Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał(a):

Ale gdzieś ty na moich płetwach haluksy widział?  Córka w połowie medycyny nie wyłapała a ty z nieostrego zdjęcia?

A czy to ma znaczenie? Poszło w świat? Poszło 🤷‍♂️

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

az dziw ze jeszcze zaden szmatlawiec ojca biologicznego nie znalazl.

Kogo by nie wskazali to PISekta powie ze wszystko ok.

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

jakie pustynie? ne dalej jak przedwczoraj polało że dziś dopiero w pole wlazłem a wcześniej cały maj mokry

kurek pierwszych w tym roku już nanieśli z lasu, na pustyni rosną jakieś kurki?

jeśli już to dżunglę

Patrz tu

https://www.facebook.com/share/v/1CNvccG2AJ/

Opublikowano
25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem co to za dzban ... Żaden na pewno mój autorytet ... Jestem za zlikwidowaniem wszelkich dopłat, suszowych, mrozowych itp. Od tego są ubezpieczenia ...

Jaki tam dzban. To jest naczelny ekspert niezależnej TVP, występuje w niezależnych 🤣🤣🤣 programach publicystycznych tłumacząc czemu Tusk jest dobry a Kaczyński zły. Nie chce mi się szukać, ale jeszcze powiedział że z powodu rozwoju sztucznej inteligencji i robotyzacji mężczyźni głosowali na Nawrockiego.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

. Nie chce mi się szukać, ale jeszcze powiedział że z powodu rozwoju sztucznej inteligencji i robotyzacji mężczyźni głosowali na Nawrockiego.

Znaczy się dzban, bo nikt normalny w reżimowych mediach nie pracuje, czy za tej władzy czy poprzedniej ...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

A czy to ma znaczenie? Poszło w świat? Poszło 🤷‍♂️

Z tym światem to sobie mocno pochlebiasz. Najwyżej galan z Romanem  coś będzie bełkotał 

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

O tym małym z Żoliborza co wyzywał kobiety od pijaczek

dlaczego kłamiesz? bo tak ci pasuje do narracji?

nikogo nie wyzywał tylko podawał fakty, ale żyjący w bańce tvn nie potrafią myśleć i zdobywać wiedzy

Prof. Marcin Wojnar: W naszym kraju wśród osób pijących problemowo lub uzależnionych od alkoholu wciąż zdecydowanie przeważają mężczyźni. W ostatnich latach obserwujemy jednak niepokojący trend wśród młodych kobiet, zwłaszcza między 18. a 29. rokiem życia. Coraz więcej z nich pije alkohol w dużych ilościach, czasem nawet większych w porównaniu z rówieśnikami płci męskiej. Zjawisko to odzwierciedla stopień liberalizacji norm społecznych.

Jeszcze kilkanaście lat temu pijące kobiety należały raczej do rzadkości. Dziś, zdaniem badaczy, to właśnie ta grupa najczęściej sięga po kieliszek i doświadcza problemów związanych z alkoholizmem
Problem dotyczy szczególnie kobiet młodych i wykształconych.

wystarczy sekunda w internecie  żeby nie robić z siebie głupka z wypranym mózgiem (to opis zjawiska)

Opublikowano (edytowane)

Ocenę ważności wyborów przeprowadzi izba kontroli nadzwyczajnej i spraw publicznych. Nie ma żadnych podstaw, by robiła to inna izba (co przyznają prawnicy, których o sympatię do PiS nikt nie podejrzewa). A izby kontroli politycy KO nie uznają.
Krótko mówiąc: wyjaśniać można, ale droga do stwierdzenia nieważności wyborów zamknięta.

nie było w polskiej polityce większych idiotów

:D :D :D 

To jest zupełnie nowy poziom nieudacznictwa:

- rządzić prawie 2 lata
- mieć 2/3 rynku mediów
- zabrać głównemu oponentowi pieniądze
...
- przesrać wybory i płakać że były ustawione

Jak już wydaje się że jebaćpisy osiągnęły dno - to okazuje się że kopią głębiej 🤡

Edytowane przez nie
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Samo to jedzie czy trzeba pomagać nogami?

To jest rower elektryczny.

Wspomaga tylko...pedałowanie...

Przy 25 na godzinę odcina się wspomaganie...

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał(a):

Pokazać powinien ale. 

- pod karą 100 pasów na d*pę przykazać ze mają stać jak trusie i nic nie robić.

- ubrać to towarzystwo jak Bóg przykazał 

- wszelkimi sposobami uświadomić że tatuś został pierwszą osobą w państwie i to bardzo zobowiązuje.

A że żoną załapała w wieku 16 lat , nie strugać głupka tylko przyznać. Większość pisowskich babek na 16 latkę z brzuchem którą zobaczy na ulicy i  byka z tatuażami powiedziałaby że to patologia a tu się cieszą że super rodzina prezydencka. Ot siła propagandy i zakłamanie.

Ty zgłoś się do swoich zrobią Ciebie wiceministra rodziny,pracy i polityki społecznej 🤣 Murański na wicemistra sprawiedliwości się pcha to nie będziesz największych oszołom tego rządu 🤭

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, nie napisał(a):

nikogo nie wyzywał tylko podawał fakty, ale żyjący w bańce tvn nie potrafią myśleć i zdobywać wiedzy

No patrz, a jak podałem fakt ze prezydentową zaciążyła w wieku 16 lat i z nikąd się to nie wzięło to koledzy żyjący w bańce PIS coś tam pyszczyli.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

No patrz, a jak podałem fakt ze prezydentową zaciążyła w wieku 16 lat i z nikąd się to nie wzięło to koledzy żyjący w bańce PIS coś tam pyszczyli.

Bo gdyby zaciążyła w wieku 16 lat,  wyskrobała dzieciaka i ogłosiła to podczas kampanii to by była bohaterką lewaków a tak jest jak jest. Jeszcze jakby dodała że "wyskrobałam bachora " bo mam małe mieszkanie to Szlezwug Wielgus i Zukowska spazmów z euforii by dostały.

Opublikowano
W dniu 4.06.2025 o 08:31, jacus napisał(a):

za mna to sie kobiety oglądaja

img_3_1749148572127.jpg

Opublikowano

Kurde...

Jak to się wszystko zmienia...

Wielu nawet nie głosowało na Nawrockiego w pierwszej turze...

W drugiej byle nie Trzaskowski...

A już po wyborach to już idol i wszystko u niego jest ach i och....😆😆

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał(a):

nie rób z siebie głupka większego niż jesteś

każdy widział co napisałeś

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Udowadnianie przez zwolenników psu że ci drudzy bardziej hejtuja jest śmieszne. Po obu stronach nie brakuje hejterów i tyle w temacie.

Jaja sobie robisz , toć to PO byly podległe farmy troli , sok z buraka i chyba jeszcze jedna 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, Ulman napisał(a):

To włoska cenna nie dobra? A jaką byś chcial? 

a akcyza ta sama ........ polecam ci program Jankowskiego jak nas ruchają na paliwie , siła nabywcza już ci nie przeszkadza ? 

16 minut temu, ciapek102 napisał(a):

img_3_1749148572127.jpg

cycki ma fajne ta blondi 

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst „Moume Mo ES CEN Twoja żona włamała się na Twój messenger. Twójmessenger.Wpadniesz Wpadniesz jeszcze do domu czy idziesz od razu ze mną?...”

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurde...

Jak to się wszystko zmienia...

Wielu nawet nie głosowało na Nawrockiego w pierwszej turze...

W drugiej byle nie Trzaskowski...

A już po wyborach to już idol i wszystko u niego jest ach i och....😆😆

Bo wróg ludzi jednoczy 🙂