Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, nie napisał(a):

gorsi od tych patusów są ci co ich usprawiedliwiają 

I znowu to samo. Allach wystawia mnie dzisiaj na próbę.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał(a):

Ubrać należy schludnie a nie każdy wuj na swój strój. Najstarszy miał marynarkę jak wór , ze 2 rozmiary za dużą. Ogólnie dzieciaki sprawiały wrażenie nie specjalnie zadbanych. Ot bylejakość. Nawrocki ma dobrze dopasowane garnitury, małżonka wyglądała poprawnie ale synowie to już dziadostwo, szaro buro i nieświeżo. Od rodziny prezydenckiej trzeba wymagać więcej. 

Dziewczynka może ma temperament ale powinna mieć wpojone że na te kilka minut ma stać spokojnie choćby się paliło. To jest częścią wizerunku nowego prezydenta. Wyznawcy usprawiedliwią wszystko ale to była niedoróbka. To się nie powinno wydarzyć. 

A co do Pani Prezydentowej - że zaszła  w wieku 16 lat to fakt.  Wiatropylna nie jest. W najlepszym razie i braku szczęścia był to jej pierwszy raz ale to wersja optymistyczna i mało prawdopodobna. Tak czy owak - pisowskie dewoty widząc brzuchatą 16 latkę przypinaja łatkę puszczalskiej gówniary a tu jest wszystko za***iście ok , zgodnie z wartościami i patriotycznie. Zaprzańcy, tfuuuuu!!!

Najlepsze że tłumaczysz sobie Co mogą myśleć inni.

Cóż, oceniasz ubiory jak medialni pajace od wizerunku. Najstarszy jest pełnoletni i jego sprawa jak się ubiera.

Ty zachłysnàłeś się nowobogactwem. Oceniasz ludzi po stroju i makijażu czy artykule w brukowcu. Narzucasz innym normy ubioru i zachowania, szczególnie dziecku. Gdyby to dziecko jeszcze jaką wiochę odwaliło to może bym zrozumiał, ale machanie polską flagą, przesyłanie serduszek, uśmiechanie się... 

Sam wybory olałeś, pokazałeś zdjęcie z wizyty u podologa( nawiasem mówiąc te stopy to coś co nie każdy powinien oglądać bo mocno od standardu odbiegają) ale nikt nie wypomina🤷‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Najlepsze że tłumaczysz sobie Co mogą myśleć inni.

Cóż, oceniasz ubiory jak medialni pajace od wizerunku. Najstarszy jest pełnoletni i jego sprawa jak się ubiera.

Ty zachłysnàłeś się nowobogactwem. Oceniasz ludzi po stroju i makijażu czy artykule w brukowcu. Narzucasz innym normy ubioru i zachowania, szczególnie dziecku. Gdyby to dziecko jeszcze jaką wiochę odwaliło to może bym zrozumiał, ale machanie polską flagą, przesyłanie serduszek, uśmiechanie się... 

Sam wybory olałeś, pokazałeś zdjęcie z wizyty u podologa( nawiasem mówiąc te stopy to coś co nie każdy powinien oglądać bo mocno od standardu odbiegają) ale nikt nie wypomina🤷‍♂️

Większość jest głupia i nie ma pojęcia o standardach. Mamy kraj bezguścia , szaro burych ciuchów i zaniedbanych ludzi. To jest po prostu fakt.

Najstarszy syn moze się ubierać na prywatkę tak jak chce a tu jest częścią wizerunku Prezydenta RP . Więc morda w kubeł i wykonywać polecenia  - od tej pory jest już osobą publiczną a to zobiwiązuje do pewnego poziomu. 

Wybory olałem bo żaden z tych dwóch głupków , w normalnym kraju nie powinien nawet kandydować . A co do stóp to widzę że ścisnęło dupsko pisowskiemu wyborcy jak poleżałem sobie nad basenem. Cóż - zawiść to typowo polska cecha.

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

Sam wybory olałeś, pokazałeś zdjęcie z wizyty u podologa( nawiasem mówiąc te stopy to coś co nie każdy powinien oglądać bo mocno od standardu odbiegają) ale nikt nie wypomina

Yyyyyy chyba mam coś co pasuje do tego wątku.😂

Opublikowano
24 minuty temu, nie napisał(a):

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

nienawiść po stronie peowskiej, nakręcona przez tuska i jego media jest tak wielka, że gdyby dać im broń, to mamy rwandę w polsce

Bo po drugiej stronie to nienawiści nie ma, spójrz obiektywnie ...

Opublikowano

Powiem wam historię kolegi bdb pracowaliśmy u Niemca na malinie, kolega chodził do takiej laski pracowała z nami, zaszła w ciążę, po powrocie z Niemiec przyjechała do niego i mówi jaka jest sytuacja. To ją wy***ali z domu rodzice i on sam. Pojechała do Hiszpanii usunąć...

A ta rodzina o której piszę to taka na poziomie i strasznie religijna🙆

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał(a):

Większość jest głupia i nie ma pojęcia o standardach. Mamy kraj bezguścia , szaro burych ciuchów i zaniedbanych ludzi. To jest po prostu fakt.

Najstarszy syn moze się ubierać na prywatkę tak jak chce a tu jest częścią wizerunku Prezydenta RP . Więc morda w kubeł i wykonywać polecenia  - od tej pory jest już osobą publiczną a to zobiwiązuje do pewnego poziomu. 

Wybory olałem bo żaden z tych dwóch głupków , w normalnym kraju nie powinien nawet kandydować . A co do stóp to widzę że ścisnęło dupsko pisowskiemu wyborcy jak poleżałem sobie nad basenem. Cóż - zawiść to typowo polska cecha.

No i widzisz. Tylko pokazałem Ci że pokazując te roztrzepirzone hsluksy naraziłeś się na hejt, a ty mi tu od zawistnego pisowca.

Oceniasz w kwestii że ktoś Ci zazdrości a nie współczuje...🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Powiem wam historię kolegi bdb pracowaliśmy u Niemca na malinie, kolega chodził do takiej laski pracowała z nami, zaszła w ciążę, po powrocie z Niemiec przyjechała do niego i mówi jaka jest sytuacja. To ją wy***ali z domu rodzice i on sam. Pojechała do Hiszpanii usunąć...

A ta rodzina o której piszę to taka na poziomie i strasznie religijna🙆

no
religijność najczęściej bywa przede wszystkim straszna

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Tan same gołąbki pokoju przynoszące w dziobku gałązkę oliwną. 🤣

5 minut temu, dysydent napisał(a):

no

A jaka to k**wa religijność? Józef wywalił brzemienną z z wigwamu? Ano nie wywalił. Czyli tłuki i nieuki nawet do religijnych się nie zaliczają. To zwykły polski kołtun jest, taki co żywemu nie przepuści.

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Takeda napisał(a):

oki wezmę poprawkę i będę pisał do ciebie najprościej jak się da. Może jak do Forresta Gumpa czy to też będą za wysokie progi? Man nadzieję, że nic Hawkinga nie czytałeś, to dopiero byłyby brednie dla ciebie

Na razie to sam jesteś Forestem Gampem.

34 minuty temu, nie napisał(a):

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

nienawiść po stronie peowskiej, nakręcona przez tuska i jego media jest tak wielka, że gdyby dać im broń, to mamy rwandę w polsce

– Skradła show ojcu i słono za to zapłaciła. Hejt wylewa się wiadrami. Na dziecko. Małą dziewczynkę, która za plecami ojca cieszyła się sobą i ważną chwilą dla rodziny. Miała i ma do tego prawo. Jej radość i ekscytacja były ujmujące, dziecinne, szczere i prawdziwe. Kasia jest cudem – powiedziała Joanna Racewicz.

– Pewnie nikt nie kazał jej stać na baczność. Może właśnie dlatego została "oskarżona" przez wysoki trybunał oburzonej, jak to mówią: "elyty" o radość, o wygląd, zachowanie i całokształt. Możecie się nie zgadzać z jej ojcem, być wściekli, że wygrał wybory, sfrustrowani całą kampanią. Ale, litości, zostawcie w spokoju tę dziewczynkę. Wy, tacy mądrzy i wykształceni wyżywacie się na niewinnej istocie? Serio? To podłe do cna – podsumowała dziennikarka.

Piewca pokoju się odezwał. Zamiast obiektywizmu cynizm jak zwykle u ciebie. 

A tymczasem Duda chce być premierem ale nawet w pisie głowami kręcą. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

no

Pewnie była za stara i za niski poziom reprezentowała, zabranej d*py by nie wyrzucili 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, mirro napisał(a):

Tan same gołąbki pokoju przynoszące w dziobku gałązkę oliwną. 🤣

A jaka to k**wa religijność? Józef wywalił brzemienną z z wigwamu? Ano nie wywalił. Czyli tłuki i nieuki nawet do religijnych się nie zaliczają. To zwykły polski kołtun jest, taki co żywemu nie przepuści.

kiedyś to i pieniądze były dużo więcej warte
inflacja Panie, inflacja

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

A tymczasem Duda chce być premierem ale nawet w pisie głowami kręcą. 

Już widzę rozmowę w PiSie na ten temat. 

- Andrzej, czy Ty masz głowę?

Tak mam

- A czy Ty jej używasz?

Tak, ja niom jem.🤣

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał(a):

No i widzisz. Tylko pokazałem Ci że pokazując te roztrzepirzone hsluksy naraziłeś się na hejt, a ty mi tu od zawistnego pisowca.

Oceniasz w kwestii że ktoś Ci zazdrości a nie współczuje...🤣

Jakie haluksy? Jaki hejt?  Czyj?

Opublikowano

No mój obecnie na Twoje stopy🤣

To ułamek promila tego co wylało się na córkę prezydenta a tobie już krążenie poprawiłem 😜

I tu możemy powiedzieć że sam o ochronę swego wizerunku nie zadbałeś podobnie jak piszecie iż Karol swego dziecka nie ochronił 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo po drugiej stronie to nienawiści nie ma, spójrz obiektywnie ...

jest, ale 10 razy mniej i nie ma takiej patologicznej

-----------------------

tu elita

Image

Takiego SMS-a do podwładnej wysłał Mirosław Minkina, rektor Uniwersytetu w Siedlcach. Spytaliśmy, czy kobieta miała prawo poczuć się urażona. "Nie, nie miała prawa" - rzucił rektor.

w nagrodę został Członekiem Siedleckiej Rady Biznesu.

----------------------------------------------------------------------------

Stanowcza reakcja Ukrainy. Tamtejsze Ministerstwo Spraw Zagranicznych nazwało decyzję polskiego Sejmu o ustanowieniu dnia pamięci ofiar "tzw. ludobójstwa dokonanego przez OUN i UPA" jako "sprzeczną z duchem dobrosąsiedzkich stosunków między Ukrainą a Polską".

to padalce

Stanisław Żerko
Niedługo zagrożą, że jak Polska nie przestanie ich wkur...., to się poddadzą Rosji. Na złość Polsce.

:D 

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, nie napisał(a):

jest, ale 10 razy mniej i nie ma takiej patologicznej

Nieee, wcale, polszewiku xD

O tym małym z Żoliborza co wyzywał kobiety od pijaczek, albo o jego występie na mównicy gdy przegłosowano nowy rząd nawet nie wspomnę xD

O TVZaRublika nawet nie wspominam ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Marta jest dorosła i może robić co sie chce i kiedy sie chce. Do tego nie jest ani pierwszą damą ani córką urzędującego prezydenta, nawet nie jest osobą publiczną. Może się parzyć z kim chce i kiedy chce. Nigdy też nie głosiła prawicowych haseł. Jak już szukasz kogoś w pisie to Dominika Chorościńska czy jakoś tak.

updles na glowe czy udaru slonecznego dostales ??

nie glosila prawicowych hasel ?? od kiedy ?? tamtego roku ??

w 2005 r byles dorosly juz ..

kurna -nie pamietasz badan genetycznych corki ?? okazalo sie ze ojcem jest jej kochanek..syn oficera sb..

gdyby ludzie wtedy o tym wiedzieli to glosowali by na l.kaczynskiego ??

Marta Kaczyńska na spacerze z nowym przyjacielem. Bliscy pełni obaw! -  pomponik.pl

Godzinę temu, mirro napisał(a):

I znowu to samo. Allach wystawia mnie dzisiaj na próbę.🤣

niech allah prowadzi bezpiecznie twoje wielblady przez pustynie lubelsczyzny ..

59 minut temu, Ulman napisał(a):

ciekawe czy  adoptowal go ?? 

az dziw ze jeszcze zaden szmatlawiec ojca biologicznego nie znalazl.

to gdansk to moze jaki syn walesy ??? 🤣

Opublikowano
33 minuty temu, Agrest napisał(a):

No mój obecnie na Twoje stopy🤣

To ułamek promila tego co wylało się na córkę prezydenta a tobie już krążenie poprawiłem 😜

I tu możemy powiedzieć że sam o ochronę swego wizerunku nie zadbałeś podobnie jak piszecie iż Karol swego dziecka nie ochronił 

Ale gdzieś ty na moich płetwach haluksy widział?  Córka w połowie medycyny nie wyłapała a ty z nieostrego zdjęcia?

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

niech allah prowadzi bezpiecznie twoje wielblady przez pustynie lubelsczyzny ..

jakie pustynie? ne dalej jak przedwczoraj polało że dziś dopiero w pole wlazłem a wcześniej cały maj mokry

kurek pierwszych w tym roku już nanieśli z lasu, na pustyni rosną jakieś kurki?

jeśli już to dżunglę