? A co takiego? Że musiała się stukać żeby zaciążyć? A znasz inny sposób?

26 minut temu, Roman176 napisał(a):

a akcyza ta sama ........ polecam ci program Jankowskiego jak nas ruchają na paliwie , siła nabywcza już ci nie przeszkadza ? 

A co akcyza? A co siła nabywcza?

Uprzedzam po koleżeńsku- zastanów się czy chcesz w ta dyskusję brnąć 

22 minuty temu, Roman176 napisał(a):

O kuźwa, naliczyłem ledwo 21 osób

W blackjack rozbiliby bank.😅

21 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Santo Subito, ku....mać😂

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

ale u mnie pretekst ïdé na karty"nie przejdzie. Zbyt to trywialne i budzi podejrzenia. 🤣 

to pewnie szachy też nie, może w bierki uwierzą?

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Znaczy się dzban, bo nikt normalny w reżimowych mediach nie pracuje, czy za tej władzy czy poprzedniej ...

ale jakiej normalności? Bo te standardy już nie są dla wszystkich takie same

54 minuty temu, PolandOnion napisał(a):

Pedałowanie najlepiej wspomaga Rafał Czaskowski.

nie mam nic przeciwko budowaniu ścieżek rowerowych, mi z ekipą Putin pokrzyżował objechanie Bałtyku rowerami, a 3 lata wszystko dopinaliśmy by pozgrywać się na jeden termin.

3 godziny temu, Ulman napisał(a):

Wybory olałem bo żaden z tych dwóch głupków , w normalnym kraju nie powinien nawet kandydować .

Może nie chcieli? Ale jak zobaczyli że Braun kandyduje, czy wcześniej Korwin to i oni stwierdzili, że mogą, ba może nawet poczuli taki imperatyw? Kto wie

Opublikowano
Teraz, Takeda napisał(a):

to pewnie szachy też nie, może w bierki uwierzą?

Moja żona jest odpowiednio wyszkolona. Były czasy że wychodziłem do roboty rano i wracałem za dwa albo trzy tygodnie. Czasem pytała o co kaman a czasem przyjmowała że tak musi byc i ciul. Jeżeli mówię że umówiłem się z kumplami to wiadomo po co i na bank samochodu nie biorę. Nasze zony wiedzą że to jest rytuał a iść z nami sensu nie ma, bo tematy tam poruszane raczej specyficzne. jakbym powiedział że idę na karty albo bierki, to zaczęłoby się szukanie drugiego dna. 

Opublikowano
32 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jak tam rządy Tuska , wszystko Ok , możesz dalej ganić PIS ,ale kompromitacji obecnego rządu nie przyjmujesz. .😁. Być może celowo został wywołany ten temat przez Tuska bo to jedna z wielu dróg do pogłębiania zapaści w służbie zdrowia.Nie tylko PIS, bo i lewica interweniowała u prezydenta sprzeciwem wobec obniżenia składki zdrowotnej. Ponadto o czym tu w ogóle mowa, średnio to ponad 150 zł miesięcznie.

Opublikowano
20 minut temu, Ulman napisał(a):

.😅

Santo Subito, ku....mać😂

No weź nie przesadzaj , Bergoglio w młodości stal na " bramce" w klubie nocnym i został Papieżem  Franciszkiem ale Nawrockiemu na te klimaty sie nie zanosi.